38 - GÜNÜN ŞIKI : Etel Baler

 


Monaco Gül Balosu konulu postumda Türkiye'den davet edilen Etel Baler 'in elbisesini ne kadar merak ettiğimi söylemiştim. Fotoğrafları görür görmez merak etmekte ne kadar haklı olduğumu anladım. Sonuçta beğenmeyenleriniz olsada Etel Baler benim favori isimlerimdendir.



Üstünde nefis güzellikte kırmızı bir Issa elbise görüyorsunuz. Cambridge Düşesi Kate sayesinde ihya olan Issa 'nın tüm elbiseleri birbirinden güzel ve zarif. Bu yüzden böylesi önemli bir gece için Etel Baler 'in Issa seçmesi doğru bir karar.

Renk çok yakışmış. Derin dekolteyi klas bir şekilde taşımış. Zaten duruşu bile başlı başına bir güzellik ! Topuz model saçı, makyajı, gold Alexander McQueen clutchı ve nefis mücevherleriyle günün şıkı olmazda ne olur bilemedim doğrusu.



Keşke Charlotte Casiraghi ile birlikte çekilmiş fotoğraf daha net olsaymış. Ama bu flu fotoğrafta bile şıklık anlamında Charlotte 'cuğumu solladığını söyleyebilirim.

Şimdi bu şıklığın yanına aynı davetten Sema Basa 'nın kürk ceketle giydiği kokteyl elbisesini koyarsam olmaz. Tek diyeceğim lütfen bu tip organizasyonlara giyinmeyi ve şık olmayı bilen isimler davet edilsin ! Örneğin Etel Baler, Siren Ertan Çarmıklı, Arzu Sabancı, Feryal Gülman, Edvina Özyeğin ve Mermerciler gibi. Mutlaka saymayı unuttuğum isimler vardır ama siz benim ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Bu vesileyle Siren Ertan Çarmıklı 'nın Kızılhaç Balosu şıklığına tekrar bir göz atalım derim.



Share

Yorumlar

  1. Etel hanima elbise gercekten de cok yakismis. Gerci elbiseyi hic ama hic begenmedim ama yine de bu elbise eger giyilecekse boyle tasinir. Ayrica o model abla ne halde ya. Issa podyuma boyle modeller cikariyorsa vay hallerine. Acaba unlu biri , markaya destek amacli podyuma cikti da ben mi tanimiyorum.

    YanıtlaSil
  2. Ben Etel Baler'i çok beğendim. Elbise de çok güzel ve kırmızı aslında iddialı bir renktir. İnanılmaz zarif olmuş ve çok yakışmış.Yiğidi öldür hakkını yeme.Gerçekten maşallah. Çok çoook beğendim.Dekoltesinin duruşu, kıvamı, yüzüğü, küpesi nefis güzellikte.

    YanıtlaSil
  3. Ben Etel Baleri genel olarak begenmiyorum. Ama bu elbise sac cok yakismis. Abartmadanda sIk olunacagini gostermis. Gordugum en iyi EB.

    YanıtlaSil
  4. Siren Ertan Carmikli30 Mart, 2012

    Etel'e bu elbisesini giymesi konusunda cok israr etmistim, iyiki etmisim :-) Araniza karisip ben de cok begendim demek istedim arkadasima. O gece aldigi tum iltifatlari hak ediyor :-) Sevgilerimle..
    S.E.C.

    YanıtlaSil
  5. bence komik olan charlotte'un duruşu. Etel Hanımdan itinayla kaçınmış gibi.

    Süheyla

    YanıtlaSil
  6. Seyhan C.30 Mart, 2012

    Muthis olaganustu olmus,ne diyim Oscar sikligi kivaminda.Dekolte boyle asaletle tasinir.Issa secmesi de cok profesyonelce.
    Pelincim cok iyi yakalasmissin bence de etel baler,siren carmikli,feryal g.,mermerciler,arzu sabanci gercekten jet-set kivamindalar,onlar baska bir kategori,creme de la creme dedikleri.
    Saci,makyaji,mucevherlerin guzelligi (hem de abartmadan) ....bayildim bayildim .Kusur ariyorum bulamiyorum.ETEL BALER PRENSESTEN DAHA PRENSES GOZUKUYOR.

    YanıtlaSil
  7. anammm yokkki bizim böyle charlotte ile resmimiz ondan böyle kaldık biz o değilde ne güzel kadın şu etel baler..o mavi gözler falan bide bana tam bi türk kadınını hatırlattı şu haliyle ve en güzel şekilde göstermiş türk kadınını ayakta alkışlıyorum kendisini..

    YanıtlaSil
  8. Etel Baler30 Mart, 2012

    Sevgili Velev ki huysuzum o İssa defilesinde hem yasmin le bon hem andrea dellal podyuma cikmislardi.Belli ki super takip ediyorsun.
    Sevgili adsiz Andrea Dellal eski bir manken,Charlotte Olympia'nin annesi.Zaten onun bu kadar basarili olmasi annesine baglaniyor.Obur kizi da manken Alice Dellal.Oglu Alex Dellal ise East London gallery'nin basinda.
    Papiscim,merve cok tesekkurler:)
    Sirenim Chanel'i giymemekle iyi etmissim gercekten,o kadar cok Chanel vardi ki...Sen gercekten bir insanin hayatinda olabilecek en iyi dost ve basvuru kaynagisin.
    Pelincim cok tatlisin:)

    YanıtlaSil
  9. Prensesin arkadaslari buraya yaziyorsa,Siren hanim yorum yapiyorsa Bu Blog kendini asmistir:))) b yi buyuk harfle yazmisim saygi gosterisi olsa gerek elim oyle gitti:)
    Etel hanim yikiliyor,belli ki kendisi cok herseyi takip ediyor,kulturlu,mutevazi ve asil.Hep cok begenirim ama nefessiz kaldim.Cooookkkkkk guzellllllll cookkkkkkkkkkkkk

    YanıtlaSil
  10. Bugune kadar hep elestiricek birsey buldum ,bu sefer kafami kiricam bulamiyorum.
    Baska hangi Turk olsa dekolteyi dikip elbiseyi mahfederdi.
    İkonum oldu E.B galiba,hic de sevmem oyle ikonum diyenleri.
    Durumum cok kotu.

    YanıtlaSil
  11. Tum postlara ortak cevap yazicam bu sefer,eda taspinar etel baler'den olculu,klas,yerinde dekolteyi ogrenmeli.Aylin tahIncioglu ise secimlerini sadelestirmeyi,aksesuari azaltmayi ogrenmeli.Kendi stil sahibi zanneden tum kadinlarin etel b.'den ogrenicekleri var.

    gercekten prensesten daha prenses yorumuna katiliyorum.


    Arada pelin issa elbiseyi tahmin etmek her yigidin harci degil.Belki ki sadece 3-5 Paris defilesini diil tum londra,n.y. Showlari,en hip markalari takip ediyorsun.Bravo diyorum.

    YanıtlaSil
  12. bi blogda Etel Baler icin "the best dressed of the night and the sweetest" yazmis.Bazen benim berbere geliyomus (dessange) .herkesi yerden yere vuran agzindan pozitif sifat cikmayan manikurcum onun icin "cok iyi kalpli , mutevazi,yardimsever,tatli " filan diyor.neyse bugun bize mama yok cunku eletirelebilicek tek birrrrr nokta bile yok.Yilin siki olarak simdiden aday gosteriyorum.

    YanıtlaSil
  13. etel baler çok güzel olmuş. çok güzel gülüyor bu yüzden kötü görünmesi çok zor. ama charlotte gözümden düştü. yanınızdaki biriyle poz veriyorsanız objektiflere cüzzam olmuşsun gibi kaçmana gerek yok. ne bu kıçı havalarda gezmek. bunun anasıda böyleydi. bir halt sandılar zamanında kendilerini şimdi kırış kırış buruş buruş olmuş o yüze kimse bakmıyor. çekemediler o güzelller güzeli mütevazi grace kelly e.

    YanıtlaSil
  14. Ben etel baler aşığı biri olarak tabiki etel baler'i beğendim. Tabiki şık. Rüküş olacak hali de yok. Etel balerden bahsediyoruz herhangi bir kadından değil. Ama mesele daha şık olabilirdi benim hayalimde daha farklı bir elbise vardı. Etel hanımın şıklıkta tek rakibi kendisidir. Bende onu ona rakip yapıp düşünüyorum. Daha şık halleri geliyor gözümün önüne. Daha etkileyici halleri geliyor. O zaman Etel balerden beklenti artıyor. Başka bir kadın giyse bu elbiseyi yılın şıkı ilan edebilirdim. Ama Etel balerde aynı şeyi söylenemem. Beklenti hiç bitmez konu etel hanım olunca. Hani sınıfın en çalışkan öğrencisi en zor soruyu çözerde sen daha zorlarını da çözersin istersen deriz ya. Tam da onun gibi birşey işte!!!:)

    YanıtlaSil
  15. Ablam Monaco'da yasiyor.Gelen dedikodulara gore Ethel Baler gecenin yildizlarindanmis.Bir de tatiana Dyagileva begenilmis.Prenses Charlotte Casarighi psikolojik sorunlari olan kiz zaten,fotograf makinesi gorunce irite oluyor,flassiz ve uzaktan cekmeye calisiyorlar normalde.
    Dunya jet-set'i bayilmis, Baler'i begenmemek mumkun mu?Her zaman hos bence...

    YanıtlaSil
  16. Breath taking!

    YanıtlaSil
  17. tüm güzel yorumlara katılıyorum,Monaco bizden birinin asil,zarif şıklığını fazlasıyla görmüş oldu,ışıltılı,abartılı şeylerden nefret eden ben Etel Baler'in fotoğraflarını İlkem Öztürk'ün blogunda görür görmez mest oldum:)Etel Baler'den bu güzel kombinlerin devamını dört gözle bekliyoruz:)

    YanıtlaSil
  18. E.B. modanin takipcisi degil,oncusu.kiyafet onun ustunde farkli duruyor,kiyafeti baskalari gibi kullanmiyor.Kaniti mi :Andrea dellal'dan 10 kat iyi tasimis.


    E.B. gercek trendsetter...

    YanıtlaSil
  19. Etel Baler'in marka secimlerine bayiliyorum,surunun pesinden gitmiyor.Hep yeni birseyler ogreniyoruz ondan (ve tabi ki senden)
    Ve o giydikten ancak 1sene sonra herkeste goruyoruz.3-5 markanin disina cikmayan sosyeteme kapak olsun.

    YanıtlaSil
  20. Mert arslan31 Mart, 2012

    Kocasi da cok sikmis,smokin ve papyon markasini ne acaba?
    Mert

    YanıtlaSil
  21. Merte katiliyorum,bayanlar hep cok guzel biraz da erkekleri konu etsek,rober bey cok sik

    YanıtlaSil
  22. Ceylan Toplusoy01 Nisan, 2012

    Muhtesem guzel ve klas bir kadin

    YanıtlaSil
  23. Normalde severek takip etsemde blogu yorum yazmak tarzim degil ama ht kulup dugun fotolarini gorunce dayanamadim.Topraklarin dugununde herkesin saci,makyaji o kadar alaturka ki madem kendisi de takip ediyor Etel Hanim'i tebrik ediyim dedim.Gercekten cok Avrupaisiniz ve bir Turk olarak orada bulunabilecek en dogru isim oldugunuzu dusunuyorum.Stil ikonumsunuz.İnsallah ben de dogurunca bu kadar ince ve zarif olmayi basaririm.

    YanıtlaSil
  24. Turkiye' nin en sik giyinen kadini,guleryuzlu ikonumuz

    YanıtlaSil
  25. Katiliyorum tum yorumlara
    Etel Baler farkli ve turkiyedeki en sik isim

    Seda Kap

    YanıtlaSil
  26. Bizim etelle cocuklarimiz 2 sene once ayni yuvaydi.Etel 5 lisan konusuyor.sadece siklik anlaminda degil kultur anlaminda da turkiye adina orada bulunmasi gereken bir isim

    YanıtlaSil
  27. Hem Etel Baler hem Siren Ertan Burada vay çok sevdiğim ve giyinebilen iki ünlümüz :) Söyleyecek hiç ama hiç bir şeyim yok baştan aşağı asalet! Etel Baler çok genç görünmüyor mu? İltifat olsun falan diye değil ama çok genç göründüler eşi ile. Eşi de çok stil bir adammış. Gözlükler falan çok ama çok yakışmışlar :) Beğenmediğim bir noktacık var o da Charlotte ile olan fotoğrafları. Etel Baler+ Look'u+ Charlotte Casiraghi+ Chanel Haute Couture= Ben bu fotoğrafın net ve daha bir cancana olsun istiyorum! Etel Baler bi hamle yapmış da Charlotte huuu?? Bak balodan sonra at yok ııı! :D

    YanıtlaSil
  28. Sema Basa'yı gördüm görmez olaydım. Yanında Rob-Etel baler ve İlkem Öztürk cennetten düşmüş gibi. Bu arada Dila Gür'ün clutch'ı Coquille D'Oeuf mu?

    YanıtlaSil
  29. Etel Baler01 Nisan, 2012

    Kizlar hepinize cok tesekkur ederim:))))
    Gamzecim hepimiz zaman ,mekan ve seceneklerle sinirliyiz.Her davet icin tam hayal ettigimizi ararsak butun gunumuzu dukkan dukkan dolasarak geciririz:) ama cok tatlisin,tesekkurler:)
    Mertcim Robert'in smokini Lanvin,papyonu prada.
    Sacit yorumunu esime ilettim ,tesekkur ediyor:))
    Irem heralde hamilesin Allah tamamina erdirsin.

    YanıtlaSil
  30. Ne kadar güzel ve yerinde bir dekolteyle taşımış elbiseyi bravo Etel hanıma....

    YanıtlaSil
  31. tatil çıkışı güzel bir post ile noktalamışım haftayı :)

    gördüğüme göre etel baler'i beğenmeyenimiz yok. e zaten aksi olamazdı. tüm güzel sözler ve iltifatlarınızın altına bende ismimi yazıyorum ve hepsine katılıyorum.

    mert arslan koca bir açığımı yakalamış kendisine bravo :) hakkaten bu resimde ben ne hakla robert baler'i es geçtim ki ?! sevgili mert tamda senin beğeneceğin bir tarz. gerçekten çok hoş ve kusursuz görünüyor robert baler.

    etelcim iyiki siren ertan'ı dinlemişin :)

    charlotte'un kazma duruşu benide çok rahatsız etti. biraz odunluk var kızcağızda :)

    fazılhan sen beni öldüreceksin birgün :) bu yaşta coquille d'oeuf malzemeyi nerden biliyorsun kuzum :) kimin ne çantasından bahsettiğini anlamadım ama LV'ninkini normal bir insan evladının satın alabileceğini sanmıyorum :) dur iyi aklıma getirdin yarın bunu konu edeyim :)

    YanıtlaSil
  32. Ben de İlkem Öztürk'ün blog'unu buldum Bal de la Rose'yı ararken. Bu arada kendisi de katıldığı için görsel bakımdan çok zengin. Neyse Dila Gür diye bir bayan da katılmış resim tam net değil ama ben yumurtaya benzettim clutchını. Bu arada bana diyene bakar mısınız kendileri geniş dil bilgileri ile Vogue Meksikayı bile okuyor ve bilmediği hiç bir şey yok bildiğiniz expert ve hala onu öldürecekmişim peh :)

    YanıtlaSil
  33. fazılhancım o yumurta clutchın fiyatı 100 bin dolarcık :)

    YanıtlaSil
  34. Evet evet ondan bende bir şok etkisi yarattı zaten ama büyük ihtimalle değil şimdi tekrar bakıyorum resimlere clutch'ın üstünde büyük ihrimalle net olmadığı için açık renkli bi şeyler var gibi gôrünüyor ama LV monogromun rengi koyu yumurtadandı. Ama şekli falan da aynı olunca bir heyecan bastı beni :D

    YanıtlaSil
  35. Etel hanim cok nazik ve dusuncelisiniz ,ama hamile degilim ,bu sene Insallah dusunuyoruz:)
    Arada ilk defa bir postts herkesin bu kadar ayni fikirde ve pozitif oldugunu goruyorum,cok hosuma gitti Pelin.)

    YanıtlaSil
  36. evet irem bende yorumumda buna değinecektim birazdan. demekki gerçekten oldumu oluyor. kim olursa olsun sevdimi tam seviyor sevmedimi parça pinçik ediyoruz look'u :)

    yok fazılhancım ondan değildir bu. bu renk ve formda o kadar çok markanın clutchı varki onlardan biridir diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  37. Mert Arslan02 Nisan, 2012

    Etelcim cevabin icin tesekkur ederim.Bir sorum daha var,bu sezonunun mu,bulabilir miyiz?
    Mert

    YanıtlaSil
  38. Etel Baler02 Nisan, 2012

    Sevgili mert hepsi yaz sezonu,bulabilirsin su an.
    Rifkacim tatli oglun nasil?
    Arzkoc ve fazilhan Ilkem ozturk'un blogu cok guzel olmus di mi?:)

    YanıtlaSil
  39. Ilk posttaki resimleri gorunce Etel Hanimi ayakta alkislamak geldi icimdennnnnn

    YanıtlaSil
  40. Camilla Alves bu elbisenin fıstık yeşili olanını giymişti ona da çok yakışmıştı

    YanıtlaSil
  41. Bi baktım herkes kıyafetle ilgili düşünceleri dışında birçok şey yazmış farklı farklı. Ben de Etel Baler'le konuşma fırsatı bulmuş biri olarak söyleyebilirim ki kendisinin ne kadar mütevazı ve sıcak kanlı olduğunu tahmin edemezsiniz. Yıllardır tanıdığınız bir arkadaşmışsınız gibi konuşuruz ve davranır. Cemiyetin en kibar, hoşgörülü ve sıcak kanlı ismidir. Ulaşılamaz olmak gibi bir çaba içinde değildir Casiraghi ailesine nasıl davranırsa size de o nezaket çerçevesi içinde davranır emin olun. Kısacası Etel Baler'i çok seviyorum=) Etel Hanım bir blog açın lütfeeen

    YanıtlaSil
  42. Evet kesinikle :) ama yorum gönderirkenki doğrulama çok zorlaştırıyor onu kaldırsa daha iyi olur sanki çünkü çok da sık post yapıyor zor oluyor yani :)

    YanıtlaSil
  43. Etel baler05 Nisan, 2012

    Sevgili unique icinin guzelligiyle icimi isittin:)
    Blog isi aldi basini gitti,zamaninda farkedenler devlesti,ben ise hicbirseyi geriden takip etmeyi sevmem. Yeni bir sosyal paylasim turu cikarsa soz...
    Fazilhanim dogrulama kaldirilmistir:) baska isteginiz? :)

    YanıtlaSil
  44. Ablam, yok yok, İlkem Öztürk'ün blog'u, tavsiye ederim :)

    Etel Baler, hahaha teşekkürler :) Başka küçücük bir isteğim daha var sizi daha fazla görmek :)

    YanıtlaSil
  45. ASIL BIR KADIN E.B.
    KRALIYETE KIMSE DAHA FAZLA YAKISAMAZ!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.