28 - GÜNÜN ŞIKI : Didem Antebi

 


Arkadaşlar işte saten giydiğinizde kumaş üstünüzde böylesine mum gibi durmalı. O kadar zor bir kumaş ki bir tane kırışıklık bile tüm güzelliği bertaraf edebilir.

Didem Antebi 'nin vizon renkli elbisesinin markası Kaufmanfranco. Kumaşın kalitesi ve işçiliğin ustalığı ortada.

Kesim şahane. Cesur sırt dekoltesini başarıyla taşımış. Hiçbir abartı yok ama son derece gösterişli bir şıklık.

Saçlarını toplayarak en doğrusunu yapmış. Böylelikle omuz detayı ve sırt dekoltesini gölgelememiş. Makyajı kusursuz. Özellikle şeftali tonlarında ki rujuna bayıldım.

Mücevherleri ve bakır tonlarındaki VBH çantasıyla bugünün şıkı olmazda ne olur bilemiyorum doğrusu.



Share

Yorumlar

  1. Haa işte postlarım yavaş yavaş geliyor darısı aylin hanımın başına asıl şık benim için kendisi çünkü:))Ama didem hanımıda beğendim çok beğenmedim neten çünkü elbisenin rengini beğenmedim model güzel ama renk kötü saten olmasını da sevemedim ama didem hanım çok iyi taşımış ama bu elbiseyi bir sarışın giyseydi daha iyi durabilirdi sarı saça daha çok yakışır gibi geldi ama tabi didem hanım da çok başarıyla taşımış hakkını vermek gerekir:))

    YanıtlaSil
  2. bu kumaşın bu kadar kusursuz dikilmiş olması inanılmaz, tek bir yerde pot yok. sırt dekoltesine hasta oldum, müthiş!!

    YanıtlaSil
  3. gamze ben aylin tahincioğlu 'nu hiç beğenmedim. çok abartılı geldi bana. büyük olasılıkla canan yaka özel dikimdir.
    sarışın giyseydide güzl olurdu ama kumralda her zaman daha asil buluyorum bu renkleri. zaten özellikle elbisenin rengine vuruldum. bu sefer hiç uyuşmadı zevklerimiz napacaz şimdi :)

    YanıtlaSil
  4. Elbise önden güzel beğendim ancak ben açıkçası sırt dekoltesini sevmedim ya da o anki pozun denk gelmesinden de kaynaklanıyor olabilir bilemiyorum.

    YanıtlaSil
  5. elbisenin kumaş ve rengi inanılmaz güzellikte aşık oldum resmen.aksesuarlarıda bir o kadar başarılı.bayıldım son günlerde görüdüğüm en güzel didem antebi harika.

    YanıtlaSil
  6. kumaşın dökümü ve sıfır pota inanamıyorum.bunu neden bizimkilerde göremiyoruz merak ediyorum doğrusu.bencede kumral birinin giymesi çok daha iyi.sarışınlarda çok abartı duruyor bu kahve tonları.
    DAMLA

    YanıtlaSil
  7. Pelin son sağdaki karede dikkatli bakıldığında göğüs ucu belli oluyor. İşte ben de bir elbise de bunun belli olmasından hoşlanmıyorum. Yani bu kadar ustaca dikiliyorsa onun da içeriden bir şeylerin ustaca yapılarak belli olmaması gerekir diye düşünüyorum. Tabii şimdi diyebilirler ki bu elbise ancak böyle giyilir v.s. ben kişisel fikrimi belirtiyorum.Ben olsam giyemezdim bu şekilde.

    YanıtlaSil
  8. Tühh aksi şeytan!!!:)))

    YanıtlaSil
  9. Yaa inanamıyorum, nefis ne kelime muazzam güzel olmuş!!En güzel resmi diyorum ben buna, renk felan herbişey çok yakışmış, yıkılıyo:)

    YanıtlaSil
  10. Didem Antebi bazen yasindan daha agir giyiniyor diye dusunuyorum. Bu elbiseyi ben renk ve kumas olarak sevdim. Ama. Didem hanimin ustunde vaoov dedirtmedi bana.

    YanıtlaSil
  11. tek kelime ile sahane! bu kadar klas ve asil olunur işte,elbisede ne bir taş ne bir tuş ne bir gül dümdüz muhtesem bir elbise ayrıca bu elbise tamamen kumral elbisesi tamda kiş rengi gözlerim bayram etti keske golden globe a didem antebi gitseydi:)

    YanıtlaSil
  12. Ben elbisenin renginide modelinide taşıyanıda şahane buldum. Son zamanlarda bizden olanlarda gördüğüm en güzel elbise. Hatta Didem Hanım mankenden bile güzel taşımış...

    YanıtlaSil
  13. EvrimKuzey18 Ocak, 2012

    vay anasını sayın seyırcıler dıyorum.. daha da bır sey dıyemıyorum :)

    YanıtlaSil
  14. ben dekolteyi beğenmedim sırt fazla çıplak- gogus kısmında bır terslık var gibi yanı aham saham bır elbıse degıl hıc ne renk nede kesımıyle

    YanıtlaSil
  15. pelincim bence simdiden 2012nin en iyi elbiselerine almam lazim bu elbiseyi:)

    YanıtlaSil
  16. Evet Hande artik guzel bulduklarimi simdiden depoluyorum ki sonradan aceleyle unuttuklarim kacirdiklarim olmasin ;)

    YanıtlaSil
  17. şaka gibisiniz ben hiç beğenmedim, siz nesini beğendiniz bu kadar anlamak mümkün değil

    YanıtlaSil
  18. Bu elbiseyi cok begenebilirsin az begenebilirsin lafim olamaz. Ama sakamisiniz diyebilecek kadar begenmemek ancak senin ne denli saka oldugunu gosterir.

    YanıtlaSil
  19. elbise çok güzel dikilmiş satende dikiş zordur ve güzel taşımış

    YanıtlaSil
  20. Elbisenin modeline bayildim :) Ama o saten kumasin gobek ustundeki durusunu hic bir elbisede pek sevemiyorum nedense. Gobek bolgesinde saten yerine dantel kullanilsaymis cok daha sik ve gosterisli olurmus...

    YanıtlaSil
  21. Didem Antebi'nin blogunu sen bizlere tanittin tanitila severek takip ediyorum ve modanin chic yonuyle ne kadar ilgili oldugunu ilk orada farkettim.. Sevdigi modacilar, ele aldigi trendler ve onerdigi stil tarzlari hani hep "cool" dedigimiz cinsten..

    Saten bir elbisenin boyle mum gibi durmasi gercekten inanilmaz ve bir o kadar da ilginc! Acaba icine Spanx falan giymis olmasin? Cunku bir keresinde hic olmayacagini dusundugum bir elbiseyi full body Spanx'le denemistim, sonuca inanamadimmm:) ee...her kadinin ufak tefek sirlari vardir tabii...yeterki isiklar gereginden once acilmasin:) hahahaaa....

    YanıtlaSil
  22. Sımdı yorumları okudumda ben anlıyamadım elbıse fena dıgıl Dıdem hanımdada ıyı durmus Ama ne haftanın sıkı nede 2012 nın en ıyı elbıselerıne konucak bır ozellık goremedım

    YanıtlaSil
  23. QueenRose19 Ocak, 2012

    Pelin selamlar,
    Aylin Tahincioğlu Canan Yaka değil Elif Cığızoğluymuş sanırım,bende beğenmedim ve Elif Cığızoğlu'nun romantik farklı kalıp stiline uyduramadım assolist havasını ne dersin?

    YanıtlaSil
  24. gerçekten elif cığızoğlu 'mu ? çok şaşırdım ! dediğin gibi hiç onun çizgisi değil. bana çok assolistvari geldi. hani seda sayan 'ın üsünde görebileceğim bir kıyafet. o bile sahnede giyer davette değil :) sen nerden öğrendin yani eminmisin ?

    YanıtlaSil
  25. Aylin Tahincioglunun elbisesini gazetede giordum bugun. Yani ben modaciyim diyen birnin bu elbiseyi tasarladigina inanmak istemiyorum. Aylin hanim kendin tasarlayip diktirdiyse bilemem. Tam assolist

    YanıtlaSil
  26. Ben bu elbiseyi Didem ANTEBİye hiç yakıştıramadım, bence bugün yayınlanan http://www.htkulup.com/multimedia/galeri/411993/4
    kıyafeti tarz olarak Antebi ye daha çok yakışmış.

    YanıtlaSil
  27. Ya bu elbiseyi bir ben mi beğendim ht'ye girip bir daha bakmalı bir daha bir daha görmeliyim:))Bana hiç assolist gibi gelmedi hayret yahu!!!:))

    YanıtlaSil
  28. QueenRose20 Ocak, 2012

    Tam sana cevap yazacaktım da zaten sende öğrenip haber hazırlamışsın=)Bende Elif Cığızoğlu olduğuna inanamadım ama doğruymuş..

    YanıtlaSil
  29. tek kelime ile sahane, bi tek gogus bolgesinde bir sorun sorun var gibi
    ( ) ( )

    YanıtlaSil
  30. Uyumlu ama bence elbise üstünde o kadar iyi olmamış :/ Megan Fox'u izledim de yazık kızcağız anlamadı niçin gülüyor bunlar diye :D Bi sürü ortak noktamız varmış Meganla ikimizde Taurus'uz, ben de onun gibi böyle durmadan dışarılarda dolaşıp insanlarla buluşmak yerine evde durmayı tercih ederim ve ikimizde xbox severiiz :D

    YanıtlaSil
  31. ben yine begenmedim=((( cok makyajli ve alaturka geliyor bu kadin bana.bir kosusturma bir bende varim havasi seziyorum onda bu ara.sorry,bizimle degilsin=))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.