FERYAL GÜLMAN 'dan Sezonun En Trend Seçimleri !

Feryal Gülman 'ın baş döndürücü seçimleri tam gaz devam ediyor. Biliyoruz ki sonunun geleceği de yok. Zaten gelmesini isteyen kim :)





Beymen davetinde üstünde çok hoş bir Prabal Gurung görüyorsunuz. Elbisenin canlı tonlardaki floral desenleri çok hoş. Elbisenin renklerine uygun Bottega Veneta ayakkabıları ve Hermes çantasıyla cıvıl cıvıl tam bir bahar şıklığı içinde. Lila tonlarındaki oje detayı çok hoşuma gitti.




Gündüz saatlerinde düzenlenen bir başka davette ise üstünde 2012SS koleksiyonundan bir Louis Vuitton ceket görüyorsunuz. Gözlükleri Linda Farrow 'un The Row için dizayn ettiği The Row 8 modeli. Ki bu ara en çok tercih edilen gözlük markası ve modelidir. Elinde ise yine en trend bir Victoria Beckham çanta. Pantolonun paçaları bildiğiniz gibi en sevmediğimden. Gereksiz yere bir uzunluk içinde. Hem ayakkabıları görmediğim için sinirleniyorum hem de bütünlük olarak beni çok rahatsız ediyor.

Bu tarz faal bir sosyal hayatı olan dünya yıldızları mutlaka profesyonel bir destek alırken Feryal Gülman 'ın her kıyafetini kendisinin seçmesine hem şaşırıyorum hem de taktir ediyorum.



Share

Yorumlar

  1. Feryal Gulmani gunluk giysiler icinde en azindan jeanle uzun zamandir ilk kez gorduk. Saclari gozluk uyumu ceket jean ve canta cok guzel Bu tip ceketlerin altinda genis paca jean daha iyi duruyor bence. PG elbise ile bottega ayakkabi guzel ama o kucuk croco Hermes canta hepsinden guzel.

    YanıtlaSil
  2. her zamanki gibi çok kaliteli bu arada louis vuitton ceketin kol detayları hakan'ın son koleksiyonunkiyle aynı olması hakkında bir başlık geliyor mu pelin:)

    YanıtlaSil
  3. Gercekten bir danisman almiyormudur? Inanilmaz bu kadar urunu markayi takip edebilmek secebilmek. Kendine yakisani biliyor. O mavi LV ceketi istiyorummmmm.
    Mina.

    YanıtlaSil
  4. evt zeynep o hermes'cik to die for dediklerinden nefiss !!

    adsız ben benzerliği pek anlayamadım doğrusu. demek istediğin boru kesimmi hani şişkin görünen kollar. bu tarzı birçok marka kullandı sırf hakaan 'a mal edemem açıkçası :) mesela alexander wang da da görebilirsin.

    YanıtlaSil
  5. Prabal gurung İstanbulda satılıyormu acaba. FG nin secimleri çok kaliteli ve farklı. Sanki hiçbir mağazada rastlanmamış gibi.

    YanıtlaSil
  6. Yani neye yorum yapicagimi sasirdim. PG elbise ayakkabi canta. tek kelimeyle mukemmel. ahhh hele o canta. Feryal Gulman spor versiyonuna gelince oncelikle gozluk seciminden dolayi kutlarim. Bu yazin en guzel gozlukleri. LV ceket ve icindeki bluzun uyumu cok hos. Pantolona sen yazdigin icin Pelin cok dikkat ettim. Ama dar giyseydi diye dusunuyorum. Daha iyi olurmuydu bilemedim?? Bu arada FG nin Hermes disinda cantasida varmis. Eeee oda VB. Bunun turuncusunu Netaporter de gormus cok begenmistim. ne diim gule gule kullansin::;)

    YanıtlaSil
  7. Beymen Davetinde çok şıkmış her zamanki gibi :) Ama benim gözüme arkadaki Valentino çarptı vallaha Feryal Gülman'ın bu şıklığına hakaret olucak belki ama :D
    Dİğer kombindeki LV cekete zaten aşığım ki Lv'nin f/f 12-13'ünü ne kadar beğenmediysem s/s 12'sine o kadar aşığım :) Bu kombinde Jean'in paçaları beni çok rahatsız etti. Ve bu Row'lara bayılsam da Feryal Gülman'ın kombinine de tarzına da gitmemiş bence. Tabi ki genel olarak hoş :)

    YanıtlaSil
  8. Yani her iki halinide cok begendim. Spor secimleri Aksam kokteyl hoslugu. Pelin hanim harika bir post hazirlamissiniz yine. Ellerinize saglik. Tum resimler birbirinden guzel

    YanıtlaSil
  9. Arkadaslar ,
    Ben biliorum ki Feryal Gulman giyimi konusunda profesyonel destek aliyor. Bu bilgim saglam kaynaklardan geliyor. Gamze L.

    YanıtlaSil
  10. İster profosyenel destek alsin ister almasin herzman guzel kadin annemle yasit ama benden bile daha genc.

    YanıtlaSil
  11. Profeyonel yazsaymisim daha iyi olucakmis ama neyse^_^

    YanıtlaSil
  12. adsız prabal gurung harvey nichols ve polar moda'da bulabilirsin. emin değilim ama blender'larda da var sanırım.

    teşekkür ederim seçil beğenmeniz benim için çok önemli :)

    gamze profesyonel destek derken neyi kastediyorsun biraz detay verebilirmizsin. hani mağazalardansa onu herkes yapıyor.ama benim bildiğim ve emin olduğum özel olarak kendisine kimse çalışmıyor.

    YanıtlaSil
  13. Feryal Gulman kimden profosyonel yardim alacakki ancak kendisi boyle bir yardim verebilir. Keske verse!!!! O her zaman boyle giyiniyordu senelerdir O zamanlar boyle yardimlarin manasini bilen insanlar bile yoktu. Ben lise yillarimda annemin arkadaslarinin FG nin elbiselerinin resimlerini dergiden kesip terziye diktirdiklerini bilirim. PG elbiseyi cok begendim butunuyle harika olmus. Spor secimde cok guzel. Pantolan konusunda bende kararsizim ama bu tarzida seviyorum Acaba Ceket derimi? Pelin hanim. Resimde tam anlayamadim. Oostlar bugun harika yine

    YanıtlaSil
  14. Feryal hn.ın günlük kıyafetini çookk beğendim pantolonun paça boyunun uzunluğu dışında. Ben de senin gibi bu duruma çok gıcığım Pelincim. Bir-iki cm. kısa olsun nolursunuz:))Böyle kötü görünüyor inanın bize, lütfen yapmayın bunu. Bu cekete bu pantolon süper olmuş. Bence dar kesim jean ile olmazdı. LV cekete ise bittim.

    Üstteki PG elbiseyi de çok sevdim ve Feryal hn.a çok yakışmış.

    YanıtlaSil
  15. kızlar siz onu bunu bırakın da ilk rsimdeki tek taş nedir öyle!on carat filan herhalde!

    YanıtlaSil
  16. Fazılhan ne alemsin nerden ne yakalıyorsun valla bravo )))
    Pelincim bende sinirleniyorum ayakkabıları göremeyince eksiklik hissediyorum gidip kaldırıp bakasım geliyor.
    Herşey iyi güzel ama ceket slim fit olmadığından sanırım hoşuma gitmedi.

    gülnihan

    YanıtlaSil
  17. Teşekkürler :) Bu aralar Valentino'nun hanımcıklığına bir sıcaklık hissediyorum ondan söylemeden geçemedim :)

    YanıtlaSil
  18. Feryal Hanimi ilk defa Jean ile goruyorum. Ve inanilmaz yakismis.
    Yasini klasini bilen bir adin zaten..
    Dogustan Leydi.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.