2012 MISS TURKEY

Yarın akşam Türkiye 'nin en güzel bir kızı daha seçilecek. Aslında niyetim bu geceyi sizlere yarışmadan canlı canlı sunmaktı ama ne yazık ki bana yine Bodrum yolları göründü. Davetiyemi kullanamasam da çok şükür twitter 'ımız var :) Yarın akşam takipçilerimle bol bol çekiştiririz kızları :)

Olay güzellik olduğu için kimse kusura bakmasın kızları her anlamda didik didik edeceğiz.

Şimdi genel olarak ilk söyleyeceğim şudur arkadaşlar. Hiçbir adayın fiziği beni heyecanlandırmadı. Elbette güzellik görecelidir herkese göre farklıdır. Ben bana ait olan kısmından mesulum. Hiçbir aday benim gözümde Türkiye 'nin en güzeli olacak kadar güzel değil. Ha içlerinde elbette güzel olanlar var ama işte o 'en' kelimesi varya işte onda ister istemez çok şey arıyorum.

Bir kere kızların tanıtım fotoğraflarını hiç sevmedim. Bazılarına kıyak çekilmiş bazıları sanki özellikle harcanmış. Pozlar, açılar, ışık falan herşey kötü. Mesela Merve Akman ve İlknur Melis Durasi isimli yarışmacıların o tuhaf pozları nedir Allah aşkına ?! Ben bakarken utandım :)

Geçenlerde gece uykum kaçtı televizyona bakiniyim dedim karşıma Star kanalında adaylar çıkıverdi. Kamp süreçlerimi gösteriliyor yine yarışma içindeler mi programın konseptini katiyyen anlamadım. Hatta biri sonunda elendi gitti. Hangisi elendi gitti hiç bilgim yok. Kızlara oyunculuk dersi verdiriyorlar hatta ellerine bir metin verip hepsinden rol kesmelerini bekliyorlar. Nasıl acıdım kızların haline anlatamam. Başlarına gelecekleri bilselerdi katılırlarmıydı bilemiyorum :) Velhasıl efendim elbette oyunculukta çuvalladılar ama bu vesileyle fotoğraflar haricinde kızları ekrandan da görmüş oldum. Neticede fotoğraftaki halleri en iyi halleriymiş onu anladım :)

Fotoğraflardan yola çıkarsak favorilerim Tuğçe Kurşunoğlu, Merve Akman, Açalya Samyeli Danoğlu ve Merve Sarı diyorum.

Şimdi madde madde tek tek adayları ele alma zamanı ;



Tuğçe Kurşunoğlu 'nun yaşından çok büyük göstermesi dikkat çekici. 20 yaşında değil de sanki 30'lara yakın bir fiziği var.



Merve Akman ikinci fotodan kazandı. Hoşuma gitti. Hafif Azra Akın 'ı görüyorum.



Açalya Samyeli Danoğlu 'nun havasını beğendim. Saçları, yüz hatları, gülümsemesi gayet hoş.




Merve Sarı 'nın burnu bariz estetikli. Bu yarışmalarda benim bildiğim estetikli olmamak birinci şarttır. Kurallar değişti de ben mi kaçırdım acaba ? Bunun dışında gayet hoş bir kızımız.



Buket Açıkgöz 'de Cansu Dere havaları sezdim. Süpriz yapabilir.




Buse Varol 'un gözler güzel ama genel olarak köyün çeşme başı güzellerine benziyor. Yuvarlak hatlı ve kısa boyunlu.



Ceren Yılmaz kızımızın gözlerinden cidden korktum ! Kendisinden iyi bir yerli Tomb Raider olurmuş :)



Çağıl Özge Özkul 'un pozu iyi ama ekrandan beklediğimi bulamadım.



Çağla Dikici 'de fena değil. Favorilerime yazsamıydım acaba arada kaldım.



Çağla Zoralioğlu ı-ıh.



Elif Merve Çolak 'ın yüzündeki acıların çocuğu Emrah ifadeyi sevmedim.



Gamze Balım kaybederse dudaklardan kaybeder.



Fotoğrafları ilk gördüğümde tartışmasız en iyisi Gamze Kayalı demiştim. Meğersem bu kızcağımız Bugün Ne Giysem ? 'de yarışmış ve eldeki görüntüler pek bir fena. Aynı kız olduklarına inanmam epey vakit aldı !!



Gözde Coşkun kızımız acilen dişlerini yaptırmalı. Napalım konumuz güzellik ve bu bir güzellik yarışması. O zaman kimse yazdıklarıma gocunmayacak.



İlknur Melis Durasi 'yi hiçbir yere koyamadım. Ne evet ne de hayır diyebiliyorum topu size atıyorum.



Meltem Tüzüner çok hülyalı bakmış ama yemezler canım :)



Öykü Bulut 'un ilk resmi falso ama ikinci fotoda yüz hatları fena değil.



Semiha Bezek ortaokul öğrencisi gibi. Almayım kalsın.



Şimal Yavuz 'un alnı çok güzel. Valla bunu yazarken kendime nasıl güldüm anlatamam. Hala gülüyorum :)



Berna Özkeskin 'in buraya kadar nasıl kaldığını bile anlamadım !



Begüm Zabun 'da bir ışık görüyorum ama o kadar. Yine de bir süpriz yapabilir sanki.

Çok fazla beğendiğim olmasa da geçen senelere oranla daha az aaaa bu nasıl buraya kadar gelmiş olmaması adına gayet güzel bir gelişme. Bu fotolar elbette yarışma gecesi göreceklerimize kıstas bile olamaz. Hatta bir çoğunu tanımakta zorlanacağıma eminim. İyi bir saç, makyaj ve kıyafete yerinde bir endam, hava ve iyi yürüyüş kattılarmı hepsi bambaşka görünecektir.

Birde benim şu güzellik yarışmalarında her zaman uyuz olduğum bir unsur vardır. Taçlar. Bir türlü bu taçlar seçilen güzellerin kafalarına iyi oturmaz. Bazısı yamuk durur hatta düşer hemen toparlanır. Bu seneki taçları Boybeyi hazırlamış. Umarım bol taşlarla iyice ağır bir taçtır da güzelcene kızlarımızın kafasına oturtabilirler. Bence bunun bile özel provası yapılmalı.

Tabiki de sizlerin adaylarını çok merak ediyorum. Bakalım hangimizin seçtiği yarın mutlu sona ulaşacak :)


Share

Yorumlar

  1. Sen de çok ağır eleştrimişsin yazık canım :)
    Merve Sarı güzel görünüyor ama boyu kısa sanırım. Çok çelimsizler ya hiçbir çekicilik yok bence 25 yasın altı daha ergen gelişimi tamamlamamış. 25-30 yas arası olsa bu yarışma daha iyi :)

    YanıtlaSil
  2. Pelin' cim; Merve Sarı son bir kaç yıldır neredeyse her Miss Turkey'e katıldı. Hatta yanılmıyorsam 2 yıl önce birinci seçilemeyince " Ama ama ben favoriydimmm, burnun estetikli diyerek seçmediler, benim hakkımdııı " diye ekranlarda bir süre zırıldayıp durmuştu :))))

    Hande

    YanıtlaSil
  3. Tuğçe,çağıl ve çağla dikici favorilerim arasında..Çağıl zaten arkadaşım yüreği güzel insan...Buketin saçlar çok iyi maşallah.Busevarol da bana benziyor heheheh ama boynu ve saçları kısa :)
    Herkese başarılar senin diline düşürmesin Allah:)


    www.zuhalvarol.com

    YanıtlaSil
  4. Miss Turkeyi düzenleyenler güzellik yarışması düzenlediklerinin farkındalar mı acaba?Miss Turkey modellik yarışması değildir.Bu kızlar best modele katılsın.Uzun boylu fiziği iyi diye herkes güzel olamaz ha model olur o ayrı ama güzel başka birşey.Şu ana kadar çarpıcı güzellikte birini göremedim.Yüz güzelliği nerde?Sırf boyla olmuyor.Ayrıca neden hiç sarışın yok ya da kızıl tamam genel de esmer bir milletiz de hiç mi sarışın ya da kızıl olanımız yok.

    YanıtlaSil
  5. nerde o eski güzeller dedim bakarken ayrı bi havaya müthiş güzelliğe sahip hiç kimseyi göremedim geçen senede öyleydi.ne pozlar poz estetik diye bi şey yok malesef okuyanda sanır ki profesyonelim hayır sadece gördüklerim..başarılar dileyerek susayım en iyisi :)

    YanıtlaSil
  6. Sectiklerinden birtek Merve Sari'ya katilmiyorum Pelincim. Aralarinda en avaraj goruneni. Sokakta o tipte bi suru kiz var bi ozelligi yok bu kizin.

    Tugce Kursunoglu ve Açalya Samyeli Danoğlu arada en cok parlayanlar bence.

    YanıtlaSil
  7. benim favorilerim
    1-Tuğçe Kurşunoğlu 2-Açalya Samyeli Danoğlu 3 - Çağla Dikici

    unutmassam yarışmayı izlemeyi twitter'da da olacağım :)

    gülnihan

    YanıtlaSil
  8. Tuğçe Kurşunoğlu gerçekten çok hoş bir hanım. Zaten kendisini Leyla ile Mecnun dizisinde de çok beğeniyordum Favorim açık ara Tuğçe.

    YanıtlaSil
  9. Favorim dahi yok diyebilirim. Bu fotoğraflara aldanmamakta fayda var :) Kamplarını izledim bir kaç sefer gerçekten bizi temsil edecek ahh bu çok güzel dediğim bir tane bile kız yoktu. Özellikle bu çekimin yapıldığı bölümü izlemiştim. Onca güzel kız nerede bir bunlar mı kalmış diye erkek kardeşimle çekiştirmiştik baya :) Hani ben beğenmedim tamam anladık ama kardeşimde beğenmeyince erkek gözüyle çok zor olduğunu düşünüyoruz. Kimin kazanıcağı hakkında en ufak fikrimiz bile yok :) Davranışlarıyla, yürüyüşleriyle, poz verişleri yani profesyonellik adı altında neredeyse acemi ötesi denilebilecek kişiler. Ayrıca Merve Sarıyı hatırlıyorum bir yerden diyordum şimdi baktım 2010'da dereceye giremediği için güzellik yarışmasında olay olmuş. Burnunun yeni estetikli olması tüm güzelliğini örtüyordu diye geçiyor yani 2010'da yapılmış burnu. Bunu bile bile yarışmaya katılmaya hak verilen birinin tekrardan burada işi nedir diye sorulmasının tek cevabı miss turkey yarışmasının ne kadar profesyonellikten uzak olduğunun kanıtıdır. Yıllardır izlemem etmem bu yarışmayı bu yılda düşünmüyorum :)

    YanıtlaSil
  10. Hepsi çok çirkin ve çok yüksek özgüvene sahip ortalama kızlar. yolda bunların en az 3-5 katı güzel kızlar var ama hiçbiri yarışmaya katılmıyor.

    YanıtlaSil
  11. Tugce Kursunoglunu begendim. Ama Turkiye guzellik yarismasi icin verdirdikleri pozlari hic begenmedim. Bu kizlarin hatasi degil Organizasyonun hatasi.

    YanıtlaSil
  12. Hepsi çirkin!

    YanıtlaSil
  13. Merve Sarının burnu estetik açıkçası onun Miss Turkey olmasını istemem.Eğer ilk 3 girerse uluslararası yarışmalarda temsil edecek bizi.2004 miss world seçilen Perulu kız estetikli çıkmıştı.Üstüne üstlük estetiği yapan doktoru da çıkıp onu ben yarattım demişti :) Aynı şey bizimde başımıza gelsin istemem doğrusu.Favorilerime gelirsek Tuğçe Kurşunoğlu,Açalya Samyeli Danoğlu,İlknur Melis Durasi ve Ceren Yılmaz.

    YanıtlaSil
  14. hepsi photoshoplu bence resimlerin gerçeklerini görmek lazım
    http://semforever-semforever.blogspot.com

    YanıtlaSil
  15. Pelinim,
    İnan şu fotolara bakınca tek beğendiğim ama tek beğendiğim Tuğçe Kurşunoğlu oldu. O ilk fotoda çok güzel görünüyor. Ahh benim abimin kızına katıl diyorum bu Miss Trukey'lere o kadar güzel ki, boy-pos-fizik, yabancı dil var 93 doğumlu yok arkadaş katılmıyor. O katılsa da gerçek güzellik görseler.(Eğer gerçekten bu yarışmalarda torpil yoksa tabii) benim Adriana Lima'm veya bir zamanlar Laetitia Casta vardı onlardan da güzel hatta benim için:))

    YanıtlaSil
  16. Bildigim kadarıyla estetik operasyon kısıtlaması yok yarısmada çünkü Tugce Kazaz da burun ameliyatlıydı 1. seçildiginde.. Adaylar hoş ama çarpıcı bi güzellik göremedim.

    YanıtlaSil
  17. Tuğçe Kurşunoğlu'nu beğendim sadece. Şahsi fikrim Azra Akın'ı aradan çıkararak 2000 senesinden sonra yani Yüksel Ak'tan sonra seçilenler pek başarılı değil. (Tuğçe Kazaz'ı saymıyorum çünkü estetik vardı ben bu konuda biraz tutucuyum, estetik olmamalı.)

    YanıtlaSil
  18. Buket en güzelleri aralarında =) Yakından da gördüğüm için yüzü gerçekten doğal güzellerden boyu da kuğu gibi arkadaşımın inşallah birinci olur:)

    YanıtlaSil
  19. hic biri güzel degil, hepsi siska ince. bu mudur yani güzellik? sokakta görsem yüzlerine bakmam. her sene ayni sey. son senelerde cikan hic bir "güzelin" ismini hatirlamiyorum

    YanıtlaSil
  20. Avroya Samyeli D. Ve Merve Sarı postundaki resimlere bakarak düşündüğüm kisiler.

    YanıtlaSil
  21. merve sarı birinci seçilinceye denk yarışmaya girecek sanırım iki sene önce gizem memiç birinci seçildiğinde ortalığı birbirine katmıştı estetikli güzel...

    YanıtlaSil
  22. Aaa bende diyorum bu merve sarı'yı nerden tanıyorum. Oyuncu mu,şarkıcı mıdır nedir? Meğersem geçen sene de katılmış. Şimdi hatırladım ben niye olamadım diye çemkiren kız:)) Sen çok yaşa Fancysworld:) Ben en çok açelya'yı beğendim. Merve sarı'da güzel kız allah için ama estetikli ya!! Haksızlık oluyor. O yüzden açelya diyorum geri kalanlar pek vasat. Ama bu merve bu sefer'de seçilemezse insan hakları mahkemesine falan gider diye korkuyorum:)) Mazallah yeni bir gündem oluşmasın canım türkiyemde:)) Şaka bir yana güzel olan kazansın ben izlemiyeceğim kim kazanırsa tivite yaz pelin'im seni okuyor olacağım:) Bu arada papiş'in yeğenine( sanırım öyleydi)fena kafam takıldı. Tanımadan etmeden gizli favorim ilan ediyorum kendisini. Bu kızlar da kimmiş!!! Seneye inşallah papiş favorimi ikna edecek:))

    YanıtlaSil
  23. Birşey daha söyliceğim. Ben burda fazılhan'ın yorumunu çok merak ettim. Erkek gözüyle kimi seçerdi acaba?:)) Fazılhaaann nerdesiiin!!!:)

    YanıtlaSil
  24. Guzeller bence hepsi ama bizde cooook daha guzeli var. benim en begendigim kisiler ilknur cagla ve Acalyaaa. Bence acalya muthis. Dislerini biraz duzeltse miss world olur bence. Kilo verir bence vermesine gerek yok ama iste belli ki cok ince istiyor dunya.

    YanıtlaSil
  25. aaa merve sarı'yı şimdi hatırladım. valla kızda double triple özgüven bravo valla :) güzellik yarışmalarında estetikli olmamalı. evliliğe bakacaklarına estetiğe bakılmalı derim.

    hepsi birbirine yakın tipler olduğu için kimse ön plana fazla çıkmamış.o yüzden hepsinin şansı var gibi bir tablo çıkıyor ortaya. akşam hep beraber tivitte laflamaca çekirdek çıtlatarak tahmin yürütmece :)

    YanıtlaSil
  26. yok yok resimlerde fotoşop olamaz en doğal halleriyle görülemmeliler çünkü. asıl fotoşop akşam makyajlı, saçlı ve kıyafetli hallerinde olacak :)

    papiş valla bende çok merak ettim akrabanı. face den gösteriver bi çatlar patlarım valla :)

    YanıtlaSil
  27. Açalya Samyeli Danoğlu ve Esra Sari fena degiller ama torpil olduguda hep soylenildigi icin kim olur kestiremiyorum. Fakat kizanlar olabilir ama hepsi genel anlamda cok kotu.

    Papis Bir ara blogunda yegeninin resmini koymusdu sanirim. Eger ayni kisiden bahsediyorsa valla hepsinden guzel bir kiz.

    YanıtlaSil
  28. Hepsi birbirine benziyor. Niye hepsi esmer?

    YanıtlaSil
  29. EvrimKuzey31 Mayıs, 2012

    Onu bunu bılmem de.. tanıtımlarında gordugum o hallerı cok ıtıcı ıdı. Nedenıde; ben hepsınden guzelım, yok benım gulusum soyle,yok bana hayran kalacaksınız..

    Acıkcası bana cok avam geldı. Hanım hanımcık, zarıf,naif guzellık yerıne baska bır hale burunmus kızlar gurubu gıbı geldı,hoşlanmadım.

    YanıtlaSil
  30. Benim favorimde açelya'ydı. Güzelden anlarım:)) Sende 2 güzeli bilmissin tebrikler pelincim:) İyi diğer 2 kızı bilemedin. Bilseydin kesin ajan olduğunu düşünürdüm:))

    YanıtlaSil
  31. Acalya Samyeli tahminim tuttu.ikinci kimdi hatırlamıyorum. Eskiden bizim Güzellerimiz dünya yarışmalarında da iddialı olurdu. Bakalimsimdi ne olacak. Ya, bu estetikler sayesinde gözlerimiz güzele alıştı ki standart tip guzel oluyorlar yada standartlar baya düştü. Güzellik yarışmasında bende yok evli bekar kavramını saçma bulurum ama hakikaten estetikli olmak olmaz. O zaman estetik cerrahların güzellik eser yarışması seklinde bir yarışma düzenlesinler.

    YanıtlaSil
  32. yani bu kizlar aynaya bakip kendilerini cooook begendiler ve 'ben kesin turkiye guzeli olurum' diye yarismaya mi katildilarr?? saka gibii. onlari sadece bu yuksek ozguvenleri icin tebrik ediyorum. yoksa guzellik adina hicbisey yoktu bu yarismada..

    YanıtlaSil
  33. İtiraf edelim, biz güzel bir ırk değiliz. Orta Asya kökenliler pek güzel değil zaten. Harem boşuna mı çerkez kızlarından oluşurmuş çoğunlukla.
    Ama bunlar nedir??? bile bu Bunlar fecaat. Bu kadar styling, saç makyajlamı bu kadar kötü görünebilirler. Son 10 kız bunlar mıydı. İnce bir, beden, uzun boy mu yapıyor insanı Türkiye güzeli.Bunların bizim sokakta yürürken karşılaştığımız vasat kızlarla aynı Bazısının çene yapısı, bazısınu yüz şekli tam out. Birincinin suratını çözemedim bile. Öyle iyi bir çekim göremedim. ama bu kızların ne cesareti varmış ki, milyonların izlediği yarışmaya guzelim diye katılabilmiş. Bunları mı düşünüyorduk yurtdışına GUZEL olarak göndermeyi. Asuman Krause finalistlerden çok daha göz dolduruyordu. Bu kızlar komşunun vasat kızları, kusura bakmayın ama çoğu varoşta. Vogue Seda D. kalp krizi geçirmiştir herhalde. Ben geçirme üzereydim valla.

    YanıtlaSil
  34. Bir grafiker olarak söylemek istiyorum fotoğraflarda rötuş diye adlandırdığımız küçük oynamalar kesinlikle var. Hiç bir fotoğrafçı en ufak oynama yapmadan fotoğraflarını sergilemez çünkü onun referansıdır yaptığı işler. İlla bir ışık oyunu düzeltme vardır ki bu fotoğraflarda da var. Yarışmayı izlemeyeceğimi söylemiştim ama sonlara doğru dayanamadım açtım. Twitterdan herkes coşunca çağırdı beni :)) Dövmeli bir kız vardı. Burunu geçtim o nasıl alınıyor yarışmaya? Yurtdışında özellikle mankenlerin, oyuncuların dövmesi olması demek iş bulabilme ihtimalini neredeyse yok etmesi demektir. Bu kapris sadece kendini kanıtlamış çok ünlü kişilerde geçerli olabilir. Fotoğrafçılar, makyöz ve makyörler neyse onlarla çalışmak istemezler. Zaman kaybıdır silmek kapatmak. Eskiden doğum lekesi bile olmayacak diye bakılırdı. Bu yıl kriter olarak yoldan geçeni almışlar...

    YanıtlaSil
  35. Ikinci ve dorduncu ne oyleeee!!! 1 ve 2 cok mukemmele yakin bence. Iyiki derece aldilar. Obur ikisi ozellikle ikinci. Cok uzuldum. Uzun diye guzel mi oluyor boyleleri??? Ya gidin baska ulkelerin sectiklerine bakin. Boy ortalamasi yuksek bir millet olsada sectikleri illa dana kadar degil. Uzun olsun 1 ve 2 gibi madem ama suratlari da guzel onlarin. Obur ikizini hic anlamadim. Ikincinin makyajini sil bir gozlere bak. Oran eksik. Yine de tebrikler ozguveninize acilacak kapilara masallah.

    YanıtlaSil
  36. Dovmeli bilmiyorum ama yurt disindaki yarismalarda da estetikli kazananlar var. hic birsey boyle yarismalarin naturel degil. Bikini ustunu dolgunlastirma. Makyaj otesi gozler 2. De yaptiklari gibi. Vb. sonucta yaniltmaca dolu. Ayrica sac boyasi da. Ya hepsine ben varim cunku onune gecemezsin. Soylenmez estetikli kazanir disleri yapilmis vb. ama yaaalan soylendigi an atilmali bence. Mesala sacim boya degil diyen birisi vardi aralarinda. Actirtma boya ayni sey. Sonycta naturel rengi degil. Yillardir ayni okulda gordum saci standart siyah kahverengiden kumral ya da bazi kisiler sari der. Ve gecmis sacim boya degil diyorsa utansin. Ozguven bu degildir. Kotu birsey degilki niye guzelligi icin degisiklik yaptigini soylemekten utansin ya da sarisin olarak bilinsin ister ki oyle degilken. Sonucta onemli olan bu yarismalari cocuklara ovgusuz tanitma. Eskiden olculer bile yazardi.

    YanıtlaSil
  37. 1 ve 3 cok mukemmele yakin demek istemistim!!! Asla iki degil. Ayrica 3 un ici guluyor ya. Mashallah

    Hatamdan dolayi af diler birsey daha eklemek isterim.

    Ne olur bu yarismalari benimsetmeyelim cocuklara. Onemli olan gercektende ic guzellik. Ha boyun 10 cm kisa ha uzun.

    YanıtlaSil
  38. Basta yazdiklarimda hatam cok. Demek istedigim 1 ve 3 cok guzel ama obur ikisi ozellikle 2. Olan, NE OYLE!!! Boy disinda bir sey yok. Ne olur bir bakin yuz orantisina. Ne olur!!! 3. Hem cok daha guzel hem cok daha zeki.

    YanıtlaSil
  39. Bu tür yarışmalarda kesinlikle torpil dönüyor. Hepsi mi çirkin olur? Güzellik demek sadece boy uzunluğu ve düzgün vücut mudur? İşte bu yüzden son yıllarda uluslararası yarışmalarda ilk 10'a bile giremiyoruz.

    YanıtlaSil
  40. Yarışmanın üzerinden çok geçti ama buraya tesadüfen rasladım yorumumu paylaşmak istedim şöyle ki bu yıl düzenlenen yarışmada dereceyi güzelliği ile hakeden bir çok kız ya elendi ya da ilk 10 a bile alınmadı. Bunlardan ilki Melisa Kavsak, çok güzel bunun yanı sıra brezilyalıları andıran değişik exotik bi havası var bu kız 2.hafta yarışmadan çıktı, yarışma içersinde bacagı sakatlanmıştı onun etkisi olabilir gerçi bilemiyorum ama benim 1.cimdi eğer kalsaydı kesin 1ciydi o kız. ve Şimal Yavuz son hafta elendi kuşkusuz dereceye giren 2.kızdan çok daha güzeldi yüz hatları çok değişik ve ilgimi çekiyordu. 3.favorim Ceren Yılmaz boyu diğer kızlara oranla çok kısaydı ama en azından 4.olabilirdi ilk 10 a bile alınmadı. ve son favorim de Merve Sarıydı oda haksızlığa uğradı ilk 10dan sonra derceye giremedi. Son 4 açıklanınca şoka uğramıştım. Zaten uluslararası ALAMADIĞIMIZ dereceler ortada. dicek söz yok pes...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.