KALEM ETEKLERİN MODASI GEÇMEZ !!

Kalem etekleri ne kadar sevdiğimi biliyorsunuz. Uygun bir bedende harikalar yaratacak bir güce sahiptir kalem etekler. Giymek herkesin harcı değil ama giyebilende hem zarif hem de asil bir hava yaratmakta üstüne yoktur bu tarz eteklerin.



Kalem etekleri en çok Carine Roitfeld 'e yakıştırırım. O da kendisine ne kadar yakıştığının farkındaki yıllardır kalem eteklerin en güzellerini gözümüze sokmaktan geri kalmaz.

Aslında kalem etekler kalem gibi bir vücuda giyilmeli denir ama şahsen kıvrımlı ve fit vücutlara da ayrı bir güzel durur. Tabi bir Kim Kardashian gibi popoya yastık eklemişin tarzı değil de Dita Von Teese gibi ince belli ama yuvarlak kalçaları olanları kastediyorum.

Giyim kuşamını mercek altına aldığımız bir çok ünlümüzde son zamanlarda kalem etek seçimleriyle dikkatimi çekmeye başladı.

Türkiye 'den bu tarz etekleri en yakıştırdığım isimlerin başında Ezgi Kıramer ve Ece Sükan geliyor.



Bir diğer isim ise Elif Gönlüm. Narin vücut yapısıyla her seçtiği kalem etek çok şık duruyor. Hele geçtiğimiz günlerde katıldığı bir davette giydiği Punto by Siren Ertan deri kalem etek ve üstle harika görünüyor.



Begüm Şen boyu posuyla güzel taşımayı biliyor. Peter Pilotto kalem eteğini beğenmeyenimiz yoktu.



Fatoş Sarıgül 'ün sezonun en trend Burberry Prorsum kalem eteği nefis güzellikte.



Aslı Şen kıvrımlı vücut için en iyi örneklerimizden. İpincecik olmasa da ince beli ve orantılı kıvrımlarıyla kalem etekleri nefis taşıyor.



Siren Ertan Çarmıklı 'nın Givenchy kalem eteği sezonun bir diğer hit parçası.



Gül Saygı 'nın önü derin yırtmaçlı Elie Tahari kalem eteğini çok beğenmiştim.



Eda Taşpınar 'ın vücuduna sahip olup da bu eteklerin kendisine yakışmadığını söyleyebilmek imkansız.



Bu yazdığıma kendimde inanamıyorum ! Derin Mermerci 'nin üstünde kalem etek çok mu silik durmuş nedir ?



Dünyaca ünlü isimler arasında ise Carine Roitfeld 'in yanısıra Dita Von Teese, Miranda Kerr, Sarah Jessica Parker, Victoria Beckham, Brooklyn Decker, Elle Macpherson, Charlize Theron, Amy Adams, Diane Kruger ve Kate Bosworth bu tarz eteklerin yakıştığını düşündüğüm diğer isimler.

Birde 2012 İlkbahar-Yaz sezonunda en beğendiğim ama henüz kimsede görmediğim modeller varki her birine ayrı ayrı kalpçiklerimi gönderiyorum :)




HAKAAN 'dan 2 nefis kalem etek. Hele peplum olanı muhteşem !




VERSACE 'yi sevmem ama bu zımbalı etekler çok klas.



GILES 'in uçları lazer kesim eteğin metalik gri rengine hasta oldum diyebilirim.



Ve son olarak Peter Pilotto 'nun illüzyon eteği.

* Şimdi ben bu konuyu etraflıca ele alarak işliyorum ya. Akıllının biri gelip bu postumu tamamen alıyor, kendince hafifçe değiştiriyor ve şaak diye hazırlayan iki ünlem, yanına kendi adını yazıyor. Bunun en son örneğini KLASS dergisinde gördüm. Hani 800 sayfalık diye övündüğü ansiklopedi kalınlığındaki sayısının 25 sayfasını benim tüm eski postlarımdan arakladığı bilgilerle doldurmuş. Konu başlığı jet-set 'in ünlü bayanları dünya yıldızlarının giydiği hangi ünlü moda markalarını tercih ediyor ?. Hazırlayan aman pardon araklayan Özgün Küçükkahraman ! Hani adını özellikle yazıyorum ki google yapanın karşısına bu notum çıksın. Benim bilgim, tecrübem ve kişisel ilişkilerimle hazırladığım ve hepsine emeğimi, zamanımı sarfettiğim postlarım sahipsiz değildir bu da biline !


Share

Yorumlar

  1. derin mermerci hariç herkes müthiş görünüyor. derin mermerci de stand hostesleri gibi görünüyor zaten. hakan yıldırımın eteklerine bayıldım.

    YanıtlaSil
  2. Siren Ertan ve eteğini çok beğendim. Eda Taşpınar'ın stilini hiç beğenmezken son bir kaç seferdir hoşuma gitmeye başladı burdaki hali de çok şahane bence. Sonra Gül Saygı ve Elif Gönlüm'ünde hakkını yememek gerek. Derin Mermerci kendine hiç yakışmayan hanım hanımcık bir stilde kalmış.

    gülnihan

    YanıtlaSil
  3. derya aynı şeyleri düşünmüşüz bende stand hostesine benzettim kesinlikle. peli senin postaların sadece dergilerden değil başka bloglardan da alınıyor bence çünkü sen hazırladıktan sonra bakıyorum hemen başka bir bloggerda aynı resimlerle hazırlamış.

    YanıtlaSil
  4. Cameron Diaz'a da pek yakıştırırım. Ayrıca en sevdiğim parçalardan biri. Kötü gün dostu kalem etek! :)

    YanıtlaSil
  5. Bu blog bilinmeyen, okunmayan, kenarda kosede kalmis bir blog degil. Nasil bir cesaretle boyle bir ise girisiyorlar, anlasilmayacagini mi saniyorlar acaba?!

    Neyse, konumuza donuyorum. Bu post'u cok sevdim sevgili Pelin, ellerine saglik. Kalem eteklerin en guzellerini ve en guzel kombinleri paylasmissin. Giles ve Hakaan etegi umarim en kisa surede canli canli goruruz. Kesinlikle ikisi de favorim.

    http://fashiononboard.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. Pelin ablacım seninle uyuştuğumuz zamanlar nasıl seviniyorum anlatamam :)
    Kalem etelere ben de bayılıyorum. Önceki trend postundaki sutyenlerle de en iyi kalem etek gidiyor bence bi de ceket tamamdır :)
    Yorumu kısa kesicem malesef iPhone'dan zor oluyor. Ama bu posta gönül ister destan yazsın. Önceden post eddiklerine değinemeyeceğim bile :(
    Carine zaten tartışma konusu bile değil bahsetmeye bile gerek var mı bilmiyorum ama gerekiyorsa ♥ der geçerim :)
    Elif Gönlüm çok hoş. Yakışıyor. Punto bu Seç'ler yakmış duvette'ler en doğrusu olmuş :)
    Fatoş sarıgül'ün Burberry Prosum'u çok hoş ama çok kötü bir kombin olmuş :/ Birkin falan hayır, no, aucun, nein!
    Eda Taşpınarın fiziğe laf yok ama kıyafet yine sıfır bende...
    Evet inanılmaz ama Derin Mermerci çok silik kalmış. Hiç hazırlanmamış hali olsa gerek bu. Onda en doğrusu tisksiz ve şık. Doğruyu yapmış yine :)
    Yabancılarda genel olarak güzel.
    Ben de en favorilerimi paylaşmak isterdim dee işte malum internet bulduğuma şükür ediyorum :)

    Bu arada ablacım hiç kafaya takma. Senin aklını taktığına değmez. Ver Tuğçe ablam gibi mahkemeye olsun bitsin ya...

    YanıtlaSil
  7. Pelin hnm, Post harika olmus, elinize emeginize saglik. Biz turkler araklama sevdasindan ne zaman vazgeceriz bilmiyorum ama hic hos bir davranis degil. Boyle tabi adam olamayiz! hic bir emek sarfetmeden, zaman harcamadan, baskasinin postuna veya design ina gel kon, bir de ustune kendi ismine yaz. Kiniyorum ve nefret ediyorum su copy-paste pardon esinlenme mentalitesine.

    PS. Pelin hnm unutmayin, Orijinaller herzaman taklit edilirler! :-)

    Munihten Sevgiler. Ayse

    YanıtlaSil
  8. Aynısını dedim Tuğçe ablacım :)

    YanıtlaSil
  9. Derin mermerci benim ortaokulda 23 nisan orotoryosundaki halim gibi olmuş.Hocamız beyaz gömlek-siyah etek deyince ne tırsmıştım.
    beyaz gömlek okey,lacivert formalarımızın içine giydiğimiz beyaz gömlek zaten var.siyah etek ise şöyle halloldu:Annemin zayıf günlerinden kalan,birgün içine girerim umuduyla dolap bekleyen siyah eteği üzerime göre kesilip daraltılmadan,sadece içinden tegellenince oldum sana derin mermerci!
    Ben ortokulda jetsosyeteymişim len:)

    YanıtlaSil
  10. Derin mermerci cok silik cok sikici , eda taspinar farkli renkleri biraraya getirmeyi cok iyi basariyor ve yesilin tonlari kendisine cok yakisiyor .Sariyla yesiller enfes olmus. elif gonlum cogu zaman yasina uygun degilde babannem gibi giyiniyor burdada oldugu gibi . gul hanimi bu sefer beyenmedim . hakaan in koleksiyon muhtesem bayildim. Ama nolur kalem etegi sade ve sadece iyi vucutlular giysin yoksa korkunc duruyoor.

    YanıtlaSil
  11. derin mermerci 'nin göze batmayan bir şekilde giyinmiş olmasını anlıyorum çünkü bir yardım organizasyonunda. ama yine de bu tarz eteği taşıyamamış olduğunu düğşünüyorum. halbuki fizik muhteşem o yüzden şaşırtıcı bir durum.

    fn_kn biliyorum farkındayım. ama herkes kendince blog yapmaya ve istediği konuyu işlemede özgürdür derim. yapanlar çoğuda zaten markalari bilen gördümmü tanıyabilen bloglar.ama medya konsuu farklı. mesela karşısında bariz bir YSL ayakkabı varken bunun markasını veremeyip benim tüm verdiklerime şaak diye markasını yazabiliyorsa elbette bunu kendime mal ediyorum. fotoğraflarımı alamazlar. alanın gözünüğn yaşına bakmam hemen dava açarım. ama bilginin nesini dava edebilirim ki. elde birşey yok. işte böyle neyi bilip neyi bilemediğinden yola çıkarak iz sürüyorum. yani kendi açıklarını çok belli ediyorlar. bende orda burda bikbik ötüp elimden geldiğince tepkimi ortaya koyuyorum.

    FashionOnBoard sağol canım. ukalalık yapmak istemiyorum ama ortada olan verilere göre konuşursam benim yarım günlük tıkım onların aylık tirajlarından fazla. zaten bilen biliyor. yani bu gibi cemiyet isimlerini ve neler giydiklerini merak edenler google da araştırdığında mutlaka bana denk geliyorlar. kimse kimseyi aptal yerine koyamaz. ben bir resim için kaynak ve isim veriyorsam aynı şeyi karşıdan da beklemeye hakkım var diyorum. mesela mag derginin soracağı birşey vardı. sordular yadımcı oldum ve nazik bir şekilde katkıda bulunanlar künyesine adımı yazdılar.böyle birşey istemedim üstelik. böyle işini profesyonel yapanlarda var tabiki.

    ayşecim teşekkür ederim.böyle dendiğinde inan kendimi çok daha iyi hissediyorum. harikasın :)

    YanıtlaSil
  12. emege yapilan saygisizliga sinirlenmekte sonuna kadar haklisin ama benim gibi yurtdisinda yasayan bir cok insan ne o dergileri goruyor ne o isimleri taniyor senin ve onlarin okunurluklari arasinda dunyalar kadar fark var ama yapilan tabi ki cok buyuk ayip neyse zaten seni herkes taniyor artik:)))

    YanıtlaSil
  13. kalem etekleri kisa boylular bence tercih etmesin edersede asagiya dogru en cok daralan kesimlerini tercih etsinler...Derin Mermercinin etek boyu 2tik daha uzun ve dar olsa daha hos durabilirdi...

    YanıtlaSil
  14. :-))) Pelin hnm, kendinizi iyi hissetmeniz ve hatta ukalalik yapmaniz en dogal hakkiniz cunku herseyden once yaptiginiz ise onem veriyorsunuz, diger bloglara gore cok daha basarilisiniz. Isini onemseyerek yapan insani seviyorum!! :-))) Su araklama konusunda ise bin bir urlu ornekler var, bitmek bilmeyen bir konu:-( Cok orjinal bir blog oldugu icin surekli veya birsekilde bilgiler kopyalanacak veya araklanacak, Bence gerektiginde hic cekinmeden bu kisileri mhkemeye vermelisiniz!

    Munihten Sevgiler. Ayse

    YanıtlaSil
  15. scelines çok teşekkür ederim. özellikle yurt dışından çok okurum var. mutlaka her ay başı bir mail istilası yaparlarki dergilerden bazı editoryelleri buraya koyayım diye. elimden gelenide koyuyorum tabi ki :)

    ayşecim ben kendimce bir yol buldum şimdilik bunu uygıluyorum. her türlü sosyal medyada car car konuşuyorum :) mahkemeyle uğraşacak vaktim olsaydı keşke :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.