Paris Moda Haftası'nda Ünlüler Geçidi - 1

Paris Haute Couture Haftası başladı. Koleksiyonların yorumlarını vakit buldukça yapacağım. Ama öncelikle ön sıralarda hangi ünlüler varmış buna bakalım istedim.



Bu senenin Hollywood davetlisi belli ki Cameron Diaz. Diane Kruger zaten hemen hemen her sene Paris Moda Haftası 'na katılır. Cameron Diaz 'ın Altın Küre'lerde ki tuhaf saçını değiştirmesine sevindim. Düz ve arkaya doğru tarandığı stille çok daha hoş görünüyor. Puantiyeli elbisesi güzel ama keşke yaşça daha genç biri giyseymiş. Diğer kıyafetini beğendim.

Anna Wintour en sevmediğim tarzda bir kürk giymiş. Sanki hayvanlar canlı canlı asılmış gibi görünüyor. Resmen midem kalktı :(

Bar Rafaeli ne giyerse giysin stil anlamında hala sıfır.



Olivia Palermo ve sevgilisi her zaman ki gibi şahane görünüyorlar.

Clarins kardeşler meşhur oldukça yörüngesini kaybedenlerden. İkiside birbirinden kötü.



Natalia Vodianova 'nın ceketine bayıldım.

Ines de la Fressange her zaman ki gibi. Sade, güzel ve kaliteli.

Diane Kruger şık ama nedense çok silik geldi gözüme. Elbiseyi yakıştıramadım hiç. Ama saç, makyaj ve stilettolar çok iyi.


Share

Yorumlar

  1. Love your blog. I wish I can understand Turkish.

    Best regards!

    www.hi-fistories.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Fotolara baktığımda yabancı ünlülerin saç stillerinin ne kadar doğal olduğu dikkatimi çekti. Londra'da yaşayan bir arkadaşım söylemişti; Avrupa'da artık saçlarını doğal görünümlü yaptırıyorlar bizdeki gibi kalıp saçlar yok artık. Benim bu doğal görünüm çok hoşuma gidiyor şahsen.

    YanıtlaSil
  3. puantiyeli elbise cameron ın yaşına gitmemiş bencede. anlaşılan cameron da yaşını kabul etmediği döneme girmiş anlaşılan. bu aralar onu fazla genç işi kıyafetlerle göreceğiz demek, eninde sonunda kabul edecek ama bu süreci yaşayacak mecburen.

    model dünyasında en güzel kıvrımlara sahip bar rafaelinin bir trazının olmaması üzücü. üstündeki elbise 18 yaş altı gibi daha çok.
    natalia vodianova her zamanki gibi hayranlığımı kazandı. ne giyse yakışıyor çok asil ve cool bir havası var.

    ve sevgili nihan maalesef burada kuaföre gittiğinde doğal bir görünüm istediğin kuaförler dövüyor seni:) adamlar "hem kuaföre gidin hem de gitmemiş gibi bir model isteyin bizden" diye kovalıyolar seni. bu tamamen onlardan kaynaklanıyor. illede bir abartı verecekler. biz hatunların olayı zaten; çok bakım, saç baş yapıp yaptırıp "benim herşeyim doğal" demek.

    YanıtlaSil
  4. Olivia Palermo ne kadar güzel ve şık.Gerçekten hayran olunası bir stili var.Çok uğraşmadan şahane görünmeyi başarıyor.Şu kıyafeti sanki 2 dk'da seçmiş 2 dk'da giymiş gibi.Ama ne kadar güzel ve o'na yakışmış.Bende olivia'yı her zaman beğeniyorum:)Senin gözünden paris moda hattasını okumak güzel olucak.Merakla beklicem postlarını:))Son sözüm Anna Wintour'a allah aşkına o üstündeki nedir hiç mi ayna diye birşey görmemiş felaket görünüyor:(

    YanıtlaSil
  5. Anna Wintour o kürkle ucubeye dönmüş resmen, yüzü de biraz çökmüş mü ne? Donatella'yla beraber freak show'da gibiler..
    Cameron Diaz'ın ikinci kombini daha şık, Diane Kruger bence de çok silik gözüküyor.

    YanıtlaSil
  6. Şimdi internette bakarken gördüm.Donna karan ss 2012 çok güzel olmuş adriana lima bir içim su:))Elbiselerde çok güzel.Adrian'nın üstündeki uzun yeşil elbiseye ölüp bitmiş durumdayım.Görmüşsübdür diye yazmak istedim.Hani postu olsa güzel olmaz mı???:)

    YanıtlaSil
  7. Hey ben Anna Wintour'u beğendim en azından kendi stili var!! =( Cameron Diaz eh işte~..Anna ve Donatella çok şekerler =) Bar Rafaeli iddasız ama şık..Olivia palermo ve sevgilisi çok Hübsch.. Şu Clarins'ler için diceğim tek şey yanarım yanarım o Gucci etole yanarım..Natalia çok zeksii..Aristokrat tasarımcımız çok hoş =)Diane Kruger'in Versace Resort elbisesini ben de yakıştıramadım.. BAk asıl demek istediğim şey ben son bi kaç gündür öyle mutsuzdum ki anlatamam ve çok dürüstçe söylüyorum dün gece rüyamda champs-elysees'deydim Haagen dazs'da dondurma falan yedim öyle takıldım etrafda..Bu da tesadüf olamaz bence neyse keyfim yerime geldi =))

    YanıtlaSil
  8. gamze:o donna karan elbiseyi bende görüdm ancak o elbiseyi giymek adriana gibi bacak ister bence :)) o değilde bu anna wintour beni delirticek ya o berbat krem rengi terlikten bozma ayakkabılar gitti bu iğrenç kürk geldi biri şu kadını vogue un başından alabilrmi bi zahmet!!!

    YanıtlaSil
  9. @Sadecebenemel hiç kavga falan etmek ya a hakaret etmek istemiyorum o yüzden lütfen onu işinden etmeye çalışma ki kimsede o güç yok bi denesinler bakalım. O Carine Roitfeld'den daha güçlü bi kadın =)

    YanıtlaSil
  10. Pelin, Ines de la Fressange'yla herhalde ortadaki kadini kastediyorsun. Fotografci mi kendisi? Kusura bakma, ben bircok ismi ilk senin blogunda duyuyorum :) (sadece senin blogunu takip ettigimden olabilir tabi!)

    Bir gun de bu fashion weeklerde "calisan" fotografci, gazeteci falan gibi kisileri konu eden bir post yapsan ne guzel olur :) Manken-artist tayfasi yap yap bitmiyor nasilsa, ama bu tur kisiler sahsen benim cok ilgimi cekiyor. Tam anlamiyla modayi ve stili yasiyorlar gibi geliyor-ust-bas-olaylara hakimiyet acisindan..

    YanıtlaSil
  11. Natalia vodianova ya bayıldım! Gülüşü saçlarının doğallığı ceketi..herşey çok güzel görünüyor:)

    meliseg.blogspot.com

    YanıtlaSil
  12. @İsil e. o bir aristokrat model ama ben ona aristokrat tasarımcı diyorum =)

    YanıtlaSil
  13. Sevgili papiş o elbise benim için giymelik değil bakmalık zaten:))Ama bakması müthiş keyifli yaa:))Adriana'ya nasıl yakışmış yarabbim!!!:)

    YanıtlaSil
  14. Gercekten nooldu bu Clarins kardeslere?Cok para sahibi olmaktan ne yapacagini sasirmis ve azicik tirlatmis gibi giyinmis ikiside:)kisa zamanda kendilerine donmeleri dilegiyle...

    Bu arada Cameron'un saclarini geriye taradigi resmi cok begendim, artik yasina gore giyinmenin vakti geldi zaten bebegim, o poposunda "Juicy" yazan kadife esofman altlarini rafa kaldir ve soyle asil asil takil:)

    YanıtlaSil
  15. thanx alexa glad to see u here :)

    nihan çok güzel bir detaya değinmişin tebrikler.belkide uzun yıllar avrupada yaşadığım için bende böyle yapılı saçları oldum olası sevmemişimdir.özellikle paris 'te yapılı olsun ama yapıldığı belli olmasın kuralı vardır. ve dediğiniz gibi bunu kuaförler yapar zaten. müşterisine bu şekilde yön verir.

    deryanında dediği hala burda işleri bittimi saçları betonlarcasına sprey sıkarlar. benden az papara yememişlerdir :) kadın saçında en önemli unsur tenine ve yüz yapına, stiline göre yakışan rengi ve kesimi bulmaktır. bunun dışında hergün kuaför koltuğuna oturanlara öpücüklerimi gönderiyorum :) her zaman doğallık doğallık derim başla birşeyde demem :)

    evet Işıl Ines de la Fressange asilzade mankenler grubundadır. zaten bir fransızın isminde 'de la' , 'de' gibi ekler varsa bilki epey köklü bir aile mensubudur. Ines tarzıyla, sadeliği ve klasıyla en sevdiğim fransızlardandır.

    YanıtlaSil
  16. pelin bu saç olayına değenmeniz çok iyi oldu . Yani sen mesela paris'te kuaföre gittiğinde doğal görünümlü yapıldığı beli olmayan bir saç istediğinde nasıl yapıyorlar saçı biraz ipucu verir misin bu doğal yapılmamış görünümdeki sır nedir nasıl yapıyorlar . Kuaföre fotoğraf götürüyorum olmuyor anlatıyorum olmuyor biraz daha detay verir misin lüten . teşekkürler Selin

    YanıtlaSil
  17. Natalia Vodianova'nın saçları fazla doğal değil mi? sanki yataktan çıkmış gibi! Bi de senden bir şey rica edeceğim bu fotoların boyutlarını biraz daha büyütmen mümkün mü? Öyle daha net olacağını düşünüyorum mesela Olivia Palermo'nun kıyafetini daha büyük ve ayrıntılı görmek isterdim. Sadece bir öneri! Sevgiler...

    http://www.trendsum.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  18. Cameron Diaz'in ikinci resimdeki saclarina bakiyorum, bakiyorum gene donup bir daha bakiyorum ve hala inanamiyorum. Normalde bu kadar modern bir insanin o sacla disari cikmasi pek bir enteresan.

    YanıtlaSil
  19. selin şöyle anlatayım sana.genelde paris kadınları için konuşabilirim. kuaföre genelde bakım yapmak için giderler. saçı yıkarsın fırçasız kurutursun o kadar. önemli olan saçın parlak, sağlıklı ve temiz görünmesi. yakışan bir renk ve kesimin olduğu sürece zaten bunları yaptığında her zaman sade göze batmayan hoş bir tarzın olacaktır. renk için özel saç renk uzmanları oluyor. eğer bir iş toplantısı önemli bir davet varsa en fazla yaptıkları bigudiyle sarmak oluyor. bizdeki gibi bigudi üstüne sprey sevilmiyor. hatta çok kişi görmüşümdür saçında bigudiyele ve giden ve kendi kendine açanı. dediğim gbii öncelik her zaman uygun renki kesim ve sağlıklı görünüm oluyor. öyle sıkı sıkı topuzlar, tonlarca saç firketesi falan nefret ediyorlar :) topuz yapsa bile sanki kendi yapmış gibi yaptırıyor. umarım yardmcı olabilmişimdir :)

    trendsum ne yazıki blogumun şablonu en fazla buna izin veriyor. şablondan memnun olduğum içinde değiştirmek istemiyorum. beni affet :( ama elimden geldiğince detay resimlere yer vermeye çalışacağım.

    YC cameron diaz 'a iltifatmı ettin yoksa eleştirdinmi anlamadım doğrusu :)

    YanıtlaSil
  20. Elestirdiiiim :) Hic begenmedim saclarini. Cok demode olmus! Ilk resimdeki saclari ne kadar hos halbuki.

    Dogal saclar konusundaki yorumlarina da kesinlikle katiliyorum Pelin. Ne zaman topuz yaptirsam kendim yapmis gibi dogal yaptirmaya calisirim. Hatta biri "aa saclarini ne guzel yapmissin" dediginde keyfime diyecek yok :)

    YanıtlaSil
  21. aooowww amacım şaka yapmaktı ne yazıkki fazla ciddiye alınmış :D kimse kusura bakmasın ama benim için moda eğlence demektir istersem anna wintour a giydirim istersem karl a sonuçta bu benim düşüncem ve ben eğlenmek adına herşeyi söylerim burda!! çok ciddiye almayın beni yahu :D

    YanıtlaSil
  22. Bende bir kaç tüyo vereyim. Benim gibi kıvırcık saçları olanlar ve düz fön çektirenler için. Önce fönü tek kat çektiriyoruz sonra kesinlikle sprey sıktırmıyoruz ve kuaförden çıkınca (ben genelde hemen arabaya binince yapıyorum ) saçlarınızı ellerinizle karma karışıp yapıp sonra şöyle üstünden yine elimizle düzeltiyoruz ))))Oldukca doğal bir görünüm oluyor. Ayrıca bu sabah çektirdikten sonra çıktığımda çok az yağmur çiseliyordu azıcık geldi saçlarıma ve alsana doğal görünüm.

    YanıtlaSil
  23. herkese yorumları için çokteşekkür ederim, tavsiyelerinizi dinlicem , sevgili pelin ve nihan zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkürler. Selin

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.