EDA TAŞPINAR 'ın SEX'i Ayakkabıları !

 


Geçtiğimiz gece Onur Baştürk 'ün 30'lar temalı Smooth Night Party 'den moda anlamında en güzel kare Eda Taşpınar 'a ait.

Doğrusu 30 'lar gibi aksesuar ve saç modelleri bakımından en zengin dönemi Eda Taşpınar 'ın üstünde pek göremiyorum. Kendisinden daha teatral bir kıyafet beklerdim. Ama bu kıyafetiylede çok şık ve hoş görünüyor orası ayrı.

Elbise çok yakışmış. Saçlar ve makyaj güzel. Ama en dikkat çekici unsur bu saydıklarım değil ayaklarını süsleyen Christian Louboutin 'in Sex stilettoları. İşin orjinal tarafı Sex yazısının stilettolar yanyana geldiğinde ortaya çıkması.

Daha çok yeni piyasaya çıkmasına rağmen Eda Taşpınar 'da gördüğüme sevindim. En azından hakkını verecek biri.



Ha modeli beğendim mi diye sorarsanız hayır derim. Aksine caanım klasik Pigalle 'in harcandığını düşünüyorum. Ama değişikliği ve esprili tasarımları sevenler için ideal bir model. Şahsen Pigalle 'imin üstüne hiçbir şey istemem. Sırf üstünde Sex var diyede gidip 1.400 dolar bayılmam :)

Şu ana kadar 2 kişi Christian Louboutin Sex stilettoları giydi. Selita Ebanks ve Ashanti. Selita Banks 'ın kıyafetindeki ışıltılarla sex taşlı toka çok güzel bir uyum yakalamış. Bunun yanısıra Ashanti 'nin kıyafeti çirkin ve son derece rahatsız edici.Ayakkabılar bu karmaşada harcanıp gitmiş.




Share

Yorumlar

  1. Kötü değil ayakkabılar güzeller ama bende almam açıkçası bir sex yazısına bu kadar para vermem. Zaten seksiysem ayağıma yazmama gerek yok:)) Düz hali çok daha şık ayakkabıların bu hali itici. Şahsen ben bir kadın görsem ayağında sek yazıyo ne alaka derim saçmalamış derim. İddalı olcam derken abartmış derim. Derim de derim yani. Beni susturamazsın:) Eda taşpınar seviyo böyle seyleri o kaldırabilir ama herkes giymesin ya gerekli gereksiz herkesin ayağında sex yazmasın. Ivana sert almasa bari:) Tabi çok beğenenler olabilir ama bu benim görüşüm pelincim. bana göre CL'nin yaptığı en saçma ayakkabı:(

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,
    Ben çok beğendim ve Eda Taşpınar'a da yakıştırdım.
    Konu ile alakasız ancak Türkiye'de Herve Leger'i nerden bulabilirim bilgisi olan var mıdır?
    Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Enteresan ayakkabilar. Eda Taspinar'in tarzina da uygun. Sahsen bence 'Love' yazanlar kadar guzel degiller:
    http://www.shoewawa.com/2009/09/the_christian_l.html

    Pelin klasik bir ayakkabiyi bozmuslar biraz dedigin dogru ama sonra bi dusundum de, cok cilgin bir ayakkabinin uzerine yazsalar da daha basit gorunebilirdi sanki :)

    YanıtlaSil
  4. Bayiliyorummmmm bu pigallere christian louboutinin en iddali modeli bencee eda taspinar makyajli haliyle demi moore a cok benzemiyomu??beyeniyorum bu halini :)elbiseside cok hos zarif durmus...

    YanıtlaSil
  5. Elbiseyi beyendim puskulmu alt kismi? cok sade durup aslinda birsuru hoslugu olan bir elbise ust kisimdaki siyah uzerine siyah islenilmis taslari beyendim genel olarak cok klas durmus,ilgiyi ayakkabilara cekmek icin yapilicak en dogru seyi yapmis boylelikle boylesine iddali bir model elbisenin altinda kaybolup gitmemis..ama sahsen benim almak istedigim bir ayakkabi degil hemde 1400 dolar verip:/ama edaya yakismis seviyo o boyle seyleri .

    YanıtlaSil
  6. Merhaba:))Ben sahsen sex yazan bir ayakkabiyi giymek istemezdim ama eda taspinar a olmusmu ? Olmus.bana gore fazla iddali. Eda taspinarin tarzini cogu zaman beyeniyorum (bana uymasada)bu partidede sac makyaj olarak o doneme uymamis olsada elbisesiyle tamamdir bence ayrica ayakkabilari konusturmus ilgiyi baska yere cekmeyerek..

    YanıtlaSil
  7. Bencede Sex değil de LOVE yazısı çok daha hoş olurdu :)

    YanıtlaSil
  8. beğenmedim ayakkabıyı otur sıfır..ama bir adet labuotın alamadan gidersem gözüm açık giderim valla..şu klasik modeline bayılıyorum......pigalle :)

    YanıtlaSil
  9. Offf bence cok iddali bir model love yazilisi daha iyi olabilirdi pigalle klasiklesmis bir modeli louboutinin kesin edinilmeli ama sanirim 120mm nasi yurunuyoki onlarla ben daha kisa topuklusunu tercih ederdim- eda taspinarin vucudunu beyenirdim hep makyaj yapmaya basliyali yuzunude beyenmeye basladim degisik gozukuyor bilindik guzellerden degil enteresan yuzu yani.bence bu ayakkabilari bide mini minileriyle giysin olede hos olur bu arada koydugunuz resimde gordum pembesi daha hos sanki ayakkabinin .. Siyah olan daha gotik vamp ve iddali duruyor pembe olan daha sakin sanki..

    YanıtlaSil
  10. kendim tercih etmem ama çokda eğlenceli buldum ayakkabıları

    YanıtlaSil
  11. Hiç hiç hiç tarzım değil ha öyle espirili bi tasarım çirkin değil ama hoş da değil bence :/ ha giyene iyi bakmam. Neden çünkü bunu kombinleyemez yoksa kombinledikten sonra bir sorun yok tabi ki ne sorun olabilir ki :) Ama eda taşpınar şık degil bence. Bu cl'lerde temaya olmamış. Onun dışında beni sinir eden tek unsur güzelim elbiselerin çakmasını giyip bi çift CL'ine sırf bi "sex" yazısı için 1400 dolar vermesi.

    YanıtlaSil
  12. Bu sefer tam benim tarzimda giyinmis eda taspinar bacaklari enfes guzellikte olsada diz alti elbiselerde kendisine cok yakisiyor bence.soz konusu eda olunca bence uzun etekler minilerden daha asil duruyor cunku mini giyince cok kisasini tercih ediyor genellikle ben sahsen kendisine diz altinda biten modelleride yakistiriyorum minidede boyu abartip cok cok kisa kullanmadiginda seviyorum. Ayakkabilar hakkaten eylenceli ama ben giymezdim almazdimda hele hele solediniz paralara asla!!!!

    YanıtlaSil
  13. Merhabalar;
    Bu sex yazili ayakkabilari fransada denedim 2 hafta evvel fazla iddali diye almadim simdi pisman oldum:(((( nerede bulabilirim internette bildiginiz bir site varmi aceba?
    Iyiki acik sacik bir kiyafetle giymemis bu ayakkabilari bu kiyafetiyle bence tam olmuslar. Ben beyendim butunuyle makyaji ,saci aksesuarlari hersey yerli yerinde .

    YanıtlaSil
  14. Canim evet bende eger bir secim hakkim olsaydi klasik Pigalle tercih ederdim ama eger zaten Pigalle'im varsa bunu alirdim..Dedigin gibi esprili tasarimlar seven icin cok harika:)Bu arada Louboutin ne kadar renkli bir kisilik degil mi?Bayiliyorum adamin yasam zevkine...Sevgiler

    YanıtlaSil
  15. Bence sacma bir ayakkabi kim niye nicin ayaginda sex yazsin ister anlamadim -- sex ayaga dustu ahahahaaa diyebiliriz yani:))) ashanti denen kadinin kiyafetsizliginin korkunclugu nedir ciplak gitseymis daa iyiymis rezil bir kilik. Eda taspinarinki ok ahim sahim da degil vasatta diil eh iste . Yigidi oldur hakkini yeme demisler :Kadin alimli ve belliki stil sahibi hersey guzel bir uyum ve ahenk icinde ama benim icin yeterli degil ne yazikki:))

    YanıtlaSil
  16. Pigalle ler yikiliyorrrr kesinlikle must have listemin tepesine cikti ve bir numaraya oturdu:))aceba sex yazisini isteyince sokup sonra yeniden takabiliyormusun oyleyse dahada kullanisli olur cunku;)))

    YanıtlaSil
  17. hayır bildiğim çıkartılmıyor sabitler.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.