Türkiye CHANEL 'e BU 6 İSİM YETER :)

Arzu Sabancı, Suzan Sabancı Dinçer, Dalia Garih, Feryal Gülman, Heves Ekinci ve Sema Basa.

Bu saydığım isimler tam bir Chanel sevdalısıdır. Katıldıkları davetin çapı hiç önemli değildir. Küçük büyük tüm davetlerde Chanel 'in en son koleksiyonlarını Türkiye 'de ilk bu isimlerin üstünde görürsünüz. Bu isimlere Serra Tokar ya da Edvina Özyeğin, Bahar Şer ve Reyhan Çiftçi gibi genç isimleri de ekleyebiliriz. Ama ana liste 6 kişidir.

Eminim Chanel mağazası bu isimleri memnun etmek için elinden geleni yapıyordur. Mazallah birini bile kaybetmek ciroda ciddi sarsılmalara sebep olabilir :)

Mesela Chanel Byzantine koleksiyonu var ki giyilmediği parçası kalmadı. Daha önce Suzan Sabancı Dinçer ve Feryal Gülman 'ı konu etmiştim.



Gördüğünüz Byzantine koleksiyonundan bu ceketi son 1 haftada 3 ayrı kişinin üstünde gördüm. Reyhan Çiftçi, Arzu Sabancı ve Heves Ekinci. Eminim daha birçok isim vardır da ben sadece son haftayı ele alıyorum.

En beğendiğim Reyhan Çiftçi oldu. Saçları, havası ve pantalonuyla yaşına uygun bir kullanım yapmış.

Arzu Sabancı 'nın siyah botlarıda Chanel. Risksiz bir kombinasyon. Ama yakıştırmayı bilmiş.

Heves Ekinci ise deri bir pantalonla giymeyi tercih etmiş. Takıları ve çantası da Chanel. Başka birinde olsaydı beğenebilirdim ama yaşına göre fazla genç bir kombinasyon.



Sema Basa ve Feryal Gülman. Doğrusu elbisenin kendisini sevmedim. Özellikle karın bölgesinde fazlalıkları olanların şiddetle kaçınması gereken bir kesimi var. Örnek isterseniz işte Sema Basa. Karın bölgesi normalde bu kadar kötü görünmüyor olabilir ama elbise sağolsun hiç de yardımcı olmamış.

Feryal Gülman güzel taşımış ama dedim ya elbisenin kendisini sevmedim.



Daha önce konu etmediğim biri var ki o da Dalia Garih. Tanımayanlarınız varsa söyleyim kendisi Lili Garih 'in kızı olur. Ve tam bir Chanel aşığıdır. Üstünde tonlarca Chanel görmüşlüğüm vardır. En son olarak büyük bir düğüne de Chanel Byzantine 'den şık bir seçim yapmış. Memleketimde Chanel kıyafetleri taşımayı bilen yegane isimlerdendir.


Share

Yorumlar

  1. Mrb oncelikle blog unuzu severek takip ediyorum :) bi sorum olcakti trde chanel canta ne kadar acaba ?

    YanıtlaSil
  2. Bana kalirsa burada koleksiyonun hakkini en iyi Arzu Sabanci vermis.

    Ben genel olarak Reyhan Ciftci'de giydiklerini tasiyabilen bir karizma, carpici bir aura goremiyorum. Kizma bana Pelin =)

    -Ruya

    YanıtlaSil
  3. Chanel cok başarılı ve büyülü bir marka bence . Bu kadar cok birbirine benzeyen klasik ürünlerin olacak hem tüm zamanlara hitap edeceksin hem de yine her sezon kendinden bahsettirecek yeni bir seyler çıkaracaksın. Benim sık bir chanel ceketim olsa ve onu on yıl sonra yine giysem kimse bana demode diyebilirmi?

    YanıtlaSil
  4. Ah o ceket beni benden aldi, son resimdeki elbisede cok hos ama bu tarz modellerde daha ince tok durmayan bir kumas seviyorum. Tabi birde incecik bir bedende iste bu dedirtiyor.

    YanıtlaSil
  5. heves ekinci çok hoş genç kızlar gibi valla
    reyhan çiftiyi ise hiç beğenmedim saçı özellikle

    YanıtlaSil
  6. Kesinlikle senle aynı fikirdeyim en güzel Reyhan Çiftçi taşımış. Feryal hn.ın ikinci forodaki uçları dore olan ayakkabısı Chanel mi? CL mi Pelin??

    YanıtlaSil
  7. Turkiye'deki Chanel'dekiler de bu 6 isim ve disindakilerini musteri saymiyorlar cunku magazaya girince satis gorevlileri oyle bir kuruluyorlar ki sanirsin dukkan hepsi birer Coco. Oysa yurt disinda hangi Chanel olursa olsun Turk oldugunu duyunca yuzleri aydinlaniyor hepsinin.
    Chanel alacaklara onerim yurtdisindan almalari. Tax free ile daha makul bir fiyata geliyor.
    Bir oneri-rica da o kadar para verdik Chanel aldik diye gaza gelip manava, Migros'a, efendim cumartesileri Kanyon'a sinemaya gelirken jumbo Chanel'inizi takip gelmeyin, zira fake mi degil mi totosunun oznesi olur cantaniz.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  8. sevgili adsız chanel klasik 2.55'ler 6 bin liradan başlıyor modeine göre 60 bin liraya kadar çıkıyor :)

    fashiOnBoard neden kızayım ki. benim beğendiğimi beğenmek zorunda değil kimse :)

    sevgili ayşegül güzel tanımlamışın. bu yüzden de her bir parçası timeless yani zamansızdır.

    papişim evet CL.portföyü ise hermes.

    sevgili adsız sanırım senin şanssızlığın çünkü ben chanel'e ne zaman gitsem hizmette sınır tanımamışlardır. bu isimler kadar elbette almadım alamam da ama küçücük birşey alsam bile müthiş bir hizmet göstermişlerdir. her 2 mağazada bu konuda yarışır.
    paris chanel 'de ki çalışanları görsen kimbilir neler dersin çok merak ettim :)
    ama son paragrafta her dediğine katılıyorum.:)

    YanıtlaSil
  9. Ben elbiseyi beğendim yannız :D ama zaten Karl acımaz ya gireceksin yada kötü görüneceksin ;D ama benim aklıma şu takıldı mankenleri Chanel'in çok güzel değil mi? Mükemmeller bence böyle seksilikten öte tatlımtırak bi feminenlik var :) zeki bitanesi ile evlencem beeen :))

    YanıtlaSil
  10. İkinci görselde Sema Basa ve Feryal Gülman, defilede Sigrid Agren'in taşıdığı kıyafeti seçme talihsizliğine düçar olmuşlar. Ben kadın olsaydım, Sigrid Agren'in giydiği hiçbir şeyi üstüme almazdım. Mazallah biri karşılaştırınca, bu olağanüstü güzellik yanında kim olsa sönük kalır:)

    Evet bir Sigrid hayranıyım! İşte, bu da ispatı:
    http://kurksever.blogspot.com/2010/08/sigrid-agrenin-duru-bakslar.html

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.