Üç Koldan SİREN ERTAN Geliyor !

 


İstanbul 'a döner dönmez ayağımın tozuyla Punto by Siren Ertan 2012 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu incelemek için Punto 'nun yolunu tuttum. Siren Ertan, Punto ile 2010 yılında yine böyle bir koleksiyona imza atmıştı ve her bir parçasını çok beğenmiştim. O yüzden aşağı yukarı ne kadar sıkı bir koleksiyonla karşılacağımı tahmin ediyordum. Yanılmamışım. Şayet benim gibi deri ve süeti sevenlerdenseniz size bu koleksiyona hayran kalacağınızın garantisini verebilirim.




Öncelikle en önemli unsur kullanılan derilerin ipek kumaş inceliğinde ve yumuşacık olması. Yazın kavurucu sıcağında bile rahatlıkla giyebilirsiniz. Üstelik günün her saati kullanabileceğiniz bir çizgiye sahip. İster ofis ister kokteyl. Hedef kitlesi çok geniş. Aynı şekilde renk skalasıda çok seçenekli. Siyah, beyaz, lacivert, gri, ekru, ten rengi, toprak renklerinin yanısıra sezonun favori renkleri mavi, yeşil, lila ve mercan da kullanılmış. Özellikle pastel renkli parçalar sizi düşünmeden hemen kasaya yönlendiriyor. Fiyat aralığı ise 329 - 779 euro arası.



Siren Ertan bunun yanısıra Çeşme 'de sahibi oldukları 7800 Oteli 'nin butiğinde 'Siren Ertan ISTANBUL' plaj koleksiyonunu satışa sunacak. Bu koleksiyonda bir kadının tüm tatil ihtiyacını karşılayacak herşeyi bulabileceksiniz. Yani 7800 'e giderken aman bunu unuttum şunu neden koymadım diye düşünme derdi yok. Herşey elinizin altında olacak.

Siren Ertan 'ın bu kadarla kaldığını sanıyorsanız yanılıyorsunuz. 9 aydır büyük bir gizlilikle üstünde çalıştığı bir parfüm projesi varki buna değinmesem olmaz. Fransa 'da üretilen parfümün ismi Siren Ertan ISTANBUL. Parfümü satışa çıkmadan deneyen sayılı şanslılardanım ve size şu kadarını söyleyim. Tek kelimeyle muh-te-şem !! Üstünden 24 saatten fazla süre geçmesine rağmen koku hala bileğimde ve zaman geçtikçe dahada güzelleşiyor. Parfüm hakkında size daha fazla teknik bilgi veremiyorum. 8 Mayıs 'ta Beymen 'de tanıtılacak ve bu tarihten sonraki 3 ay içinde bazı Beymen'lerde "exclusive" ürün olarak satışa çıkacak. Ahh keşke size parfüm şişesini gösterebilsem. Ama süprizi bozmamak adına ne yazık ki elim kolum bağlı.

İşin enteresan tarafı geçtiğimiz günlerde Okan Bayülgen 'in eşi Şirin Ediger 'in twitter'da çocuklarının isminden yola çıkarak İstanbul isminde bir parfüm çıkaracaklarını ilan etmesi. Siren Ertan tarafı atıyla Üsküdar'ı çoktan geçmiş işi bitirmiş. Bakalım bu gelişmeyle Bayülgen tarafı kararlarından vazmı geçecek yoksa bizleri önümüzdeki aylar sıkı bir İstanbul Parfüm Savaşları 'mı bekleyecek bunu ancak zaman gösterecek.


Fotoğraflar : Cengiz Dikbaş

Share

Yorumlar

  1. İsterse guzel kokmasin hatta hic kokmasin kosa kosa tabiiki " siren ertan istanbul " alacgm:) tek kelimeyle bayiliyrm bu kadina..

    YanıtlaSil
  2. siren ertandan kötü koleksiyon gelebileceğini düşünen varsa kendini bi binadan atsın bence :)) parfüme alerjisi olan biri olarak illede gidip gidip denediğim parfümleri bi kenara bırakıp siren ertan istanbul u merak etmekten ölüyorum..benim için önemli konuda şişesi..azıcık tüyo ver pelin nolurrrrrr :((

    YanıtlaSil
  3. fotoğrafların kalitesinede öldüm bittim siren hanımın makyajı bileklikleri muhteşem :))

    YanıtlaSil
  4. sadecebenemel ancak şu kadarını söyleyim çok şeker bir pembe tonunda. ayyy nasıl çatlıyorum fotoğrafı koyamadım diye anlatamam :)

    YanıtlaSil
  5. Sevgili arkadaşım Siren gerçekten neye imza atsa çok başarılı geçen Punto'ya yaptığı koleksiyondan aldığım parçaları yaz kış giydim halada giyiyorum sanırım bedenim değişmedikcede daha çok seneler giyeceğim. Parfümünü bende önceden deneyebilen şanslılardan biriyim hakikaten enfes bir koku ve kalıcılığı mükemmel.Parfüm yaklaşık 4 ay kadar önce şekillendiğinden beri kimseye söylemeden sabırla beklemekteyim :)Kendiside bir süredir parfümünü kullanmakta.Şimdi sizde merakla 8 Mayıs'ı bekleyin bakalım :)

    YanıtlaSil
  6. reklamları izlediniz... ve şimdi hava durumu

    YanıtlaSil
  7. adsız bu yorumunu beğenimi belirttiğim her postun altına yazmanı dilerim :)

    YanıtlaSil
  8. 10 parmağında 20 marifet var Siren Ertan'ın..merakla bekliyorum parfümünü

    YanıtlaSil
  9. bu haberde en çok popomla güldüğüm konu bayülgenin yavrusunun adına parfüm çıkaracak olması:))))buyur nerden yakarsan yak. bu bayülgen kafamızı becerdi magazine bok ata ata adamın yaptıklarına bak. magazin güllerinin yaptığı pr çalışmalarından geçiyor yolu hep:) zaten istanbul ismide en büyük magazin gülü olan paris hiltondan yola çıkılarak konulmuş belli ki. sen gel magazini eleştir sonrada o magazinin orta göbeğine kur çadırını gelene geçene bok at çelme tak:)) vasat zekaya sahip olup zamanında okuduğu kitapların ekmeğini yiyen adamıda ülkenin en zekisi yaptılar vay vay memleketimin haline. aynı olayı avşar kızı da yapıyor ama onda zekada yok bilgide yok:)) bu kadar basit bu ülkede en zeki bilmem ne olmak:)

    siren ertan ın saçının boyuna bayıldım. ne uzun ne kısa hem seksi hem hanım kız olmak için çok ideal boy:) yalnız otelede bayıldım devasa yükseklikte değil. pansiyon gibide değil. bu sene inşallah yolumuz düşer.

    YanıtlaSil
  10. Siren Ertan gerçek mi acaba? Yani bu kadar güzel, başarılı, akıllı, zarif, doğru insanı bulmuş ve mütevazi bir insan evladı var mıdır bırakın Türkiye'yi dünyada. Tek kelimeyle bayılıyorum. Parfümü de gerçekten merak ettim. Acaba Ankara'da satılır mı?

    Pelin seni de gerçekten çok beğeniyorum ve de tanımasamda seviyorum. Kimseyi rencide etmeden yaptığın eleştirilerinle ve bir "ev hanımı" olmana rağmen engin moda bilginle bizi mest ediyorsun. Hergün brkaç defa bakıyorum acaba yeni post var mı diye. Dergi almayı bıraktım o derece:))
    Ayrıca en çok merak ettiğim dolaplardan birisi de seninki:))

    YanıtlaSil
  11. Acikcasi Punto icin tasarladigi ve bu resimlerde uzerindeki giysileri begenmedim. Siren hn kendi cok daha hos giyiniyor Ama parfumun guzel bir koku olacagindan suphem yok. Ama parfumde guzel koku kadar kalicilik onemli. Umarim kalici bir parfumdur. Zevkle kullaniriz

    YanıtlaSil
  12. derya yine çok doğru bir noktaya değinmişin :) gerçektende magazine bu kada öcü muammelesi yapıp üstüne birde magazinden beslenerek kızının adına parfüm çıkartmak nedir :) hani dam üstünde saksağan dedikleri bu olsa gerek. ama tüm bunlara rağmen hem okan bayülgen'i severim hemde şirin ediger 'i. bana çok karizmatik gelirler. severim kısacası.

    awww ZO ne kadar güzel iltifatlar bunlar çok teşekkür ederim. :)

    merve parfüm zevkleri farklıdır o yüzden kesin birşey diyemem. şahsen ben kokuya bayıldım. nerdeyse 2 gün olacak hala kokuyu alabiliyorsam kalıcılık anlamında gayet başarılı demektir. tabi bu iş her tende farklılık gösterir.

    YanıtlaSil
  13. Koleksiyon yine Siren Ertan Çarmıklı kalitesinde. Söyleyecek söz yok :) Benim gözüme ayakkabılar takıldı. Beyaz LV'leri maviş elbisesi ile bir güzel olmuş bir güzel olmuş bayıldım. CL'lerine de bayıldım. Extra yüksekler. Bu arada Pelin ablam, yazın ilk aşkları postunda imitasyon krokodillisi yok muymuş demişim. İki fashionista'mızda da düzünü görünce aklıma geldi yine. Ama Zara'da bile çakması olan bir modelinde krokodilsizi ne kadar çekici tartışılır.

    Neyse. Siren Ertan'la ilgili her bir şeye bayılıyorum ki 7800'ü de çok seviyorum ve bir ara (mümkünse bu yaz, zaten geçen yaz olmadı) zaman bulursak itmek istiyoruum !! :)

    Parfümde de başarılı olur SEÇ kanımca. Ve eğer Bayülenler durmazsa SEÇ onları ezer de geçer. Savaş bile diyemeyiz bence ;D

    YanıtlaSil
  14. bu kadının saç rengine bayılıyorumm__________

    YanıtlaSil
  15. Bir kere bu arkadaşa edecek lafım yok. Bildiğin güldüm :D Zaten ettiğin lafı da anlamaz her halde. Tabi laf edemememin bir nedeni de Nutella da olabilir. Ama blog dünyasında beğendiğini paylaşmıyacaksın da ne yapcan? Reklam de sen istersen. Reklam olmamasına rağmen olsaydı bile hakeden birine Pelin ablamın ağzından reklamı da severek okurum ben!

    YanıtlaSil
  16. Pelinim blog senin blogun; reklam olsa dahi istemeyen bakmasin,girmesin...Adi ustunde blog...Bu arada (resimlere bakinca farkettim ki) Siren Ertan'i kilosundan dolayi ayrica takdir ediyorum. Cunku ne sisman (tas hatun), ne de sagliksiz gorunecek kadar zayif...Parfumumun misss kokacagindansa zaten suphem yok!! I luv u Siren..

    Inci Mercan.

    YanıtlaSil
  17. pelin abla etel balerin yeşil pantolonlu çok güzel kombini var ht de aykkabılar ne marka çok merak ettim o kombinde

    YanıtlaSil
  18. pelin abla cl ayakkabılar daffodile nude heralde dimi

    YanıtlaSil
  19. Kim önce davranırsa o isim hakkı da alır, patent de alır. Çok merak ediyorum SEÇ'nın kokusunu.Şimdiden kendisini tebrik eder, hayırlı olsun derim. Güzel olacağına da eminim. Şimdiden buradan misssss kokular burnuma gelmeye başladı. Yalnız benim o kokuya ulaşabilmem zor olmaz inşallah. Acaba İzmir Beymen'e de gelir mi?

    YanıtlaSil
  20. Papişcim umarım İzmir Beymen'e gelir gelmez isede istetiriz :)

    YanıtlaSil
  21. fazılhancım hayır croco olanını LV istanbul getirmemiş. isteyen olmamış. böyle exclusive parçalar için vip müşterilere pre-order yapıyorlar. belki alan olmuştur ama burdaki lv 'de satışa sunulan feryal gülman ve siren ertan 'da gördüğümüz düz modeli.

    evet tuğbade. pembe beyaz ten rengine çok yakışıyor değil mi ?

    huysuzum herhangi bir ipucu veremiyorum ne yazık ki :(

    evet inci ve yıllardırda bu kadın hep aynı kilodadır. bende çok yakıştırıyorum. tam kıvamında bir zayıflık.

    adsız ilerki günlerde etel baler 'in kombinini konu edeceğim merak etme :)

    evet cl deffodile :)

    papişim ve nihancım mutlaka diğer şehirlerdeki beymen'e de gelecektir diye tahmin ediyorum.

    YanıtlaSil
  22. Umarım gelir yoksa nasıl kokuyor diye meraktan çıldırırım :)

    YanıtlaSil
  23. buakşam seç papermoon'daydı. Biz 20'likleri çıldırtacak kadar güzeldi, bu kadın ne yapsa ben alırım çok beğeniyorum fanclub açsa üye olucam nerdeyse parfümünü sabırsızlıkla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  24. gosterilen kiyafetleri bahar/yaz icin donuk buldum, dediginiz pastelleri bilemem. Siren hnm da ayakkabiyi kapatan asiri ispanyol pacali hos olmayan goruntuye adini yazdirdi bu sayede. kisisel not: yazin sueti giymesem, sirf baksam da fenalik gecirebilirim.

    kokuda insanlarin yabanci marka takintili olduklarini dusunuyorum, es dost disinda pek talep olacagini sanmiyorum. ben ise degil almak, ozellikle denemek icin dahi gitmem, kendime uzun zamandir yakistirdigim kokulardan sasacagimi sanmam.

    YanıtlaSil
  25. Siren HAnimin saclarini hic bir zaman begenmedim. Kendisi ne kadar zarifse saclari o derece alaturka bence. Daha dogal renkeler ve sekiller kullansa daha da kusursuz olacak..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.