DIOR Defile Davetinde Şıklık ve Renk Cümbüşü !

Bu aralar gidemediğim için üzüldüğüm tek davet İstinye Park Dior mağazasında düzenlenen mini defile oldu. Tatilime denk gelmesi büyük bir şanssızlık. Darısı bir sonrakine diyorum ve hemen davetlilerin nasıl göründüklerine ve neler giydiklerine geçiyorum.

Ortaya çıkan renk cümbüşüne ve şıklığa bayıldım.




Mesela Begüm Şen. Biliyorumki en sevdiği renk mor. Taşıması zor ve bıçak sırtı bir renktir mor. Ama tarihte oldum olası asaletin rengidir de. Bu yüzden bu renge gönül verenler özeldir ve güzeldir.

Üstünde mor renginde çok hoş bir Dior elbise var. Renk inanılmaz yakışmış. Gerçi elbisenin üst bölgesinde potluklar olsada boyu posuyla çok güzel taşımış. Ya o kadife Tom Ford güzelliklere ne demeli ? Yeminle insanı doğru yolundan şaşırtır bunlar. Elbisenin rengiyle sanki daha bir coşmuşlar gibi :) Yine Dior çantasıyla cıvıl cıvıl bir şıklık. Lanvin kolyesi ise başlı başına bir güzellik !



Begüm Ayaydın da rengarenk. Hermes Birkin 'lerde en sevdiğim işte bu mercan renkli olan. Begüm Ayaydın 'ın çarpıcı renk ahengini kırmayıp aynı tonlarda gitmesi iyi olmuş.



Didem Antebi spor bir şıklık içinde. Haute couture parçalarıda çok başarılı taşıyor ama pantalonlu kombinleri üstünde bir başka güzel duruyor. Mümkünse hiç uzun paça kullanmasın. Zaten o da bunun bilincinde.



Eda Kosif mavi ve turuncu renkli spor bir şıklık sergilemiş. Koyu makyaj uygulamaması yerinde olmuş.



Fatoş Sarıgül 'ün saçlar kısaldı. Bu boy saçlarla çok daha hoş olmuş değil mi ? Hatta korkmadan daha kısa bile kesebilir. Kahve tonlarındaki paltosunu beğenmedim. Hem renk hem de kesim olarak hem güzelliğini hemde beyaz mini elbisesini gereksiz yere boğmuş. Ama Chanel Boy çantası, ayakkabıları ve kolyesine bayıldım.



Feryal Gülman Valentino 2012 Resort 'dan bir seçim yapmış. Elbiseyi klasik tarzına pek oturtamasam da başarıyla taşıdığını söyleyebilirim.



Melisa Kanatlı yine çok zarif görünüyor. Ama pantalon paçalarını sevmedim. Boyu daha uzun göstermek adına yapılan bu hile ne yazık ki her zaman işe yaramaz. Ama bebe yaka gri bluzu, dozunda makyajı ve kutu formlu clutchını çok beğendim.



Pınar Sabancı için moda anlamında birşey diyemiyorum çünkü fazlasıyla sıradan görünüyor. Evet üstündekiler yakışmış, güzel bir kadın. Ama işte o kadar devamı yok.



Suna Vidinli 'nin üstünde kendisine çok yakıştırdığım klasik bir Dior elbise var. Özellikle çıtı pıtı minyon olanlara bu tarz çok yakışır. Doğru bir seçim yapmış. Dior çantasıda şıklık adına güzel bir tamamlayıcı olmuş.

Tuğana Savgı siyahlar içinde. Ama deri pantalonu o kadar yakışmışki bu kadar genç bir kadının baştan aşağı siyahlar içinde olmasını es geçebilirim :)




Share

Yorumlar

  1. fatoş sarıgül'ün modern havasına bayıldım. güzel bir değişim! hem stili hem de saçları muhteşem:)

    YanıtlaSil
  2. Begüm Ayaydın harika görünüyor. Begüm Şen'in ise ayakkabılarına bayıldım.

    YanıtlaSil
  3. En begendigim parca tabii ki de Tom Ford ayakkabilar oldu. O ayakkabilar ne oyle yahu. Bak bak doyamadim. Gerci senin aksine ben elbiseye pek yakistiramadim ama olsun:) Giydigini en cok kendine yakistirdigim Suna Vidinli oldu, elbisesi gercekten cok hos olmus. Cantasi, ayakkabisi, saci basi cok guzel gorunuyor. Ve en yakistirmadigim, hatta o ne oyle dedigim de Melisa Kanatli oldu. Pantolonun pacalari mi desem, bluzun altindan gorunen sutyen oldugunu dusundugum varlik mi desem. Ama onun da makyaji ve saci cok guzel olmus. Ozellikle makyaj cok hos. Ayakkabisinin topuk boyunu cok merak ettim bu arada.

    YanıtlaSil
  4. begüm şen de blogunda paylaştığı beyonce'un kolyesinden edinmiş hemencecik :))

    YanıtlaSil
  5. Begüm ŞEN'İN TOM FORD ayakkabışarına bittim ama kesinlikle o çanta ve elbise ayakkabıyla alakalı değil güzelim ayakkabılar mahfolmuş çanta fazla günlük ve spor kalmış ben o ayakkabıları ancak kırmızı halı üzerinde görsem tatmin olurum ya da bartmıyım ama bu kıyafete olmamaış.

    YanıtlaSil
  6. Begüm Şen'in ayakkabıları bana derinden bir aaaaaaah çektirdi. Ben o kadar yüksek ve ince topuk giyemem, ama bu ayakkabıları memnuniyetle alıp büfeye koyar seyrine bakarım :)

    Evren

    YanıtlaSil
  7. Didem antebi'nin kankası Fatoş Sarıgül gibi saçlarına hem renk hem de şekil olarak değiştirmesini caanı gönülden istiyorum :)

    YanıtlaSil
  8. BEGÜM ŞEN İN ELBİSESİ VE AYAKKABILARI ÇOK HOŞ AMA AYAKKABILARINI BİR GECE ELBİSESİN ALTINA GİYSE BENCE DAHA HOŞ OLUR,
    BENCE EN ŞIK İSİM TUĞANA SAVGI AMA ODA ÇOK SİYAH GİYİNMİŞ SANKİ...

    YanıtlaSil
  9. BENCE DİDEM ANTEBİ ÇOK SIRADAN GİYİNMİŞ VE PELİNCİM SENİN PINAR SABANCIYI SIRADAN BULMANI AMA DİDEM ANTEBİYİ BEĞENMENE BİR ANLAM VEREMEDİM...

    YanıtlaSil
  10. FATOŞ SARIGÜL ÜN SAÇLARI ÇOK HOŞ FAKAT KIYAFETİYLE BANA DEDEKTİFLERİ ANIMSATTI...

    YanıtlaSil
  11. Suna Vidinlide koca arayan egitimli turk kizi hali var hep. Sevemiyorum...
    Gul

    YanıtlaSil
  12. Begum Senin ayakkabilari cok guzel ama o canta ile ve kiyafetle tam bir hayal kirikligi. Guzelim ayakkabiya yazik olmus . Didem Antebinin nesini begenicegimizi hic anlamadim? Son derece siradan. Fatos Sarigulun sac kesimi ve havasi hos ama kiyafertte hicbir oazellik yok. Begum. Ayaydin renkler cok ayni ton olsada cok basarili cok canli Feryal Gulman bence klasik sIkliginda. Ben son zamanlarda Tugana Savgiyi begeniyorum.

    YanıtlaSil
  13. Herkes ayakkabılara odaklanmış, ve fakat Begüm Şen'in boynunda bu sezonun yıkılan parçası Lanvin kolye var, evladiyelik bir parça. Ayrıca Pınar Sabancı gayet yaşında bir giyim 'üslubu' sergilemiş. İddası zaten yok, kafasına da çok takmıyor bence. Bana öyle geldi. Sevgiler Pelin!

    YanıtlaSil
  14. Sevgili Gamze ben de ayni seye dikkat etmistim aslinda ama soylemek istemedim sonra bazilariniz yanlis anlar diye. Simdi sanirim rahatlikla soyleyebilirim. Bence de Didem Antebi, Pinar Sabanci ve hatta Eda Kosif arasinda pek bir fark yok. Siradansa hepsi siradan.

    YanıtlaSil
  15. Begum hanim cok güzel olmus Elbisesi ve ayakkabilari ve tabiki o müthis güzellikteki cantasi. Diorissiomo bellissimo :-) Gamzecim, Dior cantayi Viyanada da bulamadim. Anlasilan bana Paris yolu göründü ya da münihte satisa cikmasini bekleyecegim, sabrim tükenmek üzere :-( eminim cantanin bulut maviside cok hosdur.
    Konuya tekrar geri dönmem gerekirse, Fatos Sarigül ve Pinar Sabanci disinda diger bayanlarin tümünü begendim. Suna Vidinlyi ilk defa bu kadar begendim, kiyafeti ve aksesuarlari cuk diye oturmus.Normalde secimleri son derece zevksiz. Ayrica bu hanimlar nasil bu kadar yüksek topuklu ayakkabi giyebiliyorlar anlamiyorum?

    Sevgiler. Ayse

    YanıtlaSil
  16. ayşe sana daha önce yorumlarımda yazdım ama okumadın demekki. dior çanta istinye park dior da satılıyor. o kadar uzağa gitmene gerek yok :)

    YanıtlaSil
  17. didem antebi artık saç modelini değiştirmeli, yakın zamanda saçlarını kestirdi fakat hep aynı model hep düz ve sıradan oysaki ona maşalı ya da toplu saç o kadar yakışıyor ki...

    YanıtlaSil
  18. Begün Ayaydın'ı çok beğendim renkler insanın içini ısıtıyor. Didem Antebi için sıradan diyebilirsiniz ama kendisi bu sıradanlığı bile elit bir şekilde taşımayı çok iyi biliyor.Fatoş Sarıgül'ün ayakkabıdan sarkan parmakları çok fena. Suna Vidinli'yi çok cici buldum ama adsızın yorumunada çok güldüm. Tuğana Savgı'nın deri pantolonlu hali siyahlar içinde olmasına karşın çok beğendim. Zira bu aralar siyahlar içinde olmaya dayanamıyorum.

    İstanbul'da yaşamamanın çaresizliği içinde katılamadığım bir davetin daha yorumalarını yaparak tatmin oldum))

    YanıtlaSil
  19. Melisa Kanatlı yaptığı makyajla hafiften Renee Zeelweger'a benzemiş.Pantolon boyu hiç olmamış yalnız, direk fil ayak olmuş.

    Begüm Şen ve Eda Kosif'in ayakkabıları şahane.

    Fatoş Sarıgül'ü ilk defa beğendim. tarzının dışına çıkmış. Yeni saç kesimi ve gözlükleri yüzüne yakışmış. Gayet dinamik ve genç gözüküyor.

    YanıtlaSil
  20. Bende mi bir sorun var bilmiyorum ama ben Begüm Şen'i beğenemedim :/ Tom Ford'ları çok güzel ve çantası ile de çok güzel olmuş. Ama ben elbise olmamış diyorum. Potluklar bi kere gözüme çok batıyor ama en büyük sorun o değil. Elbisenin kendisi güzel olsa da ve Begüm Şen'e yakışsa da kombine gitmemiş diye düşünüyorum ben. Makyaj harika.
    Begüm Ayaydın'ın elbisesinin altından çilli omuzları o kadar hoşuma gitti ki anlatamam. Elbisedeki polkalar ile çok iyi olmuş bence! Benim favori Birkin rengim ise tuvuncuuu
    Didem Antebi'yi çok severim ama bu sefer küpeleri ve Hermes'i olmamış bence. Stella McCartney falabellası çok yakışmış.
    Eda Kosif'e ayakkabıları dışında bayıldım!
    Ben Fatoş Sarıgül'e Valentino'ları dışında bayıldım. Kahve ceketi de Boy'unun rengiyle uyum yakalamış bence. Saçları çok hoş olmuş ama cidden.
    Feryal Gülman hoş. Bence ise tarzı ile bir sorun oluşturmamış.
    Melisa Kanatlı'nın paçaları tek sorun bence de. Renkleri de Dior ile çok uymuş :)
    Pınar Sabancı'yı da beğendim ben Fenton kolyesi çok hoş :)
    Suna Vidinli'nin CL kırmızı altları irite etti beni Tuğana Saygı'nın de ceketini sevemedim.
    Genel olarak başarılı çoğunluk :)

    YanıtlaSil
  21. Suna Vidinli'yi ben hiçç beğenmedim. didem Antebi saçlarına kat mı attrımış ve rengini açmış?? Değişiklik yapmış ki zaten işte.Yanılmıyorum değil mi Pelin??

    Begüm şen'in elbisesini bir başına, ayakkabılarını ise yine ayrı olarak çok beğendim. Hatta birçoğumuz gibi ben de ayakkabılara taptım. Ben de olsam o elbisenin altına o ayakkabıları giymezdim ya da o ayakkabıyı giyiyorsam da başka elbise veya etek-bluz herneyse tercih ederdim.

    Eda Kosif'in ise renkli ve spor şıklığını çok çok beğendim.

    Ve maalesef Fatoş Sarıgül keşke o paltoyu tercih etmeseydi. Bu tarz bol kesimli paltoları taşımak biraz zor. Daha geniş omuzlulara daha çok yakıştırıyorum. Ve kesinlikle san akatılıyorum Pelincim bence Fatoş Sarıgül saçını daha da kısaltabilir. Çok daha modern görünecek.

    Melisa Kanatlı'nın ise pantolonunun kumaşı da çok riskli hemen dizler iz yapmış, sağa sola yamulmuş ve kırış kırış görüntüsü de kötü olmuş.O paçalar bir-iki cm. daha kısa olup azıcık ayakkabı görünseydi daha fevkalade olmaz mıydı?

    YanıtlaSil
  22. Didem Antebi, pantolon paçasını kıvırmış değil mi Pelin? Bir kıvrık atmış hem de ve bence kötü olmuş. Keşke onu iki kıvrım yapsaydı veya Eda Kosif'in pantolon paçası gibi yapsaydı.Bayılıyorum o boy paçalara.Benim de çok pantolonum eğer Eda Kosif tarzı giyineceksem hep onun paça boyu gibidir. Bunu senin de beğendiğini çok iyi biliyorum. sen bana çok esin veriyorsun Pelincim. Çok teşekkürler.Bayılıyorum senin tarzına da sana da.

    YanıtlaSil
  23. Didem antebi sıradan değil bence duruşu havası poz verisi bile çok havalı bence,takmıyorum der gibi bir havası var çok hoşuma gidiyor dogrusu

    YanıtlaSil
  24. gözümü Tom Ford aldı başka bir şey göremedim...

    YanıtlaSil
  25. Melisa gerçekte makyajsızken o kadar güzel ki bu resimde gerçekten çok kötü görünüyor. O olduğunu anlamam resmen zaman aldı. Bence kıyafeti de felaket ötesi.

    Begüm Şen'in Tom Fordlara bittim.

    YanıtlaSil
  26. Hatta Fatos Sarigul Catherine Zeta Jones olmus bu sac kesimi ile. Super.

    Ben Begum Sen'in yine yanlis bir elbise seciminde bulundugunu dusunuyorum. giderek bollasan etek kesimi katli dugun pastasi gibi durmus. elbise kolundan ve dirsek altindan asilmis gibi cekmis oralardan, cok komik duruyor bu potlar. uzun donuk sari saclari ile de beraber biraz demode bir durus. Boyle boy pos varken neden daha modern dar kesim birseyler giymiyor, sac rengini degistirmiyor, sasiriyorum dogrusu. Bende boyle bir alt yapi olsa....

    YanıtlaSil
  27. didem antebi nin gözlükleri bir felaket...

    YanıtlaSil
  28. Fatos Sarigul un yeni sac kesimlerine bayildim .. Elbisesi ve Jimmy Choo ayakkabilariyla Chanel Boy Bag kombinide super..Begum Ayaydin in tenine ve rengine cok uyumlu turuncu renkler tercih etmesi super olmus..Hermes Birkin inin rengi yikiliyor tek kelimeyle. Begum Sen in mor Dior elbisesi ve Tom Ford ayakkabilarini konusmaya bile gerek yok Begum Sen tartismasiz turkiye nin en guzel giyinenlerinden..

    http://www.ilkemozturk.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  29. Melisa Kanatlının kullandıgı kutu formlu clutch'un ya aynısı ya çok benzeri Zara da mevcut:) ilgilenenlere duyrulur;)

    YanıtlaSil
  30. Merhaba Pelin hanim, dior canta hakkinda bana yorum yazmissiniz ben onu gozden kacirmisim. Istinye park ta oldugunu simdi ogrendim ama istanbula gelme firsati ne zaman bulurum bilmiyorum. Esim Istanbula benden daha sik geliyor ama bana o cantayi almamakta da israr ediyor :-) dolayisiyla cantayi kendime hediye olarak alacagim. Yani almanya da:-)))

    sevgiler, Ayse

    YanıtlaSil
  31. Begüm sen 'in ayakkabilari beni tam bir fetisist yapabilir , bayıldım:)) yine de gündüz avm de olan bir davette daha sade giyilmesinden yanayım. Gerci yabancı davetlerde de herkes mekani çok on planda tutmadan, kendi tarzında giyiniyor ama stilinin olması lazım:) bu posttada zaten takip edenler herkesin tarzını aşağı yukarı biliyor... O yüzden Pınar Sabancı'ninda tarzının bu sekilde olduğunu bilerek sade ve güzel olduğunu düşünüyorum, Begum Sen dugun kıyafetinde doğru bir secim yapmamıştı fakat diorda gayet sık gözüküyor , Melisa Kanatlı da bu davete kendi doğal saclarıyla olmalıydı ki gecen posttaki düğüne bile kendi saclarını toplayıp gitmişti.Ben de kendisinin doğal halini daha güzel ve zarif buluyorum.
    Fazilhan dediği gibi renkler diorla gayet uyumlu, pantolon kirismis duruyor ama direk davete gelmemiste olabilir belki:) bu tarz pantolon kesimlerini iyi-kötü eleştirdiğimiz herkes giyiyor Didem antebi, siren ertan, Begum sen...
    Didem antebi demisken bence daha fazla zayiflamamali lütfen azicik kilo alsinnnnn!!
    Fatoş sarigul 'un yeni sac modelini beğendim ama kıyafetini maalesef...
    Suna vidinli davete uygun, markanın kendi tarzında giyinmiş, hoş olmuş.
    Tuana savgi'nin dior çantasını ve ayakkabılarını beğendim..siyahlar icinde olmasına rağmen bence de gayet güzel :)
    Ben de yazarsam bundan sonra kendi yorumlarımı yaptıktan sonra postları okumayı düşünüyorum, etkilenmemek icin:)
    Sevgilerrrrr Selinnnn
    Selin

    YanıtlaSil
  32. Bugun dogan bir occasion dolayisiyla Fatos Sarigul'un coat'ı gibi bir coat'a ihtiyacim var. Hem de acilennn!!!

    YanıtlaSil
  33. Pelin hanım fatoş sarıgül'ün gözlükleri ne marka? Çok beğendim hemen almalıyım. Bu sezona aittir inşallah.

    YanıtlaSil
  34. Eda kosif uzerindeki ceket ve tshirt markasini bilen varsa yazabilirmi lutfen.ben kombininee bayildim

    YanıtlaSil
  35. Didem Antebi ve Eda kosif tam benim gonlume gore..Cigarette pantolon askinaa :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.