Ellerine Sağlık VOGUE Türkiye !

 


Vogue Türkiye 'nin Mart sayısının kapağını Angelina Jolie süslüyor. Zamanlama olarak bundan daha iyisi olamazdı. Hem Oscar'ların zamanı, hem de dünyayı ayağa kaldıran Sağ Bacak sayesinde bundan daha iyi bir zamanlama olamazdı. Ki Angelina Jolie özel olarak US Vogue haricinde kapak yapmayı sevmez. Bu bakımdan tüm Vogue Türkiye ekibini canı gönülden kutluyorum.

Türkiye 'ye Vogue geliyor haberleri ilk çıktığı zaman kopan yaygarayı hatırlıyorum da boşu boşuna ortalığı aleve vermişiz. Ne yalan söyliyim ben de bu kadar başarılı olacaklarını tahmin etmiyordum. Ama yaptığım hatayı ya da yanlışı ifade etmeyide bilirim. Türkiye ekibi, Vogue İtalya ile birlikte takip edilesi en keyifli Vogue 'u çıkarıyorlar. Vogue Fransa 'dan hala arzu ettiğim verimi görememek ise ayrı bir post olarak tartışılabilir.

Gelelim yine Angelina Jolie 'ye. Mert&Marcus 'un merceğinden en güzel Angelina Jolie kapaklarından biri olmaya aday diyebilirim. Kapak fotoğrafında açı, ışık, renkler, makyaj 10 numara. Artı minimum yazı olması ise en isabetli karar. Sadece yüzünün kullanıldığı birçok kapak var ama bu bambaşka bir kalitede.

Angelina 'nın iskeletor vücudunu beğenmeyen biri olarak iç fotoğraflarda sadece yüze odaklanmalarını anlayabiliyorum. Gerçi fotoşopla olmayan 5 bin 6 bin gram rahatlıkla eklenebilirdi ama kimse yemezdi. O yüzden bu tarz ucuz numaralara başvurmayıp sadece kusursuz yüz hatlarına odaklanmaları yerinde olmuş.

Kapak harici pozlar beni pek cezbetmedi. Gönül isterdiki birçok tasarım kıyafetler göreyim uzun uzun detayları inceleyim. Hatta genel hava alalade bir Beauty editoryallerini andırıyor. Ama kişi Angelina Jolie gibi dev bir isim olunca açıkçası bu düşündüğüm benim bile umurumda değil :)

2. yaş kutlaması için bundan daha iyi bir çalışma olamazdı. Vogue Türkiye çıtayı kısa zamanda çok yukarılara çıkardı. Umarım bu heyecanı ve titiz çalışmayı her daim canlı tutmayı başarırlar.



Share

Yorumlar

  1. her resimde ayni atlet giyilmis yani, harcanmis biraz.

    en son siyah beyaz foto disinda begendigim de olmadi. galiba ben bu kadini begenmiyorum. Ama tabii dunyada benim disimda herkes bayildigi icin AJ'li kapak bizim Vogue icin cok etkileyici bir is oluyor.

    YanıtlaSil
  2. Nihan, yalnız değilsin. Ben de bir türlü beğenemiyorum bu kadını, sevemiyorum da. Oyunculuğu için de aynı hislerim geçerli.

    Evren

    YanıtlaSil
  3. Bende sadece kapak resmini beğendim:) Diğer resimler de çirkin mi çıkmış neee?:) Bende öyle angelina'yı çok güzel bulmam. dudakları itici gelir bana. Teni de çok beyaz biraz daha bronz olması lazım. O Bacağı gözümüze soktu beyaz beyaz:) Artı çok zayıf. Sen tivitte her türlü j.lo dedin ya sana hertürlü katılıyorum pelin'im. j.lo şahane vucuda sahip. Kıvrımları baş döndürüyor seksi kadın. Zaten zatıf kadın seksi olamaz. Bazı istisnalar hariç:) Ama vogue büyük iş başardı gerçekten takdire, tebriğe şayan bir hareket. Vogue Türkiye veeee kapakta Angelina!!!! Çok havalı çoook!!:)

    YanıtlaSil
  4. Kusursuz!

    http://trendsum.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. Anjelina dan daha guzel bir Angelina

    YanıtlaSil
  6. Esasında iyi oldu bu konuyu açtığınız. Aklımdaydı hep söylemek istiyordum ama konusu gelmiyordu. Takip ettiğim bir kaç site ver. Hemen hemen her ünlu kadın dergisinin kapaklarını ve editöryel resimlerini yorumluyorlar. Gururla söylemem lazım ki Vogue Türkiye ile ilgili çok güzel yorumlar okuyorum. Kapaklarda kullanılan yazılarn fontlarından kullanılan renge ve seçilen modellere kadar hep yenilikçi bir yaklaşımı olduğu söyleniyor. Hatta niye kendi ülkelerinde satılmadığını sorguluyorlar. Tek kusuru örneğin Mart editoryel resimlerin ancak Martta görülebilmesi. Bunu yazarken komik geliyor ama mesela Cosmopolitan UK Nisan sayısı şu anda satışta. Yurtdışında genelde sayıları bir ay evvelden takip ettikleri için bizimkiler geç kalmış gibi oluyor.

    Aylin

    YanıtlaSil
  7. Turkiye de olmayanlar icin harika olmus biz de gormus olduk fotograflari tesekkurler :)Anegelina nin guzelligine lafimiz yok ama gercekten asiri zayif ama yine de cok guzel o bacagi niye o kadar gozumuze soktu cok ilginc ayni poz verirken anladim bi derece ama sunum yapmaya geldiginde de ilk is bacagi acmak oldu komik oldu biraz ama yine de bu Angelina sevgimi azaltmadi

    YanıtlaSil
  8. o sondaki fotoğrafa ağzım açık bakıyorum, kusursuz simetri, ilahi bir güzellik. umarım brad ile hiç ayrılmkazlar ve çocukları ile mutlu mesut yaşayıp giderler.

    YanıtlaSil
  9. Eveeet ben de dün aldım yaşasın Vogue'un 24. Sayısı ♥ Yannız Angie gelince olay moda editoryelinden çıkmış cidden Beauty'ye dönmüş. Ama zamanlama mükemmel herkes onu konuşurken Vogue türkiye 2.yılına kapak yaptı! Yannız photoshop yaperkene beni kaybetmişler ;3

    YanıtlaSil
  10. Asigim bu kadina :D Wanted filminde oynadigi rolden beri <3 Aaaaaaaaaah cok güzel olmus :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.