SİZİN SEÇTİKLERİNİZ : Sosyetemizin En Şık Kadını Kimdir ?

Sanırım sonuç hiçbirimiz için şaşırtıcı olmamıştır. Feryal Gülman ile Siren Ertan Çarmıklı arasında geçen kovalamaca Feryal Gülman galibiyeti ile son buldu. İki ismide seviyor ve beğeniyoruz. Hele bizlerin düşüncelerine değer verip yorumlarıyla katılımcı olmaları nasıl da hoşumuza gitmişti değil mi :)



Feryal Gülman bizler için özel bir resim çektirdi. Evinde yılbaşı ağacının altında pırıl pırıl ışıl ışıl bir Marchesa ile poz verdi. Marchesa 3 sezon öncesine ait. Hani kıyafetleri nereye gidiyor diye merak ediyorduk ya işte bazı parçalarını saklıyor ve hala kullanıyor. Ayakkabılar da 3 sezon öncenin YSL' i.

2. Siren Ertan Çarmıklı
3. Derin Mermerci
4. Ezgi Kıramer
5. Ronit Gülcan


Ve gelelim o çok merak ettiğiniz mini röportajıma :)

Pelin : Büyük markaların en gözde modellerini üzerinizde görüyoruz. Bunlar sizin kişisel seçimleriniz mi oluyor yoksa profesyonel bir yardım alıyor musunuz ?

Feryal Gülman : Şimdiye kadar hiç profesyonel yardım almadım. Mağazalarda bana karışılmasınıda sevmem. Zorla birşeyler satılıyormuş gibi hissederim. Yurtdışında eşimle birlikte alışveriş yapmaktan çok hoşlanırım. Ama ne yazık ki çok nadir oluyor. Kararsız değilimdir ama alışveriş için çıktığım zaman ne alacağımı bilerek çıkarım. Ve iyice araştırmadan, seçenekleri görmeden almam. Çocukluğumdan beri giyime meraklıyım. Renkler, stil, dizayn beni hep etkilemiştir. Mimarlık eğitimi aldığımdan olsa gerek.

Pelin : Hiç ucuz kaçış marka ya da mağazalarınız var mı ? Varsa nelerdir ?

Feryal Gülman : Ucuz alışverişi daha çok Amerika 'da yapıyorum. Özellikle yazlık giysiler. Sandalet, T-shirt ve jean gibi kullanımı kolay ve rahat olan parçaları Soho veya büyük alışveriş merkezlerinden alırım.

Pelin : Şimdiye kadar satın alıp da sonrasında pişmanlık duyduğunuz bir giysi,ayakkabı ya da çanta oldu mu ?

Feryal Gülman : Açıkçası aklıma gelmiyor. Düşünerek dikkatli alışveriş yaptığım ve severek aldığım için herşeyimi kullanırım. Zaten öbür türlü kendime cok kızarım. Alıpta giymediğim bir parça için hani derler ya içime oturur.

Pelin : Bazı haute couture kıyafetlerinizi hayır kurumlarına bağışladığınızı biliyoruz. Bunlar dışında gardrobunuzun 'temizliğini' nasıl yapıyorsunuz ?

Feryal Gülman : Aslında çoğu kişi gibi. Bazılarını hayır kurumlarına gönderirim. Bazılarını da arkadaşlarıma veririm. Annem ihtiyaç sahibi olan kişileri bulup benim giysilerimi vermeye bayilir :)))). Eskiden kolay kolay veremezdim eşyalarımı. Ama şimdi hayır kurumlarında değerlendirildiğini bilmek beni mutlu ediyor. Ancak vintage olabilecek giysilerimi saklıyorum. Onları zaman zaman giymek hoşuma gidiyor. Bugüne kadar bana elbiselerimi satıyor muyum gibi birçok soru soruldu. Hayır satmıyorum. Çünkü ikinci el mağazalar bu tip giysileri çok düşük fiyatlara alıp küçük bir karla satıyor. Zaten daha pahalı satsalar insanlar gidip mağazadan alır. Böyle bir fiyata satmak yerine imkanları kısıtlı yeni nişanlanan bir genç kızı sevindirmek bence çok daha hoş.

Pelin : Sırf satış yapmak adına sarfedilen sözleri, iltifatları hepimiz biliriz. Ama ne yazık ki herkes bunun farkında olmaz ya da olmak istemez. Bu tarz yönlendirilmeler hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Feryal Gülman : Asla inanmam ve beni bu tip sözler hiç etkilemez. Her zaman aklıma koyduğumu yapmayı severim. Hele bir satış elemanının 'ama bu size cok yakıştı ve sadece 1 adet kaldı mutlaka almalısınız' sözü beni o anda alacaksam da mağazadan kaçırtmaya yeter. Giyinmeyi çok sevdiğim halde bir giysinin veya aksesuarın böyle yarıştıracak kadar hayatımızın odağı olduğu fikri bana aksi tesir yapıyor ! Giderse gider ve eminim daha güzeli kısmet olur diye düşünürüm.

Pelin : Kıyafetlerinizin genellikle Hollywood ünlüleriyle pişti olma durumuna ne diyorsunuz ? O kadar fazla oluyor ki artık ben ve okuyucum özellikle yaptığınızı düşünür olduk :)

Feryal Gülman : Ben aynı davette aynı kıyafetle gidildiği takdirde pişti olunduğunu düşünüyorum. Eğer farklı yerlerde giyiliyorsa niye pişti olunsun ki ?! Hepimiz hazır giyim alıyoruz. Elbette aynı giysiler pekçok kişide olucak. Ben senelerdir giysilerimi giydikten sonra gazetede pişti haberleriyle ünlü bir yıldızın üstünde gördüm ve o zaman giyilmiş olduğunu öğrendim. Ama bazen bir ünlünün üstünde beğenip de aldığım olmuştur. Hepimiz bazı Hollywood yıldızlarına sezon öncesinde reklam amacıyla o giysilerin verildiğini biliyoruz. Dolayısıyla beğenip almak bana garip gelmiyor. Zaten markanın amacıda bu değil mi ?! Ve bu dünyanın her yerinde yaşanıyor. Ama buna pişti demek pek dogru gelmiyor bana. Artık pekçok kişi dünya starlarıyla aynı giysilerle yer alıyor magazin sayfalarında. Çünkü artık Türkiye 'de bütün markalar var. Üstelik o giysiyi daha önce bir Hollywood yıldızının giymiş olması ne gibi bir artı getirebilir ki insana !!!!

Pelin : Kıyafetiniz hakkında en çok kimin fikrinden etkilenir ve önem verirsiniz ?

Feryal Gülman : Eşime, oğluma veya anneme evden çıkmadan mutlaka sorarım. Oğlum çok zevklidir ve tarzını çok beğenirim. Ama sonra yine kendi bildiğimi yaparım :) Kova burcu özelliği ne yapabilirim ki :))

Pelin : Sizce 'şıklık' nedir ?

Feryal Gülman : Elbette insanın kendine yakışanı seçip doğru şekilde uygulayabilmesi diyebilirim. Ama şıklık sadece giyimle kısıtlı değil diye düşünüyorum. Bence insanlara yaklaşımınız, davranışlarınız, düşünce ve enerjinizle de alakalı.. Yarattığınız yaşamda da şıklık arıyorum ben. Bunlar bir bütün olunca zaten size yakışan şıklık ortaya çıkmış oluyor.

Pelin : Giydikleriniz içinde kendinizi en güzel ya da özel hissettiğiniz elbise hangisidir ?

Feryal Gülman : Oscar de La Renta bir gece elbisesini çok severek almıştım. Benim için vazgeçilmez bir diğer elbisem de oğlumun 13 yaş töreninde giydiğim J. Mendel 'dir.

Pelin : Asla giymem dediğiniz ?

Feryal Gülman : Asla asla dememeyi öğrendim. Çünkü bazen hiç olmayacak parçalara insanın gözü alışıyor ve giyebiliyor. Ama mini etek ve aşırı dekolte giysilerle rahat hissetmiyorum kendimi.

Pelin : Ve son olarak blogum ve okuyucularım için söyleyeceğiniz birşey var mı ?

Feryal Gülman : Blogunuz ve okuyucularınızla yeni tanıştım. Öncelikle söylemeliyim ki yaptığınız iş çok keyifli. İnsanın sevdiği işi yapması başarıyıda beraberinde getiriyor. Çalisma hayatım boyunca öğrendigim en önemli tecrübe bu oldu. Okuyucularınızın benim hakkımda yaptığı olumlu ve olumsuz tüm eleştirileri günü gününe olmasada mutlaka okuyorum. Olumlu olanlar tabi ki çok hoş ama olumsuz olanlarda beni hiç rahatsız etmediği gibi içinden doğru bulduklarımı mutlaka aklımın bir köşesine not ediyorum. Ben modayı seven ve giyinmekten zevk alan bir insanım. Kendimle bu konuda en çok eğlenende yine benim ve arkadaşlarımı da eğlendiririm :)Kendime taktığım çeşitli lakaplar dahi vardır :)İyi niyetle yazılmış olduktan sonra iyi veya kötü benim hakkımda yapılmış her yoruma değer veriyorum ve keyif alıyorum :))) Size ve tüm okuyucularınıza mutlu, sağlıklı, tüm dileklerinin gerçekleşeceği yeni bir yıl diliyorum.

Feryal Gülman 'ın sorularıma verdiği birbirinden içten cevaplar için hem kendim hem de sizin adınıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Umarım hoşunuza gitmiştir :) Pişti haberlerim yüzünden arada haşlanıyorum gibi hissettim. Haksız mıyım :))

Bu arada son kategori için bir diğer güzel röportajı ancak yarın hazırlayabilirim.

***** Bu röportaj ve görseller www.ModaVeSosyete.BlogSpot.Com 'a özeldir. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanımlar için yasal işlem başlatılacaktır.



Share

Yorumlar

  1. çok samimi buldum verdiği cevapları feryal gülman ın. eskiden ya koçların ya da sabancıların çocuğu olduğuma ve bir gün mutlaka beni alacaklarına inanırdım. sanırım bundan sonra feryal gülman ın beni gelip alacağını düşüneceğim:) evinin daha ayrıntılı resimlerini görebilirsem çok sevineceğim. küçücük bir bölümü bile çok hoş geldi bana.

    YanıtlaSil
  2. Pelin: Öncelikle kocaman bir bravo, çok keyifli bir röportaj olmuş. Benim diyen gazeteciler / dergiciler senin yanında sönük kalır.

    Ben Feryal Gülman'ı oldukça içten buldum. Kendisini, giydiklerini takip etmek her zaman çok zevkli zaten. Yeni yılda da tam gaz devam.

    Herkese mutluluk dolu yeni bir yıl dilerim.

    Feride

    YanıtlaSil
  3. Ben Feryal hanımı tanıyamadım. Fotoğrafta çok farklı çıkmış. Açıkçası ben Feryal Hanım ın kıyafetleri kadar güzellik ve bakım rituellerini de öğrenmek istiyorum. Çünkü her defasında fotoğrafa bakıyorum, her defasında bu yaşta olamaz diyorum. Tabi ki genç bir yaşta, ama olduğundan da çok genç gösteriyor.
    İçten bir röportaj bu arada:)

    YanıtlaSil
  4. Feryal hanımı ilk defa uzun olarak bugün ne giysem yarışmasında konuk jüriyken izleme şansım olmuştu. Annemle ikimiz ne kadar zarif diye bayılmıştık. Daha sonra bir dergide röportajını okuduğumda duruşuna yaptıklarına hayran kalmıştım. Bu cevapları okuduğum zaman ne kadar içten cevaplar bunlar böyle dedim. Bir blogu alanına kabul ettirmek, önemseyerek içten cevap vermek herkesin yapabileceği bir iş değil...

    Sonra Pelin hanım size geldim :)) Bence bu senin başarın bu işi yapıp alanında kabul görmek senin için kesinlikle gurur verici bir duygudur bunun için özellikle seni tebrik ediyorum senin adına çok sevindim :)

    YanıtlaSil
  5. Harika bir röportaj . Senin kalitene yakışır ve okuyucuyada çok deger veren bir röportaj olmuş. Çok içten ve hiç kolaya kaçmadan ve kesinlikle kasmadan verilmiş cevaplar görüyoruz. Ne yazikki daha samimi olmasını beklediğim diğer birincilerde aynı havayı hissedemedim. Siren Ertan röportajında bekliyoruz senden. Ama bu anketin güzel tarafı medyadaki gereksiz sisirmelerden kaynaklanan balon kisilere gerekli cevabı vermesi oldu bence. Çok objektif ve çok yapıcı. tekrar tebrikler.

    YanıtlaSil
  6. Ellerine sağlık Pelin. Süper bir sürprizdi.

    Feryal Gülman'a bayılıyordum zaten, bu röportajdan sonra daha çok sevdim. Çünkü sorduğun her soruya ayrıntılı ve içten cevaplar vermiş, kestirip atmamış. Zerafet bu tip durumlarda belli oluyor işte..

    YanıtlaSil
  7. Cok keyifli bir roportaj olmus Pelin, tebrikler. Pisti konusunda bende Feryal Hanim'a katiliyorum, ayni ortamda olmadiktan sonra pisti denmesi bana da garip geliyor. Bir markanin kiyafetinin, birden fazla kisinin alip giymesinden daha normal birsey olmadigini dusunuyorum.
    Bloguna gercekten cok deger ve emek veriyosun, seni tum kalbimle tebrik ederim. Mutlu yillar Moda ve Sosyete ailesine:)
    Nesli

    YanıtlaSil
  8. ayyy bayıldımm! çok beğendim daha önce sadece giyimini beğeniyordum açıkçası hiç araştırmadım da ne iş yapar eşi ne iş yapar çok zengin olduğu muhakkak..ama şaşırdım çok güzel cevaplar vermiş, oysa tek amacı güzel giyinmek gibi duruyordu ama hayır sadece o kadar değilmiş!

    YanıtlaSil
  9. Biraz haşlandığını ben de sezdim :)
    Çok sıcak bir röportaj olmuş tebrikler..

    YanıtlaSil
  10. Ben bir Feryal Gulman fani degilim. Cunku kendisini tanimiyordum ve senin blogunla tanidim. Yalnizca fotograflarda gorundugu kadarini biliyorum. Ve acikcasi kendisinin medyadaki goruntusu bana biraz itici geliyordu. Ama su an farkettim ki dusundugumun tam tersi bir insanmis. Verdigi cevaplar bile cok icten ve hic kestirip atmaya calismamis, ezberlenmis seylere kacmamis. Uzun uzun cevaplar vermis. Cevaplarin icerigine hic bakmadan, bu bile kendi basina yeterli bence bir insani tanimak icin. Bu bence karsisindakine deger veren bir insanin yapacagi bir sey. Ve ustteki bir yoruma katilmadan edemem, öbür roportajlarindakilerin hicbirinde bunu alamadik. Hicbiri boylesine samimi gelmedi. Basmakalip, kisacik cevaplar. Sorularin farkliligindan da olabilir tabii ki. Ama bende adam gibi cevap verme geregi gormemisler hissi uyandirdi ne yalan soyliyim.  Her neyse gorunen o ki kendisine onyargili yaklasmisim ve sunu farkettim ki bir insanin kendini anlatabilmesi ne kadar da onemliymis. Bundan sonra Feryal Gulman haberlerini okurken daha farkli bir gozle bakacagimiz kesin. Cunku biraz da olsa bize gercek kendini anlatabildigini dusunuyorum.

    Ve buna araci oldugun, hatta araciliktan da fazla bunu akil edip sonra da gerceklestirdigin icin sana cok tesekkur ediyorum kendi adima Pelin. Ve evet okurken ayni seyi ben de dusundum. Bence de haslanmissin:)

    YanıtlaSil
  11. Nedense cok etkılendım.. Feryal hn, gercekten tam bır hanımefendı, hanı uzaktan dusunulen tum olumsuz dusuncelerı, resmen bu roportaj ıle yıkmıs gorunuyor. En sevdıgım ınsan tipi; Hanım,zarif,naif,alçakgönüllü..

    Pelinim, yaptıgın her hareket bırbırını tekrarlamak yerıne bır adım önde, bır adım artı olarak devam edıyorsun. Senı sonsuz tebrık edıyorum. Bır ınsan hobisi için bile bu kadar guzel ısler basarabılıyor ıse iş hayatında nasıldır kım bılır merak ıcındeyım.

    Sevgılı Pelin.. ben; senı ve aılenı de yılbası hatrına hayatından boyle ufak kesıtlerle buradan paylaşmanı cok ısterım. Ve de boyle guzel bır roportaj tadında.. olmaz mı?

    YanıtlaSil
  12. feryal hanımın bi sonraki dolap temizliği ve kıyafet ayıklama ritüeline talibim :) hiç şikayet etmem ne verirse giyerim hem yardım da ederim :))
    bu hoş ve içten röp. için sana ve feryal hanıma teşekkürler pelin

    YanıtlaSil
  13. Sevgili Pelin ellerine sağlık, çok başarılısın.

    Feryal Gülman da tam bir hanımefendiy, çok zarif ve sevecen bir kadınmış, çok ısındım kendisine bu röportajdan sonra. Fotoğraflardaki ayakkabıyı da çok beğendim:)

    YanıtlaSil
  14. wuhhhhuuu, Pelin bugün de Feryal hanım.Seni yürekten tebrik ederim.Süper iş çıkarıyorsun gerçekten.Kısa sorularla merak ettiklerimizi öğrenmişsin.Ben en çok ucuz kaçış noktaları var mıdır diye merak ederim.Süper bir röportaj.Feryal hn.a da sana da gönülden teşekkür ederiz.Çok keyifle okudum.

    YanıtlaSil
  15. Harika! Feryal Gülman'ın cevaplarından çok etkilendim, tabii blog sahibesi Pelin hanımın ne zamandır sabırsızlıkla sormayı beklediği soruları çekinmeden yöneltmesini de takdirle karşıladım. Feryal Gülman'ın stili üstüne bir prestij kitabı basılmalı artık!

    YanıtlaSil
  16. Feryal Gulman i bilmezken belki adini 1-2 anca duydugum zamanda bir ruya ile merak etmistim biraz arastirmistim.ilk zamanlar notr iken sonra begendim sonra begenim gecti.
    Bu roportajda ki samimiyeti acikcasi benim de hosuma gitti.Hatta ikinci fotosundaki hali bu duygumu arttirdi.

    Sonucta sanatci degil begenilme amaci tasimiyor ama insanlarin onyarilarini kirmak adina guzel bir roportaj.

    Acikcasi benim en merak ettigim sey dunyasinin kiyafet-ayakkabi-canta vs. den mi olustuguydu . Cunku senden okudugumuz kadari ile gardolabi azimsanmicak kadar luks ve genis. Bu da bir birikim gerektirir. Buna karsi cevap vermis ama beni tatmin etmedi. Bu sorularin moda eksenli olmasindan tabiki de. O yuzden kendisi de kabul ederse moda haricinde,klasik sorular,kimlik siyasi bilgileri vs. haricinde bir roportaj daha yapabilirsen birini dogru tanimak adina guzel olabilir.
    Sanirim zarif bir kadin ki en nihayetinde bir blog deyip gecmemis. Umarim bir roportaj daha our. Ama ayse armanin ki gibi de degil daha samimi ve luks,zenginlik kavramlarinin daha az gectigi. Feryal Gulman i taniticak bir sey , statusunu degil.


    Feryal Gulman yorumlari okudugunu soylemis. Bir iki sey soylemek istiyorum.

    Mini gibi parcalar tercih etmedigi icin tebrik ederim.
    Zenginlikle alakasi olmayan o zarif tavrindan durusundan dolayi da tebrik ederim.
    Aile kavramina verdigi onemden , esinden cok bagimsiz kadin modeli cizmedigi cizgisini bildigi icinde tebrik ederim.
    Bir de olumsuz elestirim olacak. Bazen yasina uygun olmayan tercihler yaptigini goruyorum. Genc bir kiz degil sonucta ve bu onun havasini etkiliyor biraz da olsa..

    Selin

    YanıtlaSil
  17. bende gerçekten çok etkilendim ve takdir ettim.zaten tarzına ve duruşuna hayran olduğum bir hanımefendinin soruları algılayış tarzı bile çok samimi..tebrik ve teşekkür ediyorum röportaj için..

    YanıtlaSil
  18. Pelin, roportaji cok basarili buldum. Keske bir de Feryal Hanim 'in giyinme odasini goruntuleyebilseydin. Gunun birinde boyle bir cekim yapilacak olsa bunu senin yapmani cok isterim...
    Feryal Hanim'in verdigi cevaplari cok samimi buldum. Kendisi bu yorumlari okuyorsa, bu roportajla yetinmeyecegimizi bilmesini isterim :) devamini bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  19. Harika bir röportaj olmuş:)) Ellerine sağlık!!
    Nasılda içten, rahat cevaplamış sorularını hemen belli oluyor:))
    Sempati kazanmaması mümkün değil:))) Seninde gerçekten bence bu blog yazarlığını ciddi iş olarak düşünmen lazım, zira hakikaten başarılısın:)))Okuyucular gırla gidiyor, herkes eminim blogunu okumaya bayılıyor:)

    YanıtlaSil
  20. Pelin yıllardır seni okuyorum ama yorum bırakmaya fırsatım pek olamıyor yogunluktan ama bugun dayanamadım :))Ayçoşu beklediğin günlerden bugunlere kadar çok severek takip ediyorum seni inşallah daha uzun zamanlar da okurum,hatta ilerde Holywood ünlüleriyle yaptığın röportajları da okuyup yorum bırakıp ben demiştim diyeceğim :) Feryal Gülmanla yaptığın röportaj da süperdi yıl sonu için harika bir kapanış olmuş Siren Ertanınkini de sabırsızlıkla bekliyoruz... Feryal hanım da çok akıllı,çok zevkli ve cok mütevazi birisi sen de bunu bir kez daha göstermiş oldun herkese...

    YanıtlaSil
  21. derya feryal gülman ev diye google da arasan evinden video ve resimler bulabilirsin. ben de geçenlerde denk geldim çok güzel bir evi var tabiki de :)

    sevgili feride çok teşkkür ederim :)

    pınar belki ilerde bir başka röportajda sadece güzellik ve bakım soruları sorarım :)

    curcunam canım benim çok öpüyorum seni :)

    teşekkür ederim adsız. keşke her yorumuna bir de ismini eklesen. böyle tuhaf geliyor adszı diye hitap etmek :)

    evet ülkü her soruya tam da bizlerin istediği gibi cevapladı. özellikle de uzun uzun cevaplatın demedim kesinlikle. nasıl hissettiyse onu yansıttı.

    nesli sana da teşkkür ederim. ama ben bu piştilerden çok keyif alıyorum. daha doğrusu artık pişti demiyoruz da kim daha iyi diyoruz. :) demek ki doğru yoldayım :)

    evet evet hafiften dokundurmuş :) e hakkıdır ne diyim o kadar çekiştirdik ki kendisini bu kadarcık dokundurma yanında nedir ki :)

    evet eda farkındayım haşlandım :) güzel ifadelerine bayıldım çok teşekkür ederim. bence vakitlerini ayırıp da en küçük bir soruma bile değer verip cevaplamaları benim için yeterlidir. herkes son derece yardımcı oldu. sonuçta kişilerin her soruyu yorumlamaları farklı oluyor. hele sanem tezman mesleği dışında hiçbir soruyu prensip olarak cevaplamıyor. benim için bu kuralını bile bozdu. daha ne isteyim :)

    evrimcim çok teşekkür ederim. feryal hanımın da deiği gibi hobide olsa insan bir işi severek yaptımı bir başka güzel oluyor. bunda sizlerden aldığım pozitif enerjininde çok büyük bir payı var. çok teşekkür ederim :)

    günay sıranın önünde ben varım ama ona göre :)))

    judy'ciğim gerçekten de çok hanımefendi. bunu zilere aktarabilmiş olduğuma sevindim :)

    saol papişim benim. biliyorum çok büyük bir merakla bekliyordun. ne mutlu ki röportaj doyurucu olmuş.

    sevgili coşkun sana hafiften sitemlerimi iletiyorum. nerelerdesiinn ? çok uzun zamandır yoksun ortalarda. lütfen arayı fazla açma. senin yorumların benim için çok özel ve güzeldir. :)

    sevgili selin ilerde elbette dediğin gibi standart dışı bir proje düşünebilirim. ama daha bu çok yeni. şöyle bir keyfini yaşayalım dimi :)

    tuğbacık beğendiğine sevindim teşekkür ederim :)

    berna kılıç şahin bir sonraki hedefimi dile getirmişin:) ama şu ana kadar mutlaka yapması istenmiştir. yapmadığına göre istemiyor demektir. ne yazık ki buna saygı duymaktan başka da elden birşey gelmiyor :(

    membrain teşekkür ederim. evet özellikle son 6 aydır inanılmaz bir tık artışı var. mutlu oluyorum elbette. dediğin gibi iş güç arka plana atılmış görünüyor. allahtan patron kocamda bişi demiyor. e ne de olsa gerçek patronun kim olduğunu biliyor :)

    sevgili müjgan çok teşekkür ederim :( lütfen düşüncelerini paylaşmamazlık etme. yorumlarınız benim için çok önemli.

    YanıtlaSil
  22. Pelin'imm, mükemmel bir seri olmuş. Eh artık yavaş yavaş yorumlamanın vakti geldi de geçiyor :)

    Feryal Hanım'ın içtenliğine bayıldım. Ayrıca bu özel fotoğrafları bizimle paylaştığı için de ayrıca gurur duydum Pelom'la.

    Feryal Hanım yüzüne birşeyler mi yaptırmış acaba? Bana öyle gibi geldi ama her ne yaptırdı ya da yaptırmadıysa çok hoş olmuş, ışıl ışıl görünüyor.

    Allahımm, Pelom'u ve blogunu çook seviyorumm :)

    YanıtlaSil
  23. Nefis otesi bir elbise ve roportaj, Feryal hanimin soylediklerinin coguna katiliyorum. Ne kadar icten, onceden hic oyle bir izlenim uyandirmamisti bende. Roportaji tamamen fikrimi degistirdi.

    YanıtlaSil
  24. Pelin hanim sizi tebrik etmek isterim harika bir roportaj olmus. Oncelikle blogdaki elestrilleri okuyorum ve deger veriyorum sozu benIm cok hosuma gitti. Neticede cok uzun senelerdir giyimiyle bilinen taninan bir insan. Siklik taniminada yurekten katiliyorum. Ne insanlar goruyoruz. Cok hos bir vitrin altindalar ama insanlara verdikleri deger O gereksiz yukardan bakis hemen rahatsiz ediyor insani
    Bende birkac kisiyle ayni fikirdeyim daha detayli ama sizin yapacaginiz bir roportaji zevkle okurdum. Cunki sorulara samimiyetle vevap veriyor.
    Merve.

    YanıtlaSil
  25. Feryal Gulman bana sikligin zaman icinde oturan insana yerlesen bir kavram oldugunu gosterdi. Cevaplarini cok zarif ve icten buldum Onu senelerdir izliyoruz. Anna W. veya Anna Della R. Icinde gecerli sanirim Onlar elbette Feryal Gulmandan yasca buyuk ama bazi seylerin tam yerlesmesi icin zaman faktoru gerekli. Kendine yakisani secmek bile bir tecrube gerektiriyor.
    Pelin hanim bizlere boyle bir yeni yil hoslugu yaptiniz cok tesekkurler. Zevkle okuduk.

    YanıtlaSil
  26. çooom teşekkürler :) beğenmeniz o kadar önemli ki benim için sağolun varolun :)

    feryal gülman her anlamda kaliteli ve çok zarif bir kadın. zarif derken hayat görüşü ve insanlara yaklaşımını da kastediyorum. o kadar bıdı bıdımdan sonra her soruma bu denli samimiyetle cevap vermesi zarefatinin işaretidir.

    YanıtlaSil
  27. Vaay çok iyi ya :) ben en cok hollywood olayini begendim :) bi de eski sezon polemiğine Girelim mi? Yok bence klasik bi parcaymis tamam :) ama 3 sezon bilemiyorum ;)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.