LFW A/W 12/13 - Zeynep Tosun

 


Zeynep Tosun 'un Londra Moda Haftası çerçevesinde sunduğu koleksiyonuna hayran kaldım. Styling kusursuz. Bütünlük şahane. Özellikle derilerine, ince deriden cekete, beyaz transparan eteğe, sırt dekolteli beyaz bluza, ayakkabılara bayıldım. Kumaşlar müthiş güzelllikte. Kumaş üstü ışıltılar ise birinci kalite.

IFW 'de bu koleksiyonun değeri bilinirmiydi bilemem ama Londra 'ya çok yakıştığı kesin.

Tebrikler Zeynep Tosun !


Share

Yorumlar

  1. koleksiyon alışılmışın dışında ve çok yaratıcı. sırt çantalrıda pek hoş )))

    YanıtlaSil
  2. Ben hiç beğenmedim. Hiç tarzım değil :/

    YanıtlaSil
  3. Zeynep Mutlu21 Şubat, 2012

    Zeynep tosun"un ellerine saglik,cok yaratici ve farkli bir koleksiyon.

    YanıtlaSil
  4. Boyun cuff detaylari, ayakkabilar ve deri parcalar cok guzel, pantolon ve ceket kesimleri orjinal ve gunluk kullanima uygun. Ben begendim, tebrikler...

    YanıtlaSil
  5. Bende çokk beğendim. Bugün biraz geç yazıyorum yoğun bir günümdü yazmayınca suçluluk duyuyorum bulduğum ilk boş vakitte hemen bloga girip yorum yazmalıyım hemen!! Fena bağımlıyım pelin:) Zeynep tosun çok başarılı ayakkabılar süper çok zevkli bir koleksiyon olmuş. Genel olarak fikirlerimiz aynı. O zaman diğer postlara geçelim:))

    YanıtlaSil
  6. sanırım hakaan destek olmus zeyebe podyuma zeynep mı hakaan mı cıktı bır an karsıtırdım...oda saclarını hakaan gıbı yaparak aklınca onu onurlandırmıs:)

    YanıtlaSil
  7. bence styling biraz yorucu olmuş. ayrıca saç ve makyajı beğenmedim.

    YanıtlaSil
  8. herseyden cok mankenlerin yalpalayarak yurumeleri dikkatimi cekti, ayakkabilar cok rahatsiz galiba ya da mankenler cok tecrubesiz?

    YanıtlaSil
  9. Modeller elbiseler çok ağırmış gibi yürüyor. Runway kısa olduğu için sanırım. :(

    Zehra

    YanıtlaSil
  10. müzik beni çok rahatsız etti, kulağımı tırmaladı resmen.
    Modellerin yürüyüşlerini de hiç beğenmedim, özellikle mi öyle yürümeleri istendi yoksa ayakkabılar mı çok rahatsız bilemiyorum.
    Koleksiyon ise bence iyi olabilecekken kötü olmuş. yani bence Zeynep tosun'un aklına çok iyi fikirler gelmiş ama bunları çok detaya boğmuş, oynadıkçı oynamış. benim gözümü yordu biraz. Aynı fikirleri biraz daha yalın tutsaydı bambaşka bir etkiye sahip olabilirdi bu koleksiyon.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.