MET GALA 2012

İşte yılın en sevdiğim ve merakla heyecanla beklediğim moda şöleni. Şahsen bu geceden aldığım keyfi ne Oscar'larda ne de Altın Küre'lerde alıyorum. Her sene değişik bir teması olan ve birbirinden güzel kostümlerin sergilendiği bu gecede kimler neler giymiş ve en önemlisi nasıl görünmüş hadi her birlikte didik didik inceleyelim :)

Bu senenin teması ; Schiaparelli and Prada: Impossible Conversations. Dolasıyla bol bol Prada kostümler görüyoruz.

Öncelikle en beğendiklerimle başlamak istiyorum.

EN BEĞENDİKLERİM :



Kirsten Dunst - RODARTE. Gecenin en riskli kıyafeti. Herkesin beğenemeyeceği bir seçim. Ve bence gecenin en karakteristik şıklığı. Rodarte 'ye adeta Coco Chanel ruhu kaçmış. 20 'ler havasında gerek kesimi gerekse Kirsten 'in mükemmel taşıyışıyla müthiş klas.



Gwyneth Paltrow - PRADA. Asimetrik kesim mini elbise müthiş yakışmış. Gwyneth bize adeta 3 dekolte bir arada olup pekala klas görünebilirmiş dersi veriyor. Çünkü bu işin sırrı taşıyanın albenisinde ve havasında. Yüzünün ışıl ışıl görüntüsü, makyajının güzelliği, aksesuarlarının uyumu tek kelimeyle mükemmel. Gecenin kusursuzlarından.



Carey Mulligan - PRADA. Altın ve gümüş tonları bir arada hem de gayet zor bir material ile yapılan bu elbiseyi mümkünse Carey 'den başkası giymesin. Elbisenin karakteri giyenin havasıyla ancak bu kadar iyi örtüşebilirdi. Saçı, makyajı ve aksesuarları herşey dört dörtlük.



Ashley Greene - DONNA KARAN. O tek omuzun düşüşüne ve bu elbiseyle serbest bırakılan saçlara bayıldım.



Camilla Belle - RALPH LAUREN. Muhteşem ! Elbisenin kumaş ve işçilik kalitesi hayranlık uyandırıcı. Saçları, aksesuarları nefis. Rujunun tonu bir ton daha açık olsaymış çok daha iyi olurmuş ama kuzguni saçlarıyla bu tonu bile iyi kaldırmış. Duruşu, havası mükemmel ! O minik clutcha minik kalpçikler gönderiyorum :)



Kate Bosworth - PRADA. Saçını sıkı ve minik topuz yapmasını sevmedim. Ama bunun dışında taşıyış taşıyış ve yine taşıyış diyorum !



Diane Kruger - PRADA. Yine püsküller ama bu sefer kesimiyle taşıması zor püsküller. Diane Kruger elbisenin hakkını iyi vermiş. Renk çok yakışmış. Elbisenin üstüyle eteğin bol dökümlü kesimi çok ahenkli. Kullandığı aksesuarlar son derece başarılı. Zaten Hollywood 'un kırmızı halısında kötü bir aksesuar seçimi görmek çok zor. Sadece buna bakan birilerimi var bilemedim doğrusu. Varsa birkaçını biz alsak acaba :)



Dianna Agron - CAROLINA HERRERA. Bence gecenin en romantik şıklığı. Elbisenin rengi su yeşili ile zümrüt yeşili arası nefis bir renk. Eteğin kesimini çok beğenmesem de genel havasıyla o kadar uyumlu bir seçim yapmışki hayran kaldım. Gecenin en dikkat çekici rengi olmasıyla da farkını konuşturmuş. En sevdiğim detay deri kemer oldu. Saçlar olağanüstü yakışmış. Yine buna uygun makyajı ve aksesuarlarıyla muhteşem görünüyor.



Cate Blanchett - ALEXANDER McQUEEN. Yine tüylerle bezeli bir elbise. Sade ve her zamanki gibi asaletinde taşımış. Yüzü kusursuz görünüyor. Hele makyajının güzelliğini ifade etmek çok zor.



Gisele Bundchen - GIVENCHY. Gisele, Cate Blanchett ile gecede en beğendiğim siyah şıklığı sergileyenlerden. Kırmızı halıda fiziksel avantajını sergilemekte son derece usta. Dekoltede aşırıya kaçsa bile her zaman klas görünmeyi başarıyor. Zaten elbise tek başına müthiş güzel. Eteklerin dökümüne hayran kaldım. Bu eteğe en uygun stiletto seçilmiş.

VE GECENİN DİĞER "EN" 'LERİ :

GECENİN EN RENKLİSİ :



Coco Rochas - Vintage GIVENCHY. Tamam bu bir kostüm gala ama ne olursa olsun ister istemez gözlerim bir estetik bir güzelik arıyor. Sevmedim !

GECENİN EN FENA TEN RENGİ :



Leighton Meester - MARCHESA. Leighton 'ın yüzünde tüp patlamış gibi. Pek bir fena peek !!

GECENİN EN SEKSİSİ :



Anja Rubik - ANTONY VACCARELLO. Bu elbiseyi hepimiz tanıyoruz. Eda Taşpınar çok daha mutasıp kesimlisini giymişti ve hepimiz beğenmiştik. Anja mesleği gereği böylesine derin kasık yırtmaçlı elbiseyi korkusuzca hem de son derece rahat bir edayla taşımış.

GECENİN EN ŞAŞKINI :



Kristin Stewart - BALENCIAGA. Böyle bir kıyafetin açıklaması bile yapılmaz. Çok kötü çoook !

GECEYİ MEZUNİYET BALOSUYLA KARIŞTIRANI :



Sarah Jessica Parker - VALENTINO. Sarah 'a yaşsız dedik o bir Carrie 'dir ne giyse yakışır dedik ama bu kadar da değil. Gecede beni en hayal kırıklığına uğratanı.

GECENİN EN KÖTÜ SAÇLARI :



Marion Cotillard - DIOR ve Cameron Diaz - STELLA McCARTNEY. Cameron 'a en kötü popo dekoltelisi de diyebiliriz.

GECENİN EN GÜZEL HEDİYE PAKETİ :



Jessica Alba - MICHAEL KORS.

GECENİN EN KÖTÜ AKSESUARI :



January Jones -VERSACE. Renk ve kesim çok yakışmış. Ama kolye seçimi müthiş falso.

GECENİN EN TİMSAH DERİLİSİ :



Rihanna - TOM FORD. Siyah timsah derisi elbiseyle siyah saçlar birleşince ortaya karanlık ve epey kasvetli bir hava çıkmış.

GECENİN EN KÖTÜ DÖVMESİ :



Scarlett Johansson - DOLCE&GABBANA. Elbisenizle ne kadar güzel ve şık olsanız da minicik bir dövme bile tüm havayı batırabilir.

GECENİN EN HANIM HANIMCIĞI :



Rosie Huntington-Whiteley - BURBERRY. Elbisenin kumaşı nefis ! Ama Rosie 'nin koyu tonlar seçmemesi lazım. O kadar güzel ve albenisi varki canlı hatta dekolte bir kıyafetle çok daha iyi olurdu ve gözleri kamaştırırdı.

GECENİN EN ELMA ŞEKERİ :



Emma Stone - LANVIN. Elbisenin etek boyu, rengi ve kesimi Emma Stone 'a çok yakışmış. Ortaya çıkan eğlencelik görüntüyü sevdim. Ama saç ve makyajda kusursuzlarım arasındaki Emma 'nın bu gecedeki saç modeli son derece kötü. Şaşkınım !

GECENİN EN SIKICILARI :



Sofia Vergara - MARCHESA ve Beyonce - GIVENCY.

GECENİN PETA SÖZCÜSÜ :



Anna Wintour - PRADA. Elbise tek başına çok güzel ve yakışmış. Ama o kürk etol çok fena çoook ! Her fırsatta PETA 'ya laf sokuşturmakta bir yere kadar Anna 'cığımm :)

GECENİN EN KATE MOSS 'U :



Karolina Kurkova - RACHEL ZOE. Bu kıyafeti görür görmez aklıma Kate Moss 'un 2009 senesinde MET Gala 'da giydiği türbanlı Marc Jacobs elbisesi geldi. Çok iyi taşımış ama bu hataya düşmemeliydi.

GECENİN EN ACINASI GÖRÜNTÜLERİ :



Rachel Zoe -RACHEL ZOE ve Mary Kate Olsen - THE ROW. Bu hataya düşmüş biri nasıl başkalarını giydirebilir aklım almıyor. Rahatlıkla gecenin en berbat görünenleri. O memesizliğe bu dekolte !! Artık 70 hatta 80 yaşındaki hanımlar bile ne kadar genç ve dinç görünürken Mary Kate Olsen gibileri anlamak imkansız.

GECENİN EN SÖNÜK KIRMIZISI :



Milla Jovovich - MARC JACOBS.

GECENİN EN AMATÖR GÖRÜNTÜLERİ :



Heidi Klum -ESCADA, Jessica Biel - PRADA, Emma Roberts - ESCADA. Heidi Klum'un elbisesine fitting yapılmamış. Jessica Biel 'in etek ucu kıvrığına gözüm faltaşı gibi açıldı. Emma Roberts ise elbisesini mum gibi taşıyamamış olmamış.

GECENİN EN ÖRDEĞİ :



Florence Welch - ALEXANDER McQUEEN. Hani ördekler üstlerindeki suyu atmak için kanatlarını çırparlarya işte aynen öyle görünüyor.

GECENİN EN KÖTÜ TIRNAKLARI :



Lana Del Rey - ALTUZARRA. Elbise yakışmış havasını iyi taşımış. Ama o takma tırnakların görüntüsü beni mide fesatından 2 gün yatıracak güçte !

GECENİN EN GÖZ YORUCU ELBİSESİ :



Elizabeth Banks - MARY KATRANTZOU. Elbisede herşey var ve ben nereye bakacağımı şaşırdım. Çok detay çok renk olunca olmuyor işin ucu kaçıyor.

GECENİN EN GİYENİ GÖRDÜNÜZ MÜ'SÜ :



Christina Ricci - THAKOON. Fiziğiniz minyonsa mümkün mertebe fazla kumaşlardan ve devasa eklentilerden kaçınacaksınız. Mesela ben Christina 'yı göremiyorum kadıncağız kaybolmuş gitmiş :)

GECENİN EN KÖTÜ MAKYAJI :



Kate Upton - MICHAEL KORS. Makyajı tam Türk işi. Ruj felaket patlamış. Bir de Sports Illustrated modeli olup da nasıl düşük memeli ve göbekli olunuyor bunu hiç anlamadım işte !

GECENİN EN GİYDİĞİNE KENDİSİDE ŞAŞIRANI :



Eva Mendes - PRADA. Peplum elbiseden kusmak üzereyim. Elbiseyi hiç beğenmedim. Zaten Eva 'nın şaşkın bakışlarından onunda elbisenin ne renginden ne de kesiminden memnun olmadığını görebilirsiniz !

Eveeee bu seneki MET Gala 'dan da bu kadar ! Umarım beğenmişsinizdir :)


Share

Yorumlar

  1. kesin bizim kral tv müzik ödülleri törenini izlediler.yoksa bu halde gelmezlerdi.ya da lady gaga bu dünya için fazla! insanlar ne yapacaklarını şaşırdı.postun güzel ama kıyafetler bir elin parmaklarını geçecek kadar güzel değil.

    YanıtlaSil
  2. Ellerinize sağlık.. Süper bir post olmuş. Gözlerimiz bayram etti.

    Bir kaç fikrimi belirtmek isterim:

    Kıyafeti harika olmasına rağmen, garibim Kirsten Dunst adeta yaşından 15 yaş fazla görünüyor. Işıktan mı, makyajdan mı, bilemedim.

    Ashleey Greene ve Camilla Belle denen hatunları ortadan kaldırmak lazım. Yaa, olur da bu kadar mı güzel, bakımlı, kusursuz vs.. olunur.. çok sinirlendim çooookkk...

    Rachel Zoe, annesinin kıyafetini üstüne geçirmiş, ayna karşısında dansöz taklidi yapan bir kız çocuğa benzemiş (yaş itibariyle değil tabi ki!),

    Mary Kate Olsen ise, yataktan kötü kalkmış, ruh haline uygun siyah sabahlığını giymiş, depresyonda olduğu için boynunu da bükmüş... bir de geceye gelmiş ki, herkes pek şık, pek güzel... Ayyyy kabus vallahi...

    Cate Blanchett sanırım daha güzel görünemezdi, hayranım bu kadına...

    YanıtlaSil
  3. Bu sene çarpıcı bir şıklık göremedim açıkçası
    Beyonce tam bir felaket ve bu Kate Upton model mi gerçekten inanılmaz

    NİL

    YanıtlaSil
  4. sabahtan beri bu postu bekliyordum hatta 1 haftadır bunu bekliyordum. pelinin en beğendikleri de benim en beğendiklerim arasında buna ilaveten emma stone ve kurkovayı da katıyorum.
    kristen dunst kendimi beceriyor bu işi yoksa başkasımı her seferinde beğenimi çok fazla kazanıyor. paltrow biraz sıradan olmuş.
    carey mulligan ı çok beğendim
    ashley greene hem zarif hem de seksi olmuş. o düşen askı çok hoşşş.
    camilla nın elbisesinin rengi son zamanlarda gördüğüm en güzel gümüş rengi.
    diane krugerin elbisesin rengi çok güzel. çok sıcak geldi bana.

    bu sene sanki biraz sönük geçti. elbiselerden ziyade kişilerde sorun var. ortamı coşturacak hem güzelliği hemde karizmayı bir anda taşıyan yıldız yok gibi sanki. brangelinanında suyunu çıkarttık. hollywood un acilen daha parlak yıldızlar bulması gerek.

    YanıtlaSil
  5. pelin post mükemmel olmuş herzamanki gibi. cameron diaz ender mermercinin kopyası gibi olmuş sencede öyle değilmi :)))blake gitmemiş mi yok postta :)) marchesa bence artık kırmızı halı miladını doldurdu çok sıkıcı gelmeye başladı. gerçi bunda nur yerlitaşın etkisi tartışılamaz:) aklıma hemen sibel can geliyor. böyle elbiseleri görünce:))) camilla belle' nin ten rengine bence gitmemiş elbise. makyaj da kötü :)))

    YanıtlaSil
  6. kate uptonun hamburger reklamını izleyin :)))) bu resmi görüp aldanmayın :))

    YanıtlaSil
  7. pelin yine süper bir post ben çok çok takip edemeyip, topluca postları bir saate sıgdıranlardanım, ama takipçinim:) üç şeye değinmek istiyorum:
    1.Balenciaga elbise Nicolas Ghesquière ellerinden çıkmış ve bence bu bile yeter. kaldı ki elbise bence bir içim su, asi, rock-chic bir görüntü var ortada, herkes aynı tarz olmasın çeşitlilik olsun diyenlerdenim. ben ayakkabılara da bittim ama belki düz siyah bir bootie ile daha hoş olabilirdi.
    2.Marion Cotillard, ne yapsa ne etse yakışanlardan, saç kategorisini bırak ben illa ki dream başlığı olsaydı altına eklerdin diye bekledim. saçları güzel, elbise güzel, umursamaz tavrı çok güzel. tam bir parisien havası hakim bence.
    3. ve lütfen lütfen artık biraz şu davetten davete koşan tek işi bulan hanımefendiler öğrensin şu makyaj ve saç işini. hemen görümce usulü makyaj saçlara telefon teli gibi maşa yapılmasın. sevgiler :)
    çağla

    YanıtlaSil
  8. cok guzel bir post, elinize saglik.

    paltrow'u ben hic begenmedim, gereksiz acik sacik bulum, SIKILDIM ben artik ondan biraz.

    Krueger'da elbisenin icinde bogulmus gibi geldi, yakismamis.

    Lana Del Rey pelerini ile vampir havasinda, o yuzden o uzun kirmizi tirnaklari teatral olarak cok yakistirdim.

    YanıtlaSil
  9. Cok guzel olmus Pelincim. Ellerine sağlık.
    Bugun gun boyu bu postu beklemistim. Bekledigime degdi.

    YanıtlaSil
  10. Gisele ne zmn asiri dekolte giyiyo acaba? yok ole bisi

    YanıtlaSil
  11. Bee Shaffer erdem kostümüyleydi.yorum yapmamışsın

    YanıtlaSil
  12. Kirsten dunsti begenmedim, o elbiseyi tasiyamamis saci durusu zayif kalmis bence
    Ashley green ve camilla muhtesemler gercekten
    Cate blanchettin makyaji kusursuz ama postu andiran etekleriyle elbisesini hic begenemedimm
    Ama bu kadar emek veren pelini cok begendimm cok tsk :))

    YanıtlaSil
  13. Peliniiim yine ne uğraşmışsın, emek harcamışsın bu posta canım benim. Ellerine sağlık, gözlerine, yorumlamana sağlık. Benim favorim kendilerini çok sevmemle alakalı da olarak Gwyneth Paltrow ve Cameron Diaz.

    Dianna Agron'u da çok beğendim.Yeşil elbisesi ve kumaşı nasıl güzel görünüyor. Saçının modelini de çok sevdim.Ve son olarak da Camille Belle'i çok beğendim. Ruju hususunda kesinlikle seninle hemfikirim.

    YanıtlaSil
  14. Bende bu postunuzu bekliyorum, elinize saglik Pelin hnm. Kisacasi hic birini begenmedim. Su benim favorim diyebilecegim tek kisi bile yok. Gecmis yillar daha gorkemliydi. Tuhaf sanki bizim kral tv rukuslugunden kopya cekmisler gibi. Anja rubik nedir oyle? hicbirsey giymeseydi olurdu yani. kate uptown mudur downtown mudur nedir, eger gobekli ve sarkik memeli model oluyorsa bende kainat guzeli olurum. :-)))) Rachel ve mary-kate oksuz cocuklar gibi boynu bukuk, hafif depresyon alametleri....... Kirsten Dunst genelde begenirim ama sefer olmamis. Miss daisy tarzi kendisini fazla yasli gostermis, gereksiz.
    Bu seferlik benden bukadar.

    Sevgiler. Ayse

    YanıtlaSil
  15. Aynen! Yılın en çok beklediğim olayı bu balo! Zaten aşık olduğum derginin moda adına verdiği bir balodan başka hangi olay favorim olabilir ki ;)
    Beyse bu posttaki arkadaşlara gelirsek,
    Kirsten Dunst kesinlikle mükemmel görünüyor! Risk almış ve istediğini de başarıp geceye damgasını vurmuş! Temaya da epey gitmiş bence :)
    Gwyneth Paltrow hiç beğenmedim, beğenemedim, beğencek yer bulamadım...
    Carey Mulligan evet hoş. Beğendim. Ama kısa bir elbise asla MET balosunda enlerime giremez. Böyle bir olayım var benim de işte...
    Ashley Greene elbiseyi beğenmedim pek. Ama genel olarak çok hoş görünüyor :)
    Camilla Belle Ralph Lauren'i inanılmaz, mükemmel de taşımış yakışmış da ama ruj tonu bir az daha açık olsaymış iyiymiş.
    Kate Bosworth idare eder diyim. Çok daha beğenmedim açıkcası.
    Diane Kruger Prada'sının eteğinin hiç bir kısmını sevmedim elbisenin üstü ve aksesuarlar artı Diane çok hoş ama etek ile hayır hayır haaayıır :/
    Dianna Argon kesinlikle çok hoş ve romantik bir şıklık içinde!
    Cate Blanchett Alexander McQueen f/w 2012-13'ün tek dikkate değer elbisesi ile... Minimum aksesuar ile çok iyi :)
    Gisele bundchen'i ben de beğendim ama Riccardom beni hayal kırıklığına uğrattı. Hiç aval aval baktığım bir Givenchy göremedim.
    Coco Rochas Vintage Givenchy'yi sevdim de aksesuarlar o saç hayır!!
    Leighton'cığım aşkıma n'olmuş :( pas geçiyorum.
    Anja Rubik, hoş olmuş Gucci ayakkabılar gitmiş, Van Cleef&Arpels (?) küpeler şahane!
    Kristin Stewart konusuna katılıyorum.
    Pc ve telefon zamanım bitti bu yorumun devamı ve en beğendiklerim ve kendi styling'im yarına :/

    YanıtlaSil
  16. Harika bir post. Ben begendikllerim ve beni hayal kirikligina ugratanlar diyecegim. Kotuler zaten listenizde
    1)Camilla Belle
    2)Dina Agron
    3)Cate Blanchet ve tabikii. Gisellleee.
    Hayalkirikliklari ise:
    1)Beyonce
    2)Rachel Zoe.
    3)Eva Mendes
    4)Heidi Klum.ve Bende Gw. Paltrow u cok begenmedim acikcasi. Boyle bir gecede daha iyi olabilirlerdi.
    Ama Madonna ve Kate Moss u gozumuz aradi sanki.

    YanıtlaSil
  17. Pelincim sana ayrıca bir teşekkürümüz olmalı. Meşhur diye bilinen başka moda bloglarında doğru dürüst güncelleme yapılmazken, neredeyde hergün yeni postlar hazırlayıp blogunu takip edilir ve keyifli kılıyorsun, sana sonsuuuuz teşekkürler.

    YanıtlaSil
  18. Carey Mulligan nasıl beceriyo bilmem ama o muhteşem şekilde muhteşem elbise muhteşem taşıyo...söyleyecek çok şey var ama susuyorum sayın seyirciler..

    sevgili SJP:bunu nasıl yaptın bana ha?? ben ki herkese karşı seni savunmuş o ne giyse olur demiş kadınım bu güzelim valentinoyu nasıl gelirde böyle bi yerde giyersin nerde senin kül rengi versace tuvaletin??

    leighton meester:ablacım bak şimdi solaryuma gidiyosun ya hehh işte orda uyuya kalmak diye bi deyim var sen onu yaşamışssın galiba?? o ne öyle bronz değil yani belli daha yeni çıkıp gelmişin solaryumdan seren serengil in met te ki temsilcisiydin galiba sen??

    eva mendes: kırmızı uçuşan hiç bi takısı olmayan bi elbisenin içinde hayal etmiştim seni..sen gti böyle iğren pelum giy!!! yemin ediyorum kusucam üstüne ben 1. sınıftayken yaparıdım o iğrenç aplikeleri elbisenin üzerine??

    kate upton seren serengile benzemiyosa ben emel değilim net!!

    o scarlett in saları ne öyle :O jessica bile resmen bakın ben evleniyorum hanım hanıcık oldum bilesiniz pozunda sevmedim!!
    emma roberts: oturmıycaksın o elbiseyle mum gibi olacak beceremiyosan giyme arkadaş!!

    rachel zoe modacı olduysa bende şarkıcı olucam pelin olur mu??
    o elbiseyi nasıl diker karolina ya??

    ama benim iki favorim var biri dianna agron diğeri kristen dunst.. evet bi met balosunuda atlattık hayırlısıyla bende işte saç rengidir makyajdır falan çaldım bir sürü gözü gönlüm açıldı ama bu seneki biraz sönük mü geçti ??

    YanıtlaSil
  19. Kirsten dunst tarzını cok beğendim aynen dediğin gibi karakteristik ve genele uygun olmadıgı icin onaylanmadı güç ama cok hos olmuş, carey Mulligan da kendi tarzına ve yasına cok uygun :)
    Camilla belle de nostaljik bir hava içerisinde , ralph kaiden bence com güzel bir koleksiyon hazırladı bu sene:)Kate blancett in bu asıl havası beni acayip cezbediyor dolayısıyla ben onun giysileri herhalukarda cok iyi taşıdığını düşünüyorum:(
    Rachel zoe yü görünce ilk defa kusmak istedim sanırım anoreksiya olmuş!!! Oooooyyyyyyyoooooo:))
    Digerlerini hiç beğenmedim :((
    Paltrow U vücuduna yakışan fakat yasına yakışmayan bir kıyafet giydiği icin sevmedim,örtüşmemiş:(
    Pelincim eline saglikk:))
    Sevgiler
    Selinn
    Cok güzel bir post

    YanıtlaSil
  20. Dianna Agron ve Anja Rubik'e bayildim Pelincigim, postun zaten harika olmus artik soylemiyorum bu tarz seyler:) Diane Kruger'e aksesuar anlaminda bayildim...Cameron kendine nasil boyle bir kotuluk yapmis anlayamadim.Karolina Kurkova sana sesleniyorum; o nasil boy, o nasil vucut?! resmen gozum kaldi...Maskaranin kirpikleri birbirine yapismistirmasi evrensel, Cate Blanchett bu anlamda gecemi aydinlatti sagolsun. Bunun disinda bastan 5. adsiz Gisele'in ozel kalemi aman diyim, Pelin'im uzak dur. Sevgiler:)

    Inci Mercan

    YanıtlaSil
  21. Sevgili Pelin ben bi cok elbise begendim ama enlerim Rihanna ve Gisele OLAY buldum ikisini ;))

    YanıtlaSil
  22. Sarah j Parker Valentino Haute Couture ile çok yanlış bir tercih de bulunmuş. O aynı desen ayakkabılar :( Cufflarr!!
    Marion Cotillard bence hoş olmuş :)
    Cameron Diaz iyi misin arkadaşım sen? Bence o Stella McCartney senin için değil, olamaz.
    Jessica Alba idare eder diyim. Yani kötü değil. Ama çok daha iyilerr de var.
    January Jones niye böyle bişey yaptın ki? Donatella'ya kastın mı var?
    Rihanna çok hoş olmuş! Yaratıcı ve ilgi çekici! Ki defile videosunda bu elbiseyi "Şahane olarak nitelendirmişim :)
    Scarlett Johansson'ın dövmesi cidden çok dikkat çekiyor kapatcak bişi falan bulaymış iyimiş.
    Rosie Huntington Whiteley'yin kendisine baktığımızda çok hoş clutch çok güzel olmuş. Ama genel olarak Rosie'nin o havası yok. Kaynayıp gitmiş.
    Emma stone konusunda da tamamen katılıyorum :)
    Sofia Vergara peh diyelim
    Beyonce Riccardo bu görüntüye nasıl izin vermiş ya! Senii severdim gibi iğrenç bir şarkı hediye ediyorum kendilerine!
    Anna Wintour Maşallah Nuclear'ciğim çok yakışmış ama kütk etol olmayaymış daha iyi olurmuş :) Prada da Chaneli devirip Anna'yı MET'ye giydirdi vallaha. Kimse de Chanel yok cidden bu sefer.
    Karolina Kurkova bence o kadarda "Esinlenilmiş" durmuyor. Yakışmış beğendim :)
    Rachel Zoe eve gidip ağlasana.
    MK olsen'ı bi aralar severdim ya kendime şaşıyorum.
    Milla Jovovich'den hiç hoşlaşmadım. Arkadaki Marc'a da bakııın :D
    Fittings'sizler konusunda no comment diyorum, bu balo için bile fitting yapmıyorsanız ne diyim artık.
    Florence Welch'e koptum :D ördek ha? :D hahahaha
    Lana del Rey harika mükemmel! Bayıldım! O tırnaklardan da hoşlaşıyorum ben :) Hem Facebook'un ilahi kurallarına göre biz kendisiyle evliyiiiiiz :D
    Elizabeth Bank'ın Mary Katrantzou'su beğenemigeceğim yagene Mk her halde...
    Christina Ricci komik olmuş :D
    Kate upton tümden falso. Elbiseye yazık olmuş.
    Eva Mendese de geçmiş olsun diyorum veeee
    Kendi favorilerimi ve styling'im okuldan sonra artık diyorum :)

    YanıtlaSil
  23. süper süper süper sonunda gözümüz gönlümüz açıldı uzun zamandır böyle bir post görmedik gerçi çok beğendiğim çıkmadı ama olsun yinede güzel eline sağlık :)

    YanıtlaSil
  24. Gwyneth Paltrow un elbisesini bizim mankenlerden biri giyse ohaa bu ne ucuzluk deriz misal ece gürselin kral gecesinde giydiği elbsenin açık rengini Gwyneth Paltrow giymişti onlarda klas bizde niye ucuz oluyo yabancı hayranlığımız haltsafhada ondan bence ayrıca sen şık bulmuşsun ama Gwyneth Paltrow çok rüküş bence .. hatta dekolte konusunda da Gisele onun yanında muhafazakar bile kalır,sadece bu gecede değil genelde de öyle ...sjp yıktın beni der kapanışı yaparım....sevgiler pelin emeğine sağlık

    YanıtlaSil
  25. EvrimKuzey09 Mayıs, 2012

    Var ya.. o kadar keyıflı yorumlamışsın ki.. o kadar çok güldüm ki anlatamam.. SEN BAMBAŞKASIN :))

    Hele ki Türk işi makyaj, kadın kaybolmuş elbısenın ıcınde, yüzünde tüp patlamış.. Pelinn sen çok yaşa e mi ? :DDDD

    YanıtlaSil
  26. pelin gerçekten emeğine sağlık,ben yorum yazarken bile yoruldum:)ve yukarıda dedikleri gibi,popüler bloglar!gibi ayda 4-5 post değil de,işini ciddiye alıp,senden bu postu bekleyenlerin olduğunu düşünüp,sıcağı sıcağına yazman çok güzel:)benim en beğendiklerim şöyle:Diane Kruger;biraz umursamaz havasıyla,güzel şıık,zarif...Camilla Belle nin rujunu ben sevdim,o ışıldayan kıyafete kattığı gotiklik çok hoşuma gitti ve de Asley Greene,saçlar doğal dalgalı,beyazın masum ve asil etkisiyle en şık 3lüm bunlar.Ayrıca Rıhanna,Karolıne K.,Rosıe H.,Gısele B.Dıanna gerçekten şıklar.

    YanıtlaSil
  27. merci evet haklısın geçen senelere oranla daha sönük ama bunda temanında büyük faktörü var diye düşünüyorum.

    py seninde eline sağlık yorumlarına katılıyorum sadece kristen dışında. bana fiziği gereğide seçtiği kıyafet çok uyumlu geldi. çok karimatikti bence.

    nil bende kate upton 'a hayret ediyorum. hemde uzun süredir :)

    derya sorun kişilerde değil seçilen temada bence. geçen senelerdeki temalar çok şaşalıydı doğal olarak herkes bir başka gösterişliydi. posttan keyif aldığına çok memnun oldum teşekkürler :)

    adsız çok haklısın hakkaten cameron ender mermerci 'ye benzemiş haha süpersin :) blake lively gitmemiş.

    adsız o hamburger reklamı aldatıcı resimler sahici bence :) bir süredir bu kıza dikkat ediyorum hakkaten memeleri sarkık. birde son aylarda ciddi kilo aldı.

    çağla teşekkürler :) ve çok doğru bir noktaya değinmişin. şu makyaj konusunda hala kutuya batırıp çıkarıyorlar deli ediyorlar beni :) halbuki 2 dergi 3 blog gezinseler o kadar güzel örnekler varki.

    nihan teşekkürler :) ben paltrow 'u çok beğendim. herşeyiyle güzel taşıdığını düşünüyorum açıkçası ama tabi hepimizin beğenileri aynı olamaz zaten dimi ? :)

    teşekkürler zeynep ne mutlu bana :)

    adsız sadece google serach 'e 2008 met gala gisele bundceh demen yeterli :)

    seda konu ettiklerimin yanında birde edemediğim yığınla isim var biliyorum. fırsatını bulursam 2. bölümüde yapabilirim.

    adsız çok teşekkür ederim. inanın sizlerden gelen yorumlar beni o kadar coşturuyor ki aslında tüm sebep sizlersiniz teşekkür ederim :)

    papişim canım benim senin yorumunun olmadığı bir postum olamaz zaten eksik hissederim kendimi :)

    YanıtlaSil
  28. marc jacobs çok ilginç!galaya katılmadan önce ne içti acaba? ya da iddiasına falan mı girdi? ayakkabıları,dantel elbisesi ve içindeki beyaz boxerı! tabii çantayıda unutmayalım... fazlasıyla değişiklik isteyenlere!

    http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/05/08/article-2141440-12FA53BC000005DC-74_634x1304.jpg

    YanıtlaSil
  29. ayşe o kadar değil yapma nolur :) hiçbir organizaton bizimkiler kadar korkunç olamaz :) beğendiğine çok sevindim teşekkürler :)

    offff fazılhancım döktürmüşün yine. tivitte de dediğim gibi en az benim kadar yazacağını düşünmüştüm yanılmamışım. büyük bir keyifle okudum yorumlarını harikasın :)

    merve benimde anlamadığım yabancı basının beyonce 'yi yere göğe sığdıramaması. bizdemi sorun acaba diye düşünmüyoır değilim :) bence o kalınlıkta birinin böyle bir kıyafet giymesi cinayet gibi birşey :)

    sema teşekkür ederim. elimden geleni yapıyorum. birde benim işim gücüm evin çocuğum var ama napıp edip en az 2-3 saatimi ayırmaya çalışıyorum. birde şu an bodrum 'dayım. aile fertlerimizin biri hasta ve hastane ile ev arasında gidip geliyorum. yani bende kendime şaşırıyorum :)

    Emel'im kate upton/seren serengil benzetmene koptum harikasın :) ha bu arada geçenlerde bir posta saç rengi ile ilgili dertlerini belirtmiştin. sana toni&guy 'ı tavsiye ediyorum. renk konusunda çok iyi olduklarını duyuyorum. denemekte fayda var derim :)

    selinn rachel zoe 'yu gördüğüm an aynen benimd midem kalktı ıyyygg !

    YanıtlaSil
  30. teşekkürler inci :) bencede gecenin en iyi makyajı cate blanchette 'e ait. o nasıl bir cilt nasıl bir renklendirmedir Allahım ?! hayranım bu kadına hayrann :)

    Begüm'cüm postunu okudum. ben rihanna 'yı beğenemedim nedense. aslında elbise tek başına süper olay ama taşıyan doğru değilmiş gibi geldi bilemedim :)

    fn_kn beğendiğin olmadığı halde postumu beğenmişinya benim için önemli olan bu. çok teşekkür ederim çok mutlu oluyorum bunları duydukça çoook :)

    seda teşekkür ederim :) gwyneth 'in havasında duruşunda giyim kuşamında zerre kadar ucuzluk yok kusura bakma :) gerçi ece için güzel taşıdığını belirtmiştim ben elbiseyi sevmedim. beyonce 'ninkide bir givenchy couture ama felaket görünüyor örneğin. bu işin kilit noktası taşıyıştaki ustalık ve elbiseyle bütünleşebilme. şuramı açayımda herkes beni konu etsin her yerde manşet olayım zihniyetine karşıyım. ece gürsel gibi örneklerde benim hissettiğim ne yazık ki sadece bu oluyor.

    evrimcim sizler destanlarımı sıkılmadan okuyun diye elimden geleni yapıyorum :) ne mutlu minik bir zaman diliminde sizleri eğlendirebilmişim :)

    arzkoc çok teşekkür ederim :) inan post yapmadığım zaman rahatsız oluyorum arızaya geçiyorum :)

    YanıtlaSil
  31. merci gördüm marc'ı dün :) valla bu gibi serserilikler birtek o adama yakışır. zaten onun her türlü deliliği yapma hakkı var. sakın evde denemeyin ona göre :))

    YanıtlaSil
  32. Dün okuyamadım. Yorumumu bügünde olsa yapayım istedim. Harika bir post. Ama senin mizahi üslubuna bayılıyorum. Eskiden televole diye magazinle sporu birleştiren, bir tv programı vardı. Moda ile magazini mizah yolu ile birleştiren bir tv projesini muhteşem yönetirsin. Metinlerin harika. Gözlemlerin muhteşem. Hayranlığım her gun katlanıyor. Zihnine zevkine saglık. cok eğlendim cok.

    YanıtlaSil
  33. Gerçekten çoğu yorumumuz benziyormuş okurken çok daha keyif aldım :) Bak ben Kate'in göğüslerini atlamışım :)) Takılınmayacak gibi değil gerçekten beklentilerin yüksek tutulduğu biri olarak fenalarda bir görünüm. Leighton'un bu fotoğrafını görünce resmen az bile saymışım dedim. Çok fena çok!!! Karolina-Kate detayını yakalamana bayıldım!!

    YanıtlaSil
  34. 2008'de Gisele'in giydigi kiyafet tam anlamiyla mukemmel, ne o kiyafeti ya da dekolteyi daha iyi tasiyacak biri olamaz, benim hic gozume batmamisti cunku cok yerinde tasimis benim de oyle vucudum olsa hic dusunmeden giyerim.

    YanıtlaSil
  35. Benim favorilerim çoktan aza ya da tam tersi gibi bir sıralama bulundurmadan,
    Kirsten Dunst
    Dianna Argon
    Camilla Belle
    Marion Cotillard
    Rihanna
    Anna Wintour (Kürk etolü olmayaymış daha iyi tabi)
    Karolina Kurkova
    Lana Del Rey ♥

    YanıtlaSil
  36. Pelin, beğendiklerini ben de beğendim, ama listede bence harikulade Dior elbisesiyle Jessica Stam da olmalıydı:
    http://www.gettyimages.co.uk/Search/Search.aspx?query=z.i.H4sIAAAAAAAEAOy9B2AcSZYlJi9tynt_SvVK1-B0oQiAYBMk2JBAEOzBiM3mkuwdaUcjKasqgcplVmVdZhZAzO2dvPfee--999577733ujudTif33_8_XGZkAWz2zkrayZ4hgKrIHz9-fB8_In7dfLn9-ZN79-79Hr_W-u2ve7bILvJf89f4NX6Nx_T_ndfTeZGtsjovyyI9Xs7Sl3U2yx6lZ4tV1TTFpMzTk2p5mddN1hbVsvk1R3hVnl_7y_Nz-0fkMS1_zaSuqvZlVmeL5tfWz34t_H93B7_-Zqb9745_fmP6_6_37vV1c_rOwPg1vb_53cx2-2vq7wD3a2fnU4uc-QP_R5-_5g73uGjdm4v219Lff4tfwyLDv97nX38dAlHa5vYvQPt16Y96YTsL__z10XwXf_16_PnEwuj8za-dh1Dsnwxlx0I570Bxf_NrdQjF_slQ9iyUugPF_U30ys1Lvyb-MBPFxNvFb7-haYspYooTTfKV-fTX5L8MjN8En9xjAPmksW3MHzwZucPG-_3Xyl1z7_dfu1mt7Of4w_T0W9kXL6fuRff7r1PVHivZv_irSe5_Zf7C82vPrpbm91_T_PHr4P_N2htP8NevnWcOA_8P-n3lf2H_-HWbAFr456_97tlzNyX0h_0iqz3cvD9-o2ZarfIn6-Ws9IgYfGoA_jjgPNi5j99_HeKmtW0e_PXrzGv5QyiEvwyEjwFhb49ZgxjGCZb_x6_3Ir_Km_b_CQAA__-UQk7kggQAAA..&rid=657570&rcat=SpecificPeople&rt=Jessica+Stam#

    YanıtlaSil
  37. @Çoşkun abi, evet ben de gördüm onu ama ne Galliano4Dior elbiseyi sevdim ne o saçı başı :/

    YanıtlaSil
  38. Ellerine sağlık canım..ben bu seneyi pek beğenmedim. Hollywood sanki her ödül töreni/galada bir tık geriye gidiyor gibi geliyor. Tek söyleyeceğim şudur; Rihanna'yı görünce bizde heryerde satılan ve evlerde sıklıkla kullanılan zigon deri sehpalar aklıma geldi :) örnek için Google'a 'zigon deri sehpa' yazmak yeterli :)

    YanıtlaSil
  39. Elif Colak10 Mayıs, 2012

    Valla ben bu blogu gec kesfedenlerdenim. detayci calismalariniz, zevkiniz cok hosuma gitti. twitter da kesfettim dizi, artik siki takipcinizim :)

    Bu sene bana gorede davetliler acisindan cok flash degildi, ama tabiki bicok sik hanim vardi. benim favorilerim Carey Mulligan,Ashley Green ve Camilla Belle.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  40. ayşegül çok teşekkür ederim. nasıl güzel geldi yorumun anlatamam çok mutlu oldum :)

    curcunam evet yorumlarımızın çoğu tutuyor. özellikle kimsenin yazısını okumuyorumki etkilenmeyim. hemde fikirlerini sevdiğim arkadaşlarımla aynı düşündüğümüzü görünce daha bir hoş oluyor :)

    adsız gisele her zaman muhteşem !

    coşkun görmemiştim saol. ama fazılhan gibi düşünüyorum. ben böyle ara renkleride pek sevmem haute couture de. fazla kokoşumsu geldi ısınamadım :)

    onda gördüm züpeeer !!! hakkaten onlara benziyor hahahaha :)

    elif colak erken geç farketmiyor keşfettini ya o önemli. çok teşekkür ederim ve hoşgeldin aramıza :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.