Evelise Moraes Rocha ve Hakan Kosif Düğünü - DAVETLİLER !

 
Gelinden sonra geçelim davetlilere ;

Dikkatimi çeken en önemli detay biz Türklerin bir türlü makyaj yapmayı bilmemesi. Ne yapsak etsek öğrenemiyoruz şu işi. Onca Oscar, Altın Küre olsun birçok makyaj harikası örnekler önümüzde olsun nafile ! Gideriz yine suratımızı makyaj kutusuna batırır çıkarırız !



Aslı Şen 'i nefis güzellikte bir Zac Posen ile görüyorsunuz. Elbisenin kesimi çok yakışmış. Rengi, taşıyışı, duruşu nefis görünüyor. Bottega Veneta clutchı harika bir seçim. Saç modeli elbiseyle yakışmış. Ama makyaja geldimmi orda duruyorum işte. O kaleme o fara o ruj rengi ne alaka demek istiyorum. Hadi bunu geçtim bu sefer de bu tondaki makyaja o ojelerin rengi nedir demek istiyorum. Küpe seçimini sevmedim. Genel görüntüyle son derece alakasız. Şu makyaj olmasaydı son zamanlarda gördüğüm en iyi Aslı Şen diyecektim ama gördüğünüz gibi diyemiyorum.



Hülya Kalyoncu fiziğine çok yakışan bir seçim yapmış. Elbisenin straples kesimini başarıyla taşımış. Renk, kesim ve kemer çok hoş. Eteklerdeki fırfırlar güzel. Aksesuar seçimi çok başarılı. Saçı ve makyajını da beğendim. Aslında kaş kalemi gereğinden kalın çekilmiş ama sorun edecek bir detay olarak görmüyorum. Ve genel anlamda gecenin şıklarından diyorum.



Eda Kosif 'i tanıyamayacaktım. Halbuki son günlerde şık giyimi ve güzelliğiyle epey dikkatimi çekmişti. Cengiz Abazoğlu imzalı elbiseyi sevmedim. Renk güzel ama kesim çok kötü. O bel bölgesindeki kumaş fazlalığı rahatsız edici. Makyajı alakasız bir abartıda. Saçlar da olmamış.



Fatoş Sarıgül çok şık bir Reem Acra giymiş. Genelde makyajını abartılı bulurum ama bu sefer olmuş. Uçuk pembe tonlarındaki rujuyla elbisenin dumanlı tonlarına güzel bir renk katmış.



Begüm Eyilik iddialı bir elbiseyle. Balık kesimi ve gövdesi tümü payetli elbiseyi güzel taşımış. Makyajıda aynı şekilde gayet başarılı.



Hilal Kosif 'in ne yazık ki yüksek kalite resmini bulamadım. Ama bu resimde bile ne kadar şık ve güzel olduğu belli oluyor. Elbisesi Canan Yaka 'dan. Fiziğine çok yakışmış. Aynı şekilde gördüğüm kadarıyla makyajı da çok başarılı. * Yüksek kalite resmini bulur bulmaz bu resimle değiştireceğim.



Pınar Sabancı tümü payet kobalt mavisi bir elbise seçmiş. Elbise için birşey diyemiyorum. Güzel de değil kötü de değil. Ama altına giydiği o siyah ayakkabıları hiç sevmedim. Sallantılı küpeyi de bu elbiseyle uyduramadım. Bunun yanısıra açık tenine en uygun makyajı uygulamış. Doğal görünümlü saçlarıyla çok güzel görünüyor.



Didem Antebi çok şık bir Jenny Packham seçmiş. Elbisenin dantel eklentilerini çok sevdim. Rengi ve kesimi çok yakışmış. Rocio altın renkli kutu clutchı, saçları ve makyajıyla gecenin şıklarından.



Lara Kamhi 'ye bayıldım. Şarap renkli elbise üstünde kusursuz görünüyor. Saç kesimi ve elbisenin tonlarındaki makyajıyla ortaya adeta teatral bir şıklık çıkarmış. Tabi bunda doğru makyaj ve neredeyse sıfır aksesuar kullanmasınında büyük bir payı var.



Melisa Mutlu 'nun mavi pileli elbisesiyle siyah kürk etol birlikteliğini sevmedim.



Merve Kohen 'in elbisesini sevdim. Kendisine de yakışmış.



Bir Şebnem Çapa 'ya bakıyorum bir de Ceylan Çapa 'ya. Annenin kızına şıklık anlamında iyi bir ders vermesini umuyorum. Şebnem Çapa 'nın elbisesinin kesimi ve rengi çok yakışmış. Mücevherleride son derece uyumlu. Ayakkabı seçimi kusursuz. Ama Ceylan Çapa için aynı şeyi söylemek çok zor. Elbisenin yakışmaması bir yana makyajı, clutchı ve ayakkabıları hiçbir şeyi olmuş dedirtemiyor.



Özlem Serter 'in iddialı elbisesi üstüne yakışmış. Ama takma kirpikleri ve gereksiz yere kalınlaştırılmış kaşlarını hiç sevmedim. Bunun dışında her zaman görmeye alıştığımız bir Özlem Serter var karşımızda.



Ceyda Kadayıfçıoğlu 'nu beğenmedim. Fazla abartılı fazla ışıltılı. Elbisenin bel bölgesindeki pırıltılar, mücevherler, kürk, makyaj ve saç hepsi bir arada çok fazla.

Davetlilerden bu kadar :) Özetlersem en beğendiğim isimler Lara Kamhi, Didem Antebi, Hülya Kalyoncu, Fatoş Sarıgül, Hilal Kosif ve Şebnem Çapa oluyor. Ya sizlerin ?



Share

Yorumlar

  1. En pullu payetli elbiseler giyilmese olmaz zaten:)Güzel parçalar bile aksesuarlarla çok alaturka yorumlanıyor. Bence baştan aşağı gerçekten tarz sahibi tek isim Lara Kamhi.

    http://the-shoeshine.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. pelincim özlem yildizi begendiğine inanmak istemiyorum petek dinçözden ödünç almiş kesin elbiseyi hele o fiyonklu ayakkabilar tam bir fiyasko.Ben asli şen,fatoş sarigül,didem antebiyi begendim bide lara kamhi cok hos olmuş gercekten

    YanıtlaSil
  3. Nihayet üye oldum:) Uzun uzun yorum yapmak için sabırsızım ama şimdi yoğunum ya!! İlk boş vakiti bulayım pelin'im. Sendeyim:))

    YanıtlaSil
  4. özlem yıldız 'ı beğendiğimi nerden çıkardın bilemedim doğrusu :)

    YanıtlaSil
  5. Benim sıralamam şu şekilde:
    1)Hilal Kosif-herkesi sollamış açık ara:)
    2)Didem Antebi-çok yakışmış elbisesi
    3)Aslı Şen-Hülya Kalyoncu-başabaş bence
    4)Lara Kamhi-feminen buldum hoşuma gitti
    5)Şebnem Çapa-elbisesi hem çok rahat hem çok şık durmuş, pabuçlar da cabası..

    En beğenmediğim ise Eda Kosif, rengini kesimini, saçını, makyajını...Giymek istemeyeceğim bir elbise bu benim için..

    YanıtlaSil
  6. Pelincim sayfani hep takip ediyorum ilk defa yorum yaziyorum.. Artik dunyada tasli pullu elbise demode olmaya baslamisken bizim kadinlarin bu kadar tasli pullu giymesi tam kelimenin anlamiyla ALATURKA olmus. Asli Sen i kiyafeti, muthis sleek sac ve makyaji, zarif ama iddiali kupelerine bayildim. Gecenin en sik ve en zarif kadini ve Asli Sen olduguna bir an inanamadim, cok guzel ve farkli olmus..diger konuklarda farkli birsey gormedim, Lara Kamhi Tam bir parisien kadini olmus..sevgiler,basarilarinin devamini dilerim

    YanıtlaSil
  7. evet katılıyorum ! bayılıyoruz allı pullu şeylere. dünya bunları geçti bitti hala inatla seçiyoruz.

    gamzeciğim nihayet tekrar hoşgeldiiin :)

    letisyalevi sana da hoşgeldin :) ben de aslı şen'i beğendim ama makyajı hiç sevmedim açıkçası :(

    lara kamhi nefis nefis. ben de küçük kalpcikler gönderiyorum :)

    YanıtlaSil
  8. Asli sen'e bayildim ben ilk defa! Tam hollywood red carpet style olmus, bu sac bu yazin en gozde trendi bence, bu sacada pelincim bir tek smooky eye yakisirdi. 5 yildiz asli sen'e. Turk isi tasli pullardan hepimize fenalik geldi artik bakmak bile istemiyorum. Paris'den sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Aslı Şen'in Zac Posen elbisesinin kesimleri duruşu ne harika öyle!
    Yaşıtım Ceylan Çapa'nın annesinden daha yaşlı görünmesini anlayamıyorum.Bu kadar da alaturka olunmaz ki!Takılar bile bir felaket.
    Özlem Yıldız'ın ayakkabıları ise çok basit duruyor.Zaten elbise çok ağır sade bir ayakkabı giyseydi keşke.
    Pelin , Merve Kohen çok kötü ya çok kötü :(

    YanıtlaSil
  10. Didem Antebi açık ara herkesi geçmiş bence. Şıklık bakımından çok vasat düğün oldu bence bu. Bir alaturkalık, yaşından büyük görünme çabaları var insanlarda. Ceylan Çapa gibi gencecik bir kız nasıl olur da assolist gibi görünür ya da görünmek ister anlamıyorum. Aynı şekilde Pınar Sabancı da, ne kadar güzel bir kadın olmasına rağmen ne kadar da sıradan görünüyor... Didem, seçimleri ve zevkiyle bence son zamanların en rafine şık isimlerinden biri. Burada, bir de Hilal Kosif'i beğendim o kadar. Ellerine sağlık Pelin'cim :)

    YanıtlaSil
  11. ben ceylan capa nasil stil ikonu oluyor onu anlamiyorum :) bu unvanla moda konusunda bir kanalda calismasi ve yorumlar yapmasi uzucu simdiye kadar hic sık gormedim hadi sık olsa makyaj ve sac secimleri o kadar rukus oluyor ki

    YanıtlaSil
  12. Kesinlikle Didem Antebi klasını konuşturmuş, muhteşemm! Ceylan Çapa'nın kıayfeti ise maalesef pavyon şarkıcısı havasında, saç ve makyaj bile çok kötü.

    Ayrıca çoğunluğun mavi tonları seçmesi enteresan bir detay olmuş.

    b-lure.blogspot.com

    YanıtlaSil
  13. -Aslı Şen'in Zac Posen'ı güzel Bottega Veneta clutch'ı güzel ama o makyaj ne ?! Aynen küpeler alakasız kaçmış onun dışında bence elbiseyi hiç taşıyamamış. Üstünde çok dağınık ve karışık durmuş. Bence bu elbiseyi anoreksik bir vücut ile giymek lazım yoksa çok kötü duruyor. Ayrıca göğüs altında ve belindeki detayın iki kuyruğu arasında potluk da göruyorum.
    -Hülya kalyoncu uyumlu ama beni heyecanlandıran hiç bir Haute Couture yanı yok. Çok alaturka.
    -Eda kosif çok kötü.
    -Fatoş Sarıgül'ün göğüsleri çok sıkıştırılmış. Ve mabi ışık falan mı vardı, üstünde bi mavilik var. Genel olarak idare eder diyebilirim.
    -Begüm Eyilik'e şık diyebiliriz ama ben elbiseyi beğenmedim.
    -Hilal Kosif'in elbisesini beğenmedim, ama üstünde güzel durmuş. Makyaj başarılı. Clutch Olmamış bence.
    -Pınar Sabancı'nın elbisesi u tank yaka ve daha düz hatlı olsaymış daha iyi olurmuş bence. Ayakkabılarında sorun yok bence ama Bottega Veneta çantası ve altın rengi detayları hiiiç olmamış bence. Küpeler de çirkin bence. Makyaj ve saç konusunda katılıyorum.
    -Didem Antebi'yi bile beğenmediysem bu düğün benim için başarısız. Hayır, şık ama Didem Antebi'den beklediğim performansta değil. Jenny Packham elbisesi üstünde çok hoş durmuş :)
    -Lara Kamhi'nin elbisesinin rengi çok yakışmış ama kesim kötü bence. Genel olarak stil sahibi bir görüntüde :)
    -Melisa Mutlu ve aşırı alaturka hatta alaturkalık fışkırtan görünümü hayır.
    -Merve Kohen hoş.
    -Şebnem Çapa'nın ve Ceylan Çapa'nın tek bir ayrıntısını bile beğenmedim.
    -Özlem Serter'e elbise yakışmış ama o küpeler ve ayakkabılar ıyyg.
    -Melisa Mutlu'ya alaturka mı demiştim ben? Ceyda kadayıfçıoğlunun yanında mükemmel sofistike göründü gözüme!

    Nedense doğru düzgün beğendiğim pek olmadı :( Benim için başarısız.

    YanıtlaSil
  14. Insanlarin o makyajla isteyerek sokaga ciktigina inanmak cok zor. Basi ceken ornekler Ceyda Kadayıfçıoğlu, Ozlem Serter, Eda Kosif, Asli Sen!

    Surekli bir parilti surekli bir isleme, sade guzellik anlayisi neden kimsede yok cok hayret. Ozellikle yasi daha genc olanlar, o kadar hos vucutlari var, iddali ama sade bir elbise de secebilirler pekala.

    Asli Sen'in elbiseyi tasiyisina hayran kaldim. Cok cok yakismis.

    Ceylan Capa icin uzulerek soyluyorum ki koy dugunune gider gibi bir hali var. O yasta birine o elbise, o kumas, ayakkabi canta uyumu, agir makyaj, bilekte ip bilezikler! Cok kotu olmus. O kadar da hos bir kiz. Annesi hic mi gormuyor, yardimci olmuyor anlayamadim!

    YanıtlaSil
  15. Yani herkes icin tek tek yorum yazmak bana bu sefer gereksiz geldi. Herkes sozlesmis gibi kotu. En buyuk sok gecenin tek sIkI Asli Sen. Bence ilk kez bu kadar basarili oldugu bir geceyi makyaji cok diye bozmiyalim. Ama gohus dekolitesi biraz fazla one cikmis Resmi buyutunce dikkat ettim. Didem Antebi cok vasat Fatos Sarigul hayal kirikligi. Begum Eyilik ve Hulya Kalyoncuyu Asli Senden sonraki siraya koyuyorum.

    YanıtlaSil
  16. Ben Didem Antebi'nin elbisesini evet şık buldum ama birşeyler olmamış bu kez. Saçından mı kaynaklı, ebisenin omzundaki dantel apolet detayalrı mı sevemedim.

    Aslı şen'in elbisesini çok beğendim. Kendisine de çok yakışmış. Ben olsam o küpeleri takmazdım ve boynumda kolye olurdu. Gerçi o da küpe takmış kolye yerine:))Kesinlikle daha canlı bir ruj rengi olmalıydı.

    Özlem Yıldız'a ne olmuş yaaa:( Yazık valla bunlar genç. yaşta dah abu yaşta neden bu hale sokarlar kendilerini. Özlem Yıldızı severim ama o kaşlar nedir öyle?? Özlem 1, Ebru Şallı 2. Kalın kaşa feciiii takılmışlar. Ve yüzü artık bir tuhaf olmuş ve lütfen Özlem Yıldız solaryuma çok daha az girsin. Yazık kanser illeti fink atarken ortalıklarda, Allah korusun yani.

    Fatoş Sarıgül'ün elbise müthis ancak neden o göğüsler fırtlamış. Modeldeki duruşa bakınız. Acaba üst kısım dar mı geldi ki cup olarak? Ama yine de beğendim.

    Lara Kamhi'nin elbisesini çok sevdim.

    YanıtlaSil
  17. serpil hisarlı19 Mart, 2012

    Lara Kamhi'yi tek geçiyorum; çok klas.

    YanıtlaSil
  18. o değilde ben nişan falan yapsam direk bu elbiselerden seçerdim valla :D bide ceylan çapa neden mor bileklikle gerdanlığını tamamlamış acaba malkoçoğlu kızmış heralde fazla açamamış bacağını üzüldük doğrusu türk milleti adına biz seni anladık ceylancım angelina ya benzemek istemiş ama içinde kalmış korkma bi dahakine artık :D

    YanıtlaSil
  19. yalnız Hatice Eyilik Kim Kardashian ile pişti olmuş sayılır, model aynı renkler farklı :)

    http://tekderdimnegiysem.blogspot.com/2012/02/gozumuze-sokmayaydn-iyiydi-kim.html

    YanıtlaSil
  20. Gecen in en sik bayani Didem Antebi ve kesinlikle Asli Sen. Didem hn elbiseyi cok iyi tasimis, Baska biri giyse cok kotu durabilirdi. Bravo

    Asli Sen dikkatimi ceken diger isim. Yine iddali bir kiyafeti basari ile tasimis. Bana gore Islak model tarattigi saclari ve makyaji o gece icin uygun. Son zamanlarda he giyse cok guzel.

    Merve Kotil I de kotu diil.

    YanıtlaSil
  21. Merhabalar,
    Cok guncel, zevkli bir site tebrik ederim.
    Bana gore gecenin en sik isms
    1- asli sen : iddali, cok hos ve zarif
    2- didem antebi : gogus dekoltesini basari lie tasimis
    3- hilal kosif: Kirmizi renk ve transparan detaylar gozumden kacmadi, cok guzel tasimis!

    Hepsinin ortak ozelligi kiyafetlerde taslar, pullar ve klasik goruntulerden uzak olmasi.

    Birds rica etsem Asli SEn I taniyorsan nasil kilo vermis? Cocugum 2 yasinda Ben hala eski kiloma done medium male self, cok tesekkurler

    YanıtlaSil
  22. fatoş sarıgül elbiseye sığamamış. yalnız gelin ne kadar güzel öyle hayran kaldım

    YanıtlaSil
  23. Aslı Sen haaaarika olmuş en beğendiğim isim oldu

    Stylishtimes.blogspot.com

    YanıtlaSil
  24. Yeni vakit bulabildim. Tekrar hoşbulduk pelincim:) Öncelikle Aslı Şen diyorum. Beğenmedim beğenemedim. Elbise güzel lafım yok ama ben bu elbiseyi aslı şende değil begüm şende görmek isterim işte asıl o zaman gerçek şıklık çıkar ortaya. Aslı hanım çok minyon tipli bir bayan bu elbise onu kasmış. Saçları iyi olmuş. Makyaj konusu zaten türk kadınlarının kanayan yarası zannediyorlarki makyaj boyanmaktır. Hayır efendim makyaj kusur örtmektir. Palyaço gibi boyanmak değil. Gözün büyükse küçültürsün, burnun büyükse ufaltırsın yada tam tersi. Ama 5 kilo farı al gözüne sür. Çek kalemi sür fondoteni olmuyor olamaz!!! Küçücük gözlü kadınlar göz içine kalem çekmeyi marifet sayıyor sanki türkan şoray hepsi. Gözleri pirinç gibi alyor dışına çek bari dışına!! Ama boyandı ya görev tamamlandı onun için. Neyse konuya dönelim. Eda kosif olmamış beğenmedim. Saç kötü elbise kötü. Ceylan çapa çok ama çok kötü. Biri şu Ceylan'a dur desin yazık oluyor güzelliğine. Özlem yıldız çok güzel kadın hele ten rengi müthiş. Ama elbise olmamış sevmedim.Sana sitem eden yorumcuya pek güldüm. Aslında sen orda herzamanki özlem serter derken herzamanki kötü özlem serter demek istedin:)) Fatoş Sarıgül'ü beğenmedim. Ben böyle kabarık elbise sevmem düğünlerde nişanlık gibi oluyor. Kötü duruyor. Saçı da iyi değil fatoş hanımın demode daha modern bir kesim olsa daha havalı olsa güzel olacak. Yaşlı yapıyor onu bu model. Şebnem Çapa iyi ama çok iyi değil. Gelelim şıklarıma. Kesinlikle Didem antebi gecenin birincisi bana göre. Çok şık çok ama çok şık. Şahane olmuş. Bayıldım bittim. Tam kırmızılı kadın tam!!! Hilal Kosif şahane olmuş müthiş güzel kusursuz. Lara Kamhi'ye kalp öpücük gülücük ne varsa gönderiyorum. 10 numara bir şıklık olmuş:) Geçelim Gelin hanıma:) Diğer postta gidelim:)

    YanıtlaSil
  25. @ninabarut ; ayni asli sen'den konustugumuza eminmisin ;) yani hic smookey makyaj gormesem evet haklisindir diyecegim. O zaman soyle diyim gordugum en kotu yapilmis smookey makyaj ;)

    @Demet Kamis ; tum dediklerinde haklisin. Merve kohen'i begendim ben. Belkide bu kadar alli pullu icinde nefes aldirdi bana bilemiyecegim ;)

    @Selin Cag ; evet didem antebi bu isi biliyor. Beni buyuk davetlerdeki secimleriyle su ana kadar hic hayal kirikligina ugratmadi. Pinar sabanci 'nin teninin guzelligi cok dikkatimi cekti.

    @herseyedair ; ceylan capa gibi buse terim'i de koy yanina, donem boyle bir donem. Sayelerinde vileda dert 'i bile ikoncan olarak kabul eder oldum ;)

    @lure hepderim mavi riskli bir renktir secmek icin can atmayin :) aksesuar eslestirmeside zordur.

    YanıtlaSil
  26. @fazilhan fatos sarigul 'un gogus kismi biraz oyle durmali zaten. Hafif gogus kabarikligi olmali. Bence en dogru uygulamayi yapmis. Asli Sen gibi minyok kivrimlilarda da zac posen cok iyi durur yapma fazilhan etme fazilhan ;))

    @YC bende anlamiyorum bu al pul sim sevdamizi. Sebebi icin koklere inmemiz lazim ;)

    @merve makyaj cok onemli bir tamamlayicidir. O yuzden senin gibi es gecemiyorum ne yazik ki ;)

    @papisim ozlem serter oldum olasi hep koyu yapar zaten. Cildininde koyulugundan makyaji hep bir tuhaf ve kotu gorunur. Deminde dedim fatos sarigul o kesimi en iyi sekilde kullanmis. Mankenin boyish tarz kullanmasi bence yanlis. Bu kesimle gogus bombesi bir nebze yapilmali. Ha fatos sarigul de fazla kacmis derseniz ona bisi diyemem herkes farkli dusunebilir.

    @serpil hisarli bencede gecenin en sik ismi lara kamhi ;)

    @sadecebeneml mor bilekligi birkac kisi daha kullanmis.spirituel bir yaklasim olmali. Arastiracagim ;)

    @esra harikasin evet ayni elbise. Su an elbise markasini arastiracak durumda degilim.eve gecince bakinacagim. Harikasin ;)

    YanıtlaSil
  27. @ ebru tesekkur ederim ;) Ebru hilal kosif in elbisesi cok tasli haberin olsun ;) asli sen'i tanimiyorum ama belki bizleri okuyordur ve yardimci olacaktir.

    @ayshe rose evet elbise cok yakismis ;)

    @ gamze begum/asli sen kiyaslaman ve ozlem serter 'in ten rengini begenmen disinda her dedigine katiliyorum ;)

    YanıtlaSil
  28. Didem antebi gene klas ve asil dekolte bile batmiyor goze benim için gecenin birincisi sonra aslı sen geliyor bu sefer basarmış gercekten fakat Ceylan çapaya inanamadim bı insan bu kadar mı yaşlı durur eda kosifte makyajin kurbanı olmuş kim yaptıysa mahvetmiş kızı

    YanıtlaSil
  29. Pelin hanım diyelim siz Aslı Şen'e stil ve makyaj önerisinde bulunuyorsunuz. Yazınızdaki kıyafetinde ona ne renk göz makyajı, hangi tonlarda makyaj yaptırır ve saçını nasıl yaptırırdınız, ne renk oje sürmesini, tavsiye ederdiniz? Sizin fikrinizi çom merak ediyorum.

    YanıtlaSil
  30. lacivert elbise siyah ayakkabi canta uyumsuzlugunu bu kadar cok gormek urkutucu arti su bottegalar 150 tl veren herkesin iyi bir taklit bottega alabilmesi daha da urkutucu ben cok didem hanimi begendim en orjinal gorunum diyebilirim ozlem serterin ise kaslari ufacik yuzunde cok fazla duruyor artik demode olan bir stil

    YanıtlaSil
  31. aslı şen için en iyi örneğim coco rocha, sofie vergera ve christina ricci olurdu. özellikle coco 'nunki en ideali. farı mavi yerine duman renklerinde yapıp göz ile kaş arasına bu kadar doldurmazdım sadece gözün hemen etrafını alırdım. rujunu ise parlak değil mat kullanırdım. saçlarda zaten bir sorun yok. ama çok açık tenli olduğundan farın tonajı gözünde çok patlamış ve ortaya kirli bir görüntü çıkarmış.

    aşağıda coco rocha 'nın zac posen le uyguladığı tarz ve makyaja bakarsan aradaki farkı göreceğinden eminim :)

    http://img28.imageshack.us/img28/8116/cocorochanovember72011.jpg

    http://img851.imageshack.us/img851/8269/cocorochanovember720111.jpg

    http://img23.imageshack.us/img23/1641/cocorochanovember720112.jpg

    YanıtlaSil
  32. Hilal Kosif'in gelinle fotoğrafını gazetede görmüş ve de çok beğenmiştim. Diğer davetlileri de gördükten sonra hala en beğendiğim isim o. Lara Kamhi'de bir Helena Bonham Carter özgüveni gördüm ve onu da beğendim. Bir de Şebnem Çapa'ya elbisesi çok yakışmış.

    YanıtlaSil
  33. Coşkun abi, aynen bir Helena havası var çok hoş :)

    Pelin ablacımmmm, bu sefer pek uyuşamadık :D F.Sarıgül konusunda Hülya ablayla aynı fikre sahibiz :)Ve Anoreksik mankenimize bakınca elbiseyi hoş bir şekilde görüyor ve beğeniyorum ama Aslı Şen'de çok karmaşık geliyor gözüme. Yanlış anlaşılmasın sorun Aslı Şen'de değil elbise de :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.