VOGUE Türkiye 'de HADİSE !

 


Hadise 'yi sevmeye başladım. Neden mi ? O Ses Türkiye yarışmasında ki samimi tepkileri ve zaman zaman çok şirin görünmesi yüzünden. Eskiden sadece sesini beğenirdim ama bundan fazlası yoktu. Şimdi ise kendimi daha bir yakın hissediyorum. Hele bazı mimikleri varki çok komik :) Programda gözümü bozan tek unsur Hülya Avşar. Murat Boz 'u bile yeni keşfettim diyebilirim. Meğer ne şeker birşeymiş o :)

Neyse efendim asıl konumuz aralık ayı Vogue dergisinde ki Hadise resimleri. Styling kendi tarzını da çok beğendiğim Konca Aykan 'a ait. Hadise için sezonun en hit parçalarını seçmiş. Hadise 'nin kilosu memleketin derdi oldu ama bana gayet hoş geliyor. Elbette resimdekiler kadar zayıf değil ama orantılı bir vücudu var. Hele hele bu kadına obez denmesi büyük bir saçmalık. Herneyse yine gidip geliyorum konun özünden uzaklaşıyorum :)

Maria Callas stili makyaj bu sene pek bir revaçta. Birçok editoryelde karşıma çıktı. Hadise 'ye çok yakışmış. Favorim Tom Ford imzalı dantel beyaz elbise. Siyah beyaz puantiyeli Gucci elbiseyle verdiği poz çok artistik. Çekimde bir mekan kullanılmaması yazık olmuş. Ve benim gibi bir ayakkabı manyağı için çekimde hiçbir ayakkabıyı doğru dürüst göremiyor olmamız hoş olmamış. Hadi çantayı anlarım ama ayakkabısız bir editoryel tuzsuz yağsız yemeğe benzer.

Her ne kadar bir Sinem Kobal 'ın Elle dergisi çekimleri kadar beğenmesem de Hadise 'yi sevmeye başlamanın hatırına resimleri sizlerle paylaşmak istedim.

Üstelik ay başından beri beni nooolur Hadise resimlerini konu et diye taciz eden okuyucularımı da kırmamış oluyorum :)




Share

Yorumlar

  1. COK SIKI bir Haiseci olarak, oncellikle sukranlarimi arz ederim sayin Pelin. Bencede Hadisenin cekimi cok guzel olmus, hernekadar photoshopun gozu cikarilmis olsada. Sonunda bu kizcagizin kendini gosterebildigi bir programda yer almasina cok seviniyorum. Kiyafetleri bazen cok facia olsada kendine ait stylish ve Ismail Yk'gillerden bir mix olusturan tarzi var. Bu Vogue cekimindede bir bukalemun kadar degisken oldugunu gormek hos. Ellerinize saglik saygideger askimmmmm!!!

    YanıtlaSil
  2. kanımca sen hadise 'ye fiziksel olarak en çok benzeyen insansın. hatta aksanın bile o derece :) canım arkadaşım benim mucukk :)

    YanıtlaSil
  3. Fotoğrafların üstünde hadise yazmasa bakıp hadise demezdim, çok abartılmış photoshop olayı bence.

    YanıtlaSil
  4. Herkes senden mi bahsediyor yoksa ben seni keşfettiğimden beri "algıda seçicilik" olayını mı yaşıyorum? :O
    Evet konuyla pek alakasız oldu farkındayım bu arada Hadise'den hiç hazetmem:) Programın biriciği benim kalbimde sevgi dağarcığı köşesinde olan tek isim Mustafa Sandal :)

    http://trendsum.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. trendsum ilk cümleni açarsan memnun olurum. nerde nasıl kimler merak ettim yahuuu :)

    YanıtlaSil
  6. Hadisenin samimiyeti ve duygusallığına bayılıyorum. Bunu bende ancak yarışmada keşfettim çok tatlı. Bu yarışmayla Murat Boz'uda tanımış ve keşfetmiş olduk . 65 yaşındaki annem derki ben bir genç kız olsam Murat Boz'a aşık olurdum ))))

    YanıtlaSil
  7. 1. seni yeni keşfettim seni keşfedince farkettim ki bütün bu kıyafet eleştirileri yapan bloglar senden copy/paste yapıyor. ben de onları alınteri filan zannerdim ama senden sonra hepsi benim için yalan oldular :)
    Kısacası blog aleminde 1 numarasın kolpaların is çok tırt :)

    Neredeyse internette her yorumda ismin geçiyor :) bundan sonra rasladıklarımı link atarım twitterdan olur mu :) tekrar tebrikler çok başarılı iş çıkarıyorsun :))

    YanıtlaSil
  8. Nihan sevgili annene sevgilerimi gonderiyorum :) benim de bir arkadasin anneannesi aynini dedi hemde 81 yasinda ;)) murat boz'un bir sarkisini bile bilmem etmem ama ekran isigi super.

    Trendsum cooook tesekkur ederim koltuklarim kabardi horoz gibi sisiverdim sayende ;)) kesfettiklerini ve gorduklerini lutfen tivit direct message ile paylas. nerde ne yorumda adim geciyor cok merak ettim ustelik ;) bekliyorum tivit mesajini ;)

    YanıtlaSil
  9. Anneme sevgilerini ileteceğim sevgili Pelin. Trendsuma katılmakla beraber seninde nette süper bir ışığın oldugunu belirtmek isterim...

    YanıtlaSil
  10. Merak etme bundan sonra internetteki basın danışmanınım:) senle ilgi herşeyi atacağım ama DM atmam için beni eklemen gerekiyor.. Twitter "s_aksu" diye aratıp ekleyebilirsin :)

    YanıtlaSil
  11. bende hadiseyi eskiden soğuk bulurdum, o ses türkiye ile sevmeye başladım.

    çekimlerde olduğundan çok farklı ama güzel yinede..

    YanıtlaSil
  12. çok teşekkür ederim nihan :)

    trendsum her şekilde takibime alınmışındır :)

    YanıtlaSil
  13. Haha yorumları daha yeni okudum:) velevkihuysuzum benim de kanim sana ayri bi kaynadi kalp ben ve SİZ:))

    YanıtlaSil
  14. Beybicanlarim coook merci iltifatlariniz icun, amma velakin Hadise benden guzel ve tas yahuu!!!

    Huysuzum ve Pelinim beni siz begenin yeter, ama en cok beni begenin malum pek kiskanc bir insan evladiyim!!!

    YanıtlaSil
  15. Trendsum Velevki fena aliskanlik yapar soyleyim:) Ben gorusemeyince bunalima falan girebiliyorum yani o derece!

    Sinir oluyorum sana Velevki Huysuz insaniiii!!!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.