KİM NE GİYMİŞ ? - Fatoş Sarıgül ve Didem Antebi

Hem aynı markayı giydikleri için hem de yakın arkadaş oldukları için ikisini de aynı post altında ele alıyorum.

Özellikle Fatoş Sarıgül 'ün ceketini merak eden yığınla mailleriniz oldu. Merak etmeyin Pelin emrinizde :)




Fatoş Sarıgül 'ün Burberry Prorsum marka kalem eteğini pek bir beğenmiştim. Yine aynı marka ve koleksiyondan devam ediyor. Üstünde defilede de çok beğendiğim nefis bir Burberry Prorsum ceket var. Ceketin altın rengiyle karıştırdığı siyahlığı ve ön bölüm kesimine bayılmıştım. Fatoş Sarıgül ceketi klasik bir tarzla kullanmayı tercih etmiş. Kırmızı tonlarındaki rujuyla da doğru bir hamle yapmış. Saçlarının son kesimini hepimiz pek bir yakıştırdık. Kendisi de saçlarından çok memnunki her daim bakımını ve fönünü ihmal etmiyor.




Didem Antebi 'nin üstünde de yine bir Burberry Prorsum var. Elbisenin renkleri fotoğrafta karanlık çıkmış ama kesimi muhteşem. Didem Antebi 'de olabilecek en güzel şekilde taşımış. Ama tüm ustalık ten rengi ayakkabı seçiminde. Normalde elbisenin ana rengi siyahtan gidebilirdi. Ama ten rengi seçerek bacaklarını daha da uzun göstermiş ki bu detaya bayıldım.. Saçları ve makyajı da ayrı bir güzel.


Share

Yorumlar

  1. Didem Antebi her zamanki gibi doğal bir şıklık içinde kendine has zarifliğini çok beğeniyorum.

    YanıtlaSil
  2. Önü kapalı olsaydı belki daha hoşuma giderdi bu önü açık ayakkabılardan son derece haz etmiyorum :) Benim için siyah CL pigalle yada alternatif formlarda bir ayakkabı olabilirdi. Midi boy elbiselere daha çok yakışıyor klasikten yanayım bu sefer :)

    YanıtlaSil
  3. Fatos Sarigulun ceketini cok begendim. Didem Antebinin elbisesi ise bana siradan geldi.

    YanıtlaSil
  4. Fatos Sarigule ceketi yakistiramadim nedense,belki resimden kaynakli ama omuzlarini dar ve dusuk gostermis,ceketin icinde kaybolmus gibi...
    Didem Antebi harika!

    ellerine saglik!:)

    YanıtlaSil
  5. Fatoş Sarıgül'ü de çok beğendm bu defa. Bana hiç de omuzları dar ve düşük gelmedi.

    Didem Antebi'ye de elbiseyi yakıştırdım ancak ayakkabı hususunda Curcunam'la hemfikirim. Burnu kapalı bir Pigalle olsaydı ama aynı ayağındaki renk nude renk dah agüzel olacaktı sanki. Yok hani böyle de kötü olmamış ama o zaman tam hakkını verecekti . Biz de illa bir kusur bulacaz:))

    Bir de son bir şey daha Didem Antebi kilo mu vermiş? Çok zayıflamış geldi gözüme.Belki de fotoğraftan öyle görünüyor. Işık açısı v.s. kim bilir.

    YanıtlaSil
  6. Bende Didem Antebide son zamanlarda bir farklilik goruyorum. Bu elbiseyi cok yakistiramadim. Daha genc ve dinamik secimler yapinca cok daha gos gorunuyor. Fatos Sarigul bu ceketin benzer etrginide giymisti ben begendim. Yakismis.

    YanıtlaSil
  7. Burberry elbise muhteşem didemede çok yakışmış bayıldım ama çok zayıflamış bu kadarı sağlıksız duruyor 2-3 kilo almalı bence

    YanıtlaSil
  8. Fatoş Hanım'ın ceketi çok güzel ayrıca saç ve makyajı da kendisine çok yakışmış.
    Didem Antebi'nin elbisesine bayıldım. Elbise çok yakışmış ve ayakkabıları da çok güzel tamamlamış.

    YanıtlaSil
  9. Didem Hanım'ın bu kadar çabasız bir şekilde şık olmasına bayıldım. Bu boy etekler kendisine çok yakışıyor. Ölçülü göğüs dekoltesine de bayıldım.

    YanıtlaSil
  10. Çok zor bir kesimi çok güzel taşımış Didem Hanım. Çok beğendim. Hem desenli hem o boyda hem de belindeki parçası sebebiyle yanlış durabilecek bir elbiseyi bu kadar güzel taşıyabildiği için tebrik ediyorum.
    Bu arada cuma günü Mudo'da gördüm kendisini. Yüz yüze daha da güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  11. şimdi siz dediniz diye dikkatli bakıyorum ama hala omuzlarda bir sorun görmüyorum. bence gayet iyi taşımış.

    curcunam haklısın önü kapalı olsa daha iyi ama sadece ten rengi olması bile seçim açısından gayet olumlu.

    evet biraz kilo vermiş ama elbisenin kendisinde de ilüzyonik bir durum var. yanlardaki siyahlık giyen kişiyi olduğundan daha zayıf gösterir.

    ama merve'cim bu elbise epey genç bir çizgiye sahip zaten. yani orta yaşa hiç olmazdı bence.

    teşekkürler nesli yıldırım beğenmene sevindim :)

    evet nalan saçlar ve makyaj süper.

    YanıtlaSil
  12. Fatos Sarigule bakarken hep zorlama bir siklik goruyorum. Evet hep marka ve kaliteli giyiyor ama maalesef olmuyor. Cok klasik ve moda adina hic bir yaraticilik ! Tabiki rukus degil ama bakmak zevk vermiyor.

    Didem Antebi daha genc, yaratici ve sik geliyor bana. Dogal sac ve makyajini Bende begendim

    YanıtlaSil
  13. Fatoş sarigul un ceketi güzel fakat fazla bogucu bir takım yapmış :(( olmamış ,ceketin duruşunu sevmedim..
    Didem anteninin elbise desenini beğenmedim inanın marka olmayan birsey olsa alışanını sanmıyorum , cok daha güzel tercihleri oldu:)
    Selinn

    YanıtlaSil
  14. Fatoş Sarıgül bu hareketli Burberry'yi klasik bir tarzda çok güzel kombinlemiş. Tek sorunum o Chanel ile. Ona tam bir hayır desem deee Bizımlasın Fatoooooşcum :)

    Didem Antebi sırf giyenin bir elbiseyi sevdirebileceğinin kanıtı! Campaign'de ne kadar elbise oarlak güzel çıkmış olsa da insan Didem Antebinin üstünde beğeniyor :)

    YanıtlaSil
  15. didem antebi'nin hem elbisesini hem de ayakkabı seçimini çok beğendim ben, ayakkabının burnu açık ya da kapalı çok farketmiyor benim için :)

    YanıtlaSil
  16. Fatoş Sarıgül olmamış.Kasılmış ta kasılmış bu ceket içinde. Kötü bir armani copysi olmuş.
    Didem Antebinin sorunu bu elbisenin zaten bir tasarım harikası olmaması ve bu paraları haketmemesi.
    Didem Antebi yi hangi tasarımcıyla bağdaştıracağımı bilemiyorum. fatoş Sarıgül ü ise yine bilemiyorum.
    Bunun nedeni sanırım bu kişilerin hayatımıza son 3-4 sene içinde girmeleri. Stil yaşanmışlıktır. Keşke herşey bu kadar kolay olsa. İlk 100.000 USD lik arabasını 30unda alan bir adamın seçimi farklıdır, ilk arabasını 18inde alan adamın seçimi farklıdır.

    YanıtlaSil
  17. Ben birde Hande Demir'i de görün derim :)

    YanıtlaSil
  18. Platformlara alisamadigim gibi Peplumlara da alisamiyorum. Begenenler elbette kullansin . AMa sanirim ben hic ama hic kullanmayacagim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.