LOUIS VUITTON 'dan DEFİLE GİBİ AÇILIŞ

Louis Vuitton 'un Roma mağaza açılışı tek kelimeyle 2012 İlkbahar-Yaz sezon defilesi gibi. Birçok ünlü sima LV 'nin en güzel ve en gözde kıyafetleriyle görünmenin mutluluğu içinde. Bakalım kimler nasılmış ;



Cate Blanchett 'i ne kadar beğendiğimi bilirsiniz. Ama kendisinin bir LV kadını olmadığını düşünüyorum. Evet giydikleri yakışıyor ama hep bir şeyler eksik. Mesela bu kıyafetle o toz pembesi ayakkabılar ne alaka diyorum.



Ve karşımızda o çok çekiştirdiğimiz 61 bin dolarlık LV elbise. Giyen şanslı ise Caroline Seiber. Tabi ki Caroline bu elbiseyi satın almamıştır. LV bu elbiseyi Caroline Seiber 'in giymesini istemiş. Giyildikten ve göründükten sonra hepsi iade ediliyor. Füme Guiseppe Zanotti 'lerini sevdim. Ama böylesi tüllü ve işli bir elbiseye süeti yakıştıramadım. Saten ya da deri ince bantlı dekolte bir stiletto ile çok daha iyi olabilirdi. LV box çantasına bayıldım.



Anna dello Russo açılışa ve kokteyle 2 farklı LV ile katılmış. İkiside birbirinden güzel ve ikisini de son derece güzel taşımış. Üstünde ki süslemeler 61 bin dolarlık elbiseyle aynı olduğuna göre bu eteğin fiyatını da az aşağı yukarı tahmin edebiliyorum. Eteğin üstüne aynı LV defilede ki gibi beyaz LV bluz giymiş. Kıyafetine kendinden bir yorum katmadığına şaşırdım doğrusu. Şu zaman zaman taktığı tacı başkası taksa popomla gülerim ama Anna 'da o kadar farklı ve tamamlayıcı görünüyor ki sadece hayran hayran bakakalıyorum.



Natalia Vodianova 'da beyaz renk bir başka güzel duruyor. Boşandığı kocası hem asil hem de İngiltere 'nin en zengin ailelerinden birinin oğluydu. Onu bırak ve şimdi de LVMH Grupun sahibi Bernard Arnault 'un oğlu Antoine Arnault ile sevgili ol. Anlaşılan Natalia 'nın Eros 'u oku nereye atacağını iyi biliyor :)



Clarins kardeşleri bu sefer beğendim. Zaten ne zaman yumuşak tonlar seçseler beğeniyorum. Ten ve saçlarına bu renkler çok yakışıyor. Ordan burdan ne bulsalar almışlar gibi bir görüntüleri olsa da genel olarak gayet güzel ve şıklar.



Eliana Miglio 'da LV yaz koleksiyonu içinde. Bana göre bu koleksiyonu her yaştan kadın giymemeli. Daha genç neslin tercih etmesi gerekiyor. Elbise şahane ama giyenle uyum sıfır.



Catherine Deneuve yine çok şık yine çok güzel.



Margherita Missoni elbette kendi markasından bir kıyafetle. Renkler çok hoşuma gitti de o hırkasının düğmeleri nedir Allah aşkına. Hayır bu yeni bir modada benmi bilmiyorum acaba.



Sveva Alviti LV fetiş koleksiyonunu tercih etmiş. Çok güzel ve çok şık görünüyor ama ilkbahar-yaz seçenlerin yanında demode kalmaktan kurtulamamış.



Margareth Made gecenin en zarif simalarından. Çok güzel olmasının yanısıra çok da asil görünüyor. Beğendim.



Marta Gastini de birşeyler yanlış ya da eksik. Kollar kapalı olduğundan bu etek çorap istiyorum diyor. Etekle ayakkabı uyumsuzluğuda ayrı bir sorun.



Lauren Santo Domingo çok hoş. Renk çok yakışmış. Saçları ve kırmızı rujuyla harika görünüyor.



Alessia Piovan da fetis demiş. LV bootielerine bayıldım.



Bu kadının 61 yaşında olduğunu söylesem inanır mısınız ? Isabel Preysler. Kendisi Enrique Iglesias 'ın annesi olur ve İspanya 'nın en sosyetik simalarından biridir. Her zaman ki gibi yine çok güzel ve çok zarif.



Bence davetin hem en güzeli hem de en şıkı Giulia Bevilacqua 'dır. Saçlarının modeline ve güzelliğine hayran kaldım. Ama hem güzel olup hem de şık olmanın verdiği keyif bambaşka. Marta Gastini 'nin yaptığı hatayı yapmamış ve siyah çorap giyerek kıyafete inanılmaz bir devamlılık kazandırmış. Böylelikle eteğin sıradışı doku ve rengini de ön plana çıkarmış. Güzelliği ve şıklığı nefesimi kesti.



Chiara Ferragni çok güzel bir kadın. Ama eskiden daha şıktı. Ünlü oldukça giydiklerini beğenmez oldum. Kıyafeti kötü diyemem ama çok da beğenmedim açıkçası.



Camilla Filippi çok şeker görünüyor öyle değil mi ? Seçtiği botlarla kıyafeti tam bir uyum içinde.

Açılışa bizden kimsenin davet edilmemesi ilginç. Belki olmuştur da ben bilmiyorum. Gözlerim yine bir Tuba ÜnsalFeryal Gülman 'ı aramadı değil.


Share

Yorumlar

  1. Bugün cumartesi post yoktur diye girmedim,ama şöyle bir yorumlara göz atarım diye bir bakıyım dedim,aaa post varmış:) Bi sevindim görünce:) Anna Dello Russo'ya bayıldım,Carolıne Seıber çok iyi görünüyor:) Ama Feryal gülman olsaydı hepsinden şık olurdu. Anna Dello Russo da dahil:) Belki de ordadır kimbilir:) Birde box çantaya bende bayıldım gördüğüm en güzel çantalardan biri:) NOT: Twitter'da otel tavsiyeni gördüm nutkum tutuldu şahane ötesi bir otel. İnsan hem modadan hem otelden hem tatilden anlanırmı ya pess ettim vallahi!! Çok amaçlı pelin'im benim:)

    YanıtlaSil
  2. EvrimKuzey28 Ocak, 2012

    Senin yorumlarını yeriiiiiiimmmm ben :) Hele ki Eros yorumuna :)

    Ama o taca, ben popomla gülüyorum.. nedır o yaa.. o surat, o tac.. popom hop hop valla :))

    YanıtlaSil
  3. babamın beynini yiyorum android telefon al bana peline yorum yazamıyorum diye babam pelin kim diyo modavesosyete yokmu diyorum hee şu hani senin aklına chanel çantayı taksitle alabileceğini sokan kız diyo ben kopuyorum yorum yazmayı unutup bilgisayarı kapatıyorum :D bu küçük olaydan sonra dönüp tekrar çekiştirebilirm herkesi 1: cate blanchett benim için dünyanın en güzel kadınlarından biridir ama üstündeki elbise feci!! clarins kardeşler hala kötü hala kötü bence!! natalia abla zaten afet o değilde o hep kırmızı baloda giydiği valentino elbise brnim aklımda hangi balo olduğunu anladın umarım bide şu blogger kız çok kötü giyiniyo bana mı öyle geliyo sanki?? missoni kızımızıda feci kıskanıyorum bunuda söylemeden edemiycem tabiki malum sebeplerden..neyse bu kadar çekiştirdikten sonra milleti son olarak benim için yılın koleksiyonu olan LV fetiş koleksiyonundan o bootie lerle veda ediyorum size..ahh bebeğim nolurdu benim olsan??

    YanıtlaSil
  4. şey anna dello russo hakkında yazmasam olmazdı kendisi idolümdür yaşlılığım buna benzesin diye yatıp kalkıp dua ediyorum :))

    YanıtlaSil
  5. gamzecim teşekkür ederim :) çok gezince ister istemez fikir sahibi oluyorsun:) gerçi ayça'nın doğumuyla gezme tozma işim ciddi oranda azalmış oldu ve bu beni deli ediyor :) mail yoluyla sorulan soruların cevaplarını tivittede paylaşmayı seviyorum.
    gerçektende tavsiye ettiğim otel her kuruşuna değen inanılmaz bir yerdi. kar tatili için vazgeçilmez adresimdir.

    evriiim :) valla anna ne yapsa seviyorum ben napacam bilmiyorum. en absürt kıyafeti bile onun üstünde bir başka güzel görüyorum. iflah olmaz anna'cıyım yapacak bişi yok :)

    sadecebenemel yorumların inanılmaz güzel ve okurken geberiyorum gülmekten sen çok yaşa emi :) babacığının üstünde hiç de iyi bir intiba bırakmadım desene :)

    YanıtlaSil
  6. LV'nin yeni koleksiyonu baya kötü bence, tamam defilede iyiydi hoştu mankenlerin üzerinde ama bu davette de gördüğümüz gibi gerçek kişilerde hiç de çekici durmuyorlar. 61bin euroyu bunlara vereceklere allah akıl fikir versin diyorum.

    Gecenin şıklarına gelirsek; Giulia Bevilacqua cidden gecenin en şıkı. Giydikleri onun için yapılmış sanki.
    The blonde salad kesinlikle eskiden çok daha tarzdı pelin sana katılıyorum, bence kendisine giysin diye verilen sponsor kıyafetler yüzünden o tarzını çoktan kaybetti.

    b-lure.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. Bende Giulia Bevilacqua diyorum. Gercekten gecenin en guzeli. Anna DR ya hayran olmamak elde degil hep farkli. Camilla Flippi de cok sirin gorunuyor. Bana kalirsa yaz kolleksiyonuna alisamadik. Henuz erken. Daha ilerki gunlerde gozumuz alisacak ve begenecegiz.

    YanıtlaSil
  8. Giulia Bevilacqua diyorum bende.cok sik.

    YanıtlaSil
  9. bir elbiseye 61 bin dolar vereceksem beni adriana lima gibi göstermesi gerek. ve bu elbise çok vasat. bunu birinin üzerinde görünce daha iyi anlıyoruz. belki japonlar ya da diğer asya ülkelerindeki zenginler alır daha çok onlara hitap ediyor. araplar bu elbiseye yüz vermez.

    natalia vodioanova ne giyse beğeniyorum bu kız bana asil geliyor. ruzlardan asil çıkmaz ama bu kız istisna.
    benimde en çok beğendiğim giulia ismindeki hatun. o eteğin rengi ve üzerindeki siyah ile çok iyi görünmüş. beyaz tenler siyah kısa saçı çok iyi taşıyor sanrım. bu hatuna da çok iyi gitmiş. burada bir çok ismi bilmiyorum ama genelde çoğu gayet iyi görünüyor.

    YanıtlaSil
  10. Cate Blanchett'de evet bi eksik var ve ayakkabılar ıhı.Caroline Seiber pasmış parayı almış. Ama çerçeveletsin fotoğraflarını allah bilir bi daha giymez de! Ama Guiseppe Zanotti'leri güzel dee o elbisenin altına biraz daha uğraşıp en mükemmel ayakkabıyı bulaydın diyorum! Genel olarak güzel. Ben Anna dello Russo'yu beğenmedim =( Bilmiyorum neden ama pek içime sinmedi küpeler bi kere kötü ben o taca hala popomla gülerim ama yani ayakkabısıdır eteğidir çantasıdır(Bi kere Chanel beyaz çantası vardır hatta allah bilir belki aynısından iki tane vardır ama bu da sır lv diye bi de bunu alması da bence saçma) güzel ama beğenmedim =( 2. outfit'i de pek beğenmedim =( Natalia Vodianova'nın bluzu'nu beğenmedim eteğini farklı bi üstle kombinlemeliydi bence. hahaha ama marifet Eros'da mı yoksa vücudta mı bilemedim ben :D Clarins kardeşler de hoş gerçekten.Eliana Miglio'yu beğendim ben ve bence yakışmış saçları da açık bırakıp genç görünmüş bence.Margherita Missoni'nin pantolonu çok hoş renklere ben de bayıldım da diğerlerinin yanında çok spor kalmış...Sveva Alviti konusunda tamamen katılıyorum da s/s de o kadar pahalı olunca demode olmak suç değil bence..Margareth Made konusunda da katılıyorum =)Marta Gastini'yi hiç beğenmedim.Lauren Santo Domingo bence de güzel =)Alessia Piovan da.Isabel Preysler eh işte. Giulia Bevilacqua konusunda tamamen katılıyorum çok mükemmel *.* Chiara Ferragni o lv bilezikleri takmayaydı eyidi. Camilla Filippi gerçekten çok hooooş =)

    YanıtlaSil
  11. Ben de neremle okuduysam almamış bile Caroline ben gene yok basmış parayı da yok daha iyi bi aykkabı seçeydi de :D

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.