2012 GRAMMY ÖDÜLLERİ

Öncelikle beğendiğim şıklıklara yer veriyorum..



Fergie 'nin Jean Paul Gaultier turuncu güpür dantel elbisesi tek kelimeyle nefis. Elbise içine giydiği siyahlarla ilk bakışta ne alaka dedirtsede ben özellikle bu renk farklılığı sevdim. Hem Fergie 'nin tarzına yakışmış hem de geceye çok uygun bir seçim. Saçı, makyajı ve aksesuarlarıyla nefis görünüyor.



Adele gecenin kraliçesiydi. Hakkıyla neredeyse tüm ödülleri topladı diyebilirim. Hollywood 'ın kurallarına aykırı bir vücut ölçüsüne sahip. Ama bazı kadınların zayıf ya da şişman olmalarının önemli olmadığını düşünüyorum. Bu kadının sesini duyduğunuzda eminim sizin de aklınıza ne kilolu olması ne de yüzünün güzelliği geliyordur. Armani elbisesiyle vücut tipine uygun en doğru seçimi yapmış. Bu yüzden benim için gecenin şıklarından.



Carrie Underwood 'un genelde giyim kuşamını beğenmem. Rüküşte diyemem ama moda anlamında ne ilgimi çeker ne de heyecanlandırır. Ama bu sefer harika görünüyor. Gomez Gracia elbisenin renk ve kumaşı gözalıcı. Sırt dekoltesi nefis. Tek sorun makyajının abartılı oluşu ve parlak elbiseye yine parlak bir portföy seçmesi. Buna rağmen elbiseyi o kadar beğendim ki kendisini şıklar arasına koyuyorum.



Taylor Swift ise seçimleriyle olağanüstü sıkıcı gelir. Ama bu Zuhair Murad elbiseyle çok şık. Elbisenin işçiliği hayranlık verici. Sırt kesimine bayıldım. Harika taşımış. Gerçi bu kadar genç yaşta birinin daha dinamik bir seçim yapmasını isterdim ama elbisenin işçiliği ve bakır tonları beni o kadar sarhoş etti ki susuyorum :)



Paris Hilton 'u beğendiğime inanamıyorum. Ama beyaz Basil Soda elbisesiyle hem çok şık hem de zarif görünüyor.



Alicia Keys çok şık. Alexandre Vauthier elbisesinin vatka kesimi, etek boyu, Christian Louboutin stilettoları ve kıyafetle uyumlu saç ve makyajıyla şahane görünüyor.



Gwyneth Paltrow 'un bir Hollywood starı olduğu çok belli öyle değil mi ? Kendine özgü stili ve zarafetiyle ben bu dünyanın insanı değilim der gibi. Stella McCartney elbisenin bel kısmında ki cut-out'ları başarıyla taşımış. At kuyruğu saç stili çok yakışmış. Sade makyajı ve duru güzelliğiyle çok hoş görünüyor.



Böyle yakası işli mişli elbiseleri oldum olası sevemedim ama Kelly Rowland 'ın Alberta Feretti elbisesi koyu tenine ve genel fiziğine çok yakışmış.

Gelelim fazla beğenmediklerime..



Rihanna Armani 'den cesur bir tulum seçmiş. Sırt dekoltesini kusursuz taşımış. Özellikle ince kolye detaya bayıldım. Ama çok fazla dekolteye boğulmuş ayarı kaçırmış. Ve o saçlar tam bir felaket. Kırmızıya dönük kızıl saç rengi en yakıştırdığım saç tonuydu. Ama bunu hiç sevmedim. Başka nasıl ifade edebilirim bilmiyorum ama basit bir hava vermiş kendisine. Sevmedim sevemedim !



Katy Perry baştan aşağı maviler içinde. Elie Saab elbise kendi başına güzel ama mavi saçlı birine fazla yakıştırmadım doğrusu. Şık diyemesemde kötüde diyemiyorum. Tam bir arada kalmışlık içindeyim.



Kate Beckinsale hep balık kesim elbiseler giysin mininin yanına bile yaklaşmasın. Zuhair Murad elbisesiyle gecenin en kötü görüneni diyebilirim.


Share

Yorumlar

  1. Katy Perry sosyete düğününe gelen 65 yaşındaki kadınlara benziyo :)

    2demilicious.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Ben fergıe'ı beğenmedim. Elbiseden görünen siyahlar olmamış hoşuma gitmedi. Turuncu da fazla sevmem fazla iddalı olmuş bana göre o yüzden fergıe ofsayt. Rıhanna da olmamış bence göğüs dekoltesini saçını pek sevmedim. Tek beğendiğim kolyesi çok zarif duruyor. Gwyneth çok hoş süper görünüyor. Taylor Swıft'e bayıldım kusursuz şık. Carrie olağanüstü bu üç hanım benim favorim.Ama en en en favorim carrie kusursuz olmuş. Katy Perry şöyle böyle iyi değil ama asla kötü de değil. Paris hilton'a hayret ettim gerçekten şık olmuş.Ama çok iyi değil. Dediğim gibi favorim Carrie pelincim eline sağlık güzel post olmuş:))

    YanıtlaSil
  3. Kate Beckinsale beklemediğim kadar kötü, Katy Perry ise çok kötü çok.o elbiseyle kalçaları var gibi durmuş.Saçları mavi olmasa orta yaşlı, kalçalı bir teyzeye benziyor...

    YanıtlaSil
  4. Haa pelin'im birşey daha söyliyim çanta ofsayt carrie'de elbise yüzünden favorim kendisi. Birde Alıcıa Keys nasıl bir şıklık içinde gözlerimi alamadım. sade ve güzel görünüyor. Unutmuşum yazmayı canım:))

    YanıtlaSil
  5. Fergie JPG ile çok güzeeeel siyahlara da bayıldım :).Adele hoşumtırak. Adele'i çok severim de bari en iyi albümü Gaga'ya bıraksaymış 6/6. Carrie'nin elbisesi çok hoş ama olmamış makyajdı clutchdı. Taylor Swift konusunda kelime kelime katılıyorum. Paris Hilton hoş biraz. Alicia Keys şık ama Grammys'e böyle gelinmez bence :/ Gwyneth Paltrow çok hooooş :) Kelly Rowland hoş. Rihanna çok kötü ya sırf dekolte. Saç renginde ben de kızıldan yanayım :) Boyatığında üzülmüştüm. Katy Perry'nin Elie saab'ı çook güzel ama olmamış üstünde feci görünüyor bence göğüsleri falan. Ee devamı gelcek mi Pelin abla? =)

    YanıtlaSil
  6. Alicia Keys, Gwyneth Paltrow herseyleriyle muhtesem, Katy Perry'nin Elie Saab'i dedigin gibi cok guzel ama butunde rahatsiz eden birseyler var, Fergie'nin turuncu elbisesi aslinda cok sik ama beni o siyah icler cok rahatsiz etti, Taylor Swift'in bu "anneannem dugunde" halindense eski halini tercih ederim, Rihanna ve Kate Beckinsale cok kotu, Adele de cok siradan (ama onu sarkilarindan ve sesinden dolayi affedebilirim:))
    ylz

    YanıtlaSil
  7. Gwyneth Paltrow un elbisesinde cut-out diil de optic illusion var, hatta yakından bakınca kırışmış olduğu belli oluyor. Stella McCartney keşke eline makası alıp kesseymiş de Gwyneth'in güzelliğini gölgelemeseymiş :)

    YanıtlaSil
  8. Gwyneth doga ustu bir varlik adeta! Inanilmaz gorunuyor. Adele'in saclari, makyaji ve kiyafetini cok begendim. Old Hollywood glamour tam! Rihanna, Katy Perry ve Kelly Rowland'in saclari falso! Fergie evet fazla iddali ama yakindan gormus biri olarak hayatimda gordugum en seksi kadin diyebilirim, bunu da yakistirmis diye dusunuyorum.

    YanıtlaSil
  9. yeteneği, cazibesi, güzelliği olmayan sadece yahudi olmasından dolayı ona sunulan her fırsatı dibine kadar değerlendiren gwyneth paltrow u ilk defa bu kadar muhteşem buldum:) elbise muhteşem ve saçı makyajıylada çok güzel taşımış gwyneth:)

    adele kilolu olup çok hoş görünenlerin başında geliyor ve onun olayıda böyle balık etli olması. umarım zayıflamaz.

    rihanna her zamanki gibi çok güzel sarı saçı düz kullanmasın yoksa çok yaşlı ve çökmüş görünüyor. bu kadar açılmasa daha hoş olacak önden arkadan alttan heryerden açmış mübarek:) cazibesi kaybolmuş dekoltenin.

    YanıtlaSil
  10. Gwyneth muazzam ama benim birincim. Son zamanlarda kirmizi halida hep kotu gorunen. Penelope ye gidiyor harika olmus Armaniylle.

    YanıtlaSil
  11. katy çok etli butlu...
    ama rihanama haksızlık etme tatlım. o ne yapsa fıstık gibi benm gönlümde:))

    YanıtlaSil
  12. Blogumda kirmizi halida gormek istedigim bu sezon elbiselere yer vermistim. Iclerinden mavi Elie Saab'i Katy Perry giydi. Ama saclari ile elbise rengini uyusturmasi hos olmamis. Detay icin;
    http://thetrendreportuk.blogspot.com/
    bakabilirsiniz.

    Basarilarinin devamini dilerim Pelin. x

    YanıtlaSil
  13. Ben rihannayi cooook begendim, saci dekoltesi ten rengi ile beni yaza hazirladi acikcasi, bu kadar deriiin bir dekolteyi bi insan ancak boyle sulandirmadan tasiyabilir. Bayildim.

    YanıtlaSil
  14. Glywneth, Paris ve Adele en iyileri. Geri kalanı ilgimi cekmedi. Gerçi beğendiklerimin kıyafeti Grammy ruhuna ters düşen risksiz kıyafetler.Bence Fergie risk almış ama tam başarılı olamamış. Tamamıyla pırıl pırıl olan elbiseler bana Amerikali yarışmacıların bilumum güzellik yarışmalarında giydiği kıyafetleri hatırlatıyor. O yüzden bu tür kıyafetleri herkesin üstünde begenemiyorum.Yakıştıranlar da var tabi ama ne Carrie ne de Kate bu kategorideki kişiler değil.
    Ayrıca bence birisi Rihanna'ya 'sexy' ve 'slutty' arasındaki farkı anlatmalı. Taylor ise sanki 21-22 yaşında değilde sanki 30 unda 40 larındaymış gibi seçımler yapıyor. Onu da anlayamıyorum. Giydigi kıyafet daha çok Oscar'a gidilecek kıyafetlere benzemiş. Bana yaşı itibari ile sıkıcı geldi.

    Aylin

    YanıtlaSil
  15. aslında haklısınız şimdi bakıyorumda carrie 'nin ve taylor 'ın elbiseleri grammy için çok allı pullu değil mi ? şayet postu sizin yazdıklarınızı gördüktn sonra yapmış olsaydım çok değişik olurmuş :) o yüzden etkilenmeyim diye bu tarz postları hazırladığımda başka hiçbir yerde yapılan posları okumuyorum :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.