BAHAR GELDİ HERKES RENKLENDİ :)

Güneşin yüzünü geç göstermesiyle ünlülerimiz rengarenk kıyafetleriyle arz-ı endam etmeye başladı bile.

Özellikle çantalardaki renklilik dikkat çekici.



Ayşegül Toplusoy 'u beğenirim. Genellikle klasik bir tarza sahiptir ama güzel giyinir. Kendisine yakışan renkleri iyi bilir. Mesela sarı çizgili bluzuyla harika bir şıklık içinde. Kıyafetine uygun sarı tonlarındaki Chanel çantasıyla çok hoş görünüyor. Başka bir davette nar çiçeği renkli bluzu ve hırkasıyla bu sefer spor bir şıklık içinde. Kıyafetine uygun olsun diye bu sefer mavi bir Chanel seçmiş.

Yelda Tiftik ise monokrom kıyafetini yavruağzı renginde bir Chanel ile renklendirmiş.



Arzu Sabancı siyah jypsiere model Hermes çantasını güzel kullanmış. Nefis güzellikteki Alexander Wang kazağı ve kendisine çok yakıştırdığım bu boy paça Patrizia Pepe deri pantalonuyla çok şık. Begüm Şen de Hermes jyspiere modelin koyu mavi tonlarından bir seçim yapmış. Sağlıklı yaşam konulu bir davete en olması gerektiği gibi giyinerek klasını konuşturmayı bilmiş.



Feryal Gülman da yazı getirenlerden. Gerçi kendisini kış ortasında bile rengarenk görerek bendinizi mest etmeyi bildi. O yüzden farklı birşey yapmış olmasada capcanlı renkteki deri pantalonu, beyaz bluzu ve pantalonun renginde Hermes Constance 'ı ile harika görünüyor. Keşke paça boyu biraz daha kısa olsaymış. Bacakları fit olup ince bileklere sahip kadınların uzun paça giymesi yasaklanmalı :)



Funda Filibeli mavi ve beyaz renk diyarında. Çok fazla eşleştirme olunca çok göz yorucu oluyor ve sevmiyorum. Ama uçuk mavi tonlarındaki Chanel çantasına bayıldım.



Serra Tokar neon pembesi Michael Kors elbisesiyle. Bu elbisenin bir benzerini Siren Ertan Çarmıklı da görmüştük. Aynı kumaş ve model olmadığından kim daha iyi diyemiyorum :)



Şükran Güzeliş ve Pınar Sabancı rengarenk olmasalarda moda anlamında es geçilemeyecek isimler. Şükran Güzeliş 'in Abba stili pantalonunu beğenenleriniz olacakmı bilmiyorum ama ben pek anlam veremedim doğrusu. Ama bunun yanısıra saç rengiyle makyajının uyumunu çok beğendim.

Pınar Sabancı 'nın geçtiğimiz günlerde katıldığı düğündeki kıyafetini hiçbirimiz sevmemiştik. Ama sportif tarzı çok hoşuma gitti. Özellikle bu günlerde son derece popüler olan Moncler montu çok yakışmış. Bottega Veneta çantası kıyafetine gitmemiş ama kötüde durmuyor.



Share

Yorumlar

  1. ne güzel bir post olmuş içim açıldı

    YanıtlaSil
  2. hemen söylemek istedim, arzu sabancı'nın kazağı alexander wang aynısı bende de var. ve eminim ki arzu sabancı bir destek alıyor, stil konusunda:) ama nedir bu kasılmış halleri anlamadım, giyip spor ayakkabı gidebilirlerdi four seasons'a, begüm şen ne güzel bir hareket yapmış, bravo. kasmasak kendimizi bu kadar, çıkarsak bir kere high heels'leri süper olucak!

    YanıtlaSil
  3. feryal gulman'i hic begenmedim. neden hermes tokali kemeri hermes cantayla eslestirirsin ki? eminim bir suru cok daha guzel siyah kemeri vardir. bu kadar modaya gonul vermis bir kadinin bu tarz show-offumsu seyler yapmasina anlam veremiyorm.

    bu haliyle bana cadde'de fln gucci sneaker ve gucci kemer hatta birde uzerine moschino gomlek giyen tipleri hatirlatti.

    arzu sabanci'nin kazagina bayildim, net-a-porter'da gozume kestirmistim ama designeri kimdi hatirlayamadim, isabel marant miydi pelin?

    foodistique.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. teşekkürler nihan :)

    adsız teşekkürler beni büyük bir zahmetten kurtardın :) bende kazağa bayıldım. ama ben arzu sabancı'nın topuklular olmadan görünmek isteyeceğini sanmıyorum. hatta dozunda bir demi-klasik bir tarz yaratmış. arzu sabancı'nın maksimum sporu ancak bu kadar olabilir :)

    feryal gülman 'dan bahsediyorsak elbette kemeride hermes olacaktır :) kıyafetin renklerini ben çok sevdim açıkçası.

    YanıtlaSil
  5. Arzu Sabancı'nın pantalon ve ayakkabısına ve duruşuna bayıldım. benim vücut tipim için de o model pantalonlar giymem lazım ama pek bulamadım. Sen bilirsin Sevgili Pelin, deri olmak zorunda değil, kumaş, özellikle işe giyebileceğim bilekte biten böyle dar pantalonları nerede bulabilirim? Teşekkürler,

    YanıtlaSil
  6. Ayşegül Toplusoy'u her zaman çoook beğeniyorum. Saç modelinde de yıllardır değişiklik yapmayan ender sosyetiklerimizden olsa da benim için yeri başkadır. Begüm Şen yine çok şık. Çantası da ayrı güzel gerçekten.

    Arzu Sabancı'nın kazağını, deri pantolonunu ve çantasını çok beğendim.

    YanıtlaSil
  7. feryal gülman harika gene yaa inanılmaz bişi maşallah
    http://semforever-semforever.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  8. zeynep henüz yaz alışverişi için bakınmadım etrafa ama eminimki zara'nın yeni sezonunda vardır bu boy. her sezon olur çünkü. arzu sabancı'nınkinden biraz daha uzun ama çok güzel duruyor tavsiye ederim. yargıcı da iyi bir adres tavsiye ederim. bunun dışında lüks markalar için vakkoroma ve brandroom'u tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  9. Arzu Sabancı bence de çok şık olmuş!

    YanıtlaSil
  10. Pinar sabanci hanim bence yine sinifta kalmis bu haliyle ozel universte ogrencilerine benziyor begum sen de ise o spor kiyafete o cantayi yakistiramadim ben. arzu sabanci bence cok sik diger taraftan chanelin ve hermesin her renginden sizde cok sIkIlmadiniz mi ? biraz yaraticilik ariyor gozum her seferinde :(

    YanıtlaSil
  11. Oncelikle Funda Filibeliyi ilk kez gormeme ragmen sac stlilinide giyiminide hic begenmedim Arzu Sabanci bir garip olmus ustu spor alti topuklu. Yani anlamsiz birseyler var adini koyamiyorum Hic olmamis hic. Aysegul Toplusoy cok sempatik gorunuyor. Serra Tokarin elbisesinin rengini gormekten biktik yakinda Emilio Pucci yesil elbise gibi olucak. Begum Sen gayet uyumlu olmus Feryal Gulmana bayildim. Keske dediginiz gibi bileklerinide gorseydik. O pantolon ve cantayi istiyoruuuummmm,,,,,,,,

    YanıtlaSil
  12. Pardon Sukran Guzelisin pantolonunu gormemisim. Nasil gormrmisim?Sakami bu pantolon?

    YanıtlaSil
  13. Ben geldiiimm:)) Öyle uyku hali varki üstümde. Bugün klinikte uyudum. Olacak şey değil:) 2 köpek 2 kedi beni bekledi durdu bütün gün:) Ben uyuyorum:) Renkler bahar hepsi çok güzel. Hanımlar güzel. Feryal Gülman hepsinden güzel. O pantolona hasta oldum hastaaa!! Çanta müthiş. Renk diyince aklıma siren ertan gelir, Esra Oflaz Güvenkaya gelir. Ne de güzel taşırlar renk cümbüşlerini:) Renkli giyinmeyi seviyorum insan kendini daha enerjik hissediyor. Arzu hanıma bayıldım çok hoş görünüyor. Begüm şen çok güzel herzamanki gibi. Çantası süper. Ben çanta sever biri olarak bütün hanımların çantalarını istiyorum:) Sarı chanel'e bittim. Bende de bugün sarı çanta vardı kwanpen. Sarı çantayı başta itici bulmuştum ama şimdi çok seviyorum. Kombin yapması çok zevkli oluyor:) Sonuç olarak şöyle bir toparlarsam yazdıklarımı, bütün hanımlar bir yana feryal gülman bir yana. Pantolonu benim olsun. Bak çantadan bile feragat ettim:)

    YanıtlaSil
  14. Arzu Sabanci 'nin pantalonu Patrizia Pepe. Bu boyda hem deri hemde kumas pantalonlari nisantasi magazasinda bulabilirsiniz ;)

    YanıtlaSil
  15. Ah ne kadar renkli bir post olmus gercekten icim acildi. Ya ne olur su pantolonu acik artirma filan yapsak diycem bende istiyorum:). Ama bedenim uymazki Feryal Gulmanla ne renk nasil guzel. Begum sende cok tatli olmus. Serra Merzecinin renginide seviyorum. Artik yaz gelsin istiyoruz hepimiz galiba.

    YanıtlaSil
  16. Pelincim postu tekrar okuyorum da Feryal hn.ın paça boyu daha uzun olsaymış demişsin. Acaba daha kısa mı demek istedin yazının devamını okuyunca ben öyle algıladım sanki.

    YanıtlaSil
  17. Evet hulyam dogru algilamisin ben yanlis yazmisim duzelttim tesekkurler ;)

    YanıtlaSil
  18. Dikkat ediyorum da Feryal Hanımın resimlerinde yüzü hep koyu cıkıyor. Nasıl anlatacagımı da bilemedim ama şöyle söyleyeyim. Saçı koyu bir renk, teni esmer ile buğday arası, zaten kara kaşlı kara gözlu bir de makyajını koyu yapıyor sanki o yüzden yüzü hep karanlık çıkiyor.

    Aylin

    YanıtlaSil
  19. Pelin funda hanımın ayakkabıları ne??:)

    YanıtlaSil
  20. Pelin hanim, Arzu Sabanci'nin ayakkabilari CL Pigalle mi? Sanki 12 cm Pigalle olsa daha dik ve ince olurdu gibi geldi bana da ama tam bilemedim tabii. Bir de eger oyleyse sizin de cok sevdiginizi biliyorum. Rahatligini, kullanisli olup olmadigini sorabilir miyim? Alirsam denemeden almak zorunda kalacagim da buyuk ihtimalle. Yorum yaparsaniz cok cok mutlu edersiniz. Tesekkurler

    YanıtlaSil
  21. Ayşegül Toplusoy'un sarı Chanel'ine bayıldım :) Funda Filibeli'nin bluzu D&G'yı anımsattı bana ama defilede de sitelerde de yok markasını bilen var mı? Pelin abla? Bu arada bayanlara spor ayakkabıyı çok yakıştıramayanlardanım. Bir tek Isabel Marant'tır, Lanvin'dir Lacoste'dur onlar güzel hele Isabel Marant çok güzel. Ama nike'dır adidas'dır New Balance'dır bayanlara hiç yakıştıramam :/

    YanıtlaSil
  22. arzu sabancı'nın ayakkabıları sanırım pigalle.arzucum ben yüksek topuk manyağı olduğum için son derece rahatsız olsalar da hayatımdan çok memnun olduğumu söyliyebilirim.yani kişinin acı eşiğine bağlı birşey :)

    funda filibeli'nin bluzundan H&M de bile var o yüzden kesin birşey diyemiyorum.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.