Çekilin ANTONY VACCARELLO Geliyor !!

 



Son ANDAM ödüllü Antony Vaccarello Amerikan Harper's Bazaar 'ın Mart sayısında tam bir gövde gösterisinde bulunmuş.

Belçikalı taze modacı Harper's Bazaar 'ın 2 kapağında 2 farklı kıyafetiyle karşımıza çıkıyor. (Hem üyelere gönderilen özel sayı kapağı hem de satışta ki kapak). Üstelik giyenin de Gwyneth Paltrow olduğunu hesaba katarsak 'biraz yana çekilin bakiiim ben geliyorum' 'u algılamamak imkansız :)



Favorim yüzünü gizlediği olsa da 2 kapakta çok hoş. Bu tarz seksi kıyafetleri giyenin kim olduğu çok önemli. Hayatta beğenmeyeceğim bir model ama Gwyneth 'in üstünde şahane görünüyor. Yakında bu elbiseyi ya da benzerini Eda Taşpınar 'ın üstünde görürsek şaşırmam çünkü tam onluk bir kıyafet :)

İlk kapak temiz dediklerimizden. Yazının az olması her zaman artıdır. İkinci kapak ise yazıya boğulmuş ama Gwyneth o kadar güzel görünüyor ki yazılar rahatsız etmiyor.

Giydiği her kıyafet çok yakışmış. Favorim Givenchy stilettolarla giydiği Givenchy elbiseli olan.






Share

Yorumlar

  1. ÇOOOOK SEXYYY!!!! HARİKA BAYILDIMMM!)
    http://editorist1783.blogspot.com/2012/02/uludag-blue-snow.html

    YanıtlaSil
  2. Mart sayısı derken?? Şubatta değilmiyiz? Kadını bende beğendim çok şık çok güzel görünüyor ve gerçekten çook seksi.Kaç yaşında bu kadın acaba merak ettim? Gıvenchy elbisesi şahane gözlerimi alamadım. NOT: Eda taşpınar'da görürsek senin beğendiğini kesin çakmadır yoruma açık değildir:))

    YanıtlaSil
  3. bayıldım gerçetken o pencerelerin güzelliği gwyneth in seksiliği muhteşem tek kelime ile :)) o değilde bu kadının ismi niye bu kadar zor yahu?? yazana kadar geberdim burda :D

    YanıtlaSil
  4. sadecebenemel duygularıma tercüman oldun:)) ismi o kadar zorki yazma zahmetinde bulumadım:))

    YanıtlaSil
  5. adamın çok seksi bi tarzı varmış:)

    YanıtlaSil
  6. gwyneth her zamanki gibi muhtesem..LA de gordum inanilmaz güzel bir kadın.

    YanıtlaSil
  7. Alexander McQueen elbiseyi çok sevmiştim lookbook görüntüsünde ama başka biri giyince pek sevmedim elbise gözümden düştü :)

    YanıtlaSil
  8. Vaaay! Yirtmaca gel...Bu saheseri orjinal haliyle -ya da kendisinin tasarimi(!)- TR'de one and only Eda T. tasir..baskasi yanasmasin bile!Belki bir de Aylin hanim zira onunda oldukca iddiali bir tarzi var..
    Feryal hanim ise yirtmaci dizine kadar kapattirip, dekoltelerine ince tul diktirip giyer herhalde:)

    Bu arada Gywneth Benjamin Button olucak bu gidisle
    zira yaslandikca genclesiyor hatun! McCartney dostulugu onu moda dunyasinin vazgecilmezleri arasina soktu..ki artik film sektorunde pek goremiyoruz onu maalesef:(

    Ben 4. resimdeki ayakkabilara bayildimmm...Topuk detayi harika..

    http://followtheheelsatnight.blogspot.com/
    http://followtheheelsatnight.tumblr.com/

    YanıtlaSil
  9. Şunu farkettim, Harper's Bazaar kapaklarını Vogue kapaklarından daha çok beğeniyorum. Gwyneth'in yüzünü gizlediği kapak muhteşem! Kapakta Gwyneth yazmasa, Lara Stone derdim!

    YanıtlaSil
  10. gamze şimdiden bazı dergilerin mart sayısı görselleri çıkar. nasıl olduğunu anlamıyorum ama birtek bizim vogue'umuzun görselleri satışa çıkmadan 1 gün önce çıkar :) gwyneth 39 yaşında bu arada.

    valla haklısınız bende hala zorlanırım ismini yazmanktan. birde Leighton Meester 'ın ismini hala yazamıyorum :)

    Alexander McQueen elbiseyi Pucci 'nin tarzına çok benzettim. Evet ayrıntılarda farklılık var ama ilk bakışta Pucci dantel ve kesimi dedirtiyor sanki :)

    Neslie :))) feryal gülman bu elbiseye bakmaz bile. hiiiç düşünemiyorum. alsa bile dediğin gibi kadıncağız nereyi kapattıracağını şaşırır :) ama dediğin gbii giyeceksede eda ya da deniz derim. ha belki biraz Ivana ama o kadın kıyafeti basitleştirir. eda ve deniz'de elbise adeta dillenir kesinlikle çok yi taşırlar. şimdi birde eda t. 'nın yeni memişolarıyla daha bir güzel durur gibi ne dersin ? :)

    coşkun çok güzel demişin bende lara stone derdim kesinlikle. dergi ismi olarak ayıramasamda her zaman az yazılı olan kapakları seviyorum. daha bir retro daha bir klas geliyor gözüme.

    YanıtlaSil
  11. Haa anladım pelincim. Biz niye dergi sayıları için bu kadar bekleriz yaa!! Mart sayısı benim elime mart 1'de geçiyor ancak ufaktan sinirlendim:) 39 yaş tam seksilik yaşı şimdi anladım kadın niye bu kadar seksi. Ben 20'li yaşlarda seksilik beklemem kadından.Hatta 30'ların başları da toy zamanlardır benim için.Bu kadını birde 40'larda görelim çok daha seksi olacaktır:) Bu arada blogger postu altına yazdıklarım iltifat değil gerçektir. Senin sadık okuyucun olmak bana çok şey öğretti ayrıca da çok keyif veriyor.Senin postların oldukça ben burdayım:) Öpüyorum pelincim:)

    YanıtlaSil
  12. pelin hanım yırtmaçlı elbise givenchy değil mi ayakkabılarda

    YanıtlaSil
  13. bayıldııııııım kesinlikle 1. kapak ve ben de elbiseyi pucci sandım ama bayıldım kadının da etkisi büyük ama o yırtmaç harikaaa ve bence bir de eda da görülmeli ne kadar çakma da olsa ben seviyorum onu :)by yarışma programlarının bana sevdirdiği kişiler listesinin başında eda taşpınar geliyor o yüzden inş giyer :)

    YanıtlaSil
  14. Evet çok güzel ama ben daha yeni sezona hakim değilim neyin ne olduğunu Vogue Defilesiz çıkaramam :D

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.