2012 IFW - Ünlüler - 3

İtiraf ediyorum IFW 'ye katılan ünlüleri konu etmek defilelerden daha heyecan verici :) Bakalım bugün listemizde kimler var.



Öncelikle Feryal Gülman. Üstünde çok şık bir Jason Wu takım görüyorsunuz. Resmin açısından olsa gerek ceket sanki 1 beden büyük gibi görünüyor. Çoğunlukla elbise seçimleriyle gördüğümüz Feryal Gülman 'ın değişiklik yapması çok hoşuma gitti. Makyajının tonu, ojeleri ve Hermes Pochette 'in rengiyle güzel bir uyum yaratmış.



Didem Antebi ise eteği dore çok hoş bir Gucci elbise seçmiş. Yakışmış ama benim favorim hala ilk günkü kıyafetleri.



Fatoş Sarıgül 'ün önceki 3 kıyafetinide hesaba katarsam en beğendiğim elbisesi bu Givenchy oldu. Çünkü elbisenin havasına yakışan koyu hatta hafiften gotiğe kaçan bir makyaj uygulamış.



Eda Kosif 'i beğendim. Özellikle ceketi çok hoş.



Aslı Şen için daha dün sportif kombinlerle daha şık olduğunu söylemiştim. Sanki yazdıklarımı okumuş gibi. Bu kombinle hem dinamik hem de kendisine çok yakışan bir tarz içinde. Beğendim.





Buse Terim 'in 1. gündeki kıyafetini aksesuarları hariç hiç beğenmemiştim. Ama bu kobalt mavisi ceketi, simli elbisesi ve şahane aksesuarlarıyla hem çok şık hem de çok güzel görünüyor. Genelde çok koyu bulduğum makyajı bile güzel göründü bu sefer.





Ve Derin Mermerci. Son günlerde beni o kadar hayalkırıklığına uğrattı ki adeta al sana demiş :) Resimlerden deri tulummu ya da deri pantalon ve üstü 2 parçamı çıkaramadım. Ama yakıştığını böylesi resimlerden bile anlayabiliyorum. Ceketi çok güzel, yeşil clutchı harika. Sadece saç ve makyaj sorunumuz devam ediyor o kadar.


Share

Yorumlar

  1. ASLI ŞEN İN SAÇI VE MAKYAJI ÇOK BAŞARILI AMA KEŞKE BAŞKA BİR BLUZ SEÇSEYMİŞ...

    YanıtlaSil
  2. Sahsen ben hiçbirinden bir sey anlamadım. Feryal Hanımın ceketi şambul şumbul. Didem hanımın elbisesi kendisini dikdörtgen vücutlu göstermiş ve ayakkabısı ile elbisesi bence çok uyumsuz. Fatoş Hanım düğüne giden kız tarafı gibi. Eda hanım kıyafeti fena değil ama bu kombiasyonu iş yemeklerinde o kadar çok gördüm ki.Tam gizli ajanlara yakışan bir kıyafet kimse seni farkedez. Aslı Hanım alt taraf tophane üst taraf şişhane. Buse Hanım için ne diyeceğimi şaşırdım. Ayrı bir kompozisyon konusu bence. Derin hanımın ceketi ilginç geldi. Baştan aşağı siyah görmekten baygınlık geldi. Hiç olmazsa farklı bir doku ile renklendirmiş kıyafetıni. İlk defa sizinle hiç bir fikrimiz uyuşmadı. Ya benim heyheylerin üzerimde ya da siz her şey böş hayat hoş modundasınız. Eğer öyleyse keyfinizı bakın mutlu olun.

    Aylin

    YanıtlaSil
  3. bana göre bu sefer herkes birbirinden iyi görünüyor. o kadar kusur aradım ama bulamadım. derin mermeci o deriler içinde ilk defa cool geldi bana:) ama biri göz makyajını değiştirmesini söyler inşallah. daha önce böyle görünmüyordu.

    YanıtlaSil
  4. Asli Sen'i ve Buse Terim'i nasil begendigini anlamadim Pelincim. Asli Sen'in t-shirtu cok ama cok kotu, Buse Terim'inse bastan asagi herseyi cok kotu. Kolyesi, ayakkabisi, elbisesi, cantasi belki tek basina idare eder parcalar ama birlesince felaket olmus!! Sorry!!
    Yeliz

    YanıtlaSil
  5. 3. gün herkes daha iyi daha olması gerektiği gibi daha bir defilelik giyinmiş.feryal gülman'ın takımı nefis ama haklısın sanki büyük gibi.ama asil bir kadın herşeyiyle klas.didem antebi'ye kötü dersem çarpılırım o kadar güzel bir yüzü ve gülümsemesi varki.elbisesi ilginç yakışmış ama ayakkabılar olmamış.buse terim'in ik gün felaketinden sonra bu kıyafeti çiçek gibi geldi.gerçekten ayrı bir güzel olmuş.aslı şen'i bende beğendim.güzel bir max&match yapmış.yakışmış.fatoş sarıgül'ün bu kıyafeti benimde favorim oldu.ama çanta eşleştirmeleri bir türlü uyumu yakalayamıyor. makyajını çok sevdim.derin mermerci catwoman olmuş ama yakışmış.ceketinide sevdim.eda kosif şık ama sıradan.gözüm gül gölge'yi aradı ama yoktu demekki.

    YanıtlaSil
  6. Favorim Eda Kosif ve feryal gülman. Fatoş sarıgül eh işte saçlarını beğenmiyorum fatoş hanımın ama idare eder kötü değil. Buse terim çok ama çok kötü. Ceketinin rengi çok güzel ama buse hanım da hiç boy yok böyle ceketler tercih etmemeli parmak kadar görünüyor. Artı kolyesi fazla büyük. Elbise rezalet altına o ayakkabılar hiç olmamış saçı kötü makyajı zaten hep kötü. Açıkçası bende buse terim'i nasıl beğendin anlamadım pelin.Az çok takip ediyorum seni artık zevkini öğrendim pelin bunu beğenir bunu beğenmez diyorum ama buse konusunda yanıldım. Aslı şen kötü değil ama iyi de değil. Arada kalmış.Didem antebi her zaman güzel ama ilk günki kıyafet daha güzeldi senin de dediğin gibi gözlerim ilk günü aradı. Derin mermerci'yi maalesef yine beğenmedim ne oldu bu kadına anlamış değilim. Güzel post için teşekkürler pelin:)

    YanıtlaSil
  7. Feryal gulman'in bir resmini daha gordum tahmin ettigim gibi gordugunuz resim acisi kotu yoksa guzel oturmus ceket ustune

    Asli sen'in kiyafetini begendim cunku bu tarz t-shirt ve altina deri maksi yada kalem etek cok severim ben. O yuzden sizin dediginiz gibi kotu dersem kendimle celisirim ;)

    Buse terim'e gelirsek tam da vucut yapisina gore giyinmis. Ceketin boyu ideal. Biraz daha uzun olsaydi haklisiniz derdim. Renginide cok sevdim. Ayakkabi rengide cok uyumlu. Bu sefer tutmadi zevklerimiz ;)

    YanıtlaSil
  8. İBuse Terim Guzel bir renk kombinasyonu yakalamis ama butununde uzerine yakismamis. Kolyeyide begenmedim Fatos Sarigul yasindan cok buyuk giyiniyor. Bana gore makyajida fazla. Didem Antebi kendi guzel kiyafet ise orta. Derin Mermerci kendini bulmus. Yakistirmis kendine Feryal Gulmana soz yok hakikaten klasini konusturmus Eda Kosifin makyajini sacini cok begendim Asli Sen icin yorum yapamiyorum. Ben pek anlamadim ne yapmaya calistigini.
    Pelin hn elinize saglik.

    YanıtlaSil
  9. Sevgili pelin, geçen nostalji yaparken bir post okudum sen makyajla ilgili soruları yanıtlıyodun röpörtaj tarzı bir post. makyaj sırlarını veriyodun. aradım o postu buladım acil bir arkadaşıma okutmalıyım link lütfen:)

    YanıtlaSil
  10. Gamze su an disardayim iphone dan linki koyamiyorum. Ama bu blogda ara 'ya la prarie ya da lancome dersen secenekler icinde postu bulacaksindir.

    YanıtlaSil
  11. Çok çok saol pelincim:)) öptüm=)

    YanıtlaSil
  12. Asli Sen'in tarzini bende begendim..Hani Oscar torenlerine Gap gomlekle giden Miss Stone'u animsatti bana:) Ayse Kucuroglu'da hep boyle giyiniyor, heryerde stil sahibi diye geciyor -ki oyle evet- o zaman Asli hanimada biraz kredi verelim lutfen..Ustelik bu resimde cocuksu bir masumiyet var uzerinde sevdim:)

    Gecen gece ruyamda Buse Terim'e kahvaltiya gidiyordum, Feryal hanimda gelmisti haha..Moda ve Sosyete'nin yan etkileri kendini gostermeye basladi Pelin'im, help help! :)

    http://followtheheelsatnight.blogspot.com/
    http://followtheheelsatnight.tumblr.com/

    YanıtlaSil
  13. Yeliz'e katiliyorum, asli sen ve buse terim kotu otesi. Asli hanimin tshirt ne alaka? Buse hnm: Bu havada boyle yazlik makrame gibi bi elbise ne alaka? ojeler, canta tutus filan hersey kucuk bir kiz annesinin dolabindan bulmus bulusturmus olmus, kotunun de kotusu.

    YanıtlaSil
  14. Kizlar cok acimasizsiniz ;)

    Gamze son yorumunu silmek zorunda kaldim cunku o hic istemedigim tartismalar icin guzel bir zemin hazirliyordu. Umarim beni anlarsin.

    Neslie evet ayse kucuroglu nun bugun ne giydim de ayni bu tarz bir kombini var. Em begendiklerimin icindeydi zaten. T-shirt ne alaka doyorsunuz ama zaten maksat alakasiz olmasi.

    YanıtlaSil
  15. çok iyi anladım pelincim pardon özür dilerim. Bazen kendimi tutamıyorum işte affedersin:(

    YanıtlaSil
  16. Benim ilk üçüm
    1-Eda Kosif
    2-Derin Mermerci
    3-feryal Gülman

    YanıtlaSil
  17. Pelin belki çok saçma olucak ama bir mail adresi edinemedim için şahsi sorularımı burdan soruyorum. yakında roma'ya gidiceğim bana otel tavsiyesinde bulunurmusun en güzel otelleri bilirsin diye düşündüm. google girip sorucağıma sana sormayı tercih ettim:) cevap verirsen mutlu olurum:)

    YanıtlaSil
  18. gamzecim anlamana çok sevindim çok teşekkür ederim :)

    roma otel tavsiyesi için şiddetle splendid royal 'i öneririm. her defasında daha da zor oldu ayrılmak. alışveriş yerlerine çok yakın ve terastan çok güzel manzarası vardır. ama mevsim için zamanlama kötü keşke bahar gibi gitseydiniz. mail adresin yoksa bana tivitten ulaşsana daha iyi olur özeldende konuşuruz üstelik.

    YanıtlaSil
  19. Pelincim çok nazik ve kibarsın.Seni tabi anladım gereksiz tartışmaların önüne geçmek istiyorsun o kadar haklısın ki o zaman konu amacından sapıyor stil, kıyafet konuşucağımıza saçma şeyler konuşuyoruz ve lastik gibi de uzuyor ne sinir bozucu:( Otel tavsiyen için teşekkür ederim. Eşimin işi sebebiyle roma 'da olucak o gitmişke bende gidiyim şöyle havam değissin istedim:)) inş bahar ayında yine giderim seninle de karşılaşırım pelincim:)) bir twitter adresim vardı ama bir iki densizin yüzünden kapattım sahte hesap açıp beni rahatsız ettiler sonra çoğalmaya başladılar bende kapattım.Yeniden bir hesap edinirsem seninle bol bol sohbet etmek isterim:) Çok teşekkürler tekrardan otel için sevgiler pelin:))

    YanıtlaSil
  20. Pelincim, t-shirt, deri uzun etek alakasizligini ve bunun hoslugunu Ayse K. de anlarim ve cok da begenirim de, Asli Sen'de olmamis bence. Onun, boyle bir kontrast hic tarzi degil ki...Ben de bu tip sivrilikleri stil sahibi insanlarda cok seviyorum ama Asli Sen'de o saclarla, o makyajla hic ama hic olmamis canim.
    ylz

    YanıtlaSil
  21. Feryal Gulman zayiflamis mi? Bugunlerde bana yuzu cok cokuk geliyor

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.