464 - KİM NE GİYMİŞ ? - Feryal Gülman

 


Feryal Gülman 'ın Chanel koleksiyonunu artık hepimiz biliyoruz. Sezonun en gözde Chanel parçalarını üstünde görürüz ve bir Chanel sever olarak benim bundan en küçük bir şikayetim bile olamaz. Çünkü güzel taşımayı ve şık görünmeyi bilir. Ama önceki tüm Chanel seçimlerini bir yana koyup bu üstünde gördüğünüz pudra renkli Chanel elbisesini beğendiklerimin en üstüne yerleştiriyorum.



2012 Spring koleksiyonundan seçtiği elbise kendisine o kadar yakışmış ki eleştirecek en küçük birşey bile bulamıyorum. Chanel inci kolye seçimi ideal. Hatta defileden çok daha iyi. Valentino ayakkabıları ve Hermes Constance çantasıyla mükemmel görünüyor.

Aranızda Feryal Gülman 'ın makyajını çok koyu bulanlar var. Benim bunla ilgili şu ana kadar bir sorunum olmamıştı. Ama ilk kez sizinle aynı fikirdeyim. Tabi resimler kaliteli olunca en küçük detaylar bile görünüyor artık. O yüzden ilk defa keşke makyajını biraz daha açık tonlarda yapsaymış diyorum.

Gerçi elbise üstüne o kadar yakışmış ki makyajını sorun etmeye gerek yok derim. Çok beğendim çoook !


Share

Yorumlar

  1. Elbise cok hos, ayakkabi ve canta kombinasyonunu da begendim. Hep soyluyorum, keske giyim konusundaki zevkini makyajina da yansitsa.

    YanıtlaSil
  2. zevgili zeynep lütfen yorumlarımızda kullandığımız sıfatlara önem verelim.

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir elbise zaten Feryal hanıma da çok yakışmış çok beğendim. Pudra rengi benim en beğendiğim renkler arasında esmer bayanlara da çok yakıştığını düşünüyorum. Gerçi kızılhaç balosunda bu tonlara yakın giyen siren ertan da efsanedir benim gözümde.Ama siren hanıma her renk yakışıyor bu elbiseyle de çok şık olacağına eminim. Neyse Feryal Gülman'a dönersem ayakkabı çanta ve saçıyla çok sade ve asil bir şıklık içinde. Özlemişim feryal hanımı:)

    YanıtlaSil
  4. ben de elbiseyi çok yakıştırdım, saçı ayakkabıları, çantası da çok uyumlu ama inci kolyenin duruşunu çok sevmedim ben, sanki elbisenin yakasıyla bir garip durmuş gibi geldi :(( belki şık bir broş mu olsaymış, neymiş...

    YanıtlaSil
  5. Pelin hn size katiliyorum. Sizin blogunuzda gordugum en guzel Chanel elbise bu ve ilk defa vucudunu bu kadar ince gosteren bir secim yapmis Ben inci kolyeyi beldense boyunda daha cok sevdim.

    YanıtlaSil
  6. tamam o zaman tekrar yazayım :) elbisesi çok güzel ama yüzünde bir şeylerden hoşlanmadım. makyaj mı bilemedim.

    YanıtlaSil
  7. Gerçekten fotoları yakından görünce ilk etapta elbisenin yakasından dolayı beğenmediğim inci kolyenin duruşunu aslında çokda güzel oldugunu gördüm. Elbisenin duruşu oturuşu gerçekten çok güzel en beğendiğim Feryal Gülman bu oldu.

    YanıtlaSil
  8. Bu sabah HT de gordum bu resmi. Bayildim harika bir elbise ve cok guzel tasimis. Mina

    YanıtlaSil
  9. bence feryal gülman ve moda diye bi blog açılmalı yoksa 2 postta bir kendisini görmek pek hoş olmuyor artık.dileyenler direkt o blogu ziyaret eder mesela.aslına iyi fikir:P

    YanıtlaSil
  10. Yine muhtesem bir post, yine sihirli parmaklarinizla guzel bir post hazirladiniz Pelin hanim. parmaklariniza yureginize saglik. Feryal hanim elbiseyi harika tasimis, Göz makyaji biraz fazla kacmis olsa bile cok guzel gorunuyor :)

    YanıtlaSil
  11. Budur iste. Bence keske insanlar ornek alsa Parasi olup komik olmuyor. Yakistiriyor. Her zaman favorim.

    YanıtlaSil
  12. goz makyaji, daha dogrusu cok acik tondaki bazi biraz bulent ersoy makyaji gibi geldi bana gozumu alamadim, elbiseye doyamadim bile. ben kolyenin durusunu begenmedim acikcasi, ilginc yakalar tek basina birakilmali diye dusunuyorum.

    YanıtlaSil
  13. evet YC haklısın makyajı biraz azaltsa yüzünün güzelliği daha çok ortaya çıkacak.

    zeynep harikasın :) beni anladığın için çok teşekkür ederim :) sanki biraz fazla zayıflamış gibi dimi. biraz kilo alsa çok daha iyi görüneceğinden eminim. gerçi kadıncağız alsa da bu sefer o ne bu ne deriz :)

    minna çok teşekkür ederim :)

    yok yok ben özellikle kolye detayına bayıldım. çok asil görünüyor. belde kullanılmasın çok daha iyi olmuş derim.

    ne yazıkki bu blogun adı moda ve sosyete oldukça feryal gülman her daim olacak. elimden geldiğince sık sık yapmamaya çalışıyorum ama feryal gülman da yardımcı olmuyor ki napayım :)

    YanıtlaSil
  14. Bu Chanel elbisenin kendisi de rengi de Feryal Gülman'da duruşu da çoook güzel :) ama ben de niluf2003 gibi yaka ile kolyenin olmadığını düşünüyorum. Constance ile bence de mükemmel ama o Valentinoları hiç mi hiç beğenmedim de yakıştıramadım da :/ Ve evet makyajı fazla kaçmış biraz...

    YanıtlaSil
  15. O degilde ya ben merak ediyorum acaba feryal hanimin kizi olsaydm nasil olurdu ki ben kendim giyinmeyi sevmem başkalarini seyretmek daha zevklidir ama valla feryal hanimin kizi olsaydm o gardroptan çikmazdm ay cennet cennet :D

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.