430 - KİM NE GİYMİŞ ? - Aylin Tahincioğlu

 


Aylin Tahincioğlu oldum olası iddialı giyinmesini seven biridir. Sevelim sevmeyelim tarzı budur. Belli ki dikkat çekmeyi fazlasıyla seviyor. Aksi olsa bu gördüğünüz elbiseyi giymesi imkansız.

Assolistvari bu iddialı elbise Elif Cığızoğlu 'na ait. Doğrusu Facebook sayfasında elbiseyi sahiplendiğini görmesem hayatta Elif Cığızoğlu demezdim. İlk gördüğümde acaba Canan Yaka mı diye düşünmüştüm. Evet kullanılan kumaş son derece kaliteli. Bunu düşük kalite bir resimde bile görebiliyorum. Ama o tuhaf çıkıntılar ya da sırt dekoltesinde kullanılan tüller falan çok abartılı çoook.

Sanki Aylin Tahincioğlu bu modeli istemiş Elif Cığızoğlu da dikmiş gibi bir görüntü var. Çünkü ortada Elif Cığızoğlu 'nun kendine has çizgisinin esamesi okunmuyor. Sanki müşterisini memnun etmek adına ciddi bir özveride bulunmuş.

Adile Sultan Sarayı 'nda gerçekleşen bir Türk Kahvesi gecesinde iddialı giyinmek istemeyi anlayabilirim ama bu kadarını değil.

Uzun lafın kısası ben bu gördüğüm Aylin Tahincioğlu 'nu hiç beğenmedim. Kıyafetlerinde iddialı giyinmenin dozunu daha fazla kaçırmaz da güzel fiziğine daha yakışan daha zarif seçimlerde bulunur diye ümit ediyorum.

Tabi bu benim kişisel zevkim ve düşüncem. Belki sizler çok beğeneceksiniz kimbilir :)


Share

Yorumlar

  1. Ben de hiç beğenmedim, hem payet, hem şifon, hem dekolte.. Ayrıca kolundaki ve sırtındaki o küçük pencerelerin özellikle yapıldığını biliyorum ama sanki elbise çok darmış da oralardan birazdan patlayacak gibi duruyor.

    b-lure.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Elbisenin rengini çok sevdim ayakkabısını da aynı ton da giymesini de beğendim ancak belki elbisenin o ön kısmında yılan gibi duran kısım ve kollardaki pencere olmasaydı daha iyi olacaktı.Sırtta bir dekolte var zaten kollardaki o pencereler gereksiz olmuş ama Aylin hn. böyle seviyor ve mutluysa bize diyecek birşey yok. Zevk ve tercih meselesi:)

    YanıtlaSil
  3. Yani ne diycegimi sasirdim. Kalakaldim. Aylin Tahincioglu eskidende boyle giyiniyordu. Son zamanlarda daha iyi gibiydi. Artik solistler bile boyle giyinmiyor.

    YanıtlaSil
  4. Aylin Tahincioğlu'na kocaman bir"0"...Ödül törenlerinde kendini göstermek isteyen artistciklere dönmüş!!!Hiç yakıştıramadım doğrusu...

    YanıtlaSil
  5. Kesinlikle Pelinle aynı fikirdeyim bu kadar detay bir elbise üzerinde çok fazla kaçmış.

    YanıtlaSil
  6. Tamam da Didem Antebi de bu dekolteyle yarışır bir dekolteyle katıldı geceye? Onu beğenip Aylin Tahincioğlu'na laf etmeyi anlayamıyorum doğrusu Pelin.

    YanıtlaSil
  7. ben beğendim gayet güzel taşımış dekolteside hoş benim fikrim

    YanıtlaSil
  8. Didem Hanım'ın da Aylin Hanım'ın da dekolteleri hemen hemen aynı. Sanırım renk ve model olarak Aylin Hanım'ın elbisesi daha frapan olduğu için biras göz yorucu. Bir de elbisenin önündeki yılanımsı detay da pek hoş gözükmüor.

    YanıtlaSil
  9. evet didem antebi ile dekoltelerİ aynı olabilir ama didem antebi sade bir elbiseyle dekolteyi taşımış.gayet asil ve zarif görünüyor.halbuki aylin tahincioğlu'nunkü müthiş alaturka bir görüntüye sahip.ikisini bir tutmak olacak iş değil.buda benim düşüncem tabi :DD

    YanıtlaSil
  10. didem ersoy19 Ocak, 2012

    pelin,gercekten diyecek soz bulamıyorum elbısenın her tarafı abartı,gogsunden cıkan parcayamı gelsem sırtındakı garıp parcayamı gelsem bılemedım
    cok cok komık bır ebıse sadelıgın makbul oldugu gunumuzde bu kadar assolıst varı elbıselerı nasıl gıyerler??? hanı zevksız bırı olsa anlayacagım zaman zaman o kadar guzel seyler gıyıyorkı cozemıyorum o zevke sahıp olan bırı nasıl bunu gıyer dıye
    bu arada ufak bır onerım olacak blogunun arka planınn rengını degıstırsen cok daha guzel olur dıye dusunuyorum gri birz soluk gozukuyor.red carpet fashıon awardsın yenı renklerı ve yazı seklı cok hos olmus ornegın benımkı ufak bır tavsıye uygulamak senın zevkıne kalmıs :)
    haberlerın cok guzel
    operım

    YanıtlaSil
  11. Aman tanrım bu da neeee...dedim bu resmi ilk gördüğümde,ikinci şoku elif C.twitterda "bu elbise benim" yazınca yaşadım,aylin T.vücudu son derece güzel bir kadın ama bu elbise ,o küpe,o alienimsi:) yaka detayı,kollardaki yarık,açık sırt,parlaklık ve o renkle birleşince fazlanın fazlası bişeyler olmuş,ondan hiç beklemediğim bir görüntü olmuş bu...dikkat çekmeyi herkes ister, ama frapanlıkla dikkat çekmenin arasında stylısh olmakla kıroluk arasındaki gibi çok ince bir çizgi vardır,bence aşırı frapan olmuş.Saçını ve ayakkabısını beğendim,o renk ve kumaşı uzun kollu dümdüz kapalı yakalı sadece sırtı açık giyseydi biraz kabullenebilirdim ama bu haliyle hiç sevmedim.

    YanıtlaSil
  12. Papiş Style'a katılıyorum, önden çıkan o parça ve koldaki pencereler olmasa güzel bir elbise olacakmış, ama bir yandan da saç ayakkabı ve çanta seçimini çok beğendim...
    Özlem

    YanıtlaSil
  13. Amanın benim elbisem buuu!!:))Şimdi resimleri büyütüp baktım olmadı ht'ye girip baktım o da olmaz gamze dedim bütün yorumları okuyup bir daha baktım.Ama yok ne yaparsam yapıyım elbiseyi beğendim fazla abartı olduğunu ve davet için fazla kaçrığının da farkındayım düğün olsa belki derim.ama işte ben elbiseyi beğendim ne yaparsın rengi modeli aylin hanımın taşıması hepsi güzel bence yüz kere baktım sonuç bu:)))

    YanıtlaSil
  14. Pek fena pek ! ama dediğin gibi böyle seviyor aylin hanım.yinede göz zevkimi bozmak için yeterli bir sebep değil.heryerden birşey çıkıyor.bununn altına tül ekle çık günay'a o derece ::))) EMEL

    YanıtlaSil
  15. Nedense Gamzenin beğenmesine hiç şaşmadım )))

    YanıtlaSil
  16. Bana niye laf ettin şimdi nihan bende genelde abartısız şeyleri severim pelin'in çoğu beğendiğini beğeniyorum artı elbiseyi abartılı bulduğumu yazmışım buraya ama elbisenin duruşu hoşuma gitti olamazmı yani ayrıca sürekli kokoş şeyleri beğeniyormuşum gibi bir hava yarattın ama kokoşluğa abartıya bende karşıyım bu elbiseyi beğendim sadece o kadar assolist elbisesi olduğunu kabul ederek hemde neyse uzatmıyım:)))

    YanıtlaSil
  17. Daha oncede yorum yazdım yayınlamadınız19 Ocak, 2012

    bu gamze kesin IŞIL REÇBER
    TUM YORUMLARI OKUYORUM IŞIL REÇBERIN BU KADAR FANI OLABILECEGINE INANMIYORUM AYNI ZAMANDA KIMSENIN KIMSEYI KORU KORUNE BU KADAR SAVUNACAGINADA INANMIYORUM
    ZATEN YUZDE 5 GIBI AZ BIR OY ALMIS ANKETTE
    BU ELBISEDE TAM ONUN TARZI
    GAMZE KODADLI YANI ISIL RECBER TABIKI BEGENIR

    YanıtlaSil
  18. AA üstüme iyilik sağlık benmi ışıl reçber'i savunmuşum aaa şaka gibi mavi elbiseli kombini yerden yere vurdum geçen yazdım pelin''e kırmızı kar yağarsa şık olur diye hatta pelin bana gülücük yolladı olala'yı da eleştirdim bir kaç elbisesini pelin'e sordum kabul ederim ama elbiseler güzel ışıl hanım berbat ediyor hayatta ışıl reçber'i savunmadım ayy pelin birşey söyle:)))

    YanıtlaSil
  19. Abuk sabuk yorumlari tabi ki onaylamiyorum. Gamze 'nin isil recber oldugunuda nerden cikardin ?! O zaman ortada kendi giydiklerini begenmeyen bir isil recber var demektir. Yani cok sacma sapan yorumlar gordumde boylesini gormemistim !! Birde bilmem farkindamisin konu aylin tahincioglu isil recber degil !!

    YanıtlaSil
  20. Birşey daha söylücem daha geçen gün birisi ışıl hanımı övdü taraf tutuyorsunuz falan dedi kadına nasıl hörledim pelin bana yazdıki ağzına sağlık bana laf bırakmadın. bunları da okudun mu nereyi okuyosun şaşırıp kaldım neyse sorry pelin:))

    YanıtlaSil
  21. Gamze ben seni biliyorum soyleneni umursama suursuzca bir yorum oldugu ortada ;)

    YanıtlaSil
  22. OHH!!!Çok teşekkürler pelin:)))

    YanıtlaSil
  23. Elbise'deki o yılan gibi iğrenç bir detay var, o yüzden elbiseye puanım 0 ama Aylin Tahincioğlu'na puanım 10 üzerinden 10 :). Böyle güzel hanımlar diledikleri kadar dikkat çekmek isteyebilirler, ben şirin buluyorum bu durumu, aynen yakışıklı erkeklerin de dikkat çekmeye çalışmaları gibi :)).

    YanıtlaSil
  24. Saçları ve elbiseyle ayakkabının uyumsuzluğu facia bence.

    YanıtlaSil
  25. en azından pelin'in önerdiği gibi saç rengi daha koyu sanki :) bu da bir şeydir.

    YanıtlaSil
  26. EvrimKuzey19 Ocak, 2012

    O boru neden dosenmıs oraya.. baktım baktım ıdrak edemedım. Neden bu kadın boyle ucuz bır modele burunmus onu da ıdrak edemedım. Insan bır sure sonra napacagını mı sasırıyor desem.. etrfata bır suru bu pozsıyonda ınsan var. Ama yuzundekı ıfadeden ne kadar mutlu oldugunu gorebılıyorum.. cok ıcıne sınmıs bellı.

    YanıtlaSil
  27. Pelin yorumuna aynen katılıyorum. Aylin Tahincioğlu'nun resimlerini ilk gördüğümde çok benzer tepkiler verdim. Aylin hanım çok hoş bir fiziğe sahip, belli ki giyim / kuşama da ilgi gösteriyor. Hal böyleyken, böyle assolist gibi giyinmesi hiç ama hiç olmamış.

    Feride

    YanıtlaSil
  28. Ben su "Turk kahvesi gecesi" olayina takildim zira pek bir komik:) Hatirlarmisiniz kendisi Mary Katrantzou etegi giydigindede birkac yorumcu "Kokteyl havasinda gecen bir aksamustu davetine bu kilikla gelmesi abes" demisti...Iste o zaman Aylin hanimi savunan kisilerden biriydim, moda cesaret ister, dolabinda eskiyecegini uzerinde eskisin falan demistim..Ammaaaa...bu abuk elbiseyi ve giyildigi faaliyeti gorunce yok artik dedim, Aylin hanim accik sasirmis!!!

    Bu hanimlarimiz haftanin 5 gunu zaten sudur budur diye bisuru davete gitmiyorlar mi? Onlar arasindan daha fancy birsey secip giyebilirdi bu "hi-dunyali-ben-uzaydan- geldim-ve-dostum" kostumunu:) Ama Turk kahvesi icmeye de bunu giyme Aylin'cigim, sen sabah sporunu da kurk bikiniyle mi yaparsin?

    Evrim Kuzey'e bayildim: "O boru neden dosenmis oraya?" ilahi Evrim...supersin!

    YanıtlaSil
  29. hic begenmedim.iste buyrun dekolte ve transparan icinde.cok iddiali olmus.hani tvde olsa birsey demeyecegim.

    YanıtlaSil
  30. aylin tahincioglunun hayati, bir yere giderken acaba ne giysemde konusulsammi dusunerek geciyor sanki.az giderim oz giderim, muammali bir calisma sonucu paket olarak cikiyor karsimiza.hic dogal gelmiyor,cok istekli.bu kadar parayi baskalari harcasa ortaya ne saheserler cikar kimbilir.ben burada aylin tahincioglunun kisisel bir yorumunu goremiyorum.fast food tadinda

    YanıtlaSil
  31. Bana sac modelleri cok alaturka geliyor kendisinin ya dalgali acik ya bi yerden kabarmis oysa cok guzel bi fizigi var gosteriyim guzelligini demis galiba ama bu kadarina gerek yokmus

    YanıtlaSil
  32. Merhabalar

    Konuyla hiç alakası yok ama, benim bir yaşında bir kızım var ve benim için artık moda çocuk modası oldu :) Siz de modayı bu kadar yakından takip eden bir insan olarak İstanbul da alış veriş yapabileceğim çocuk mağazalarıyla ilgili bir post yapsanız nasıl sevinirim anlatamam, İzmir bu konuda çok sınırlı ve İstanbul'a geldiğimde hepsini dolaşmak istiyorum. Tabi kii benim ki sadece bir rica.

    Teşekkürler
    Evrim

    YanıtlaSil
  33. EvrimKuzey20 Ocak, 2012

    Sabah gazetelere bakarken su Turk Kahvesı gecesının fotograflarına baktım.. yanı o kadar alakasız olmus kı.. davetıye gonderılırken acaba nasıl bır ıcerık ıle gece anlatılmıs kı; ınsanlar bu kadar bırbırınden alakasız gıyınıp gelebılmısler.. bazıları gercekten Turk Kahvesı adı altında oldugu ıcın sade ve zarıf gıyınmıs gelmıs.. bazıları Bu yılın en onemlı dugunune katılır gıbı katılmıs.. yanı yıne de Aylın Hn ı kımse gecememış,baş yapıt olarak sırıtıyor :))

    Sevgılı Neslie, ınan baktıgımda aklıma ılk gelen sey boru gıbı oldugu.. :) Yıne de ısrarla savundugum bır sey var kı.. hanı Aylın Hn ın bu durumdan hıc ama hıc rahatsız olmaması hıssıyatını veren yuz ıfadelerı.

    YanıtlaSil
  34. Tek kelime ile rezalet , tam bir fashion victim.

    boyle bir geceye , tamamen , en iyi ben giyinirim, en cok dikkati ben cekmek isterim, sabah gaz. en buyuk benim fotom ciksin diye nerde abuk sabuk sey varsa Aylin hanim hep onlari giyiyor.

    Giyimine kusamina bu kadar para ve vakit harcayacagina, gitsin sokaktaki aclari doyursun daha hayirli bir is yapmis olur.

    tek amaci en iyi ben giyinirim, nerde davet varsa kacirmam tarzi olan bi insan..

    Koskoca Koc ailesinden, Nevbahar Koc, Atil Kutogluna ne kadar sade ve ne kadar guzel bir elbise diktirmis, ve hem sade hemde sık sekilde cikmis, eeee bunlarla yarismak istersen boyle komik tarz bir ailenvari olursun aylin hanim...

    YanıtlaSil
  35. yorumlarınızda sizlerde harikasınız :)

    şimdi öncelikle birşeyi açıklığa kavuşturmak isterim. didem antebi 'nin kıyafeti düz saten ama cesur dekoltesi olan bir elbise. böyle bir geceye ağır kaçtığını düşünmekte haklısınız bende aynısını düşündüm. ama o kadar asil taşımışki hiç aklıma bu konuda eleştirmek gelmedi. renk ağır kesim zarif dekolte ise bir içim su. yani ortada aylin tahincioğlu gibi tuhaf göz yoran doktorcum bu nedir ya havası yok. o yüzden iki ismi kesinlikle bir tutamam.

    evrimcim o boru ne öyle demekte o kadarhaklısın ki bayıldım yorumuna :)

    bence aylin t. 'nun saç rengi yine aynıdır. topladığı için koyu görüyorsunuzdur. malum röflede dip bölgesi ile uçlar farklı renktedir. ama dediğiniz gibi keşke biraz tonunu koyultsa. kesinlikle daha iyi olacaktır.

    gecede baktımda en asil isim giyimi kuşamıyla her zaman ki gibi caroline koç. bambaşka bir kadın o. manken gibi bir vücudu yok ama vücuduna göre o kadar ustalıkla giyiniyor ki bayılıyorum kendisine.

    Ben en çok ayakkabılarına bayıldım. böylesi bir elbiseye en doğru seçimi yapmış.

    sevgili evrim çocuk modası için senin gbi çok istek geliyor maillerle. birgün fırsat bulursam yapacağım söz :)

    YanıtlaSil
  36. deniz antebinin elbisesi mukemmelmis, onun blogumu var ; adresini bilen varmi

    YanıtlaSil
  37. evet www.didemantebi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  38. Ben elbiseyi cok abarti bulmadim acikcasi. Tuvalet giyenlerin de oldugu bir gece icin abes kacmamis, sadece sacini hafif vakli acik yaptirip yana alabilirdi. o zmn biraz yumusardi elbisenin etkisi. bir de sirt kismi guzel degil elbisenin (tul kismi)

    http://stylishtimes.blogspot.com

    YanıtlaSil
  39. Aylin Tahincioğlu genelde dikkat çekici ama güzel giyinir fakat bu elbise 2012'kinin ilk WORST'larından biri...Elbise dışında ayakkabı seçimi de kötü,yanarım yanarım Alexander Mcqueen clutch'a yanarım :(

    YanıtlaSil
  40. Tüm yorumları okudum tekrar yazmak istedim Aylin T. kesinlikle abartıyı, frapanlığı, ilgi çekmeyi çok seven biri giyim tarzındaki seçimlerinden, saç renginden bunu algılıyorum. O böyle seviyor, kendini böyle parıltılı ve en abartılı şeylerin içinde daha iyi hissediyor anlaşılan ama hani bazen şu sözü hatırlasa Aylin hn. " LESS IS MORE". İnanın yavaş yavaş kendinizi sadeleştirseniz çok daha mükemmel olacaksınız sevgili Aylin hn.( Sanki bunları okuyor da ben de yazmışım işte:))

    YanıtlaSil
  41. cok sorry ama gamze bencede isil recber yada fani=))))
    elbiseye gelince!berbat!yardim gecesine boyle gidilir mi ???baska biri giyse linc edilmisti kesin!

    YanıtlaSil
  42. Bu benim ışıl reçber fanı olduğumu iddaa edenleri anlamam mümkün değil.Amaçları ne bu kanıya nerden vardılar acaba hayatımda böyle saçma birşey görmedim!!Artık sıktı ve sinir olmaya başladım.Nasıl anlatıyım nerden başlıyım bilemiyorum ben ışıl hanımı beğenmiyorum no stil noooo!!!Hiçbir kıyafeti güzel değil rüküş rüküş rüküş hatta rüküş ötesi oldumu merve ve diğerleri:)))Tamam güzel dedim ama onu pelin'de dedi o zaman o'da ışıl fanı:)))Sanırım bu yargıya gül hanımı eleştiyorum diye vardınız.Bakın arkadaşlar gül hanımı ışıl hanımdan ayıralım yahu bu kadınlar düşman mı kankamı nedir anladım gülü kötüleyen ışıl fanı oluyor ne saçma ne gereksiz yorumlar bunlar!!!Ben gül hanımı eleştirdim içinde zerre kadar ışıl yok.Aynı postun içindeler diye karşılaştırmış olabilirim ama ümit hanımda vardı o postta onu da yorumladım bunda ne var anlamış değilim.Ben gül hanımı niye eleştirdim başta çok kötü giyiniyordu hatta berbat bir gül saygı vardı ama gül hanım öyle davranıyorki sanki o gül kendisi değil.Sanki o kıyafetleri hiç giymedi hep stildi hep eleganttı öyle davranıyor etrafa ama öyle değil işte yapmacık oluyor aymı şeyi kim yapsa söylerim.Işıl hanımı 10 senedir hep aynı görüyoruz ya oda şimdi azcık güzel giyinse eski hallerini unutup başımıza stil ikonu kesilse ona da aynı şeyi söylerim ben.Kimsenin fanı değilim eğer birinin fanı olacaksam o siren ertan'dır etel baler'dir ben hep onları övüyorum burda iyi okuyun lütfen.Pelin özür dilerim:)

    YanıtlaSil
  43. Birşey daha söyleyebilirmiyim hızımı alamadım da:))Pınar adlı okuyucu ben seviyorum ben beğeniyorum siz taraf tutuyorsunuz hatta evine bile gitmek istedim o kadar beğeniyorum ışıl'ı diye yazdı o niye ışıl fanı değilde benim:))Acaba onla beni mi karıştırıyorlar o ben değilim pınar pınar o!!:))İyi okuyun ben pınar'a da hörleyen ışıl 'ı da beğenmeyen gamzeyim.Mütevazilikler kraliçesi siren ertan fanıyım ben yanlışlık olmasın:))

    YanıtlaSil
  44. bu gamze ışıl reçber muhabbeti çok sıktı ama. kim neyse ne beni ya da bizleri ilgilendirmez. üstelik gamze'nin ışıl reçber olmadığıda bariz ortada. ha kendine negatif konuşmayı sevmekten zevk alan biriyse başka onu bilemem. bu konu hakkında başka bir yorumuda yayınlamıyorum bundan sonra.

    YanıtlaSil
  45. Sana çok teşekkür ederim pelin.Söylemek istedim istersen yayınlama.Bende o kadar sıkıldım ki tartışmalara son verdiğin için teşekkür ederim.Ayrıca ışıl reçber yazsa ışıl reçber adıyla yazar bence.Niye saklansın ki:)))

    YanıtlaSil
  46. Çok güzel bir Işıl Reçber fotoğrafı buldum, bayılacaksınız.

    http://www.google.com.tr/imgres?q=%C4%B1%C5%9F%C4%B1l+re%C3%A7ber&hl=tr&safe=off&client=firefox-a&hs=Zqf&sa=X&rls=org.mozilla:tr:official&biw=1024&bih=497&tbm=isch&prmd=imvnso&tbnid=2I4DNAYKMI_sPM:&imgrefurl=http://www.internetspor.com/foto-galeri/4174-p12/idol-kadinlarini-acikladilar.html&docid=qGJeiFCX761I0M&imgurl=http://www.internetspor.com/data/gallery/1301922230-14_d.jpg&w=331&h=500&ei=_5geT4jPNIaCOqa_3K4O&zoom=1

    YanıtlaSil
  47. oha kadın nereden nereye gelmiş. eleştireceğimize saygı duyalım bundan sonra!!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  48. ayy alemsin nalan vallah tüylerim diken oldu:)))Cidden bir ilerme var dicem adsız arkadaş gibi ama bence ilerleme yok:)))Şapkalı hali geldi gözüme. Hiç ilerleme yok.Olduğun yerde sayy birrr ikiii bir ikiii!!!:)))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.