HERKESE BÖYLE HAMİLELİK DİLİYORUM :)

 


Sanem Tezman 'ı görünce içim açılıyor resmen. Nasıl da güzel ve bakımlı bir hamilelik yaşıyor. Kim der 8. ayın içinde olduğunu. Kah Christian Louboutin stilettoları ile kah Chanel babetleri. Hiçbir görüntüsünde ben süperim ben harikayım zorlaması ya da kasması yok. Kıyafetlerinde hamililiği ustaca zarif bir şekilde örtüyor. Beni biliyorsunuz öyle ayan beyan göbek gösterenlerden pek haz etmem. Her haliyle güzel ve zarif bir anne. Ne zaman resmini görsem bende tuhaf bir dinginlik ve huzur hissi yaratıyor. Yanılıyor muyum ?

* Sanem Tezman 'ın elbisesini soran kişilere burdan cevap vereyim. Ben yazmayı unutmuşum sorry :) Elbisesi Diane von Furstenberg.



Share

Yorumlar

  1. Sanem Tezman ancak bu kadar güzel tanımlanabilinirdi :)

    YanıtlaSil
  2. Hele soldaki resimde hiç hamile gibi de durmuyor. Ben Sanem Tezman'ı çok beğeniyorum. Keşke daha sık onu görebilsek ve senin blogunda da daha çok konuşuyor olsak.

    Pelin ben de senin gibi hamilelikte göbek gösterilmesini, kısa ve daracık t-shirtler giyilmesini hiç sevmiyorum. Azıcık o göbeği daracık t-shirtten böyle pörtletirler ya, yok yani çok çirkin oluyor. Hamile dediğin işte yukarıdaki fotolarda Sanem Tezman gibi olmalı.

    YanıtlaSil
  3. Benim için sanem hanıma bakmak çok zor:( Çok acı çekiyorum onu görünce. Allah nazardan saklasın hayırlı doğum nasip etsin Gamze:)

    YanıtlaSil
  4. galiba saçlarını boyatmaya devam ediyor oysa bebek için çok ama çok zararlı...

    YanıtlaSil
  5. Gebeliğin 4. ayından sonra Dr.lar saçı boyatmaya izin veriyor ama şunu da ekliyorlar eğer boyatmazsanız çok daha iyi olur. Biz tedbirimizi almış oluruz diyorlar:)

    YanıtlaSil
  6. awww gamze'cim ne diyim şimdi bilemedim kalakaldım yorumunu okuyunca :((( ama canım daha gençsin hiiiiç sorun etme. daha da fazla detay verip yaranı deşmek istemiyorum. mailleşelim biz en iyisi.

    hayır bende hamileleğimde boyadım ama organik boyalarla oldu. bu konu doktordan doktora değişiyor. benimkisi hiç yasaklamadı. gerçi benimki hiçbir şey yasaklamadı çok rahattı o konularda. doktorunuz rahatsa sizde rahat oluyorsunuz bir şekilde. benim gibi stresli bir hatunu yatıştırmakta üstüne yoktu. boya falan sorduğumda dalgasını geçmişti.

    YanıtlaSil
  7. Sanem tezmana hayırlı doğumlar dilerim:) her zaman sık ve zarif :)
    Sacına rofle yaptırıyor hanımlar dip rengi gozukuyor, yani kendi renginin üstüne roflede sorun yok:))
    Selinn

    YanıtlaSil
  8. selinn evet röflede no problem. o kadar kasmayın hanımlar her şartta güzel ve bakımlı olmak zorundayız. başkası için değil kendimiz için :)

    YanıtlaSil
  9. Benim hamilelik zamanında hala aynı formda kalınması çok önemli onun dışında göbekli hali de göbeksizi de güzeldir hamile bayanın zorlama olmadıkça tabi :)

    Sanem Tezman da çok hoş iki look'unda da :) Ben de şuna takılıyorum yüksek topuklar. Hamilelerin çok gerekli olmadıkça giymemesi gereken bir güzellik bence. Ki kadına en çok topukluyu yakıştırırım.

    @Gamze abla ben de bir kötü oldum olmasına da sen merak etme bana ne hikmet olsa da ben söz veriyorum. Dediğim gibi senden anne olmuyacak ta kimden olucak? ;)

    YanıtlaSil
  10. fazılhancım o topuk meselesi kişiden kişiye değişiyor. şayet ayaklar ve bilekler şişmemişse topuklu giymekte hiçbir sakınca yok. hamile eğer kendini güvende ve rahat hissediyorsa her daim topuk tabiki de :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.