REED KRAKOFF Çantaları Sevdik..

 

Her ne kadar Reed Krakoff çantalar Hollywood 'da fazla popüler olmasa da bu kural sosyetemizin ünlü simaları için geçerli değil.

Geçtiğimiz sene kemerli boxer modeli ilk Arzu Sabancı 'nın elinde görmüştüm. Ardından Elif Gönlüm ve geçtiğimiz günlerde de Ayşegül Toplusoy 'da !



Dünyaca ünlü isimler arasında piton derili olanı Rachel Zoe sıkça kullanıyor ve bütün kıyafetlerine de yakıştırmasını biliyor. Bir diğer Reed Krakoff sever ise Mandy Moore.

Favorim ise Ayşegül Toplusoy 'un pembe ve turuncu renkli olanı. Hele turuncu ceketiyle çanta daha da güzel görünmüş.

Beymen 'lerde modelleri yakından inceleyebilirsiniz ama ne yazık ki çok fazla çeşit getirilmiyor.




Share

Yorumlar

  1. Yanılıyor da olabilirim, belki de Beymen'deydi ve gerçek Reed Krakoff'tu ama sanki Network'te gördüm çok benzer bir tasarımı.

    Benim en beğendiğim Krakoff sarı-kemik rengi olandı bu arada.

    Zehra

    YanıtlaSil
  2. Ne yalan söyleyeyim herkesin elinde aynı çantaları görmekten o kadar sıkıldım ve bıktım ki! Bloglarda bile aynı neredeyse. LV, chanel, marc jacobs ve prada sadece kullanmayı biliyorlar. Biraz artık değişseler belki daha şevkle takiplicem :) Benimde istek listemde olan ve tasarım olarakta çok hoşuma giden en önemli alternatiflerden birisidir Reed Krakoff :) Özellikle bu kemerli modellerin her renginden istiyorum!

    YanıtlaSil
  3. Hepsi güzel, Ayşegül hanımınki benim de favorim ancak ben alacak olsaydım neyle daha çok kullanırım diye düşünerekten Elif Gönlüm'ünkinden alırdım:)

    YanıtlaSil
  4. En cok AysegulToplusoy da begendim.Renk patlamis bari.

    YanıtlaSil
  5. bence pembe turunculu olan

    YanıtlaSil
  6. Curcunam a katılıyorum , zaten Begum Ayaydın a da yorum yazarken söylemiştim herkes tipatip aynı mı olur yahu:((
    Bu modelde rachel zor diyorum :))
    Selinn

    YanıtlaSil
  7. Bu çantaları çok beğenmedim. Ama aldım çanta tutkusu böyle birşey:) Elif gönlüm'ün çantasından aldım. İyi etmişim dimi pelin'im?:)

    YanıtlaSil
  8. Reed Krakoff'un bu boxerları çok güzel çantalar. Ama neden bilmem benim kanım pek kaynamadı bu çantalara... En sevdiklerim kahve tonlarında multicolor olanlar... Bu posta ise Mandy Moore ve Arzu Sabancınınkini en çok beğendim :)

    YanıtlaSil
  9. Aysegul hanim cok guzel tasimis.Gecen sezon olsa daha cok etkilenebilirdim simdi cok hosuma gitmedi nedense ama yinede Aysegul hanimda begendim

    YanıtlaSil
  10. zehra doğrudur şaşırmam. artık taklitçilikte ipekyol dan tut roman, network bunların hepsi h&m, zara ve topshop'la yarışır oldular.

    curcunam aynen o dediğinden. artık o kadar sıkıcıki hermesler chaneller. hele bir resim var elimde dünden beri düşünüyorum koyayımmı koymayayımmı diye. :)

    selinn bende rachel diyorumm :)

    gamze güle güle kullan iyi etmişin tabiki de :)

    fazılhan ben hepsini seviyotum :)

    YanıtlaSil
  11. çok güzelmiş daha önce hiç dikkatimi çekmemiş bu model..://
    turucu pembelisi beni benden aldı yalnız <333

    YanıtlaSil
  12. bende çok beğendin bu modeli hatta geçeö kışın grinin farklı renklerinden clutch aldım ama sarı ve bej iklisini görünce çok üzüldüm.hem clutch hemde büyük boyu alınmaz ki.evet bu hermes takıntısı ve artık zevksizliğe dayandı bende bir post istyorum.

    sevgiler

    YanıtlaSil
  13. Her bayan gibi benimde çanta bağımlığım var, aklımda çanta almak vardı ama herkese sanki kızılay tarafından dağıtılmış gibi olan markalara artık bakamıyorum yahuu, kısıtlanır olduk, almak istesemde alamıyorum :)sonra da ipekyolun yeni sezonunda taklit ötesini de görünce biraz soğumuştum ama yine de beni durduramadı :) severek kullanıyorum.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.