40 - GÜNÜN ŞIKI : Feryal Gülman

 


Şimdi ben bu elbiseyi giymiş, giyebilmiş ve süper taşımış Feryal Gülman 'a blogumda zilyon kere daha nasıl yer vermem ki !!

Ne derseniz deyin son 1 senedir Feryal Gülman 'da büyük bir değişiklik görüyorum. Eskiden de marka giyinirdi ama sanki son zamanlarda seçimleri çok daha rafine oldu. Eski seçimlerindeki kısırdöngülük artık yok. Seçtiği markalar çok daha çeşitli ve giymesine ihtimal veremeyeceğimiz markada bile mutlaka kendisine en yakışanı seçiyor.

İşte buna bir başka örnek daha. Üstünde straples ve kafes kesim muhteşem bir Hakaan görüyorsunuz. Daha çok yeni satışa çıkmasına rağmen ilk Feryal Gülman 'ın üstünde görmek eminimki hiçbirimiz için şaşırtıcı olmamıştır. Üstelik çok genç yaşa hitap eden bir çizgisi olmasına rağmen Feryal Gülman 'ın zarafetle taşımasına hayran kaldım.



Omuzları örten ve hafif salaş bırakılan bir şal, Chanel clutch, Tom Ford 'un en yeni model stilettosu ile nefis bir eşleştirme yapmış. Kolyesi yüzde yüz emin olamasamda Hilat Elmas 'ın nadide antik parçalarından biri gibi geliyor. Anneminde buna benzer ama daha minik versiyonu var çünkü. Saçı, makyajı herşey harika.

Feryal Gülman sayesinde Hakaan elbiselerin her yaşa hitap edebileceğini görmüş oldum. Yeterki size yakışanı bulup seçtiğinizi güzel taşımayı bilin. Şık olmanın sırrı da bu değil mi zaten !




Share

Yorumlar

  1. dün bu fotoyu gördüğümde çok beğenmiştim Feryal Gülman'ı zaten Pelin'cim seninde bununla ilgili post yapacağından emindim :)
    Gerçekten çok elit bir şıklık içinde. Gerçekten son zamanlarda kendini aştı...

    YanıtlaSil
  2. ayakkabılarına aşık olduum

    YanıtlaSil
  3. Son zamanlarda gördüğüm en şık Feryal Gülman bence. Çok güzel görünüyor. Makyajı da başarılı:)

    YanıtlaSil
  4. Birdakka bir nefes aliyim. Kalakaldim. Neye bekicagimi sasirdim. Uzun zamandir yerli yabanci gordugum en rafine sIklIk. Her parca ayri ayri ve butunuylede mukemmel.

    YanıtlaSil
  5. Gerçekten çok beğendim. Bayılıyorum Feryal Gülman'a. Maşallaahhhh. Elbise nefisss ve straples kendisine çoook yakışmış. Hele ki o kolyeye aaaaşııııkk oldum. Ayakkabılar ise enfessss. Ve burda farkındaysanız makyajı, yüzü daha önceki resime göre süper görünüyor. Kaşlarını çok boyamamaış, kalın yapmamış ve kesinlikle böyle daha iyi.

    YanıtlaSil
  6. Bence, Feryal hanımın son zamanlarda eskiye oranla daha rafine giyinmesine sen büyük etkensin sevgili Pelin:)) Ben öyle olduğunu düşünüyorum. Seni ve bizlerin yorumlarını fırsat buldukça okuduklarını düşünüyorum ve bunlar da onlara yön veriyordur diyorum:))

    YanıtlaSil
  7. Bayildimmmmm

    YanıtlaSil
  8. güzel ama o kolyee, küpe, oje yi görsem, acaba bunlarla hangi elbiseyi giymiş desen nur yerlitaş açık ara birinci olur :))) rafine bi şıklık yok ortada ayakkabı ve elbise uyumu mükemmel okadar.

    YanıtlaSil
  9. Bence Feryal Gulman senin de eskiden konu yaptığın gibi baskasında begenip de giydiği ve pisti olduğu giyim anlayışını bıraktığı ve kendine yakisanin en doğrusu olduğunu kavradigi icin böylesine bir farklılık yaratmış olabilir.

    YanıtlaSil
  10. Straplez bir insana bu kadarmi yakisir???? Yani tek kelimeyle mukemmel diyorum. Kusur ariyorum bulamiyorum. Ben pek cok markayi ilk kendisinde gordugum icin sasirmadim. Ancak secimde cok onemli Hakaanin bu elbiseside gercekten cok guzelmis. Tom Ford yaz kolleksiyonu ayakkabilar enfes . Ama kolyeye bayildim. Acaba ulasilabilir bir markami Pelin????

    YanıtlaSil
  11. Ben tam bir stiletto düşkünüyum :) tom Ford lara bayildimmm:)) yazın da en kullanışlı tarzdir sık dolgu topuklar hem topuklu giymiş olursunuz, hem de sıcaklarda sizi zorlamadan yurursunuz:) kıyafet , aksesuarlar çok başarılı ve bir o kadar güzel taşınmış ... Fakat feryal hanım da çok zayifladigindanda olbilir ,bu sac modeli ya da makyajı bilemiyorum, kendisinin yasını yansıtmıyor gibi geldi:( lütfen su zayıflık modasına uymayalım ve de tetiklemeyelim... cogu insan belirli bir kilonun altına düşünce güzelliğini kaybediyor (Gül Gölge bknz); Ben bütün olarak bakınca ortaya çıkan bu görüntüden çok hoşlandım:) tebrikler
    Sevgilerrrr Selinnn

    YanıtlaSil
  12. Mücevherleri çıkarıp baktığım da tamam çok iyi ama o altın rengi bu kombine hiç gitmemiş bence hatta sırf onlar yüzünden beğenmedim diyebilirim. Ama onlar olmasaydı da beni rahatsız eden iki tane daha çok ufak ayrıntı var. Bir ayakkabı altın detaylı clutch gümüş bu biraz rahatsız etti beni ama şıklıktan hiç bir şey eksiltmedi bence. Ama ikincisi epey bir rahatsız etti beni şalı yanılmıyorsam Chanel ve şık bir kombinin üstünde dana kadar Chanel yazılı bir şal görmek irite edici bence.

    Onun dışında Hakaan elbisesi yakışmış. Tom Fordlar da aynen. Bir birlerine de yakışmışlar aslında ama işte ben beğenemedim :/

    YanıtlaSil
  13. Bu fotoyu gördüğümde senin aşağı yukarı bunları yazacağını biliyordum hatta bir word dosyası açıp sen gibi yorum yazdım bu fotoya,o yazımı sana göndersem şaşarsın ve :
    -"yıllar önce camii avlusuna bırakılan ikizimmmm, ayşemm"der boynuma sarılır ağlarsın,o derece.
    Şimdi izninle gidip ağlayacam.......

    YanıtlaSil
  14. kesinlikle yazdıklarını okuyor ve bunlardan kendine pay çıkartıyordur ama tabii bunca yıl modanın içinde olmasıyla elbette zevkleri rafineleşecek ve kendini daha çok anlayıp tanıdıkça seçimleri isabetli olacaktır.bizim bile yaş aldıkça zevklerimiz oturmuyormu?

    ve kaç yaşında bu kadın pelin?

    YanıtlaSil
  15. Simdi HT de Feryal Gulmani kirmizi bir elbiseyle gordum bayildimmmmmm. Bu Hakaanda inanilmaz birsey. Hele o ayakkabilar Ama ben artik birsey yazmak degil direk FG nin gardrobuna dalmak istiyorum. ,!!!!!!
    Mina

    YanıtlaSil
  16. elbise ve ozellikle makyaj cok guzel. AMA:

    bu kadar guzel bir ayakkabi emin olun dikkat cekecektir. o zaman da UYGUN NUMARASINI aliniz lutfen, basparmaginiz yere degiyorsa hic olmadi.

    cantanin gumus diger aksesuarlarin altin olmasina ben de sastim kaldim.

    madalyon kolye ve ayni madalyondan kupeler beraber birbirlerine bu kadar yakin rahatsiz etti beni. Set mucevherlerde bir ele bir yuze kullanmak, arayi acmak benim daha hosuma gidiyor.

    sala dikkat etmemistim, fazilhani okuyunca beyaz Cyi gordum ben de simdi. tadi kacti olayin.

    elbiseyi gorunceki heyecanimi ben aksesuarlarda kaybettim malesef.

    YanıtlaSil
  17. allahım allahım ağlamak istiyorum..ben bi spa yapıyım sonra görüşürüz pelin :(( bu yaşta böyle bi elbiseyi giyerken 340583498 kere düşünürüm ben yahu :D

    YanıtlaSil
  18. Blogunuzu severek takip ediyorum ama hic yorum yazmamistim. 4 ay oncesine kadar Chanel magazasinda calisiyordum. Simdi yine moda isinde farkli bir firmadayim. Ozellikle yazmak istedim. Feryal hanimin cantasindaki metaller beyaz degil. sari. Resimde beyaz gorunuyor haklisiniz. Ama kendisi sari metalli bir cantaya ihtiyac duydugu icin ozellikle aldi bu cantayi. Gectigimiz kis. Zaten o kadar titiz bir insanki boyle hatalar yapmasi imkansiz. Ayrica salda Chanel yazmaz sadece C harfleri vardir tek yuzden gorunur. Biz Feryal hanima en cok Chanel yakistirsakda bu Elbiseyide cok guzel tasimis.

    YanıtlaSil
  19. Çok beğendim. Bravo Feryal Hanım. Fakat bir şey söylemeden geçemiyeceğim. Büyük ihtimalle yaz münasebetiyle kilo vermiş. Fakat bu yuzden yüzü de biraz fazla incelmiş gibi geldi bana. Şahsen kendisini biraz dolgun yüzle daha güzel bulanlardanım.

    Aylin

    YanıtlaSil
  20. leyla teşekkür ederim ama ben senin gibi düşünmesemde bizlere verdiği röportajından biliyoruzki düşüncelerimize önem veriyor ve bir yere not ediyor.

    nur yerlitaş mı ?! aman allahım dur bakalım daha ne örnekler göreceğiz.

    evet ayşegül doğru diyorsun. eskiden her giydiği mutlaka ünlü biri tarafından giyilmiş oluyordu. artık bunada dikkat ediyor.

    zeynep g hilat elmas türkiye'de 24 ayar altına pırlanta koyan ilk tasarım mücevhercidir. eskiler çok iyi bilir. nedense günümüzde fazla bilinmez ama her parçası nadide ve epey pahalıdır.

    selin senin baktığın gibi bakmaya çalışıyorum ama ne yalan söyliyim ben feryal gülman 'da tabir ettiğin tarzda bir zayıflık görmüyorum. aksine bana çok fit görünüyor :)

    AyŞe görmek isterdim o yazını :))

    incir 46 yaşında diye biliyorum.

    fazılhan ben şalını çok beğendim. bir C olması gayet normal. şayet LV nin zilyon adet logolu şalı olsaydı haklısın derdim :)

    mina o gardorba kim dalmak istemez ki :) ben kendisine açıkça sordum. ama şu ana kadar hiçbir yayın kuruluşuna gardrobunu göstermediği için bundan sonrada asla ve asla göstermemekte ısrarlı. :(

    sadecebenemel biz spa yapa yapa deri kalmayacak valla :)

    nevin paylaşımın için çok teşekkür ederim. verdiğin detaylar içinde ayrıca teşekkür ederim (Z) :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.