TOM FORD 'Carine' Çantalar

 


Tom Ford 'un yakın dostu ve çalışma arkadaşı Carine Roitfeld 'e ithaf ettiği Carine çantalar çok hoş. Gold ve siyah 2 renkli sapı, ilginç tokası ve birbirinden farklı deri alternatifleriyle Chanel 2.55 'lere güzel bir alternatif. Üstelik vintage değeri yüksek bir model.



Şu ana kadar Angelina Jolie, Jennifer Aniston ve Kate Bosworth 'da gördüm. Özellikle Jennifer Aniston son zamanlarda Carine çantasını kolundan çıkarmıyor diyebilirim.

Timsah ve yılan derileri hariç fiyatlar 2000-2500 Euro arası değişiyor. Özellikle şu aralar yolu Paris 'e düşenler çok şanslı çünkü Colette mağazasında bulabilirler.



Share

Yorumlar

  1. Tom Carine'in vogue den ayrılmasında payı olduğu icin mı acaba ona ithaf etmiştir? 2.55 e alternatif olurmu bu fiyatlarla bilemem ama ben de mor krokodile bayıldım.

    YanıtlaSil
  2. Vay vay o skandaldan sonra hala yakın arkadaşlar? Ben Vogue Paris'in editor-in-chief'i olucağım ve arkadaşım benim başımı yakcak valla onu anasından doğduğuna pişman ederim! Vay ya bunların arkadaşlığı da güçlüymüş.

    YanıtlaSil
  3. Jennifer'ıma herşey yakışır:-))) Çanta da gerçekten çoookk güzel olsaymış. Şimdilik iç geçirerek bakıyorum. Birgün olur mu olur:)) Neden olmasın di mi yani:-PP Valla Chanelin yeri ayrı ama bu çanta Chanel kadar güçlü bence.

    YanıtlaSil
  4. Deri olanlarında pek bir özelliği yok ama krokodilde bayıldım.

    YanıtlaSil
  5. Krokodil gerçekten çok güzelmiş.Çok havalı gözüktü gözüme:) bende hepsi benim olsun isterim ama chanel 2.55'i birçok çantaya değişmem havası başka gelir bana chanel'imin:)

    YanıtlaSil
  6. Zarif olmuş gerçekten...

    YanıtlaSil
  7. Ben de deri olanlari jennifer ve kate 'in kullandigini cok begendim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.