4 - Siz Sorun Ben Cevap Vereyim :)

Mail yoluyla sıkça sorduğunuz sorulara buradan da cevap vereyim. Eksiklerim varsa lütfen bu post altında yorumlar içinde sorarsanız elimden geleni yaparım.



Begüm Şen 'in kıyafeti Mary Katrantzou. Ayakkabıları Christian Louboutin. Elbisenin renkleri çok yakışmış olsa da seçtiği ayakkabılar biraz kaba kaçmış. Keşke daha ince hatlı bir ayakkabı seçseymiş.

Siren Ertan Çarmıklı 'da bir Mary Katrantzou ile. Renkler çok yakışmış. Çantası Misela, ayakkabıları Charlotte Olympia.

Didem Antebi 'nin Dolce&Gabbana çiçekli elbisesine bayıldım. Kesimde renkte üstünde çok hoş durmuş. Babetler ile kullanmış olmasını ise ayrıca sevdim.

Feryal Gülman 'ın 2 çiçekli elbisesi de Erdem marka. Sarı çiçekli olanı daha bir yakıştırdım.



Tuğana Savgı 'nın elbisesi bir Stella McCartney. Çok yakışmış. Mavi Christian Louboutin 'ler ile harika görünüyor.

Gülşah Alkoçlar 'ın çok sorulan sarı, mavi ve yeşilli bluzu Peter Pilotto. Makyajı fazla kaçmış ama bluz ve pantolonun rengi çok yakışmış.

Feryal Gülman 'ı bir Victoria by Victoria Beckham elbiseyle görüyorsunuz. Bu post altında en beğendiğim 2. elbisesi oldu. Müthiş yakışmış.

Fatoş Sarıgül 'ün beyaz peplum bluzu Givenchy.

Melisa Castell 'in elbisesi Stella McCartney. Ne yazık ki elbisenin havasını yansıtmakta ve taşımada başarılı olduğunu söylemek zor.



Fatoş Sarıgül Givenchy 'den kolay kolay vazgeçemiyor. Üstünde çok şık bir Givenchy. Ayakkabılarını çok soran olmuştu. Çok zarif ve şık bir Gucci olurlar kendileri :)

Feryal Gülman Victoria Beckham elbiseyle. Ayakkabı olarak Tom Ford seçmiş.

Eda Kosif 'in gömleğini de çok soran olmuştu. Markası Diane von Furstenberg. Hatırlarsanız aynı desenin elbise olanını Sanem Tezman 'da görmüştük.

Yine Feryal Gülman. Feryal Gülman ne kadar çok konu ediliyor diyorsunuz ama dantel beyaz tek omuz Stella McCartney elbisesinin markasını soran tam 44 mail aldım. O yüzden bikbik etmeniz ya da etmem pek fayda etmiyor :) Şeker pembesi ise en beğendiğim kıyafeti oldu. Hiç kuşkusuz Feryal Gülman Prada 'nın 2012 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu en iyi temsil eden isim.


Share

Yorumlar

  1. Tugana Savgi nin 86'li olduğu doğru mu???Eğer öyleyse çok yaşlı gösteriyor. Birde kim bu bayan? Bir fikri olan var mi? Son bir senedir ortalıklarda.

    YanıtlaSil
  2. Ben Feryal Gulmanin evinde yasamak istiyorum. Yani duygularimi daha net nasil ifade edebilirim bilemedim??Ogluda kucuk gelin olsam diyim.!!Ama kendine yakisani iyi biliyor diye dusunuyorum.
    Siren Ertena bayildim. Begum Seni hiiiic begenmedim. Elbisenin modelide cok iri gostermis. Ayakkabi zaten fena. Fatos Sarigulu begeniyorum. Bide Tugana Saygiyi begendim. Yasina gore cok hos olmus.

    YanıtlaSil
  3. Bu Post'u çok sevdim, Siren Ertan Çarmıklı'nın (♥) Misela'sı dışında senin bahsettiklerinin hepsini ben de tanıyoruuum :) Hi hi hi hi (Tuğçe ablam gibi gülebilmişimdir umarım :D)
    Begüm Şene çok yakışmış Mary Katrantzou elbisesi ama ayakkabı seçimi bence de biraz yanlış.
    Siren Ertan Çarmıklı yine her zamanki gibi çok hoş :)
    Didem Antebi çok tatlı :)
    Feryal Gülman'ın Constance'ının regi çok ama çok yakışmış Erdem'e!!! Ama Chanel'i için aynısını söyleyemiyeceğim.
    Tuğana Saygı'ya çok yakışmış.
    Gülşah Alkoçları malesef ki hiç beğenmedim.
    Feryal Gülman yine hoş :)
    Fatoş Sarıgül ikisinde de harika! İkimiz de 4ever Givenchy Lover'ız sanırsam :)
    Melisa Castell benim bebeğim biricik güzelim Stella McCartney elbiseciğime ne yapmış :(
    Fatoş Sarıgül dediğim gibi :)
    Feryal Gülman çok hoş da şu yuvarlak küpelerini hiç sevmiyorum ben ya :(
    Eda Kosif hoş.
    Feryal Gülman son ikisinde de harika :)

    YanıtlaSil
  4. Valla ne diyeyim ben senin bu moda bilgine hayranım en çok. Seni seviyorum, iyi ki varsın Pelincim.

    YanıtlaSil
  5. Çok dogru bende biraz gec farkettim malesef . Bravo valla ;))

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Merve bende kendimi hiiicc begenmedim biliyomusun elbiseyi cok cok severek almama ragmen olmamis benim tarzim deil hakkaten haklisin.

    YanıtlaSil
  7. @Begüm Şen, ama siz bu ve diğer Mary Katrantzou'ları isterseniz güzel de kombinlersiniz eminim. Sakın Katrantzou'dan vazgeçmeyin ben çizgisini çok yakıştırdım :)

    YanıtlaSil
  8. foto.lar bıraz daha buyuk yuklersen cok daha iyi olur bence!

    http://bernabozkurt.com/

    YanıtlaSil
  9. Bu sorun söyliyim postlarını çok seviyorum çok oldu yok bu postlar gözüm arıyordu sürekli ilaç gibi geldi çünkü merak ettiklerim vardı. Öncelikle didem Antebi'nin elbisesine bayıldım çok güzel bir elbise çok yakışmış bu çiçek modasını sevmeye başladım:)
    Fatoş Sarıgül'ün bluzuna bayıldım çok güzel.Feryal Gülman'a bayıldım posttaki bütün elbiseleri yıkılıyor Feryal hanımın müthiş zevkine şapka çıkarıyorum. Stella cekete bayıldım acil istiyorum o ceketi:)) Bugün doğum günümdü benim yani 29 mayıs. Artık 30 mayıstayız. Birsürü hediye aldım çok keyiflendim ama bu stella'yı da alsaymış birileri keşke:))

    YanıtlaSil
  10. Begüm Şen'in boyu kaç? Fotoğraflarda çok uzun duruyor. Fotoğraflar genelde insanları olduğundan büyük, iri, uzun vs gösteriyor tam bilemedim. 1.80 gibi duruyor buradan bakınca. Güzel kadın.

    sevil.

    YanıtlaSil
  11. Tuana savgi'yi cok beğeniyorum,tam yası gibi bir kıyafet tercih etmiş ve cok güzel olmuş:)) brava!!! o da ablası melisa kanatlı da her davette olmayı tercih etmeyen isimlerden artık anladık bunu ,google a girince cok eski hbrler cikiyor zaten :) artik yine yazan hangi niyetle yazdiysa :)) epos 7 nin davetinde çekilen foto bu, ki kendisi de o derneğin kurucu üyelerinden çünkü helli ya da samdan da okumuştum, diğer üyelerin de yasini ve ağırligini düşünürsek, zaten demekki kendisini bilmesi gerekenler biliyor :)) ( ah pelin ah su niyeti belli insanlarin yorumlarini niye koyarsin ki) dolayisila farklı isimler gibi ( yazmıştım onceden:)) sürekli gündemde olmamayı tercih etmeleri kendi hayat tarzlardir ve bence cok daha Cool dur. Kime ne ben onu anlamadım ?? Saçmalık ve kötü niyet...neyse cok güzel olmuş 10 numara:))))
    Feryal gulman herzamanki gibi cokk hos:)
    Melisa eliyesilin kıyafetini cok beğeniyorum ama makyajindaki ağırlık bu elbiseyi alaturkalastirmis bence ve üzerine deri bel hizasında bir deri ceketle cok hos olurdu:))
    Buarada bu cevrede evlenmeden önce tanınmamış bir sürü sima var bunun icin de kötü niyetli olalım, ya da cok ortalıklarda olmayı sevmeyen ropartajlar vermeyen (sanem tezman, edvina ozyegin,pınar Sabancı ,...) insanlar icinde bişeyler yazılsın, nerden çıktı vs diye ...takdir edenler ediyor zaten gerisi lakirti!!!
    Saygılı olun diyicem neyin ne olduğunu bilmeden!!!!usluppp!!!!ve de bunu söylemekten yorulmicammmm:))))))
    selinn

    YanıtlaSil
  12. Her zamanki gibi süper bir post.

    Begüm Şen'e sevgiler, çok olgun ve de abartıya kaçmayan bir yorum yazmış. Begüm Hanım, sizi beğenerek takip ediyoruz, çok güzel kombinlerinizi görmeye devam edeceğimizi biliyorum.

    Feride

    YanıtlaSil
  13. sevgili fazilhan ozaman haftaya bi sans daha verelim mary e bakalim nolucak :))
    Svilcim boyyum 1,78 ama topukluyla ne sen sor ne ben soyliyim yani :))
    ve sevgili Feride cok naziksin mersi :. bi nokta var gercekten renk ve topuk cok uyumlu gozukmustu ama ayakkabiyi resimde bende gorunce ayyy nasil olduda bi stiletto giymedim dedim :( ama bidahaki sefere artik hepinize sevgiler .

    YanıtlaSil
  14. Begum hanim cooook sekersiniz. Yazdigimdan mahcup oldum biraz. Ama ben zaten boypos yerinde (1,78 demissiniz) fizigi iddali denecek kadar guzel olan kisilerin daha sade giyindiklerinde Kendilerine daha cok yakistigini dusunuyorum. Sizde bu avantajdan faydalanicak bir fizige sahip sansli kisilerden birisiniz. Ve sizi O kadar guzel secimlerle goruyoruzki. Hep onlari bekliyoruz

    YanıtlaSil
  15. Begüm hanım sizi seviyorum. Kendinize haksızlık etmeyin size herşey yakışıyor. Mary K. elbiseyle şahane görünüyorsunuz devamını bekleriz. Sizi çooooookk seviyorum!!:))

    YanıtlaSil
  16. bak pelin abla postlarını bu saate bırakıyorsun anlıyorum ama sakın bir post yayınlıyım deme günde kaç kere giriyorum bu bloğa biliyormusun bağımlısı yaptın görsellerle değil yorumlarınla :) daha çok post:)lütf

    YanıtlaSil
  17. Didem Antebi'nin kıyafetini geçtim, ben asıl gülüşüne bayıldım! Nazar değmesin, çok çok güzel bir kadın.

    Evren

    YanıtlaSil
  18. Tuğana Savgı 'yı ben uzun zamandır biliyorum herhalde gözünden kaçmış olmalı adsız.

    merve benide al yanına :)

    papişim teşekkürler canım öpüyorum :)

    begüm şen yine her zamanki gibi asilsin hayranım bu özelliğine. :)
    ama arkadaşların dediği gibi sakın o mary 'yi tekrar giymemezlik etme bekliyoruz dört gözle :) nasıl stres yükledik dimi :))

    berna aşkolsun bana da artık büyük resimler dersen çok alınırım. resimlerim genelde çok iyi kalitedir. sadece kolaj yaptığımda orta boy olurlar. buna da izin verin yahu her resmi bulamayabilirim :)

    gazme'cim doğumgünün kutlu olsun. yeni yaşında dilediğin(!) herşeye kavuşursun inşallah :)

    adsız çok şekersin. elimden geldiğince bloga zaman ayırmaya çalışıyorum. bu aralar çok seyahatim olduğu için aksamalar oluyor kusura bakma sevgiler :)

    YanıtlaSil
  19. Pelincim çok teşekkürler canım.Tez zamanda dileğime(!) kavuşurum inşallah. İlk sana söylicem:))

    YanıtlaSil
  20. Pelin abla aklımda olan bir şey var uzun zamandır. Blair'ın bloğunda asos'ta satılan aqua bir etek vardı senin beğendiğin ve ulaşmanın yollarını aradığın. Eğer yolunu bulduysam lütfen bana da söyler misin? Kendileri hayatımda gördüğüm en güzel etekti de.

    YanıtlaSil
  21. Ayyy ben o etegi burda paylasmayi unuttum iyimi !! Bulamayinca beynimden feci kazimisim sinirden ;) yok canim naptim ettim bir turlu satisinda uygun bedeni yakalayamadim. Ama modeli iyi bir terziye rahatlikla diktirilebilir ;)

    YanıtlaSil
  22. Haha!!

    Selinn Hanım, ben bu bloga da baktım. Tuvana Savgı'nın 27 Mart 2011 postunda (yorumlarda), Melisa Kanatlı'nin ise 27 Aralık 2011 postunda bile tanınmadığı soylenmis.Hatta bunlar Pelin tarafından bile doğrulanmış. Olabilir, herkes herşeyi bilmek zorunda değil. Ayrıca, öyle bir yazmışsınız ki, sanki bu bayanlar atomu parcalamışlarda biz bilmiyoruz :)).

    Bence Selinn Hanım'ın fikri neyse zikride o. Tuvana Hanım'ın yaşını ve stilini kötü anlamda yorumlamadım. Ama sizin içiniz epey bir kötü sanırım, ve düşündüğümü ters yorumlamışsınız.

    Melisa Kanatlı demişsiniz onunda gelinlikli, çırağan düğününden başka bir resmini göremedim. Google da da bunlar dışında pek birşey yok.

    Çokta ilgilenmiyorum, bana ne kimse kim? Amaaaaaa Tuvana Savgının avukatı bile olsanız, 26 yasında bir insanın (ki bundan bile emin değilim, sizin gibi biriyle neyin kavgasını yapıyorsam) en az 35 yasında gibi görünmediğini savunmamanız lazım.

    Söylediğimde kötü bir mana ve çekememezlik göremiyorum. Bu kadın 26 yasındaysa yaşından büyük gösteriyor. Bu kadar açık ve net.

    Ayrıca, stil kendi stili, yaş kendi yaşı, isterse, Lee Pheungboonpra gibi görünsün bana ne? Bu da benim fikrim, gerisinden size ne??

    YanıtlaSil
  23. Siren Ertan neden bu kadar güzel?

    YanıtlaSil
  24. Sevgili Adsiz ,
    Verdiğiniz cevapla kendinizi mutlu ve tatmin olmuş hissettiyseniz sorun yok , uslubunuzun ve sorunuzun altındaki hisler cevabınızda yansıyor. Kendi icinizde mutlu olmanız dileğiyle. Sevgiler .
    Selinn

    YanıtlaSil
  25. seninle tanisabilmeyi cok isterdim buyuk bi hayranligim war size karsi insallah bir gun bir yerde karsilasieiz:((

    YanıtlaSil
  26. sizinle tanisabilmeyi cok isterimmm begüm şen:(

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.