LOREE RODKIN 'in Müthiş Güzellikteki Yüzükleri !

 


Beni takip edenler Loree Rodkin 'in ortaçağ esintili, boğumlu yüzüklerini ne kadar beğendiğimi bilir. Hatta hatırlarsanız sevgili StyleBoom 'un başlattığı hayali Emmy Ödül Töreni 'nde giydiğim Arzu Kaprol elbisemle kullandığım yüzüğümü çok beğenmiştiniz. O ara detaylı bir post istemiştiniz ama bir türlü fırsatını bulamamıştım. İşte o gün bugünmüş :)



Kolajda gördüğünüz her yüzük benim olabilir. Günün her saati rahatlıkla kullanabilirim. Günümüzde o kadar birbirini tekrarlayan modeller var ki bunlardan biri bile sizi farklı kılacaktır.

Loree Rodkin 'in klasik çizgilerde de çizimleri var ama bu modelleri ayrı bir yere koyuyorum. Ben bunları istiyorum diğerleri umurumda bile değil :)

Taktığınız parmağın neredeyse tamamını kaplıyor ama oynar olmasıyla kullanımı gayet rahat.

Özellikle son 2-3 yıldır hemen hemen bütün ünlülerin tercih ettiği bir model oldu.







Loree Rodkin 'in bu model yüzüklerin ilk bakışta sadece rock chic ya da extravagant stile gittiğini düşünebilirsiniz. Ama aksine en klasik stille bile son derece güzel bir kontrast yaratıyor ki işin güzelliği de burda.

Hepsi beyaz altın üstüne safir gibi nadide taşlarla süslenen bu güzelliklere nasıl sahip olabilirim derseniz öncelikle en az 11 bin doları gözden çıkaracaksınız. Bu boğumlu yüzüklerin fiyatı kullanılan taşların adetine ve karatına göre 11 bin ile 40 bin dolar arası değişiyor. İnternet üzerinden ise sadece Net-a-Porter ve BrownFashion satıyor. Net-a-Porter 'ye bakıyorum da en beğendiğim Malta haçlı model bitmiş bile !


Share

Yorumlar

  1. Bayıldım,hangi parmağa takarsan tak hepsinde de şahane duruyor.Yakında bol bol taklitleri yapılır.Ayağa düşmeden almak lazım.

    YanıtlaSil
  2. Süper görünüyor hepsi ben alsam işaret parmağıma takardım ve en daimi aksesuarım olurdu hiç çıkarmazdım:))Sırayla hepsini takabilirim hepsi benim olsun:)))

    YanıtlaSil
  3. Bi garip benim herhalde.. :S Eklemin işlevini ortadan kaldırarak, parmak kırıklarına davetiye çıkarmak gibi geldi bu yüzükler! Diil takmak bakmak bile zor :O

    YanıtlaSil
  4. çok şık ve gerçekten bir tarzı var.

    YanıtlaSil
  5. nice post!

    http://bernabozkurt.com/

    YanıtlaSil
  6. Elis Arar10 Ocak, 2012

    Pelin abla bende Loree Rodkin'in yuzuklerini cok begeniyorum ama rahatsiz duruyorlar. Sen hic denedin mi bi fikir veririmisin

    YanıtlaSil
  7. arkadaşlar bunu özellikle yazımda belirttim. rahatsız görünmelerine rağmen resimlere dikkat ederseniz göreceksiniz, yüzükler oynak. parmağınızı istediğiniz gibi bükebiliyorsunuz.

    evet elis denedim çok rahatlar. elbette süper rahat değiller ama parmağına taktınmı da sabit yapmıyor.:)

    YanıtlaSil
  8. Biraz iri vucut uzun boy ve uzun parmaklarda da hos durur bence

    YanıtlaSil
  9. Ben bu yüzükleri ilk olarak Mka olsen'da gormustum ve yine en begendigim paris ve londra'da ortaklasa takdiklari model(ortaklasa kullanmalari cok seker dimi :3) Emmy'de sana da cok yakismisdi bu sefer hayali diye yazip mail bombardimanina tutulmamissin yine :D

    YanıtlaSil
  10. EvrimKuzey10 Ocak, 2012

    Daha yuzuklerın fotograflarını gorur gormez.. "Aaaaa Pelin in Emmy de taktıgı yuzuk degıl mıydı o" dedım. Yanı demek kı bır de gıtseydın vay halımıze.. :))

    YanıtlaSil
  11. evet merve özellikle ince ve uzun parmaklarda bir başka güzel durur haklısın.

    fazılhan çok teşekkür ederim. evet o kadar çok insan gerçek sanmıştı ki o aralar başım epey ağrımıştı :)

    sevgili evrim çok şekersin :) inşallah birgün gerçekleşirde tüm yaşadıklarımı burda sizlerle paylaşmak nasip olur :)

    YanıtlaSil
  12. Pahalı ama her kuruşuna değer. Bende 2 adet mevcut bu eserlerden. Eser, çünkü herhangibir mücevher gibi değiller.

    YanıtlaSil
  13. mina gözün gibi bak o şahaserlere :) güle güle kullan.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.