FERYAL GÜLMAN 'dan Beklenen Seçim !

 


Şayet kendi kendinize Louis Vuitton 'un sınırları zorlayan ve epey ses getiren 2012 Spring koleksiyonunu Türkiye 'de ilk kimde görürüz diye sormuşsanız eminim Feryal Gülman 'ın adı ilk sıradadır. Evet yanılmadım, yanılmadık. Feryal Gülman saatler önce katıldığı davette mis gibi nefis bir Louis Vuitton ile görülüyor.

Flaşlar yüzünden elbisenin orjinal rengi şeftali gitmiş yerine kar beyazı bir elbise gelmiş. Belki bu rengide vardır. Beyaz da olsa şeftali de olsa sonuç benim için aynı. Feryal Gülman her zaman ki gibi gözalıcı bir şıklık içinde.

Saçlarının tarzına bayıldım. Yine kendine has bir şekilde ağır mücevherler kullanmış ve gördüğüm kadarıyla elbise de bunu iyi kaldırmış.

Sivri ucu metal ayakkabılarda Louis Vuitton 'un Spring koleksiyonundan. Acaba benim yazımı okuyup da tereddütmü etti diye düşünmedim değil :) 6500 euro değerindeki croco yerine sade olanını seçmiş. Zaten İstinye Park 'ta satılanda bu model. Öğrendiğime göre croco olanı sipariş edilmemiş.

Metalik python clutchı nefis. Makyajının tonlarını biraz daha az tutabilirmiş. Bu elbise için fazla haute couture kaçmış. Ben olsaydım pembe tonlarında ruj ve ojeden kaçınırdım. Aslında makyajını bu tonlarda yaptığına göre elbisenin rengi konusunda gerekli ipucunu almış oluyoruz. Şeftali renkli olsa pembe ruj sürmezdi. Yani en azından benim bildiğim Feryal Gülman yapmaz diyorum. Makyajını fazla bulsamda her daim klas görünmeyi başarıyor.



Ünlüler arasında bu elbiseyi ilk Olivia Wilde giymişti ve bunu detaylı olarak konu etmiştim. Elbisenin doğru bedende her iki yaş grubuna da yakıştığı ortada.



Share

Yorumlar

  1. Elbise mükemmel, Feyal Gülman'a da yakışmış. Ama ben kendisinden daha iyi bir kombin beklerdim bu elbise için. Küpeler makyaj ve clutch olmamış bence :/

    YanıtlaSil
  2. Bu yaz en begendigim elbise ve bence son zamanlardai en guzel Feryal Gulman. Ben makyajinida sevdim. Elbisenin beyazini secmeklede cok dugru yapmis.Saclari elbisenin havasina cok yakismis. Ne diyim super. Ama o ayakkabiyi cok istiyorum. Burdaki LV da varmi? Akil ve stil danismanimiz sevgili Pelin.

    YanıtlaSil
  3. elbiseyi çok güzel taşımış ama o saç ne :(

    YanıtlaSil
  4. Orjinalinde de var ama ben içindeki askıları hiç ama hiç sevmedim.Sütyen askısı gibi duruyo :/

    YanıtlaSil
  5. Elbise hakikaten çok şık...

    YanıtlaSil
  6. Elbise mukemmel. Ayakkabi zaten sezonun olmazsa olmazi. Ilk sizin blogunuzda gormustum. Hakikaten bu elbiseyi FG nin giyecegi belliydi. Sac tarzi once banada degisik geldi Ama klasini bozmadan cesur bir tarz diye dusundum. Hep ayni tarz VBH gormektende biktik bu modeli cok daha hos duruyor Ama Beymene geldigi gibi bitiyor. Yakalamak cok zor Sanirim Amerikadan almak lazim.

    YanıtlaSil
  7. Feryal Gulman in herhangi bir kıyafetine laf etmek moda dunyasına laf etmek gibi geliyor bana. Dünya jet set öyle yarışır bir secime sahip ve evinin giyinme odası herhalde bir kadinin cenneti gibidir. Yine ben cok beğendim. Ama fotograftanmidir neden bilemiyorum yüzü bana son dönemlerde farklı gelmeye başladı. Estetik destegi biraz zorlamış gibi mı bilemiyorum tabi. Yine de moda konusunda izlemekten müthiş zevk alıyorum kendisini. Bu arada senin değerlendirmelerin ne cok kisiyi kendine getirmiştir tahmin edeblirmisin bilemiyorum. Ortalıkta şakşakçı gazetecilerden gecilmezken hiç kimse senin gibi yapıcı eleştirilerde bulunma cesaretini gosterememistir. Guzel post icin bir kez daha teşekkürler.

    YanıtlaSil
  8. Birde senin bu guzel blogunun müdavimleri Fazilhan, Gamze, velevki huysuzum, benemel onların yorumlarınıza okumaktan büyük keyif alıyorum. Buradan onlarada sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. Teşekkürler :)
    Ben de onların yorumlarından zevk alıyorum :)
    Senin yorumlarında çok hoş ve eminim bir cennetir Feryal Gülman'ın giysi odası. Ayrıca şakşakcı gazeteciler hiç bir şey bilmedikleri için bu durumdalar bence. :)

    YanıtlaSil
  10. Gene harika gözüküyor, elbiseyi çok güzel taşımış. Saçlarını da çok beğendim. Riskli bir seçim ama kıyafete çok uymuş ve yüzüne de yakışmış. Hollandalı ressamlar sergisinden etkilenmiş olabilir bu saç modeli için.

    YanıtlaSil
  11. Elbise'ye BAYILDIM! Uzerine cok da yakismis Feryal Hanim'in. Kupeler'e de bayildim. Ben olsam o ayakkabilari secmezdim, cok beyaz beyaz bagiriyorlar.

    Ama makyaja gelince kimse kusura bakmasin daha zevksiz bir goruntu olamaz. Resmen kutu bebekleri gibi boyanmis. Bi kere bu yasta ve bu ten renginde bir bayanin o renki barbie ruju surmesi bence dogru secim degil.

    Saclarini da sevmedim, yuzunun yanina dusen kisimlari hos olmamis.

    Elbise ne guzel ama hakkaten! :)

    YanıtlaSil
  12. Feryal Gulman Ispanyollara benzemıs Elbıse ruya gıbı Ben sac ve makyajı bu romantık elbıseyle cok yakıstırdım Beyaz elbıseye uygun bır tarz vermıs kendıne Ama bu gardrop konusunda benımde cıddı merakım var herkes gıbı Eskılerı nasıl saklıyor acaba

    YanıtlaSil
  13. Bence mukemmel olmus Bu kadar guzel bır elbıseyı dogru kısının gıyıpte mahvetmemıs olmasına cok sevındım Sac ve makyaj herkese gore farklı bır kavram Feryal hanımın arada boyle degısıklıkler yapması hos bence Cunkı cok gozonunde

    YanıtlaSil
  14. makyaj ve saç çok kötü bence.

    YanıtlaSil
  15. elbise pek güzel ama Feryal hanım anneanne gibi olmuş :)

    YanıtlaSil
  16. Haddimi asarak bir seyler soylemek istiyorum. Bence hanimefendi cok guzel giyiniyor. Her sey hos, belki stil anlaminda bir seyler goremiyoruz, ama siklik anlaminda neredeyse her zaman doyum aliyoruz kendisinden. Fakaaaat (evet bir fakat olacagi belliydi:), ben hic bu kadini guzel bir makyajla gordugumu hatirlamiyorum. Ya o sikici boguk makyaji, ya da arada onu yapmaktan vazgectigi zamanlardaysa boyle kotu goruntuler. Acaba cok mu gaza geldim de haksizlik ediyorum bilmiyorum ama yazik ediyor valla bence kendisine. Eminim cevresindeki insanlar da soylemistir bunlari, cok duymustur. Ama hala boyle yapiyorsa bu konuda israrci heralde diyorum. Demek ki onun hosuna gidiyor. Ozaman ben de susayim bari, neyse:)

    YanıtlaSil
  17. Yazmadan once yorumlari okudum. Bir karar verelim. ,,,Biri diyorki bu makyaj bu ruj bu yasa gidermi digeri diyorki anneanne olmus. Netice birbirinin tam zitti fikirler kimide cok begeniyor. Sastim kaldim. Oncelikle coook guzel olmus onu soylemeliyim. Ama adsizin dedigi gibi bir bildigi vardir mutlaka Cunki cok bilincli oldugunu dusunuyorum. Elbise ye hayran oldum. Bu yaz daha guzel bir elbise cikarmi bilemiyorum.

    YanıtlaSil
  18. Ben Feryal Gulmana artık o kadar alistimki o kadar tekduzeki , giriyor mağazaya kişisel zevkinden hiç bisey katmadan mankenin üstündeki gibi alıyor çıkıyor , tamam anlıyorum money talks ama bide para yerine Feryal Gulman kendi zevkini konuştursa. Mesela servet verip ünlü tasarımcıların tasarladıklarını aynen üstüne gecirmektense hiç pahalı olmayan yerli markalarimizdan seçmeler yapsa kombinler yapsa ve deseki moda para değildir arkadaslar moda 50.00 TL lik bir bluzla 100.00 TL lik bir pantalonu eslestirincede oluyor hemde böyle güzel oluyor dese. iste o zaman ayakta alkislicam.

    YanıtlaSil
  19. Sevgili adsız;
    High-fashion apayrı bir terim. Ha daha pahalı ve Haute Couture havalı bir ürünle fast-fashion bir ürünü birleştirebilirsin ama Haute Couture bir özelliği olmayan bir look apayrı bir şey. Ve kendisi mankeni direk almıyor. Kendi beğenisine göre geniş bir marka yelpazesinden seçim yapıyor. :)

    YanıtlaSil
  20. şıklık demek gidip 50 liralık elbise alıpda bin liralık parçayla eşleştirmek değildir. şıklık bedenine ve havana göre doğru elbiseyi bulup görünümünü doğru şekilde ifade edebilmektir. bu bir uyumdur. bunu dediğin gibi 50 liralık bir elbiseylede yapabilirsin 50 bin liralık elbiseylede. kişilerin bütçesine göre alım yapmasını eleştirmek bana doğru gelmiyor açıkçası.

    YanıtlaSil
  21. Evet tabi ki ama biz burada daha tasarım ve Haute Couture giyim tarzından bahsettiğimiz için fiyatta yükseliyor.

    YanıtlaSil
  22. Feryal Gülman'ın elbisesini de ayakkabılarını da çok beğendim. Kendisini de çok yakışmış.Ancak Feryal hn.da bu kez bir tuhaflık var. Ya saç modelinden ya da yüz bölgesine küçük bir dokunuş yaptırdı veya bu kez kaşlarını kaş kalemiyle fazla boyadığı içi,n bir değişik geliyor gözüme. Her neyse eski haline dönmesi için bıraksın ve elletmesin bence. Azıcık bizi okuyorsa Feryal hn. dokunuşlar veya değişik makyaj hilelerini boşversin demek istiyorum:))

    YanıtlaSil
  23. Eğer ben de Feryal Gülman olsam ben de gidip 50-Tl lik , 100-Tl lik yerli veya yabancı ucuz kaçış mağazalrından alışveriş(a.v) yapmazdım. Ben de aynen onun gibi ve Fazılhan'ın yukarıda dediği gibi gidip beğendiğim luxury markaların beğendiğim ve kendime yakışan elbiselerini alırdım.

    Şöyle düşün sevgili Adsız, senin diyelim aylık gelirin 3000-TL bu gelire göre sen nasıl Zara, Mango, ADL, Bershka, Stefanel v.s. mağazalardan bir parçayı 100-tl, 200- TL veya 400-TL ye kadar alabiliyorsan bu ayda 1, 1.5 milyon TL geliri olan içinde o pahalı markaları almak işte aynı senin yerli veya yabancı markalardan a.v. yapman gibidir.

    YanıtlaSil
  24. kas boyasi mi agir geldi, sacla birlikte mi kotu durdu, gozun tamamini lilaya boyamasi mi bilmiyorum ama makyajdan cok fena kaybetti beni.

    malesef kendini cok yasli gostermeyi basarmis.

    yuzunu kapatip bakinca da bir aksesuar fazla bence bu yaz sikligina. ya ayakkabi ucu gumus olmayacak, ya da sallantisiz kupe olacak bence.

    Coco Chanel mi demisti, evden cikmadan takin takistirin, sonra da kapida bir tanesini cikarip evde birakin diye.

    YanıtlaSil
  25. Feryal Gulman yine herkesten once senenin en flash elbisesiyle..Cok yakismis ama ben daha genc birinde gormeyi tercih ederdim..

    http://www.ilkemozturk.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.