L'Odyssée de CARTIER


Her şey Paris'teki Grand Palais'de başlıyor. Pırlantalardan oluşmuş panter silkiniyor, üstündeki taşlardan kurtulup Rusya'dan başlayıp Çin'de devam eden ve Hindistan'da son bulan bir yolculuğa çıkıyor. Panterin yolculuğu, yine Paris'te, Cartier kadını ruhunu temsil eden Shalom Harlow 'la karşılaşmasıyla son buluyor..



165 yıllık tarih, kısa film tadında epik bir şekilde anlatılıyor. Bu tarz çok klip seyrettim ama böylesine ilk kez şahit oluyorum. Ekranı büyütün, müziği açın ve bu eşsiz maceraya siz de katılın !

Ayrıca Cartier Türkiye 'nin yüzü olarak Tuba Ünsal seçilmiş. Narin yüz hatlarıyla yine her zaman ki gibi en iyi resmi vereceğine hiç şüphem yok. Ama Shalom Harlow gibi bir panterin vahsi ve insanın içine işleyen bakışlarını, havasını yansıtabilirmi işte ondan biraz şüpheliyim. Tuba Ünsal 'lı görselleri merakla bekliyorum.

* Hürriyet Pazar Eki Cartier 'nin Türkiye ve Yunanistan Genel Müdürü Alessandro Patti ile güzel bir röportaj yapmış. Meraklıları BURAYA alayım.


Share

Yorumlar

  1. Woooww!!! Çok güzel olmuş. Bayıldım film tadında izlemesi çok zevkli tekrar tekrar izlemek istiyorum. Dalıp gidiyorsun izlerken. Cartier en sevdiğim markadır. Bende mücevher tutkusu var. Bayılıyorum mücevhere:) 14 şubatta eşimden bir Cartier yüzük aldım hediye olarak. Hiç çıkarmıyorum parmağımdan:) İzlerkende yüzüğüm geldi aklıma!!!:)

    YanıtlaSil
  2. Nefis!! Ay kulagimin dibinde neler oluyor, bende oyle oldugum yerde sayiyorum cok kizdim kendime simdi!

    YanıtlaSil
  3. Tuba Unsal mi?? HAYIIIIIIIIIIIR. Cok silik buluyorum kendisini, kiyafet tasimada urunler one ciksin diye bu tercih edilebilir, ama cartier gibi baba bir mucevheri de baskin, feminen bir kadin tasimali, enerjisi bulundugu yere sigmamali bence.

    YanıtlaSil
  4. EvrimKuzey05 Mart, 2012

    Çok etkılendım.. çok hoş.

    YanıtlaSil
  5. ganze benimde mücevherlere karşı özel bir ilgim vardır. özellikle saat ve yüzük :)

    serap sende yerinde sayıyorsan..ne diyim bilemedim ne diyeceğimi :)

    nihan katılıyorum dediklerine. bende tuba ünsal'ı sever ve beğenirim. ama cartier 'nin imajına pek uyduramadım.umarım haksız çıkarız :)

    huysuzuuum canım benimm :)

    evrimcim nefis nefis tek kelimeyle sanat eseri !

    YanıtlaSil
  6. Söyliyecek hiç bi şeyim yok büyülendim ♥

    YanıtlaSil
  7. Cidden Serap abla sen de yerinde sayıyorsan artık ;)
    ~
    Evet o röportajı ben de okudum. Yok yunan zenginleri parayı dışarı çıkarmak için değerli taşlara yatırıyomuş Atina şubesi Parislen yarışırken şimdi sürünüyomuş falan filan güzeldi ammma sen yapaydın cidden :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.