MELİSSA ELİYEŞİL 'in GELİNLİĞİ



Artık Melissa Eliyeşil 'e kontes diye hitap etmemiz gerekir. Çünkü kocası bir kont ve Almanya 'nın en köklü ailelerinden birine mensup. Zaten ortada prensesler, kontesler, baronesler, şatolar varsa bu iş tam benlik :) Artık ismi resmi olarak Kontes Melissa von Faber Castell. Gerçi çok evvelden evlenmişlerdi ama ortada şaşa ve güzellik adına hiçbir karemiz yoktu. Ve işin en güzel tarafı bu düğünün uluslararası tüm kraliyet forumlarında yer alması. Gördüğüm kadarıyla da gelinimizin güzelliği ve gelinliği pek bir beğenilmiş.

Her önemli gelinimize yaptığımız gibi yine mercek altına alıyoruz. Gelinliği Roberto Cavalli imzalı. Roberto Cavalli 'nin eşi Eva Cavalli gelinlikle özel alakadar olmuş. Ve ortaya harcanan her dakikaya değen bir gelinlik çıkmış. Tek kelimeyle bayıldım ! Melissa Eliyeşil zaten güzel bir kadın ama ilk kez kendisini bu kadar zarif görüyorum. Hem zarif hem de asil bir havayla taşımış ki hayran kalmamak imkansız.



Duvağın güzelliğini kelimelerle ifade etmem çok zor. Dekolte kesimi, omuz detay ve eteğin hafif balık kesimi bir arada müthiş bir ahenk içinde. İşte en beğendiğim tarzda elinde kır çiçeklerinden ve güllerden yapılmış sade bir buket. Makyaj 10 numara, saçlar 100 inci küpeler ise 1000. Yani özellikle işte şunu beğenmedim yuppii diye bağırtacak birşey arıyorum ama ı-ıh bulmam imkansız. Dört dörtlük nefis bir gelin olmuş.

Zarif mimikleri ve kol hareketleri çok hoş. Türkiye 'de üst tabaka bir ailenin mensubu olsa bile yine de bu tarz bir ailenin havasına uymak uyuşmak kolay değil. Bravo bravo !! Ortada hiçbir fazlalık, abartı, sakil durucak bir detay yok. Ay daha ne diyim bilemiyorum :)


















Davetlilerden sadece Aylin Tahincioğlu ve Zeynep Çarmıklı 'yı görebiliyoruz. İkiside böylesi bir düğün için gayet uygun giyinmiş. Şapkalar olmazsa olmaz. Her iki şapkayı ve kıyafetlerini çok beğendim. Yani kusur bulamamak hakkaten çok sıkıcıymış. Herşeye iyi güzel demekten fenalık geldi içime :)



Share

Yorumlar

  1. çizim olarak muhteşem ama vücut bulmuş hali pek bir sıradan.

    YanıtlaSil
  2. Öncelikle ben ve sevgili iç sesim melisa hanıma mutluluklar dileriz:) Ben Melisa hanımı beğenmedim. Aaa!! Gamze sen vallahi asillikten klaslıktan zerre anlamıyorsun kız kontes kontes!!! Sen ne anlarsın yahu!! Sevgili iç sesim allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın niye beni rezil ediyosun yahu!! Sanki beğenmek zorundayım. Duvağını beğendim ama o kadar da kötü değilim. Haa!! Şükür gamze nihayet birşeyi beğenebildin. Karışma bana sevgili iç sesim kes sesini!!:) Tamam kabul ediyorum melisa hanıma böyle kabarık bir gelinlik olmazdı. Ortama ve damadın konumuna haykırı. Gelin hanım sade ve asil olmalı sonuçta kontes. Gamzeee sen bu kontesi kıskanıyorsun!!) Ne diyosun sen ya hey allahım ben kimseyi kıskanmam:)) Saçı güzel çiçeğini beğendim. Gelinliği çok sevemedim ama dediğim gibi statüye yakışan bir gelinlik. Daha kuğu gibi olabilrdi aslında şaşalı ama asil olabilirdi hayalimin kontesi bu değil. Gamze sen kaç tane kontes düğünü gördün? Gereksiz konuşma ay bir şeyi de hazmet içinde sanki herkes senin gibi tül yumağı olarak gelin olmak zorunda!! Aaaa bu kadar harakete peess!! Ne diyim bilemedim!! Güzel olmuş kontes hanım beğendim beğendim tamam!!:) Gelelim Aylin hanıma o kafasındakini beğenmedim ya kırmızı olmasaymış keşke. Ne renk olsun gamze? Bu kadar biliyorsan git moda tasarımcısı ol ivana sert gibi bir şey olursun işte rüküş modacı!! Ay Allahım sen sabır ver. Ben belki kırmızı sevmiyorum ay!! Victorıa'nın şapkası daha güzeldi:) Off gamze sana laf olmaz. Sevgili iç sesim doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış:)) Ama sana galip geldim bu sefer!!:) İşte böyle yorumlarımız pelin'im öperiz:)

    YanıtlaSil
  3. çizim on numara melisa çok zarif ve dogal bir bayan duvakta çok hoş durmuş ama bilmem resimlerinden mi yoksa duruşundanmı ben pek beyenmedim üzerinde duvak olmasa dahada sıradan olurdu

    YanıtlaSil
  4. Prenses gibi bayildimm. Ayrica davetlilerden de Sevgili Aylin ve Zeynep hanim olaganustu tek bir tek kelime edilmez cok cok uygun olunmus yerine ve olaya : )

    YanıtlaSil
  5. Bende çifte mutluluklar diliyorum :), blogunuzda moda ve sosyete üzerinde durmuşsunuz. Ben de böyle bir blog açmaya karar verdim ama daha çok hollywood ünlüleri gibi dünyaca tanınan ünlülerin üzerinde duruyorum. http://unlumodasi.blogspot.com

    önerileriniz olursa unlumodasi@gmail.com

    Teşekkürler!

    YanıtlaSil
  6. Tugcecim en bilindik Beyoglu'nda Madame Katia 'dir. Tuzludur. Birde alternatif olarak Osmanbey 'de Juliyet var. Hem daha uygun fiyatli hemde ayni kalitededir. Ustelik ozel sipariste yapar Katia gibi. İkisinede bakin derim.

    YanıtlaSil
  7. Unlu modasi hosgeldin o zaman aramiza. Basarilar dilerim ;)

    YanıtlaSil
  8. Bilmiyorum belki hasetligim ve kiskancligimdan olacak ki, birseyler eksik kalmis gelinlikte. Belki ozellikle siradan bir secim yapildi.Abartisiz bir secim olmasi tabi ki normal ama bana cokta rafine bir zevk gibi gelmedi, havasinda eksik bisi var.Yakismis mi tabi ki evet.

    YanıtlaSil
  9. Gelin hanimi begendim saci makyaji guzel zarif ve hos ama oyle ahim sahim bir gelinlik oldugunu zannetmiyorum sonucta bir cavalli, tasarimlarini cogu zaman begenmem. Ayrica dugun alman medyasinda fazla yanki bulmamis ve gelinin turk veya turkiyeden oldugu sanki ortbas edilmis, hatta internasyonel bir aileden geldigi bilgisiyle gecistirilmis resmen. Gelin italyan fransiz veya amerikan olsaydi bu gunlerce yazilir cizilirdi herturlu bilgiyi ogrenirdiniz. Ailesinin nasil varlikli oldugu nasil koklu oldugu vs vs vs. Ama isin icnde turk oldugu zaman enternasyonel denilip geciliyor. Sanki biz de hic koklu zengin ve asil aileler yok. Sanki her turk veya turkiyeli isci kesiminde, doner ve kebapla buyuyor. Bu ne bicim mentalitedir anlamak mumkun degil. Cifte standartin boylesi ancak avrupada gorulur. Iste bu yuzden avrupa aslinda avrupa degildir yani. Helmut kohlun gelinide turktur bu bilgide yillarca ortbas edildi taki ciragan sarayinda dugun yapilincaya kadar :-))

    Konuyu dagittim yine :-)))

    Sevgiler. Ayse

    YanıtlaSil
  10. Gelinlik çizimde çok daha güzel görünüyor. O bir kesin.
    Ama konu Melisa ya gelince, sadeliği çok güzel bir zenginlik oluşturmuş. Ve yine şunu unutmayalım ki, Eliyeşil ler Türkiye'nin sırf kalburüstü değil, en köklü ve en hazımlı ailelerinden biridir. Gerçek socialiteler, birkaç markayla hayatımıza giren kağıt bebekler değildir, hazım gerekir. Bir iki markayla, onunla bununla evlenmeklı sosyete / yani socialite olunmuyor.

    YanıtlaSil
  11. Aynen, soylu kan kalpçik! :)
    Gelinlik çizimde daha şaşafatlı bir güzellikteyken, gerçekte gelinin üstünde daha sade bir şıklığa bürünmüş. Çok, çok güzel dört dörtlük bir gelin olmuş. Harika :) E zaten güzel bir kadın :)
    Davetlilerden acaba sadece mi onlar vardı yoksa sadece onlarn mı fotoğrafları var elimizde?
    Onun dışında Aylin Tahincioğlunun elbisesini çok da beğenmedim ama şık olmuş. Yalnız şu gözlüğü takdığını söylemeyin sakın!
    Zeynep çarmıklı da aynen şık ama onun da şapkasını beğenemedim hay allah :D

    YanıtlaSil
  12. Yanilmiyorsam dugunden bir gun oncedr Bavyera partisi gerceklesti. Onunla ilgili photolar twitter ve instagramda partiye katilanlarin sayfalarinda dolaniyor. Cok ama cok eglenceli olmus.
    Evet denildigi gibi 2-3 hermes chanel takarak, beymen'in en son getirdiklerini giyerek, bir kac eventte dolanarak ve medyanin yeni yuz ihtiyacina malzeme olmus bayanlatdan cok daha farllidir melisa eliyesil.

    YanıtlaSil
  13. Oncelikle Turkiyede soylu aile diye bir kavram yok en koklu ailelerin dahi bakkalliktan. Hammalliktan geldigini unutmayalim. Melissanin annesi Colombiali yani Guney Amerikali gercektende tam bir karisim. Kendisini Bodrumda gormustum. 2 yil once Cok guzel bir kiz Ayni zamanda cok sicak ve samimi. Ama hicde oyle klas bir tarzi yoktu acikcasi. Guzelligi ise herseyin onundeydi. Ben gelinligi cok yakistirdim. Umarim mutlu bir kontes olur.
    Aylin hanimi bastan asagiya begenmedim. Her zamanki gibi abartili. Zeynep hanim ise. cok zarif

    YanıtlaSil
  14. zarif bir seçim olabilir ama hiç çarpıcı değil akılda kalıcık yok

    melisa hanımın kendisi de pek güzel değil bence
    zevk meselesi tabi kıakanç falan demeyin bana:)
    NİL

    YanıtlaSil
  15. Türkiye de soylu aile yok derken yanılıyorsun arkadaşım.Dikkat et Kraliyet demedim. Son Osmanoğluları da tükenmektedir. Ama Cenevre'de yaşayan en genç mensublarımız da var. Nasıl yokmuş? Bir sürü Levanten yaşadı burada ve halen yaşıyor ve bazılarımız yabanci asillerle bağlançıtılıdır. Müslüman kesimde ise Paşazade torunları bile vardır bu ülkede. Türkiye Cumhuriyeti köken olarak çok karışıktır, bunun için Avrupa ülkelerinde olduğu gibi çok çıkar evlilikleri de yapılmıştır. Sosyete deyince sadece tatlı satan, hammallık yapan etc.. Sabancıları falan düşünme bu ülkede. Sosyete ile görünen Parayı birbirine karıştırma. Biraz tarih oku, merak ettiğin isimleri araştır.Ve unutmaki bunlar arasında hem paralı, hem de sosyetik olan isimler bulacaksın. Bunlar birkaç ıstanbul magazin sayfasına, Ball de la Rose'a zorlamalarla katılan kişiler değildir. Kaç Osmanlının Cannes da, Nice te, Belçika da, Paris te soylu akrabaları var bilmiyor musun? Lütfen oku. Moda ve lifestyle bir birikim ister.Annene , anneannnene gelinliklerini sor, nerden çeyiz hazırlamışlar, kimler dikmiş onları öğren. Dolaplarında hiç bir KENDILERINE AIT YSL leri, Dior ları, Alma ları , Thierry Mugler leri, Lanvin leri , ve şimdiki harcıalem Oleg cassini yerine hiç bir gerçek Oleg giymişler mi sor? Jean Pateau lar sürmüşler mi, First kullanmışlar mı bir öğren. Türkiye'de boşu boşuna bazı caddelere ve sokaklara bazı şahısların isimleri verilmemiştir. Bunlar kimlerdir bir araştır.

    YanıtlaSil
  16. Gelinliğin sıradan görünme nedeni ne kadar sade bir tasarım olsa da Melissa Eliyeşil 'in vücut yapısına uygun bir gelinlik değil. Evet 1.75-180 lik manken giyse gerçekten çok daha liquid dururdu. Fakat Melissa 'nın boyu uzun değil, bacak boyu da boyuna göre uzun değil, gelinliğin kalça/kalça altı hizasındaki gueppiere bölümü üst bedeni daha da uzatıp bacakları iyicene kısaltmış. Bu yüzden ihtişamlı durmuyor.O çizimdeki uzun silhouette body body leşmiş.Kısalmış. Melissa nın en güzel yeri gerdan kısmı. Burayı açmaklar doğru etmiş, Ama Eva Cavalli niye seçilmiş? Avrupa'da esas specialty si gelinlik olan bu kadar modaevi ve tasarımcı var iken Eva Cavalli de nerden çıkmış? Elbisenin çizimdeki yan etek pliseleri bile zayıf. Alakası yok çizimle. Esas soru; bu çizim buralara nasıl ulaşmış, kim bunları basına sızdırmış.İşte bu asil değil:)

    YanıtlaSil
  17. ya allah aşkına her hafta dergilerde şu sosyete bu sosyete denilenlerin hepsi ya restorant sahibi ya da kafe açmışlardır öyle sosyetik olmuşlardır. yani iyi bir koca sayesinde sosyeteye girenlere gelene kadar böyle örneklerde var elimizde.iyi bir izdivaçla köklü bir aileye girenede tü kaka denmemeli.sonuçta soylular içinde bu geçerli.sınıf atlamak için en geçerli ve anlaşılır metotdur evlilik.sırf farklı giyimi var diye bile sosyetik sınıfına atlayanlar var bu ülkede.

    YanıtlaSil
  18. çok güzel bir gelin olmuş çok beğendim bende.beğenmeyenleride anlamak zor ama saygı duymak gerekir.herşeyiyle dört dörtlük bir zerafet içinde melisa hanım.ben damadın kızkardeşlerine takıldım.hiçbiri böyle bir tören için uygun giyinmemişler.ama pelin anlaşılan herşeyden o kadar memnun olmuşki limon sıkmak istememiş :):)

    YanıtlaSil
  19. ayyy bu haberi bekliyorum ben günlerdir tarihi tam bilmesemde bi kontes düğünü gördük tüm türkyeye hayırlı olsun darısı prenses düğünü görmeye diyorum..gelin güzel..zaten güzel..yani fazla yoruma gerek yok sadece almanyada insanlar kontesin hristiyan olmasından dolayı fazla mutlu olmuşlar forumda okuduklarıma göre..bu bana biraz aslında fazlaca ayrım olarak geldi ama onu bile es geçiyorum ben ... gelinlik güzel ama ne yazıkki sıradan..yani ben daha güzel bişey bekliyodum mesela kolları falan daha güzel olabilirdi?? belkide kontes olmasını kıskanıyorumdur bilemedim :O :D sonuç olarak güzel!!

    YanıtlaSil
  20. Kusura bakmayin ama ben Osmanli ailelerini soylu olarak gormuyorum. Hepsininde annelerininde birer Rus kolesi ldugunu unutmayalim. Cok sukurki Atamiz ulkemizdeki bu gidisata da son verdi.( Buyuk padisahlarimizla gurur duyuyorum yanlis anlasilmasin)
    . Ama uzun yillara dayanan zenginlik derseniz evet. Soyluluga iinsanin ruhundaki soyluluk derseniz candan katilirim. Unutmayinki bugunun yeni zengini 2 nesil sonra eski zengin sayilacak. . Ve artik Turkiyede paranin nasil el degistirdigi dusunulurse gelecegi sorgulamak bile istemiyorum.
    Neyse Eliyesillerden nerelere geldik. Allah mesut etsin yeni evlileri.

    YanıtlaSil
  21. Gelinligi pek begenmedim Cavalli diye bu sade gelinlige onca para vermeye degmez.

    Aylin Hanim in sapkasi olmamis, etegi pecete katlama sanati gibi absurt....

    YanıtlaSil
  22. Gelinlige fazla sade diyenleri ben anliyorum. Ben cok begendim aynen benim tarzim ama fotograflarin kucuk olusundan dolayi ayrintilar gorunmemis. Belki de bu yuzden cogunluk fazla sade bulmus olabilir.

    Cok hos olmus ben cok begendim, genc cifte mutluluklar :)

    YanıtlaSil
  23. müthiş eğitimden geçmiş osmanlı ailesi bireylerine soylu demiyorsan senede bir yıkanan ingiltere kralınamı soylu diyeceksin sayın adsız:)

    YanıtlaSil
  24. Bende aylin hanımı hiç beğenmedim neden bu kadar ağır makyaj yapıyor anlamış değilim. etek abartılı şapka abartılı kıyafeti de olmamış. gelin çok hoş görünüyor ama madem bu kadar para var çok daha zarif gelinlikler diktirilebilir. bu gelinlikte istediğim zarafeti bulamadım.

    YanıtlaSil
  25. Şu soylu kavramına da uyuz oluorum.Ne yani biz soysuzmuyuz.

    YanıtlaSil
  26. Turkiyede pasazadeler levantenler vardir diye adsiz bi zahmet kendi adini da bahsetseymis de kendi soyunu ogrenseymissiz.Anladigim kadariyla dolabinda oleg,ysl varsa asilsin yoksa degilisin,senin asaletten anladigin bir pasa resmi ve iyi bir gardrop mu? Hay Allahim kafaya bak!!!

    YanıtlaSil
  27. Ben gelinligi cok begendim. Melisa harika gorunuyor. Prenses gibi olmus. Aylin hanimi her zamanki gibi begenmedim. . Damadin kizkardesleri hic olmamis sasirdim dogrusu
    Adsizin yorumuna katiliyorum. Ne demek soylu soysuz. Turkiyede soylu diye bir kavram yokki. Padisahlik doneminde vardi belki ama bugun boyle birsey yok.

    YanıtlaSil
  28. Gelin hanım bana kalırsa çok zarif gelinlik de bu zarifliğin dışa vurumu olmuş gayette başarılı bir seçim.
    Soyluluk tartışmasındaki fikrim de şudur; soylu olmak insanın ruhunda ya vardır yada yoktur. hangi aileye mensup olursanız olun içinden gelmiyorsa bunu taşımak olanaksızdır.

    gulnihan

    YanıtlaSil
  29. bir kac adsiz arkadaslarin yorumlari son derece sacma. Biz de de son derece köklü, soylu, zengin aileler var. Ancak bunlar genelde basinda yer almiyor. Gelin hakkinda alman medyasinda
    hicbir bilgi yeralmamis olmasini cifte standart olarak nitelendirdim cünkü gercekte de öyle ne yazikki:-( soylu son derece kültürlü insanlarimiz var ama medya bunlari dile getirmiyor.

    YanıtlaSil
  30. Melisa Eliyesil hakkinda da daha genis bilgi yer alabilirdi, cünkü kendisi son derece kültürlü ve sophiscated. Konuya bir ornek. bundan birkac yil once yunan prensi amerikali bir bayanla evlenmisti. Gelin hakkinda masallah hertürlü bilgiyi ogrenmistik ki damat Alman degil veya Alman aristokratisi mensubu degil. Simdi ise Graf von Faber Castell evleniyor mustakbel esi hakkinda sadece enternasyonel denilip gecistiriliyor. Demek oluyorki biz turkler hakkinda olumlu yorumlar pek yapilmiyor veya yapilmak istenmiyor. Uzgnum ama gercek bu :-((

    Sevgiler. Ayse

    YanıtlaSil
  31. Soylu aileden gelmeyene "soysuz" denmez alınganlık yapmayın. Bir aile soylu değilse, ama kökü olan ailelerdnse yani soyağacı ve tarihi kayıtaltına alınmışşa o aile köklü ailedir "soysuz" değil.

    Soylu aile devlet görevinde bulunan ve genellikle yapıt bırakmış, vakfı, külliyesi, duası, ıvırı kıvırı bilmemnesi olan ailelerdir, köklü olanlar ise uzun yıllar ve yüzyıllar boyu kaydı tututlmş olanlardır bu kadar basit.

    YanıtlaSil
  32. Bakkal mı!!!Yok artık.kökü Hacı Bayram-ı Veliye dayanan aileye bakkal diyen bakkal defterleride varmış bugün bunu gördüm.Ne acı.

    YanıtlaSil
  33. Konuyu amma da dagildi yani, soylu veya degil, hammal veya bakkal, sonuc olarak kokleri bir yere dayaniyor mu dayaniyor. Ornek, monaconun Grimaldileri cok mu soylu veya asil??? Atalari korsandi, korsanliktan gelme hepsi ve o topraklari oylece zapt ettiler, grace kelly sagolsun simdi herbiri prens diye geciyor, trajikomik :-)) biz de Osmanogullari vardir ama vakti zamaninda kendi topraklarindan kovulup gitmek zorunda kaldilar. Alin size turkiyenin en soylu ve koklu ailesi. Osmanogullarinin surgunu belgeselini herkese tavsiye ederim.

    Sevgiler. Ayse

    YanıtlaSil
  34. Herkes bir soy bir kok diye tuturmus gidiyor. Ben gelini cok begendim ama damadi yakistiramadim o guzelim kadinin yanina, pek bir tipsiz. He o pembe kiravata tav oldum resmen.

    selin

    YanıtlaSil
  35. Aman ne karismis konular. Gelinlik ne guzel diyim dedim. Ama ciddi sohbetler varmis burda. Bana gore tek gercek soylularin icine gidigin zaman ne kadar soysuz olabildigini veya soylu olarak gormediklerindede tersini gormek mumkun.Bunlarn orneklerini saymakla bitmez. Soyluluk insanin ruhunda olmali Egitimli kulturlu terbiyeli bir aileden gelmis olmak veya kendini iyi yetistirmeye calismak vede iyi bir insan olmak onemli.

    YanıtlaSil
  36. Bu fotolari nerden buluyorsunuz bravo dogrusu, bir de eskiden bi tek fotolari tiklayinca, orginalinden daha fazla buyuyordu, simdi ayni thumbnail hali ile kaliyo

    YanıtlaSil
  37. tamam mı rahatladınız mı :)

    benim düşünceme gelirsek elbette soylu ve asalet denen şeyler vardır. ve ne derseniz deyin soy ağacınızın iyi bir yerlere gitmesi bir ayrıcalıktır ve farklılıktır. kötü değil güzel birşeydir. bunun karakterinizin ya da iç ruhunuzun asaletiyle bir alakası yoktur. asalet derken padişah soyunu ve osmanlıyı kastediyorum. aramızda soyu çok köklü olanlarda var. insanların bunla gurur duyması gayet normaldir. benimde annemin büyük annesi bir padişahımızın süt annesiydi. babamın büyük dedeside sarayla çok haşırneşirdi. detaylara girmiyorum çünkü sonra saçma sapan yorumlar gelmeye başlıyor. benim şu an evimde saraydan gelme antikalar vardır. bir asil kanım olmasa bile bu kadarcık şeyle bile gurur duyarım. ki kanı olanı düşünemiyorum :) ve bu farklılık parayla bir tutulmaz. tanıdığım birçok soylu aile mensubu vardı sefalet içinde yaşadılar ama hala 3-4 couture parçasını elinde tutar incisini takar zarif makyajını uygulayıp havasıyla, aldığı terbiye ve görgüyle en zengini bile alterdi. basında çıkmazlar çünkü eskiler için basında çıkmak yer almak neyi aldığını göstermek malını ilan etmek ayıptı görgüsüzlüktü. bu konu daha çok uzar gider ama soylu olmalarıyla farklı ve özel olan aileleri bu kadar yermeyelim aksine değerlerini bilelim isterim. bakın şu ana kadar sosyete terimini bir kere bile kullanmadım dikkatinizi çekerim :)

    melisa eliyeşil 'e gelirsek aile soyu nereye gidiyor hiçbir fikrim yoktu. sizin sayenizde öğrenmiş oldum iyi oldu :)

    gelinliği az kişinin beğenmesine şaşırdım doğrusu. ben çok beğendim çok yakıştırdım geline.

    YanıtlaSil
  38. resimlerin neden küçük göründüğünü anlamadım. halbuki bazıları yüksek kalite. diğer yüksek kalite resim koyduğum postlara bakıyorum onlarda sorun yok büyük olarak açılıyor. Allah Allah çözemedim sebebini :(

    YanıtlaSil
  39. Gelinlik çok hoş, saçın ve makyajın sadeliğini çok beğendim. Genç çifte mutluluklar dilerim.

    Şöyle soylu bir aileden geliyorum, böyle asillerle bağlantılıyım diyenler, şu hayatta kendilerinin ne başardığına da bu kadar dikkat ediyorlardır umarım.

    Feride

    YanıtlaSil
  40. Pelin hanim, dediginiz gibi her sey sahane. Yalniz takildigim bir nokta var, söylemeden gecemeyecegim. Kont'un annesi ve kizkardeslerinin buyuk bir sirketteki herhangi bir pazartesi toplantisina gider gibi giyindiklerini dusunuyorum (birinin etek boyu haric tabii). Sade olmayi tercih etmis olabilirler ama dugunde kont-kontes temasi alti cizilerek islenmisse, damadin annesi ve kiz kardesleri döpyesle veya kisa elbise - ceket ikilisiyle gelmemeli bence.

    Onlarin bu asilcilik oyunundan sIkIlmis ve o yuzden böyle seyleri asmis olduklari ya da daha özenli olmalari gerektigi dusunulebilir. Sanirim biraz da bakis acisina bagli...

    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  41. Feride,sen bunu söylediğin için şimdi çok dikkat edecekler emin ol.Kimsenin kendisini ve kendi hayatını düşünmediği, tanımadığı bir yabancı kadar düşünemeyeceği,herkesin ağzının olupta başkası yerine düşünmeyi görev edindiği şu dünyada insanlar yerine düşünüp kendini yorarak insanlığa büyük faydalar sağlamışsın doğrusu bravo.

    YanıtlaSil
  42. Pelincigim peplum etekten bahsediyorsunuz herhalde, uzununu da giymisti...cok merak ettim simdi tam olarak hangi modeli begendin bilmek isterim:)

    Inci Mercan

    YanıtlaSil
  43. inci sorunu anlamadım neden bahsediyorsun acaba

    YanıtlaSil
  44. Melissayi ben pek begenmedim yuz guzelligi pek yok, gelinliginde fazla ozelligi yok yani.. Hem neden boyle bir aileye ayak uydurma dusuncesi olsunki avrupalilar bizden daha mi iyi ozenmekten, kendimizi kucuk gormekten vazgecme zamani artik gelmedimi? Soyluluk konusuna gelecek olursakta iyi egitim, gorgu falan bunlar varsa ne fark eder bakkalin kizi olsan? kast sistemini birakalim hindistanda kalsin lutfen. Ailesi sayesinde degilde kendi cabasiyla bir yerlere gelmis bir insan kat kat fazla hak ediyor saygiyi. Yani soylu aileden geliyor ve boyleliklede farkli ve ayricaklik falan degimler yersiz. Ne ayricaligi? Bu arada dusuncelerim geneldir Melissaya ozel degildir tabiki.

    YanıtlaSil
  45. Melissa Eliyesil03 Haziran, 2012

    Blogunuzda yazmis oldugunuzu bir arkadasim e-mail atti bana. Guzel yaziniz icin tesekkur ederim. Gelinligimi bende cok severek giydim. :) Sevgiler, Melissa

    YanıtlaSil
  46. Blogunuzdaki yazmis oludugunuzu bir arkadasim e-mail atti bana. Guzel yaziniz icin gercekten tesekkur ederim. Gelinligimi bende cok severekten giydim. Altindaki commentlere bakincada bir kahkaha attim. Ey insanlar baskalari adina mutlu olmayi ogrenin! Sevgiler, basarilar, Melissa

    YanıtlaSil
  47. Gelinligi bende cok begendim, ancak damadin kizkardesi nisanda ciraganda kullandigi LV clutch'i kilisede de kullanmis. Ne desem bilemedim. Tipik bir Alman ailesi!!! Ne eksik ne fazla!!!

    Turk davetlileri cok abartili buldum. Keske Almanya'da dugunler nasil olur biraz arastirip da gitselerdi. Evet sik olmuslar, ama Alman dugunlerinde gelinden daha gosterisli olmak geline yapilmis cok buyuk bir saygisizliktir. Uzerinizde Aylin Hanim'in kirmizi sapkasi gibi ilgi cekici bir aksesuar olmamalidir. Kesinlikle beyaz giyilmemelidir. Tek ilgi ceken kisi gelin olmalidir. Zaten damadin ailesine baktiginiz zaman ne kadar mutevazi giyindiklerini ve sapka kullanmadiklarini goruyorsunuz.

    Pelin hatirlarsan blogumda Ciragan'daki nisanda damadin ailesinin ozensizliginden bahsetmistim. Ama bu seferde Turk davetlilerin abartili oldugunu dusunuyorum. Sahsi dusuncem, ister Alman ,ister Turk olsun insanlar dogru yerde dogru sekilde giyinmeyi amac edinmiyorlar.

    Alman medyasi dugunden cok bahsetmedi evet dogru ancak bunun sebebi, Almanya'larin bizim gibi merakli olmamalarindandir. Ne dugunleri, ne de cenazeleri gundemi saatlerce ve sayfalarca mesgul eder.

    YanıtlaSil
  48. bu dünyada herşeyi öğreneceğim ama başkaları adına mutlu olmayı asla öğrenemeyeceğim. kişi kendi başına gelen olumlu şeylerden mutlu olmasını bilir. başkası evlenince istediğini alabilince yiyip yiyip kilo almayan birini görünce niye mutlu olsun ya, bende mi bir sorun var ben mutlu olamıyorum bu tabloları gördükçe. ben ancak ben yapabilirsem mutlu olurum. aşık olduğun insandan ayrılınca herkes mutlu olsun ama bende onların mutluluğuyla mutlu olayım diyen biri varsa öne çıksın göreyim şu muhterem şahsı:)

    bazen politik olmalı şahıslar yoksa dibe vurabiliyolar:)

    YanıtlaSil
  49. Tüm yorumları okudum çifte mutluluk dileyen tek kişi var, anlayın işte nasıl bir millet olmuşuz.

    YanıtlaSil
  50. Ben de tüm yorumları okudum, ve çifte mutluluk dileyen birden fazla kişi gördüm:
    1 - gamze: "Öncelikle ben ve sevgili iç sesim melisa hanıma mutluluklar dileriz"
    2 - Velev Ki Huysuzum: "Öncelikle mutluluklarrr :)"
    3 - Unlu Modasi: "Bende çifte mutluluklar diliyorum :)"
    4 - Adsiz: "Allah mesut etsin yeni evlileri."
    5 - YC: "genc cifte mutluluklar"
    6 - Feride: "Genç çifte mutluluklar dilerim."

    Bir tane de benden gelsin: Çifte ömür boyu mutluluklar dilerim.

    Diğer "ey insanlar" da açık açık yazmamış olsalar bile, çiftin mutluluğunu istemediklerini hiç zannetmiyorum. Buna gelini, gelinliği, katılanları vs. eleştirenler de dahil. Bazen kahkaha attıran konuları tartıştığımız oluyor burada ama başkalarının mutluluğuna sevinmeyenler olduğunu pek zannetmiyorum.

    Neyse, gelinimiz güzel, gelinliği güzel, düğün güzel. Pelin'den de konuyu çok dağıttığımız için özür dilerim (kendi adıma). Güzel bloğunu takip etmeye devam...

    Sevgiler,
    Seda

    YanıtlaSil
  51. Seda muhteşem bir yorum bu :)
    "Ey insanlar", kahkahalar... Bu kadar güzel eleştirilirdi bayıldım.

    YanıtlaSil
  52. benide unutmayın. gerçi yazı içinde demeyi unutmuşum ama gayet pozitif havamdan çifte mutluluklar dilediğimi anlayabilirsiniz :)

    melissa eliyeşil yorumunuz için teşekkür ederim. ama şu tek çift 's' olayı çok can sıkıcı. demek ki çift s'miş. kusura bakmayın her yerde farklı şey yazıyor bilemedim hangisini koyacağımı.

    kızkıza toplandık hatırlıyorum dediklerini :) ama bazı dediklerine katılmıyorum açıkçası. bu tarz düğünlerde abartının yani aylin tahincioğlu 'nun kıyafetinin hiçbir sakıncası yok. hele şapka en ideal aksesuardır. bizimkiler hafiften ingiliz aristokrasisinde gördüklerini uygulamışlar ama bana göre de damadın kızkardeşleri biraz daha özen gösterebilirlerdi. bu sefer ters düştük senle olmadı :)

    arzu evet bende senin gibi düşünüyorum biraz daha özen gösterilebilirdi.

    YanıtlaSil
  53. bunlar benim fikirilerim valla melissa eliyeşil hakatten zengin bi ailenin kızı olmasa kimse şurda ona güzel yazmaz çünkü sıradan bi kız sokakda buna varana kadar ne güzel kızlar var..Soyluluğa gelice ister soylu ol ister paşa kızı ol herkesin aynı yere gidecek ve herkes eşit orda

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.