37 - GÜNÜN ŞIKI : Feryal Gülman

 


Bugün 2 adet günün şıkı var :)

Feryal Gülman 'ı uzun zamandır günün şıkı yapmıyordum. Eski postlarıma baktığımda en son kırmızı Prabal Gurung elbisesiyle yapmışım ki zaten o elbisede benim için Feryal Gülman 'ın 2011 senesi içinde en şık kıyafetiydi. Bugün ise şu ana kadar benim için 2012 'nin en şık Feryal Gülman 'ınını görüyorsunuz.



Elbisesi nefis güzellikte bir Peter Pilotto. 2012 Spring koleksiyonu birçok ünlü tarafından seçildi ve giyildi ama şu ana kadar koleksiyondan en ikonik şıklığı Miranda Kerr sergiledi.

Elbisenin kesimi ve renkleri Feryal Gülman 'a çok yakışmış. Ama benim hoşuma giden genelde sade tarzla giyilen Peter Pilotto elbiselere kattığı lüks hava. Demek ki pekala olabiliyormuş. Sallantılı pırlanta küpesi ve bilezikleri elbiseyle uyum içinde. Ayakkabı seçiminde kolaya kaçmaması hoşuma gitti. YSL stilettoları ve su yeşili rengindeki croco Nancy Gonzalez portföyü ile harika bir eşleştirme yapmış.

Saçları hafifçe toplamış ve makyajı bu sefer olmuş. Sanki bizlerin dediklerini dikkate almış gibi göz makyajını minimuma indirip açık tonlarda far kullanarak yüz hatlarını daha belirginleştirmiş.

Bakalım 2012 senesi içinde en beğendiğim şıklığı bu mu kalacak ?!


Share

Yorumlar

  1. Şahsen ayakkabıların bu elbisenin altına biraz kaba kaçtığını düşünsem de genel görüntü mükemmel! Feryal Hanım zaten yaşına göre çok fit bir vücuda sahip ama sanki bu resimde daha bir zayıflamış geldi gözüme. Elbiseden mi yoksa gerçekten mi kilo vermiş bilemeyeceğim ama yakışmış...

    YanıtlaSil
  2. Yorum yapamadan geçemedim. Elbise inanılmaz güzellikte, Feryal Hanım'ı da oldukça ince göstermiş ve çok yakışmış, çok beğendim, çook...

    tuba

    YanıtlaSil
  3. elbise çok güzel. uzun süredir bu kadar farklı ve gözalıcı elbise takılmamıştı gözüme. hakikaten bravo diyorum.

    YanıtlaSil
  4. Muazzam olmuş Feryal Gülman. Bayıldım. Elbise zaten mükemmelmiş, kendisine de çok yakışmış. Kesinlikle şimdiya kadar gördüğüm en şık Feryal Gülman.

    YanıtlaSil
  5. Elbiseyi de Feryal Hanımı da gördüğümde vaaaaawww dedim açıkçası... Ta ki, ayakkabılarını görünceye kadar.. Günün-yılın vs.. şıkı olma şansını bence o ayakkabılar yüzünden kaçırıyor. Hiç güzel bir eşleşme olmamış.
    Ama elbise...ahhh....

    YanıtlaSil
  6. ayakkabilari cok kaba ve ahenksiz renklerde buldum. kesinlikle olmamis bence. gunun shiki olamiyor malesef benim icin.

    YanıtlaSil
  7. Inanilmaz guzel bir elbise ve feryal hanim cok kilo vermis ancak burada dursun daha fazlasi cokuk gorunmesine sebep olabilir zira kilo verince bazi bayanlarda direk yuze yansiyor
    ayakkabilara bayildim
    ya feryal hanim bu giysileri ne yapiyorsunuz cok merak ediyorum her giydiginiz bir efsane ve ikinci bir defa giymiyorsunuz
    vallahi bravo !

    YanıtlaSil
  8. Feryal Gülmanın yüzüne bişeymi olmuş? ifaesi değişmemişmi? bir iki keredir dikkatimi çekti bu sefer sormadan edemedim..kaşlar bi çok kalkık bilemedim işte değişik geldi....

    YanıtlaSil
  9. elbise inanılmaz yakışmış
    saç ve aksesuarlarla da müthiş bir uyum yakalamış
    her zamanki gibi rafine bir şıklık içinde

    YanıtlaSil
  10. elbise cok guzel ve kusursuz durmus ustunde :)

    YanıtlaSil
  11. Elbise de ,kendisi de gerçekten çok güzel .zayıflamış,bir değişiklik var ama ne :))

    YanıtlaSil
  12. Elbise çok güzel, Feryal Hanım'da da çok güzel durmuş. Ayakkabiları çok beğenmedim açıkçası, diğer bazı yorumcular gibi bana da kaba geldi.

    Bu arada Pelin, çok kereler dile getirildi ama sık sık hatırlatmakta fayda var: Bloğun çok çok güzel. Yoğun iş temposu içinde günün en keyifli zamanları bloğunu inceleyerek geçiyor. Lütfen bizi blogsuz bırakma - yorulursan, sıkılırsan, ara vermeyi aklından geçirirsen bizleri düşün lütfen :)

    Sevgiler,
    Feride

    YanıtlaSil
  13. Feryal hanımın saçını sevmedim. Geri kalan herşey mükemmel. Elbise mükemmel ayakabılar mükemmelin ötesinde:) Çok başarılı kombin ve klasik feryal gülman şıklığı. Ama koskoca 2012'de daha neler giyer feryal hanım pelin'im. Eminim bu elbiseyi sana unutturacaktır:))

    YanıtlaSil
  14. Pelinciğim geçenlerde cengiz semercioğlunun tv proğramına Feryal Gülman konuktu.İnanılmaz zarif,hoş bir kadın ki zerafeti sadece marka giymek ve tek işi davetten davete koşmak olan boş bir kadın olmadığını gösterdi.
    Hele diğer konuğun basitliğini her yerde her şekilde ispat eden ece vahapoğlu olduğunu söylersem feryal hanımın ne kadar azize gibi parladığını anlayabilirsin sanırım:)Bir kere de bugün ne giysem proğramına konuktu feryal hanım,çok şeker bir kadın,hele o annemin deyişiyle"kıyır kıyır"ses tonuyla ağır ağır konuşması,karşısındakini dikkatle ve zeka parıltılı gülen gözleriyle dinlemesi ile hayranlığım her seferinde artıyor kadına.
    Emin ol,eleştirilerini okumuş ve dikkate almıştır.
    Harika görünüyor.

    YanıtlaSil
  15. Cok guzel bir elbise. Ayakkabi bu sezom en begendigim ayakkabilardan biri. Daha kolay bir tercih yapabilirdi.riske girmis ve Sonucta tumuyle yakistirmis. Mucevher. FG a ayri bir hava katiyor. Ama bende Gamzeye katiliyorum. Kimbilir daha neler gorucez ustunde.

    YanıtlaSil
  16. gerçekten ince bir zevke sahip Feryal Gülman... böyle bir elbise hem tasarımcısı hem de müşterisinin göğsünü kabartan cinsten. gelgelelim bu resme de bakınca da diğer feryal gülman resimlerine baktığımda verdiğim tepkiyi verdim. "ah feryal ah!" hoş ve bakımlı bir hanım daha da ötesi zevkli ve stil sahibi, ama şu saç modeli, makyaj tarzı bende hep yaşlı bir ev hanımı havası uyandırıyor. Bu izlenimde o muhteşem seçimleriyle ve hissettiğimiz havasıyla çelişiyor.. Acaba ufak bi değişiklik mi lazım bilemiyorum?

    YanıtlaSil
  17. Malesef boyle yazlik bir elbiseyi kaba ve suet ayakkabilarla birlestirmeyi risk almak olarak goremiyorum. Bu tarz bir secim, bana gecmisteki dogru secimleri kimin yaptigini sorgulatiyor sadece.

    Hanimefendiye ozel olmayan, genel olarak gorusum de su: paraya para demeyen insanlarin salt cok guzel dizaynlari, elbiseleri almalarini zevk gostergesi olarak goremiyorum, yabanci yildizlarin giydiklerini alip giymek mesela kolay bir sey, mebla sorun degilse. Tek tek parcalar icin bunu yapanlara zevkli diyesim gelmiyor, parasi var giyiyor diyorum. Zevkli olmak icin kombin ve tasiyis cok cok onemli kanimca ve malesef o burda olmamis bence. (ornek olarak Edvina Ozyegin'de bu gune kadar olmamis dedigim hicbir kombin gormedim mesela..)
    Parasina ragmen kotu bir parca secmek zor olan kanimca (zoru basaran da bircok insan var :)), o sahislari zevksiz olarak goruyorum.

    YanıtlaSil
  18. Ya ben beğenmedim pek :/ Bu sezonun gözdesi Peter Pilotto'nun güzel mi güzel bir elbisesi Feryal Gülman'a da yakışmış. Ama potluklar görüyorum, YSL'ler hiç olmamış bence küpeler de hiç hiç hiç olmamış bence.
    ~
    Miranda mükemmel! Bir tek clutch'ı beğenmedim ama sorun da değil. Elbise çok güzel üstünde de çok güzel durmuş. Hele o Nicholas kirkwood'lar en en en doğru ve mükemmel seçim :) Bayıldım! Bu arada Pelin abla ben bu Nicholas Kirkwood bootieleri çok seviyorum ama bizim sosyededen pek bi giyen yok sanki dimi?

    YanıtlaSil
  19. Farklı koleksiyonlardan farklı kumaşlardan farklı desenlerden farklı renklerden güzel kombinler yapmak muhteşem bir şey. Ama kaç kişi bunu yapabiliyor? Sadece Türkiye de değil dunyada bile bunu yapanların sayısı bence az. Elbette yaptım diyen çok var.Bakınız moda bloggerları. Ama bunlardan kaçı gerçekten başarılı. Zaten başarılı olanlar bir şekilde moda dünyası tarafından kapıldığı için ve bunlardan bir şekilde haberimiz olduğu için bu sayının az olduğunu göruyoruz. Bence iyi bir kombin yapmak yaratıcılıkla ilgili biraz. Biraz da modaya ayırdiğın zamanla alakalı. Kendine yakışanı seçmek da
    zevkle ilgili bir şey. Sonuçta bu seçimleri yaparken bedenine uyumuna,seçtigin renklerin tenine uyumuna, makyajına, saçına aksesuarların uyumuna kadar bir çok konuda karar vermek gerekiyor ve bu o kadar da kolay değil. Bunlar kombin yapmıyor paraları olduğu için şıklar lafı bana doğru gelmiyor. Bu sanki eğer Steve Jobs veya Bill Gates gibi yaratıcı değilsen bilgisayar sektoründe başarısizsın demek gibi bir şey. Böyle haksız bir karşılaştırma yapıp bütün o sektör çalışanlarına sen de kimsin be demek bir anlamda. Uzun lafın kısası bizim burada yaptığımiz elestriler kişinin seçimleriyle ve zevkiyle alakalı eger güzel bir de kombinle karşımıza çıkıyorsa ne ala. Madem bu kadar laf yazdım bari Feryal Hanımın kıyafetiyle ilgili yorumumu da yazayım Ben beğendim.Üstüne de çok yakışmış. Ayakkabılar ilk baktığımda bana da biraz farklı gelmişti ama şimdi gözüm alıştığı içın belki fena da gelmedi. Ayrıca elbisenin aksesuarlarla farklılaştırabilecek olması da hoşuma gitti. Bir de son söz olarak Feryal Hanımı zevkli bulduğumu soylemek istiyorum. Benim tek eleştrim bazı markalara fazla takılmiş olması keşke biraz daha farklı koleksiyonlardan ve modacılardan seçim yapsa

    Aylin

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.