2012 CANNES FİLM FESTİVALİ - 5.Vol

 


Çekilin bakim yoldan Nicole 'cuğum geliyor :) O kadar uzun zamandır eski Nicole 'u arıyorum ki Cannes 'a geldiğini duyduğumda yine de ister istemez içimi bir heyecan sardı. Nolursun bu sefer yanlışlıkla da olsa eski ihtişamını ve güzelliğini göreyim diye yalvarmama az kalmıştı :)

Ve çok şükür dileğim gerçekleşti. Lanvin elbiseyle adeta bir içim su. Kusursuz ve harika !! Saçlarının rengi, teniyle elbisenin rengi muazzam bir uyum içinde. Hele taşlı askıların zarafeti 10 üzerinden 10 puan ! Sadece şık olmakla kalmamış elbiseye ve tenine de uyan nefis bir makyaj yapılmış. Saçları da aynı şekilde kusursuz güzellikte.



Basın tanıtımında ise Antonio Berardi elbisesiyle yine harika görünüyor. Artık günümüzde bacak boyu daha uzun görünsün diye ten rengi ayakkabılar seçiliyor. Nicole 'da boy derdi olmadığından giymiş simsiyah bir Manolo Blahnik stiletto. Çok şık !



Havaalanı şıklığı da çok hoşuma gitti. Yeni saç modeli, beyaz pantolon üstüne beyaz transparan gömleği, hırkası ve babetleriyle kendisine en yakıştırdığım casual tarzda.



Diane Kruger olmazsa olmaz. Üstünde barbie bebekleri kıskandıracak güzellikte bir Chanel elbise görüyorsunuz. Chanel 'in bu en sevmediğim ve stylingini rezalet bulduğum 2013 koleksiyonunu iyi göstermek için Diane 'den iyi bir malzeme bulunamazdı. Baştan aşağı kusursuz bir güzellik ve şıklık içinde.



Ve beni hayal kırıklığına uğratan Kirsten Dunst. Bugüne kadar gayet iyi giderken bu Louis Vuitton elbiseyi hangi akla hizmet seçmiş bilemiyorum. Sorunum elbisenin kendisiyle. Hem su yeşili hem de bebe mavisi kullanılmış. Üst ve alt bölge birbiriyle alakasız. Hele eteğin 2 katı çok amatör işi. Yani 40 yıl düşünsem bu bir LV diyemem o kadar feci. Birde yine karışık renkli mineli LV clutchda kullanılınca ortaya karışık bir çorba çıkıvermiş. Olmamış Kristen hemen iyi bir seçim yapıp bu hezimeti silmen gerekir ona göre ! :)



Ve Kim Kardashian. Yani Nicole, Diane ve Kristen üçlüsünden sonra bu kadını koyuyorum ki aradaki dağlar gibi stil ve zarafet farkını daha iyi anlayalım :) Bu kadını idolü olarak gören varsa kendileri için üzgün olduğumu da belirtmeden geçemeyeceğim :) Kadın aslında güzel bir kadın. Yani vücut kötü hem de ciddi anlamda kötü ama yüzü çok güzel. Beğeniyorum yüz hatlarını. Özellikle makyajı abartmadığı vakit gerçekten çok hoş görenebiliyor. Ama işte zarafet parayla satın alınamayan tek şey. Her markayı herşeyi satın alabilecek gücünüz olsa bile havanızdaki asaleti satın alabilmeniz imkansız. Kim Kardashian buna en güzel örneklerden biri. Elimizde 3 örnek var. İlki Emilio Pucci. Hatırlarsanız bu elbiseyi daha önce Gwyneth Paltrow giymişti ve çok beğenmiştim. Kim 'cik bu kalça ve popoya hangi kafayla bu elbiseyi giymiş bilemeyeceğim. Bu tarz vücudu olan Jennifer Lopez 'de var ama zamanla neyi nasıl giyinmesi gerektiğini öğrendi ve iyi de uyguluyor. Birde Gwyneth 'in kusursuz taşıyışından sonra nasıl bir özgüvense artık kendi de giymek istemiş.

Geçiyoruz Balmain elbiseye. Bu elbisede birçok kişi tarafından giyildi ama hiçbiri Kim kadar kötü görünmedi. Hadi elbise bir şekilde üstüne oturmuş taşımış diyelim. O botlar neyin nesidir Allahım ?!?!

Ve bir Elie Saab. Elbisenin rengide kesimi de çok yakışmış. Ama bu elbiseye o siyah ayakkabılar seçmek bir cinayet !! Üstelik makyajı son zamanlarda gördüğüm en kötü uygulama ! Mücevherleri ise gereksiz yere büyük. Aman genç kızlar sakın bu tarz makyajı evinizde yalnızken uygulamayın başınıza geleceklerden ben sorumlu değilim :)



Son olarak Aishwarya Rai. Doğum sonrası fazla kiloları memleket meselesi olan şanssız kadın. Kendisi dünya güzeli seçildi ama defalarca yazdığım gibi ben bu kadını oldum olası öyle yere göğe koyamadıkları kadar güzel bulmam. Hamile olmadan evvel de kiloluydu. Bir dünya güzeli olarak elbette her daim bakımlı ve güzel olmalı ama anne olduktan sonra bu kadar baskıyı da çok acımasızca buluyorum. Halk işi o kadar abartmış ki işi Victoria Beckham ile kıyaslamaya kadar götürmüş. Bu kadın yeni doğum yapmış, süt veriyormuş kimin umurunda ?! Hemen 1 ay içinde sıfır beden olmalı. Te Allahım ya !! Anlaşmalı olduğu marka yüzünden Cannes 'da görünmek zorunda. Kilolarını biraz olsun saklamak için geleneksel bir çizgi seçmiş. Yaşadığı tedirginlik nasıl da yüzünden okunuyor. Bence gayet güzel ve hoş görünüyor. Bu denli altın rengi içinde güzel görünebilmek kolay değildir. Tüm ağır havayı iyi taşımış. Taşımasa da taşımış derdim zaten. Kıyamam ya bana dert oldu iyi mi :(


Share

Yorumlar

  1. Aishwarya Rai için yapılan iğrenç yorumlar benim çok canımı sıktı. Söylediklerinin her kelimesine katılıyorum Pelin. Kadıncağız kilo aldı diye yapılmadık kırıcı eleştiri kalmadı. Sanki herkes sıfır beden gözünü sevdiğimin dünyasında. Herkes Victoria Beckham olmak zorunda değil. Hamilelikte az kilo alan kadınları eleştirmek ne kadar aptalcaysa, fazla kilo alanları da eleştirmek bir o kadar aptalca. Herkesin bünyesi aynı değil. Sanki kilo hayat memat meselesidir. Ulan bırakın kadını da anneliğinin keyfini çıkartsın. Kilo bu, alt tarafı kilo. Hepimiz insanız, dönem dönem alırız da veririz de. Yuh diyorum bunu bile eleştirebilecek kapasitedeki insanlara.

    Nicole Kidman çok zarif görünüyor.

    Kim Kardashian her zamanki avam ve Bülent Ersoy esintili rüküşlüğünde.
    Hiç sevmiyorum bu kadın.

    derya

    YanıtlaSil
  2. Nicole Kidman olağanüstü görünüyor.Kusursuz şıklık bayıldım dünki nina ricci elbise hala ilk sıramda o elbiseye başka türlü tutulmuştum ama bu lanvin elbise de kalp atışlarımı hızlandırdı çok güzel olmuş nicole devamını dilerim. Kim kardashian konusuna gelince bu kadını hiç sevemedim çok itici geliyor bana. Vücudunu tanımıyor bir kere. Kendi fiziğini şahane birşey sanıyor. Dapdar giyinip meydana çıkıyor birde havalı havalı bakıyor bakın bakın giydim işte ben giyersem böyle giyerim diyor gözlerinle tam deliyorum çıldıyorum!! Sinir oluyorum. Kardeşim sende vücut yokki göğüsler büyük kalça kocaman ne giysen sırıtıyor hiç birşey yakışmıyor sana artık aynaya bak yani anla bu durumu lütfen!! Kendini güzel de sanıyor tamam çok çirkin yüzü yok ama güzel de değil o kadar. Vallahi ben bu Kim Kardashian için ne desem az. Sinir oluyorum sinir!!! Bu bana herşey yakışır'a katılan kızlar gibi bir hali var. Oraya çıkanlar da ben güzelim ne giysem yakışır diyor sonuç fiyasko daha birgün güzel olduklarını görmedim. Daha bu gün izliyorum kızın biri diyor benden güzeli yok. Te allahım sanki charlize theron ağlıyım mı güleyimmi bilemedim. Neyse konu dağılmasın ama bu kim de ortalıkta fazla iddaalı kıyafetlerle dolanmasın vücut kötü. Kötü!!! Şu hamile kilolarına gelirsem geçenlerde gül saygı'nın konuk olduğu bir programı izledim. Sordular kilolarını nasıl verdin diye gül hanım dediki allah allah kardeşim bu kilolar namus lekesi gibi üstümüze yapışıyor herkes ayıplıyor kimseyi ilgilendirmez ister veririm ister vermem dedi. Benim önceliklerim farklı belki istedğim zaman ben vermesini bilirim vermezsemde kimseye dert değil dedi. Bayıldım gül hanımın yorumuna helal olsun vallahi!! Kimseyi ilgilendirmez canım yeni doğum yapmış kadın illa victorıa beckham gibi mi olcak!! İyice sinirlendim susayım en iyisi!!

    YanıtlaSil
  3. kırmızı halı denince aklıma hep nicole kidman gelirdi. bu elbisesindeki en güzel özellik askısı. çıplak tende duruşu muhteşem görünüyor. makyajını saçını ve o güzelim küpelerini çok beğendim.
    beyazlar içindeki gündelik halide çok hoş rahatça üzerimize copy paste yapabileceğimiz bir tarz:)
    kim kardaşyanın poposundan nefret ediyorum. giydiği her elbisede kötü duruyor bu kadın üzerindeki avamlıktan kurtulamıyor. bu kadındaki en iyi şey çok iyi göz makyajı yaptırması o gözler başka bişeye dönüyor.
    aishwarya çok hoşşş bayılıyorum böyle etnik kıyafetlere. hele ki hint elbiseleri dehşet bişey.

    YanıtlaSil
  4. Nicole. K. Ruya gibi. Bu ne hosluk. Herkesi herseyi golgede birakti. Ama DK da bu Chanel elbiseyle seker gibi olmus. Kardashian kardesler icin tum yazilanlara katiliyorum. Feciler. Amerikadada belli bir cevre tarafindan cok avam bulundularindan eminim. Ama akil almiyor. Dunyanin en cok kazananlar listesindeler

    YanıtlaSil
  5. ben de uzun zamandır Nicole'ün bu nefes kesici halini bekliyordum. çok mutluyum valla, olağanüstü görünüyor.

    YanıtlaSil
  6. Pelincigim alakasiz olacak ama Carine Turkiye'ye geliyormus, Vakko'da kitabini imzalayacakmis.

    Inci Mercan

    YanıtlaSil
  7. Postun cok guzel olmuş. O kadar incelikle lady ler ve krolar tiplerini katıyorlar ediyorsun ki takipçilerin gercekten ciddi ders cikardilklarinda özellikle genc kusak cok daha seçkin olacaklar. Özellikle chanel 2013 icin söylediklerine bayıldım. Aynen katılıyorum. Annelik başka bir duyguyla ikamesi olamayacak bir duygu. Genellikle kadınlar bebekleri iki yasına gelmeden kadınlıklarını hissetmezler. Anneler özellikle de emziriyorsa başka bir önceliği olmadigini düşünür. Hayatın güzellikleri sadece görsel olarak yaşanmamalı. Bazı şanslı bünyeler vardır kilo almaz, Victoria secret meleklerinin anne olsalarda farklı oldukları doğru ama bence gösteri dünyasındaki kisilerde her kadin gibi bu süreci
    yasadiklarini gostererek de rol model olabilirler.

    YanıtlaSil
  8. Kim kim kim bu kardashian??? Feci antipatik. Bir zamanlar Hilton kardesler vardi onlar gitti kardashianlar geldi, eminim bunlarda bir zaman sonra sonup giderler. Ama bunlar icin soyleyebilecegim tek kelime var, o da ..... TRASH!!!

    Aishwarya Rai icin yapilan elestirileri kiniyorum. Kadin herseyden once Anne olmus. Dunyadaki en kutsal, en guzel ama en zor meslekdir, bunu bilmeyenlere anlamayanlara duyurulur. bazilari bunu unutmus unuttugu gibi de birde utanmadan dile getirmis. Hic kimse VB olmak zorunda degil. tum anneleri kilolu kilosuz, hepsini cok seviyorum! Kendimide dahil ediyorum :-)))))

    Diane, Nicole cok siklar, hele huysuzunda dedigi gibi nicole havaalani sikligina bayildim.

    Sevgiler. Ayse

    YanıtlaSil
  9. Evet, Pelin ablamında bildiği gibi telafi yorumum ike karşınızdayım :) İlki kadar ayrıntılı olmasa bile yorumauz bırakmam :)
    İlk olarak Nicole Kidman muhteşem görünüyor! Lanvin elbisesi çok ama çok yakışmış. Ben bir tek küpelere takıldım onun dışında harika! Mükemmel bayıldım :)
    Antonio Berardi'si ile daha classic ama hala mükemmel görünen çok hoş bir görüntü sahibi olmuş basın toplantısında.
    Ama ben havaalanını beğenemedim. Çok basit kalmış bence. Ayrıca çok bir şıklık da göremedim.

    Diane Kruger benim Doğum günü koleksiyonumla mükemmel görünüyor! Bayıldım! Ben Chanel'in bu resort 13'ünde güzel parçalar olduğunu düşünüyorum. Ama styling konusunda katılıyorum.

    Kirsten Dunst'ın LV'u benim bu sezonki markamla aynı etikete sahip olamaz olmamalı! Nerde benim bu sezonki favorim? O f/w 12-13'den belliydi zaten! Ne bu haller LV'cuğum.

    Heh al bizimki. İlk yorumda ona karşı olan öfkemi biraz da olsa attığım için kendisi hakkında öyle uzun uzadıya yazmayacağım. Hem yayınlanma imkanı yükselir ;) Evet bu hayatımda gördüğüm en iğrenç kadın (Sadece görüntü anlamında çirkinlikden bahsedmiyorum, aynı zamanda akılsal ve ruhsal problemleri de var arkadaşın) Ermeni soykırımı'nının sözde yıldönümünde Cosmopolitan mıydı o dergiye kendisinin fotoğrafını Türkiye'de yayınladı diye dava açarken kendileri Pucci katliamı yapıyor ya!
    Balmain elbise de nasıl olduysa üstüne olmuş ama Kim değil mi işte!
    Elie Saab da maşallah Kim'e bile yakışdıysa artık burdan kötü elbise çıkmaz. Ama işte insan bu durumlara düşürmesin bu arkadaş bunu da mahveder. Görgüsüz değil mi işte illa mücevherleri gözüne sokar.
    Ailenin geri kalanının Anaları ve Kim'in yolundan gitmemesi dileği ile. Khloe de bu potansiyel yar vallaha Kim'i al ona vur ama hala kurtalınabilir.

    Aishwarya Rai bence de öyle Kainat güzeli derecede güzel değil bencede ama Allah aşkına çok güzel kadın yani :) Ama böylesine kutsal bir şey hakkında böyle yorum yapan densiz, egoistlerden geçen sefer uzun uzadıya şikayet etmiş olsam da bu sefer etmiyeceğim. Ama bu kadın onlara ne dedi yahu? Kim gibi ülkenize düşman mı? Hiç değil. Kadın Kainat güzeli seçildi size ne be? İster zayıflar ister oturur evde Burger king fantezileri ile yaşar! Kıskançlar kıskanç egoistler. @Gamze ablanın Gül Gölge hakkında anlattıklarına tamamen katılıyorum. Bi de sen gizlemek tedirgin falan diyince ben de kötü oldum :(

    YanıtlaSil
  10. Aiswarya Rai cok guzel.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.