COCO ROCHA 'nın Müthiş Güzellikteki Düğünü !

 


Ünlü model Coco Rocha evleneli neredeyse 2 sene oldu ama ben bu videoyu henüz buldum. Sabahtan beri defalarca seyrediyorum ama bir türlü doyamıyorum. Seyredeceğiniz 3 dakikalık düğün videosunda Coco ve James 'in en güzel günlerine şahit oluyoruz.

Fransa 'da Chaillain şatosunda gerçekleşen düğün tepeden tırnağa her detayı ile zarafeti temsil ediyor. Zac Posen gelinliğin eteği rüya gibi. Ortam, mekan herşey dört dörtlük. Buna birde Faure Requiem 'den In Paradisum müziği eklendiğinde ortaya unutulmaz bir düğün örneği çıkmış.

Sizlere birde bu videonun hazırlanma sürecini gösteren detaylı versiyonunu sunuyorum. Bu 19 dakikalık video düğün ve davet organizasyonunda çalışanlara ve yakında evleneceklere önemli bir kaynak olacaktır. Ve mutlaka videoyu büyütüp de seyredin ki hiçbir detayını kaçırmayın.

Ha birde kişisel düşüncemi paylaşmak istiyorum. Elbette herkes katılmak zorunda değil. Eğer parasal konuda Allah'ın şanslı kullarındansanız lütfen bu farklılığınızı bangır bangır değilde zarif ve asil bir şekilde sunmaya çalışın. Tıpkı Coco ve James 'in düğünündeki gibi.




Share

Yorumlar

  1. bir düğün ya çingene düğünü gibi ya da kraliyet düğünü gibi olmalı. arada kalanlara üzülüyorum ben. kimsenin eğlenemediği bir keyif alamadığı düğünler çok fazla. ve düğünün en önemli detayı yiyecek içecek bölümüdür. orada insanları memnun ettinizmi gerisi teferruattır.

    coco nun gelinliğine bayıldım. en azından o kabarıklık ne kadar aşağıda olursa o kadar iyidire çok iyi bir örnek olmuş. saçları çok çok güzel olmuş. abartılı bir topuz değil.

    YanıtlaSil
  2. Breathtaking! Söyleyecek kelime bulamıyorum. Her şey en ince detayına kadar dört dörtlük olmuş. Sade, zarif ve son derece elegan bir düğün. Kısacası hayallerimin düğünü.

    derya

    YanıtlaSil
  3. dugunun en onemli kismi muzik ve ickidir, gelenler muzikle egleni[p kafalari hafif buldular mi yemek sus pus dekorasyon hikayedir.
    Bayildim bu posta Pelin.
    gul

    YanıtlaSil
  4. pelin naptın pelin yaa, bizim gibi evde kalmışlara işkencedir, zulümdür bu video:))

    YanıtlaSil
  5. ben düğünlerde hep sıkılmışımdır kendi düğünlerimde dahil :)iki kez evlendim her ikisindede bir şekilde kutlama yapmak zorunda kaldım bir yandan eğlenirken bir yandan da stres yaşadım hani bana sorsalar değermi diye değmez derim.
    Coco'nun düğününe gelirsek herşey o kadar zarif okadar abartısız ki gerçekten zevkle izledim. Birde dikkatimi çeken gelen konukların abartısız şıklıkları oldu kendilerini kasmadan doğal ama özenliler.

    gülnihan

    YanıtlaSil
  6. Tek kelimeyle mukemmnelllllll. Ruya gibi bir dugun. Yalniz dikkatinizi birsey cektimi? Katilan misafirler . Bu muhtesem ortama, gelin ve damadin gorunumune. Aykiri durmuyorlarmi biraz.

    YanıtlaSil
  7. BAYIIIILDIIIIIM NEFESIM KESILDI INANILMAZ COOOK TESEKKRLER PELIN

    YanıtlaSil
  8. dugun muhtesem ve evlenen bi ciftin birbirlerine sevgi gostermesi gayet dogal ve hos ama klipte cift birazcik making out durumunda, beni rahatsiz etti, onun da zarif bi olcusu olmali.

    YanıtlaSil
  9. Gereksiz ,klişe ve sıkıcı..

    YanıtlaSil
  10. Pelin cim once paylastigin icin tesekkur ederim kendi adima! Ben de atlamisim bu dugunu!
    Sadelikle gorkemi, sikligi yakalamislar, ama yapilan klipin de hakkini vermek lazim cok iyi cok profeyonelce aktarilmis bence:)) xx

    YanıtlaSil
  11. evlendiginde 21 yasindaymis...

    YanıtlaSil
  12. zarif.. yalın.. kendisi gibi olmuş düğünü de..

    YanıtlaSil
  13. ay tansiyonum düştü galiba sabah sabah bunları seyretmem iyi olmadı.şey acaba ben acilinden evlenebilirmiyim..tabi james gibi kocam olucaksa ve o şato..(allahım o evse bizimki ne) o şatoda evleniceksem yarı koşa koşa gidebilirim :))

    YanıtlaSil
  14. Cok zarif ve klip harika müzik ve görsellik cok uyumlu her şey cok guzel ama klip tüm duyulara hitap ediyor. Özellikle doner merdivenlerdeki gelinin aşağıdan dönüşü cok hoş olmuş. Hava yagmurlumuydu bilmiyorum ama şemsiyeler bile farklılık katmış. Bu arada Canan hanımın blogunda da bu tarz seyleri görebildiğim icin cok beğeniyorum. Emegin icin teşekkürler. Zevkine saglık.

    YanıtlaSil
  15. hahaha yorumlarınız çok şeker :) ben evli halimle komadaysam evlenmemiş olanları düşünemiyorum bile. ama en azından gerçekleştirebilme şansınız benden daha yüksek şanslısınız :)

    candan kıramer 'in bu klibi beğeneceğinden adım gibi emindim. mutlaka evlenecek adaylara iyi birer döküman olacaktır. gerçi sizin düğün organizasyonlarda inanılmaz başarılı biliyorum :)

    YanıtlaSil
  16. Pelin senin yüzünden evlenmek istiyorum demeye başladım !

    YanıtlaSil
  17. 25 yaşındayım ve bugüne kadar hiç gelinlik hevesim olmadı aaa ne güzelmiş benimki böyle olmalı gibi bi iddaam olmadı ama coco nunkini görünce... belki de videonun muhteşemliğinden kaynaklanıyordur izlemeye doyamadım ve artık kesin eminim bir gün evlenirsem gelinliğim kesinlikle bu model de olmalı! video paylaşımı için teşekkürler pelin sevgiler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.