SİREN ERTAN ÇARMIKLI 'nın PANTERİ !

 


Son zamanlarda dikkat ediyorumda Siren Ertan Çarmıklı Cartier küpesini kulağından hiç çıkarmıyor. Nasıl çıkarsın ki ? İlk olarak Harper's Bazaar çekiminde görmüştüm ve hayran kalmıştım. Resmin tek başına güzelliği ve estetiği için başka bir başlık mı açsam acaba :) Üstündeki siyah güzellik kendi koleksiyonundan.



Ardından küpesini enfes güzellikteki beyaz kürküyle kullandı. Bu kürk kış sezonunda ünlülerimizin giydikleri içinde en beğendiğim kürk oldu. Hatta sevgili kürk uzmanımız Coşkun Hürsel'in bu konu hakkında güzelde bir yazısı var. Okumanızı tavsiye ederim.



Ve yine aynı küpeyi geçtiğimiz günlerde katıldığı bir davete kendi tasarımı müthiş güzellikte siyah elbisesiyle kullanmış. Elbisenin güpür işlemelerine hayran kaldığımı söylememe gerek yok sanırım. Muhteşem !



Yanlış görmüyorsam -ki yanlışım varsa kendisi burda düzeltir, bu Cartier küpe nadide, vintage ve koleksiyonluk parça dediklerimizden. Resimden gördüğüm kadarıyla sarı altın üzeri beyaz pırlanta, siyah mine ve gözlerde zümrüt kullanılmış. Bu vintage güzelliğin broşunu görmüştüm ama küpesini ilk kez Siren Ertan Çarmıklı da görmek nasip oldu. Evet şu aralar nadide ama özellikle vintage mücevherlere karşı özel bir ilgim var. O yüzden böyle ayrıntılar şıp diye dikkatimi çekiyor. Üstelik haute couture bir parça olsada Siren Ertan Çarmıklı 'nın uyguladığı tarzda günün her saati kullanılmaya da elverişli.

Bu nadide seçimi için Siren Ertan Çarmıklı 'yı kutlarım. Sayesinde güzel bir göz banyosu yaptım :)


Share

Yorumlar

  1. Tarzim degil ama Siren hanima cok yakismis:) Ne yakismiyor ki zaten, o ayri.

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Pelin, hakkımdaki o güzel sözlerin için çok teşekkür ediyorumler:)

    Ben de Siren Ertan Çarmıklı'nın o muhteşem dekore edilmiş evinde verdiği fotoğrafa bayıldım. "Her kadın evinin kraliçesidir" sözüne mükemmel bir örnek!

    YanıtlaSil
  3. Küpeler harika ama benden başka gerçek kürke karşı olan pek yok galiba aramızda. Kürk çiftliklerinden birkaç resim görüp de yine de karşı olmamak imkansız gibi geliyor bana.

    YanıtlaSil
  4. Ne kadar zarif bir küpe Siren'ede çok yakışmış zaten herşey yakışıyor. Kürklü fotosunuda bayıldımm.

    YanıtlaSil
  5. siren ertan a yapılan photoshop onu kötü göstermiş bence. tv ekranında bile daha iyi çıkıyor. türk tv lerdeki ışık kamera görüntüleri berbat olmasına rağmen. ayakkabılarına öldüm bittim çok şık çok lüks görünüyor. ultra lüks çikolata paketi gibi. ben daha çok evini inceledim. hani vardır ya dünyada tek kalınca ne yaparsın diye, bende mağazalara girmeyi değil daha çok insanların evlerini gezmeyi karıştırmayı tercih ederim, psikolojide bunun bir anlamı vardır kesin:)
    insanın evi kıyafetten daha çok kişilik ele veriyor. sırları ele verir gibi:) evini beğendim ama koltuklar rahat değil gibi. güzel ama konforu yok işte.
    hiç bir şekilde kürk giymem ama bu beyaz kürk fazla kaba görünmüyor. gayet zarif ve hoş. hayvanların kürkleri için katledilmesine karşıyım ama tihmsah derisi için bunu diyemeyeceğim, gerekirse kendim bile katledip o muhteşem derisini yüzebilirim:)

    YanıtlaSil
  6. zaman bu kadın için kesinlikle tersine işliyor http://semforever-semforever.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. EvrimKuzey15 Mart, 2012

    Sayen de bız de bunları gorup goz banyosu yapıyoruz.. dakıkalarca kendımı kupeye bakarken buldum :)) gercekten nefıs bır sey. Ayakkabılarda bu sene senın favorı olanlarından galıba.. ama sen beyazını sevmıstın dogru hatırlıyorsam..

    YanıtlaSil
  8. evi şahane.yanılmıyorsam kendi dekore etmişti.çok yetenekli bir kadın.herşeyiyle çok beğeniyorum. tarzı,güzelliği,güleryüzü,zevki herşeyiyle kusursuz bir kadını temsil ediyor.

    YanıtlaSil
  9. herşeyi iyi hoş diye kabul edebiliriz ama bu kürk ve soyları tükenmekte olan hayvanların derilerini yüzüp bizlerin egolarını tatmin etme durumuna karşıyım...bütün bunların yanı sıra hoş bir kişi ve en azından bir tarzı var....sevgiler..

    YanıtlaSil
  10. ÇOK İYİ, MÜKEMMEL, HARİKA! Siren Ertan Çarmıklı'nın zevki :) Ama bu iltifatları ilk resimemi ettim küpeye mi diye sorarsanız ikisine de çünkü ikisi de o kadar iyi :) Birden zıt kutba geçerek ikinci resimdeki (Çoşkun abi pardon :)) kürklü kombini beğenmedim :/ benim için SEÇ konusunda ender bir durum :) Son resmde de çok klas bir tek Kelly'yi sevmedim.. Yannız siyahtansa renkli SEÇ'yı daha fit (zaten yeteri kadar fit yanlış anlaşılmasın yada siyah da zarif gösteriyor :)) gösteriyor :)

    YanıtlaSil
  11. Kendi tasarimi siyah elbiseyi cok begendim. Kendiside o resimde cok guzel. Ben beyaz kurku demode buldum. Annemin kurkleri tarzinda. Evini daha farkli hatirliyorum baska cekimlerden bu karede ev guzel gorunmuyor. Ama Cartier harika. Bende takmam belki ama Siren hanimin yasi ve konumuna uygun biir taki.

    YanıtlaSil
  12. Kupe cok sahane bir parca gercekten. Tarz olarak benim tarzim degil acikcasi ama bakip begenmiyorum anlamina gelmiyor :)
    Ben asil beyaz kurke oldum bittim! Cok guzel cok, o kadar da yakismis ki.

    YanıtlaSil
  13. merhaba. ben kürk konusuna değinmek istiyorum.kendi zevkimiz için, kendimizi tatmin etmek için ve ''bakın ben çok zenginim'' mesajı vermek için hayvanların katledilmesini kınıyorum.ne kadar da benciliz bizi sıcak tutsun(sanki karanlık çağda yaşıyoruz da sıcak tutacak başka bir şey yok!!!) ve şık olalım diye başka bir canlının katledilmesini alarak teşvik ediyoruz,tepki göstermeyerek duyarsız kalıyoruz. annesiz kalan bir yavru ya da yavrusuz kalan bir annenin acısını düşünün onlar da acı çekiyor.üstünüze her giydiğinizde bunun için kaç masum canlının öldürülmüş olduğu aklınıza gelmiyor mu bu kadar mı körleşmişiz insanoğlu olarak?? lütfen ama lütfen herkes şunu bilsin kürksüz kadın güzel,zarif,şık görünebilir ama öldürülmüş hayvan için artık her şey çok geçtir.dünyanın merkezi biz değiliz lütfen daha duyarlı olalım.tüm gerçek kürk giyenleri kınıyorum

    YanıtlaSil
  14. Ancak vakit buldum. Sirenciğimi görmeyi özlemişim:) İlk resim ne güzel ilk resim ne kadar muhteşem öyle. Öldüm mahvoldum bittim!! Bu güzelliğe!! Saçları da çok güzel ilk resimde. Kürkü aslında beğenmedim ama siren'de güzel durmuş.Başkası giyse beğenmem hatta bakmam bile ama sirenciğimde asla sırıtmıyor. Siren Ertan farkı bu olsa gerek. Siyah elbise de çok iyi tam benim tarzım bir elbise. Bu kürk konusunda birşey söylemem gerekirse bende hakiki kürke karşıyım. Hayvanları boşu boşuna katletmeyelim şıklığımızdan biraz ödün verelim diye düşünüyorum. Ayrıca gerçek veya değil farketmez kürk olayını sevmem ben zaten.Çok za kadına yakışır ve çok kadın doğru kombin edebilir kürkü. Rezil edebilir vezir de edebilir. Hatta zaman zaman komik yapar adamı. O yüzden zaten kürkü ben itici bulurum. Asıl konuya gelirsem, panter küpeler çok şık. Benim olsa bende hiç çıkarmam kulağımdan. Her kıyafete yakışabilen çok başarılı bir tasarım. Bayıldım. Siren hanımda çok iyi taşımış küpeleri. Ayrıca evi de gerçekten şahane. Zaten kötü olmasını beklemiyorum kadın her alanda zevkli. Öpüyorum pelincim:)

    YanıtlaSil
  15. Çok az kadına yakışır ve çok az kadın iyi kombin eder demek istedim:))

    YanıtlaSil
  16. Güzel ve şık olmak için veya herhangi bir dekoratif amacla yapılan (fildişi gibi) her turlü kıyıma karşıyım. Bunun içine rujdan kürke ayakkabıdan bibloya her şey giriyor. Ayrıca bizim zevklerimiz uğruna öldürülen hayvanların postlarını üstümde taşımanın bana negatif bir enerji de vereceğini düşünüyorum Siren Hanımın kürküne gelince gerçekten de cok güzel.Ölmeden önce güzel bir hayvandı demek ki.

    Aylin

    YanıtlaSil
  17. Cartier'in bu kaplan motifli tum mucevherlerini cok begeniyorum..Siren Ertan'in stiliyle ise cok guzel yakismis..
    O ilk fotografin asilligi nedir hakikaten? Siren Sultan diyelim biz bundan sonra:)

    YanıtlaSil
  18. 1. Resimdeki Siren hanim kolundaki saatin markasini bilen varmi? ayakkabilarida cok sik. Cok begendim. Cok Harika ve zarif bir kadin.

    Küpeleri ise tek keliymeyle müthis.

    YanıtlaSil
  19. Pelin hanim merhaba, bu post alakasi yok ama gecenlerde bu kime ait postunuzda, Begün Senin elindeki cantanin modelini biliyormusunuz? fiyati ne kadar? Christion Dior magazasinda resort 2012 den bu cantayi bulamadim:-( baska nerede bulabilirim. Tesekkürler.
    Ayse

    YanıtlaSil
  20. coşkun çok güzel ifade etmişin gerçektende evinin kraliçesi teması var :) çok klas bir foto.

    ceren aslında bende kürke karşıyım. bakmayın beğendim harika dememe. başkasında beğeniyorum ama iş kendi üstüme gelince orada duruyorum işte.

    derya bence siren ertan çarmıklı fotoşopa ihtiyaç olmayan yegane şanslılardan. ben fazla işlem gördüğünü sanmıyorum fotonun.

    semforever güzel demişin. hkkaten zaman bu kadına işlemiyor gibi. çok sinir bu durum değil mi :)

    evrimcim bu christian louboutin'lere özel konu yapmıştım kaçırmışın galiba :)

    http://modavesosyete.blogspot.com/2011/12/christian-louboutin-duvette-120.html

    evet selin bende bir yerde okumuştum evini kendisini dekore etmiş.

    neslie hakkaten siren sultan. okursa bu yazdıklarımızı eminim çok hoşuna gidecektir :)

    adsız saati cartier american tanque.

    ayşe dior çanta beymen de mutlaka olmalı.

    YanıtlaSil
  21. Küpeler yakıyor:)
    Resimleri zaten neredeyse hep çok etkileyici oluyor..
    Yanlızca ben siyah güpürlü elbisesini sevmedim, enerjisi düşük geldi bana, yaşını felan daha büyük göstermiş gibi geldi, ilk resimdeki siyah elbise ise otururkenki haliyle bile nefis duruyor, çok yakışmış, belkide boyu uzun geldi öbür elbisenin..bilemedim..

    YanıtlaSil
  22. Merhaba Pelin hanim,

    cevap icin tesekkürler, dior canta henüz satisa sunulmamis, beymen de olma ihtimali biraz düsük gibi geliyor bana cünkü ben münihteki 2 christion dior magazasina bizzat kendim gittim ve sordum. Begüm hanim bu cantayi nerden aldi, hemde satisa sunulmamis, hala anlayamadim. Fiyatida diger cantalara göre oldukca kabarik.

    Sevgiler, Ayse

    YanıtlaSil
  23. Sevgili Ayşe bu çantanın aynısı bende de var. Ben paris'den aldım. İstersen birde paris de soruştur. Gidecek arkadaşların varsa sorabilirsin:)

    YanıtlaSil
  24. Merhaba Gamze,
    Bilgi icin tesekkürler, cok begendigim bir canta, su an icin Parise yolum düsücek gibi görünmüyor ama belli de olmaz :-) belkide bu cantaya olan askimdan atlar ucaga Parise gidebilirim :-)

    Sevgiler, Ayse

    PS. Pelin hanim, sizin blogunuz icin yakinda Google hesabi acabilirim. Suana kadar yorum yapmadim okumak disinda ama bazen icinde gelmedi degil :-) iyi aksamlar.

    YanıtlaSil
  25. ayşe'cim gamze benden önce davranmış detaylı bilgiyi vermiş. gamzecim teşekkürler :) lütfen google hesabını aç ve yorumlarından bizleri mahrum etme. bak gamze'ye bile mail hesabı açtırmış biriyim ben :)

    YanıtlaSil
  26. Rica ederim Pelincim:) Ayşe bende senin gibi bu çantayı bu çantaya aşık olmuş ve sırf bu çanta için paris'e gitmiş insanım:) Ama değer gerçekten. Çok güzel ve kullanışlı bir çanta. Eveeet Pelin'im bana mail hesabı açtırdı vallahi:) Yakında bloga üye olursam şaşırmayın:))

    YanıtlaSil
  27. canım sana birşey sormak istiyorum belki biliyorsundur siren ertan ın saçalrı nasıl böyle sarıya dönük beyaz oluyor süper ya acaba boyası ne ne ile bu kadar açılır bir saç çok merak ettim

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.