45 - GÜNÜN ŞIKLARI

Bugün günün şıklarında 5 isim var. Feryal Gülman, Arzu Sabancı, Demet Müftüoğlu, Begüm Şen ve Siren Ertan Çarmıklı.



Feryal Gülman 'ı nefis güzellikte bir yeşile sahip Zac Posen ile görüyorsunuz. Elbisenin bel bölgesindeki potluk benim gibi sizlerinde dikkatinden kaçmayacaktır. Ama genel olarak havasına ve bedenine elbiseyi o kadar yakıştırdım ki bu ayrıntıyı şiddetle görmek istemiyorum ve gözlerimi kapatıyorum :) Yaka kısmı kapalı olsa da taktığı mücevherler çok yakışmış. Saç modeli, füme tonlarındaki göz makyajı, mercan renkli ruju, Judith Leiber clutchı ile son derece şaşalı ve tam da benim beğendiğim tarzda bir şıklık içinde. Keskin omuz detayını taşıyışı ve yakıştırmış olması da işin bonusu. Tepeden tırnağa Hollywood 'da görmeye alıştığımız tarzda bir kırmızı halı şıklığı.




Arzu Sabancı ise Roland Mouret 'den jakard kumaş lacivert tonlarından bir seçim yapmış. Ağır kumaşı nefis taşımış. Yaka kesimi, rengi herşey dört dörtlük. Makyajı, saçları, mücevherleri ve taşlı Etro clutchı ile Arzu Sabancı 'ya hayran kalmamak imkansız.



Begüm Şen 'e bir renk ancak bu kadar yakışabilir. Genellikle kıyafetlerini her tondan seçiyor ama mavi renge özel bir ilgi göstersin derim. Şahsen kendisine en yakıştırdığım renk. Bu Max Mara marka farklı kumaş panelleriyle tasarlanan elbisede olduğu gibi mavilerle bir içim su. Orjinalinde de bel bölgesinde hafif bir bolluk var o yüzden oraya fazla takılmıyorum. Zincir askılı minik çantası ve Givenchy 'nin şu aralar en popüler model stilettoları ile içim açıldı desem yalan olmaz. Bembeyaz renkli Givenchy 'ler yanık teni ve sürdüğü ojelerle nefis görünüyor.

Ve ne yazık ki yüksek kalite fotolarını bulamadığım iki isimle devam ediyorum. Demet Müftüoğlu ve Siren Ertan Çarmıklı.



İpek saten düz kesim siyah elbisenin Demet Müftüoğlu 'nun üstünde duruşuna bayıldım. Saçlarını doğal bir şekilde açık bırakmış. Makyajı her zaman varla yok arasındadır ve ben kendisine çok yakıştırırım. Elbiseye avantgarde model büyük bir kolyenin havasını da katınca çok hoş bir şıklık çıkmış ortaya.

Gelelim Siren Ertan Çarmıklı 'ya. Üstünde bir Hervé Leger görüyorsunuz. Hervé Leger 'in seksi ve vamp kimliğini bertaraf eden bir görüntü var karşımda. Meğersem bir Hervé giyildiğinde pekala zarif de olunabiliniyormuş. Zümrüt yeşili croco Chanel portföyü ve yine zümrüt yeşili croco Christian Louboutin 'leri ile Siren Ertan Çarmıklı şık ve son derece zarif görünüyor. Güzel demeyi unuttuysam da artık yazmaktan bıkmış olmama verin :)


Share

Yorumlar

  1. SİREN ERTAN YİNE ZARİF.....;)
    http://editorist1783.blogspot.com/2012/05/caravan-style.html

    YanıtlaSil
  2. Begum hanım platformsuz ayakkabilar tercih ettigi zaman bence tam oluyor:)) platform a hayır diyorum , elbisesinin rengine,ayakkabılarına, cici clutch ına bayıldım:) fakat bu renk ömrleri ben pek yAkistuirmiyorum hele ki bu kadar renkli giyimlerde, tabiki zevk kendisinin:)
    Arzu Sabancı'nın duru güzelliğine, genc kızlara tas çıkaran fiziğine ve enejisine hayran olmamak mümkün diil , herseyiyle brava;)))!!!
    Feryal gulman in bu tuvaletini acayip tarz buldum çünkü bu tip düz, islemesiz tuvaletlerde vücudunuzun iyi olması ve elbisenin dikim işçiliğinin süper olması lazım( marka ama yorumum genel olarak) ve makyajını şeftali tonlarında tercih edip noturlemesinin daha iyi durabilecegini düşündüm:)
    Demet muftuoglunun ve siren hanımın bu tuvaletleri mikader gecesinde mı giydiklerini bilmiyorum ama siren ertaninkinin eğer öyleyse geceye hafif kaldığını düşünüyorum eğer diilse zaten risksiz bir elbise ,ayakkabı ve çantayla patlatmış:)
    Demet muftuoglunun saclarının tepeden toplanması ve ufak spor bir topuz yaptırması kıyafeti dahada on plana cikarirdi:)
    Selinn

    YanıtlaSil
  3. Birşey dikkatimi çekti, Feryal Gülman eskisi gibi gözlerine koyu ağır, boya küpüne batmış gibi makyaj yapmıyor. Aferin ona...:)


    xxxx

    YanıtlaSil
  4. En cok begendiklerim: siren ertanin portfoyu, begum senin herseyi, feral gulmanin manikuru.

    YanıtlaSil
  5. Demet Muftuoglu ve Siren Ertanda risksiz sade ve guzel secimler var. Ama nefesim kesilmedi. Begum hanimin daha iyi oldugu hallerinide bildigimizden elestiriyorduk. Bencede bu cok daha iyi bir secimi.
    Ama Arzu Sabanciyi cok begendim Feryal Gulmanda ise Cannes devami bir foto gibi geldi. Renk,kesim. Bayildim. Zac Posen bu sene en begendigimiz elbiiseler oluyor. Saci aksesuarlari. Inanilmaz zarif gorunuyor.

    YanıtlaSil
  6. Feryal Gülman ve Begüm Şen'e bayıldımmm !!

    YanıtlaSil
  7. Feryal Gülman :) En şıkları bence

    http://kuguce.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  8. Merhaba şimdi ben Feryal Gülman'ın look'unu pek beğenmedim. Her taraf ama her tarafta parıltı görüyorum. Küpeleri var, ince de olsa bilekliği var, Clutchı var ki zaten maşallah! Ama asıl ince dekolteden bile koskoca gerdanlık fırlamış ki bu şekilde üste sahip elbiselere bırakın bu derece gerdanlığı küçük bir ucu olan kolye bile yakıştıramam. Clutch dışında hepsinin yolu var bende, çıkmalıkar. Ben elbiseyi de beğenmedim. Saten(?) bir parçası var galiba boyun bölgesinde bir de çizgiler var ya bu ufak detaylar bile beni irite etmeye yetti. Bence dümdüz olmalıydı tamamen en ufak bir ayrıntı olmadan. E tabi beğenmeyince ben o potlukda gözüme gözüme geliyor :D
    Ben Arzu Sabancı'yı da pek bir Alaturka buldum.
    Begüm Şen'in MaxMara'sını malesef hiç beğenmedim. Givenchy Stilettoları(♥) ve gerçekten harika görünen ojeleri ve de clutchına bayılmış olsam bile ben beğenemedim.
    Bir önceki postta o kadar iyiyken bu şeytanlık nerden geldi bilmiyorum ama tamam son iki isimi beğendim ;)
    Demet Müftüoğlu sapsade harika! Kolyesi çok güzel gitmiş :)
    Siren Ertan Çarmıklı'nın ayakkabılara takıldım gibi olsam da yine beğendim yine beğendim. Çok çok zarif :)

    YanıtlaSil
  9. Feryal Gulman bence bu senenin en guzel goruntusunde. Elbisenin rengine kesimine bayildim. Hersey var ve hicbirsey goze batmiyor. Mukemmel. Belindeki potlugun durusundan olabilecegini dusunuyorum
    Ben Arzu Sabanciyi genelde alaturka bulurum ama bu kiyafetle cok daha genc ve hos olmus. Oglu Haci Sabanci olmasa genc kiz gibi diycem.
    Begum hanima renk yakismis. Ama ayakkabilar cok moda olsada . Ben sevemedim.
    Demet Muftuoglu ve Siren Ertanda hoslar. Ama cezbedici bir goruntu yok.

    YanıtlaSil
  10. Pelin merhaba
    Konu disi bir soru olacak ama 2.55 maxi/jumbo veya orta boy `boy` bag fiyatlari ne civarda su ara? Turkiye-Avrupa -Amerika fiyatlari ne civarda seyrediyor paylasir misin?
    Gul

    YanıtlaSil
  11. Feryal hanımın saçı hariç herşeyini sevdim. Çantası mükemmel elbise rengi olağanüstü çok güzel taşımış. Sadece saçını sevemedim. Begüm şen kusursuz olağanüstü görünüyor. Ayakkabılara bayıldım elbise çok güzel ve begüm hanım çok iyi taşımış.Saçlara bayıldım herşeyi 10 numara begüm hanım sizi seviyorum:) Arzu sabancı başarılı elbiseyi beğendim çok asil görünüyor. Siren ertan çarmıklı'yı beğenmedim. Herve leger diyince iddaa arıyorum. Bence herve leger giyen kadınlar zarif görünmekten ziyade daha fraban ve havalı görünmeli. Seksilik arıyor gözüm. Siren hanım gibi hanım hanımcık stili olan kadınlara herve leger gitmiyor. Sanki herve leger değilde başka elbise. Çok marka bilmem ben ama herve leger söz konusuysa 2 km öteden tanırım. Ama inan sen söylemesen ben siren hanımın elbisesine herve leger demem. Bazı kadınlar çok güzeldir aynı siren hanım gibi. Asildirler zariftirler tam prensestirler. Tam siren hanım gibi. Ama bazı kadınlar da havalıdır. Duruşla bakışla iddalı ve seksidir. Siren hanım böyle bir kadın değil. Bende herve leger elbise de iddaa ararım zerafetten önce dolayısıyla siren hanım ofsayt. Sadece çantası güzel hemde başımı döndürecek kadar.

    YanıtlaSil
  12. Begum Sen'e muhtesem olmus renk! Bayildim!!!

    YanıtlaSil
  13. HEPSİ GAYET ZARİF VE GÜZEL OLMUŞLAR TEBRİK EDERİM :) AMA İLLA BİŞEY BEĞENMİCEM YA FERYAL GÜLMAN GÖZLERİNİ BOYAMASIN FARLARI KAŞLARINA KADAR SÜRDÜRMESİN BENCE:)

    YanıtlaSil
  14. Gamze hanim bende sizii :))))))

    YanıtlaSil
  15. Seçil'e Feryal Gülman hakkında yaptığı yoruma katılıyorum son zamanlarda en beğendiğim FG oldu. kendisi bu tip yakalardan kolye çıkarmayı çok güzel beceriyor.
    Siren Ertan iddiasız bir elbise içinde bile her zamanki gibi iddialı olmayı başarabilmiş ayakkabı ve çanta renginin esprisi çok hoşuma gitti ve yine çok zarif yine çok güzel.
    Demet Müftüoğlu'da ne giyse çok zarif taşımayı becerebiliyor.
    Begüm Şen'in doğallığı ve samimi halleri çok hoşuma gidiyor.
    Arzu Sabancı bu sefer çok hoş. RM elbiselerin yaka formu ve fitting duruşu taşıyabilende çok daha öne çıkıyor buda buna güzel bir örnek oldu.

    gülnihan

    YanıtlaSil
  16. Benim favorim bu listede tartisilmaz Begum Sen. Yuzundeki ifade bir kere cok seker. O ojenin rengi ne oyle? Oldum bittim bayildim!!! Bastan asagi mukemmel bir kombin olmus. Beyaz ayakkabiyi pek sevmem ama bu ayakkabilar cok zarif ve Pelincigimin dedigi gibi, bronzlukla ne guzel yakismis.

    YanıtlaSil
  17. Herzamanki gibi Feryal ve Begum hanim diyorum. Arzu hnm guzel hos ama elbisesini begenmedim. Siren hnm da herve leger olmamis onun disinda canta ve ayakkabisi vok sik. Demet hnm nefisss gorunuyor hele o gorunmez makyajina tek kelimeyle bayildim!!!!!

    Sevgiler. Ayse

    YanıtlaSil
  18. Oldum olası Feryal Gulman'ın asaletine olmusumdur, gercekten kendisi cok asil bir kadın. Ayrıca oldukca alcakgonullu hatta bi roportajınız vardı aynen kafamda canlanan Feryal Gulman cevapları verildi kesinlikle sasirmadim.
    Burda da yine kendisine yakısan sezonun hit rengini cok basarili bicimde kullanmıs, opuyorum onu. Ben sadece goz makyajındaki keskin hattı begenemedim, makyozu dikkat.
    Begum Sen'de her zaman cok cok sık ve bakımlı kadınlardan, onu da takip ediyorum kendisine neyin yakısıp yakısmadigini cok iyi biliyor. Bu kombin de harika olmus, o solaryumun rengi nası güzeldir oyle bayıldım! Givenchy'lere de burdan kocaman bi kalp gönderiyorum:)

    Sevgiler,
    Cigdem

    http://chicthem.blogspot.com

    YanıtlaSil
  19. Bende kalp 💗 gonderiyoruuumm mersiii :))

    YanıtlaSil
  20. Sevgili Arzu Sabanci bence ennn sik elbise kesim okadar yakismiski bayildiiimmmmm renk,model harika .

    YanıtlaSil
  21. pelin abla nerdesin:)yoksa yine mi bodrum:(öff burdan bir yeni post okuyamayınca sıkılıyorum:)bunun sorumlusu ssensin:)))çok alıştırdın çok sevdirdin ama bu sefer kıyamadım sana :) hadi neyse sen arayı kapatırsın ne olsa kib :)hoşcakal

    YanıtlaSil
  22. Siren Ertan'ın türk olduğuna inanmak imkansız

    YanıtlaSil
  23. Gul Hanim, Amerika'da, orta boy "boy" bag fiyati 3500$, jumbo bag ise 5000$ civarinda. Bunlar bir arkadasimdan duydugum uc asagi bes yukari fiyatlar.

    Almanya'da ise jumbo 2011 fiyati 3500 euro'ydu. Bu sene ki fiyatini bilemiyorum. Bildigim teksey, Amerika'da biraz daha pahali oldugu. Alacaksaniz Avrupa'dan alin.

    Benim kalbim "Chanel Reissue" den yana :)))

    Umarim yardimci olabilmisimdir. Birisi de Tr fiyatlarini soylerse cok sevinirim :)

    YanıtlaSil
  24. cok tesekkurler kiz kiza toplandik
    gul

    YanıtlaSil
  25. Begüm Şen diyorummmm, başka da kimseyi yazamıyorummm. Bir renk, bir elbise bu kadar mı yakışır bir insana ?? Muhteşem olmuşşşş

    Hande

    YanıtlaSil
  26. Arzu Sabanci ve Feryal hanim rakipsiz olmus..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.