BRIAN ATWOOD Pazza 'lara Bayıldım !

 


İşte asik olunasi bir güzellik daha. Dünden beri bu gördüğünüz Brian Atwood 'un Fall koleksiyonundan Pazza ve Pazza-Bis model seksi ayakkabılar yüzünden allak bullak olmuş durumdayım :)

Bir kere bilek hizasına çıkan stilettolara oldum olası bir zaafım vardır. Genelde seçimlerimde hep bu tarz olur. Fazla cafcaflı modelleri sevmesem de bu karman çorman Brian Atwood 'lara bayıldım. Metal ince topuk, tüyler, püsküller, bantlar neredeyse herşeyi katayım demiş.

Kolajda ki modellerden sadece kırmızı bantlı Pazza-Bis 'i sevmedim . Onun dışındakilerin hepsi benim olabilir. Yürümekte bile zorlanacağım dapdar kalem bir etekle bunlardan birini bile giysem nasıl da herkesi ayağıma baktırırım değil mi ? :)

Leopar Pazza 'lar 1.450 $ civarında. Diğer modeller bu kadar olmasa da yakın fiyatlarda. İşin acı tarafı satın almak için epey geç kalınmış olması. Almak isteseniz bile Nordstrom, Neiman Marcus ve Bergdorf Goodman 'da bir tane bile kalmamış hepsi satılmış. Ben bir Vakko ve Beymen yapayım da geleyim bari :(


Share

Yorumlar

  1. ya bunlar süpermiş... en çok siyah ve krem olanı beğendim... istiyorum...........:)

    www.sevalvemoda.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. evet herşeyden fazlaca var, birileri tasarlarken baya eğlenmiş gibi duruyor :)

    YanıtlaSil
  3. Pelin hanim bu ayakkabilar cooook guzel Ama lutfen uzun boylular giysin Yoksa hic burda begendigimiz gibi olmaz

    YanıtlaSil
  4. aayyyy ben de krem ve siyah olanı alayım yeter, çok güzelmiiiişşşşş...

    YanıtlaSil
  5. Extraordinaryyy! Mutlaka almalıyım Pelin çok fenasın!

    YanıtlaSil
  6. hadi krem olanı bir kenara koydum, özellikle püsküllü olanları giyeni görsem deli diyeceğim ayakkabılar. ne zarifliği var ne şıklığı. bunlar ne böyle

    YanıtlaSil
  7. Ben pek beğenmedim :( hele leoparların hiç birini beğenmedim kalan üçü güzelimtırak ama çok beğenmedim çirkin değil ama işte..

    YanıtlaSil
  8. ayakkabı değil sanat eseri http://semforever-semforever.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  9. pudra siyah dışındakilere verilecek parayla daha zamansız bir parça alınabilir bence

    YanıtlaSil
  10. Brian Atwood'u cok severim, bu tip ayakkabıları da severim ama bunlarda cok ısınamadım :)

    YanıtlaSil
  11. pelin bunlar gerçekten çok seksi ve güzeller.fuşya,siyah ve bej olanını hemen alırım.ama zeynep'in dediğine katılıyorum.acak boyu uzunlara yakışır bunlar.çok güzeller çok bayıldım.

    YanıtlaSil
  12. çarpıcı bir güzellikleri var.gerçektende giyene bakılır hemde iç geçirerek bakılır :D

    YanıtlaSil
  13. kız arkadaşımın ayaklarından uyurken bile bunları çıkartırmam ben:))))))
    ufuk

    YanıtlaSil
  14. Ben bu ayakkabıları hiç sevmedim senin sevmenede şaşırdım neden az çok takip ediyorum zevkini görüyorum genelde abartısız iddaasız iddaalı şeyleri seviyorsun elegant yanın var yanı ben okuduklarımdan öyle anladım:)Bu ayakkabılar neyle giyilir nasıl giyilir bunlarla nasıl şık olunur bilemedim hiç bir kıyafete uyarlayamadım giyenin şık olabileceğini de sanmam çünkü zor ayakkabı taşıması kombinlemesi çok usta kadınların ayağında belki olabilir ama görüntüsü fazla itici geldi bana asla da seksi değil seksi ayakkabı dersen aklıma CL'nin hemen hemen bütün modelleri gelir ama bunlar ne seksi ne de şık ivana sert ayakkabısı gibi:))

    YanıtlaSil
  15. gamze bu ayakkabıları giymek aslında hiç de zor değil. yazımda da belirttiğim gibi dapdar bir kalem etek düşün. üstüne dar vücuda oturan beyaz gömlek üstüne kolları aynı hizada olan ama yarım balıkçı bir triko üst düşün. sıfır takı az makyaj serbest yada salaş toplanan bir saç ve çorapsız giyilen bu ayakkabılarla son derece şık olabilirsin. gömlek giymesende olabilir. kıyafetin düz olmalı ki ayakkabılar dikkat çeksin. ve kesinlikle belirtildiği gibi uzun bacaklara sahip olanlar giymeli (yani benim gibi :))
    CL nin tüm modelleri için seksi demişin ama CL 'nin splash modellerinde bu gördüklerinden farkı yok doğrusu. yeter ki kullanmayı bil ve bazı ayakkabılara assolist muammelesi yap :)

    YanıtlaSil
  16. kombinin rengini belirtmemişim kesinlikle siyah ya da baştan aşağı yumuşak tonlarda pastel renklerden olabilir ama benim tercihim her zaman siyah olurdu.

    YanıtlaSil
  17. yorumlarınıza bakıyorum da ya çok beğenilmiş ya da hiç. özellikle ufuk 'un yorumuna çok güldüm :) ayakkabıdan anlayan erkekleri görmek hoşuma gidiyor :)

    YanıtlaSil
  18. pelin inanılmaz güzel bir kombinasyon canlandırdın kafamda. görüyorum ki sende benim gibi ayakkabı için giyinenlerdensin :D çok sevgiler *ışıl

    YanıtlaSil
  19. 30 yaş altı model bu ya yoksa harbiden garip durur beğenmeyenler belki ondan beğenmedi gençlerde harika durur

    YanıtlaSil
  20. Ayakkabinin yasi oldugunuda ilk kez duyuyorum :) Yas siniri +50 olmadikca herkes giyebilir. Hatta 50li yaslar bile (carine roitfeld mesela 57 yasinda) uygun bir tarzi ve vucudu varsa giyebilir.

    YanıtlaSil
  21. bence de yaşı yok ama çıtır diye tabir edilen yaşlar ve minyon zarif vücutta asıl seksi durur yoksa havası sönecek model gibi

    YanıtlaSil
  22. EvrimKuzey12 Ocak, 2012

    Ben senın cana yakın,samımı,içinden gele gele yazış şeklini yerimmmmmmm Pelin!! :)) ayakkabılar tavuskusu kıvamında ama senın anlatışın bambaşka :D

    YanıtlaSil
  23. evriiim tavuskuşunu okuduğumda koptumm :))) süpersin :))

    YanıtlaSil
  24. EvrimKuzey'e aynen demek istiyorum! :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.