30 - GÜNÜN ŞIKI : Keira Knightley

 


Keira Knightley son filmi Dangerous Method 'un Londra galasında adeta nefesimi kesti. Burberry Prorsum 'un 2012 Pre-fall koleksiyonundan şahane bir seçim yapmış. Yaban mersini rengindeki elbise kesimi, minik penceresi, sırt dekoltesi, kadife fiyonklu kemeri, karpuz kollarıyla son derece zarif. Buna birde Keira 'nın güzelliği, makyajı ve 1920'lerin Great Gatsby modeli saçlarını da eklersek ortaya kusursuz bir şıklık, güzellik ve zarafet çıkıyor.



Share

Yorumlar

  1. kesinlikle harika!
    renk, kesim, model herşey çok zarif! bayıldım!!

    http://eylulhandevural.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten çok hoş olmuş, her zaman beğenirim Keirayı...

    YanıtlaSil
  3. Ben galalarda davetlerde böyle elbiseler gördüğümde çok mutlu oluyorum. Sade,zarif,şık,dekolte az ve elbise rengi dikkat çekici. Ne kadar az dekolte o kadar şıklık ve asillik. Keira muhteşem görünüyor sırtındaki kusursuz dekolte,saçları makyajı herşeyiyle on numara:) Ben artık davetlerde toplu, zarif topuzları görmek istiyorum. Açık saç beni bayıyo ve demode gibi sanki. Neyse uzatmıyım Keira herşeyiyle kusursuz gözlerimi alamadım böyle şıklıkları her daim görmek tek dileğim:))

    YanıtlaSil
  4. Bu kizi begenmem normalde. Bakisindan mi, dudaklarinin surekli kasilmis durusundan mi bilemiyorum. Ama guzel giyinir :) Burda da cok hos olmus. Elbise cok yakismis, rengi sahane! Makyaji da cok basarili.

    YanıtlaSil
  5. bu rengi o kadar çok seviyorumki eminönündeki kumaşçıya bi türlü anlatamıyorum mürdüm desen değil şarap desen değil yaban mersini hiç gelmemişti aklıma bu iyi oldu aynı bu tarz dümdüz sadece mükemmel rengiyle vuruş yapıcak bi elbise tasarladım kendime gittim 20 tl ye kumaş aldım diktim giydim evet bizde charlize ablamız kadar sponsor yok ama isteyene eminönünde feci güzel kumaşçılar var tavsiye edilir mesela ben elbisemi sadece 20 tl cik e mal etttim giydim millet bayıldı ama sırrımı(zı) söylemedim şşşttt :D

    YanıtlaSil
  6. Son zamanlarda bu rengi kullananlar artıyor gibi moda mi

    YanıtlaSil
  7. Kesinlikle çok hoş ve klas *.* ben bir tek makyajı mükemmel bulmadım ama kalanı fevkalade güzel! Ve saçlarında bence bir risk almış ve başarmış benim tek problemim pre-fall 2012 olması yani bence her şey sezonunda olmal böyle olunca burnuma reklam kokusu geliyor =(

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.