Duygulandıran Hediyeler..

Beni biliyorsunuz ki bu tarz postlar yapmam. Hoşuma gidenleri twitter adresimde paylaşmakla yetinirim. Ama beni duygulandıranları burdan sizlerle paylaşmazsam olmaz. 2 hediye varki sunuş tarzı ve yaklaşımlarıyla çok ama çok hoşuma gitti.



Hatırlarsanız geçen ay Cashhimi çanta postu yapmıştım. Postun içinde de koleksiyondan en beğendiğim parçanın petrol yeşili piton portföy olduğunu yazmıştım. Postum sonrası Cashhimi 'den Özlem hanım irtibata geçip bana ufak bir hediyeleri olduğunu söyleyip adresimi istedi. Valla ne yalan söyleyim aklıma minik bir hediye gelmişti ama eve dönüşte masamın üstünde beğendiğim yeşil piton portföyü bulmak hiçmi hiç gelmemişti. Nasıl bir güzellik anlatamam. Hem yeşilin en sevdiğim tonu hem de tarz olarak bana en uygunu. Bu post vesilesiyle nazik yaklaşımları için kendilerine bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.



Ve gelelim COSMED 'e. Öncelikle belirtmem gerekir ki bu bir tanıtım yazısı değil. Çünkü ürünleri henüz denemedim. Deneyip memnun kalırsam bu postun altına yorum olarak ekleyeceğim. Benim bu postta değinmek istediğim tanıtım kutusu içindeki Moda Ve Sosyete yazılı kurabiyem. Yahu kurabiyenin postu yapılırmı demeyin. Çok orjinal ve ince bir düşünce ve ben bu tarz PR çalışmalarının hastasıyımdır. Tabi hemen 2.5 yaşındaki prensesim kurabiyemin üstüne çullandı ama kaptırırmıyım :) Bu tarz çalışmaların diğer firmalara da örnek olmasını diler ve izninizle COSMED el kremimi sürerim, sizleride öperim :)



Share

Yorumlar

  1. Bu tarz incelikler yapan firmaları yeme de yanında yat cinsinden. Senin değerde olmadığını olayın düşünmekte, incelikte olduğunu zaten biliyoruz. Ama ne yalan söyliyeyim kurabiye çok düşünceli ve yaratıcı olsa da çanta ben daha mutlu etti ki sevdiğim insanların güzel mi güzel goodie'lere sahip olması beni de en az onlar kadar sevindiriyor. Ürünün güzelliğine ve kişiyi ne kadar sevdiğime bağlı tabi :D

    YanıtlaSil
  2. önce cık cık fena halde reklama giriyor diye düşündüm. sonra da ne yani sana gönderseler kabul etmezmiydin diye düşündüm. keyfini çıkar. ya bu arada nasıl bir tip olduğunu fena halde merak ediyorum Pelin :)

    YanıtlaSil
  3. iyi günlerde kullan )))

    YanıtlaSil
  4. Adsızi ne güzel yazmışsın. Biliyor musun kim olsa bu tür küçük, büyük hiç bir hediyeye hayır demez. Evet ilk önce çok kişi çamur atmaya çalışıyor bana da olmuştu. Bir iki yerden küçük, nezaket ve düşünce içeren hediyeler geldi ve hemen reklam kokan hareketler bunlar yorumlarının ardı arkası kesilmedi. Biraz insanları senin gibi empati kurmaya davet ediyorum.

    Pelinc'cim çantanı da Cosmed ürünelrini de güzel günlerde kullan canım.

    YanıtlaSil
  5. @adsız gerçekten görmemiş olsam da fotoğraflardan bildiğim ile güzel bir tip :D Benim tam beklediğim gibiydi. Özellikle saçları ve gözleri :)

    YanıtlaSil
  6. o cosmed setini bende merak ediyorum kullan kullan bize haber ver pelinim ^_^

    YanıtlaSil
  7. fazılhancım beni hediyenin küçük büyük olması hiiiç alakadar etmiyor. jestin güzellik derecesi önemli. bu iki markanınki son derece sıcak ve samimi. yoksa odun gibi olanlarda var merak etme :)

    yok adsız reklam olduğunda basın bültenidir diye not düşerim. zaten tek tük bülten girmişimdir. ama buna rağmen hala nasır ya da bahçe süsleri gibi alakasız bültenlerde gelmiyor değil :)

    fazılhan ne diyorsun sen "tip" miyim ben :) sağol canımm kalpler gönderiyorum :)

    huysuzummm yerim seni ben. tamam fena değiliz ama o kadar da değil yani hihihi :)

    sadecebenemel kullanıyorum şu an. en az 1 ay geçmesi lazım. hemencecik not düşeceğim buraya merak etme.

    sağol papişimmmm sende kozmetiklerini güle güle kullan canımm :)

    YanıtlaSil
  8. güle güle kullan pelincim daha iyilerini hakediyosun ama ben bu markanın sana çanta hediye etmesi gerektiğini düşünmüştüm :):)

    YanıtlaSil
  9. güle güle kullanın Pelin Hanım.

    Süheyla

    YanıtlaSil
  10. Pelin neden Anroidler icin bir application cikamrmiyorsun.
    Inan GOssip girl gibi gunde 40 defa bakiyorum yeni post var mi diye.
    Hem de gecmis postlara tektek baktigima ben bile inanamiyorum..
    Aplication cok tutar benden soylemesi..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.