39. ALTIN KELEBEK ÖDÜLLERİ

Felaket bir ödül törenini daha atlattık. Bu kadar amatörce sunum bu kadar acemi bir organizasyonu kolay kolay bulamayız. Bu anlamda adını Türk usulü törenlere altın harflerle yazdığına eminim. Keşke mümkün olsa da biz bu tarz ödül törenleri düzenlemekten vazgeçsek. Yapamıyoruz işte canım. Zorlamanın alemi yok. Profesyonellik adına bir arpa boyu yol alamadık. Sunucuların hangi birini eleştirsem yetersiz kalır. Hala elde metin okumalar, densiz laflar, mikrofonun açık olduğunu unutanlar hangi birine değineyim ki ! O mikrofon gece boyunca 1.50 boyunda kaldı. Bir reklam arasında bile ortalama boy hizasına getiremediler ! Yahu okul müsameresinde bile haftalarca prova yapılır. Bunlar nelerine güvendilerde sıfır provayla kem küm ederek bu töreni sunmaya kalkıştılar. Özgüvenin böylesini almayım arkadaş ! Oyunculuk başka iş sunuculuk bambaşka. Karizmaları o kadar çizildi ki bunu düzeltmek için epey uğraşmaları gerekecek.

Posta kutumda dağlar gibi bu töreni soran mailleriniz olmasa hayatta bu yazıyı yazmazdım. Ama sizin isteklerinize önem veriyorum ve bu doğrultuda post yazmayı seviyorum. Karar aldım bundan sonra sadece ELLE Style Awards 'ı konu edeceğim o kadar. Bu törenleri Twitter 'da konuşmak en iyisi. Bu kadar rüküşü ve isimsizleri bloguma yakıştırmıyorum kusura bakmayın. Benim cadı kazanımdakiler bile burda kendini şık sananların yanında zarafet timsali.




Gecede kıyafetiyle en dikkat çeken isimle başlayalım. Ebru Şamcı 'ymış adı. Vallahide billahide tanımıyorum kendilerini. Google 'da bakındım meğersem son günlerde İbrahim Tatlıses 'in kendi gibi oğlu İdo ile aşk meşk işi yüzünden epey popüler-miş. Hatunun üstünde törenin en sansasyonel olabilecek elbisesi var. Mutlaka hatırlamışsınızdır. Hani Gwyneth Paltrow 'un Harper's Bazaar kapağında giydiği Antony Vaccarello elbise varya işte onu giymiş. Elbisesi için mikrofona şunları söylemiş ; "Elbisem tasarımdır. Beğenmeyenler modadan anlamıyordur". Lütfen moda dersimizi iyi çalışalım tamam mı !! Eğer bir elbise tasarımsa beğenmek zorundayız. Beğenmezsek bir halttan anlamıyoruz ona göre. Hele bu göbek ve kalçaya giyilmişse mutlaka ve mutlaka daha çok beğenmeliyiz. Memelerin yarısı içerde yarısı dışarda olmuşsa gözlerimizi kapayacağız ve görmeyeceğiz. Hele ki genç yaşta sarkık memeleri taktir edeceğiz. Gwyneth 'e de klas seksapellik nasıl olurmuş gösterdiği için eşşek sudan gelinceye kadar döveceğiz.. Elbisenin benzerini giyen ve vücudunun her santimetre karesi bu tarz elbiseler için ideal olan Eda Taşpınar 'ı da taşladıkmı tamamdır modadan anladık hatta profösürü olduk ! O Christian Louboutin 'lerden de nefret ettim.



Tülin Şahin 'e gelirsek saçlarına değişik bir model uyguladığı için şahsen çok mutlu oldum. Bıkkıntı geldi hep Ciny tarzı kabarık saçlarını görmekten. Elbisesi kendi tasarımı. Elbetteki güzel taşımış. Havası duruşu yeter. Aslında kıyafeti bir kırmızı halı için uygun olmasada bahsettiğimiz halı Türk halısıysa fazla bile kaçmış diyebilirim.



Simge Tertemiz 'in frapan saç modelleri beni benden alıyor. Elbisenin rengi çok yakışmış. Ama eteklerdeki pulların dağılımı çok amatörce. Beğenmedim.



Çok şükür Ece Gürsel normal gelmiş. Ortada dekolte namına hiçbir şey yok. Ama onun yerine gördüğüm en kötü sarı renk var. Bu kadar açık tene gitmeyecek tek rengi seçmiş. Ve pembe bir ruj ?! Offf harikasın Ece Gürsel !



Şenay Akay 'ın elbisesi fena değil. Güzel taşıdığı ortada.



Esra Sönmezer Dolce&Gabbana 'nın sebze ve meyvelerini 3 boyutta uygulamış. Üstündekileri koparıp oracıkta güzel bir meyve tabağı yapabiliriz. Bayılmak üzereyim !!



İpek Tanrıyar 'ın elbisesi göz yormak için ideal. Eteklerin katları, üstteki detaylar derken kızcağızı kaybettim gören var mı ?! Bu tarz haute couture elbiselerle de gündelik Mahmutpaşa tarzı bilezikler takılmaz biline !



Valla kim bilmiyorum ama kıyafetinden yüksek ihtimal bir dansöz olduğunu düşünüyorum.



Banu Zorlu 'nun üstündeki alları pulları geçtim o makyajın kötülüğüne ağlayabilirim.



Sertap Erener 'in saçları felaket. Acilen değiştirmesini tavsiye ederim. Bu haliyle estetik harikası imajını yerle bir etmiş. Üstündeki elbise buruş buruş. Geçenlerde Christian Ricci 'nin MET Gala 'ya gidişini gördüm. Elbisesinin detayları bozulmasın diye arabanın içinde bir amuda kalkmadığı kalmış. Aradaki farkımızın anlaşılması dileğiyle !



Ayşegül Aldinç hala 20'li yaşlarda kalmış. Çok kötü çoook !



Kim olduğunu bilmediğim biri daha. Siz nasıl olsa yardımcı olursunuz :) Üstündeki elbise anında Cameron Diaz 'ın Oscar de la Renta 'sını hatırlattı. Ama büyük olasılıkla Türk versiyonunu. Nihayet saçları ve makyajı güzel birine rastladım. Elbisenin altın tonlaması kötü olsa da bu kadar felaketin arasında gayet iyi bir görüntü diyebilirim. Ama bu gece için fazlamıdır bilemedim doğrusu. Aslında olmaması gerekir ama giyilen kıyafetler seviyeyi o kadar düşürüyor ki ister istemez bu görüntü abartı olmuş gibi hissettiriyor.



Nilay Dorsay 'ı Allah 'a havale ediyorum !



Bu hanımlarında kim olduğunu bilmiyorum. Zaten bilmekte istemiyorum !!



Bir bilinmeyen denklem daha. Güzel bir genç kızımız. Elbise yakışmış ama etekler kısa kalmış. Ayaklar ve ayakkabılar fevkaladenin felaketinde !



Meral Kalpan 'ın sırt detayını beğenmedim. Ama kötüde görünmüyor açıkçası. Ha birde beyaz renk hiç yakışmamış.



Farah Zeynep Abdullah 'ın ismini ezberleyebilmem imkansız. Her seferinde google 'a başvuruyorum :) Elbise kimin bilmiyorum ama belli ki iyi bir fitting yapılmış. Çok güzel oturmuş üstüne. En küçük falso bile yok. Ve de güzel taşımış. Gayet başarılı. Makyajı hafif ve güzel. Keşke saçlarının renk ve modelini de beğenseydim.



Gecede en beğendiklerimden biri Selin Demiratar oldu. Elbisesi yakışmış. Saçlarını açık bırakması ve dingin tarzıyla bana biraz olsun Lana del Rey 'i andırdı.



Kendisini gecenin en şıkı ilan eden Esra Erol 'da sıra. Tasarım müthiş yetenekli (!) modacımız Gülşah Sarçoğlu 'na ait. Beyazı başarıyla taşımış. Kesimde iyi duruyor. Ama o kuş kanadımıdır nedir anlam veremediğimi detayı her an ağzına girecekmiş gibi görünüyordu..Birde ödül sırasında çocuğunu sahneye çıkarmaları çok fenaydı. Nasıl da ağlayın lan işte bakın çocuğuda çıkardık sahneye zorlamasıydı anlatamam. Çok ucuz numaralar çook !



Ebru Gündeş 'in elbisesi iyi güzel hoşda kemerle gereksiz yere kilolu göstermişti. Biliyorum ki görüldüğü gibi kilolu değil. Bunun dışında renk çok yakışmıştı. Ama asıl olay yüzündeki güzellikti. Estetik destekmi aldı bilemiyorum ama yüzündeki canlılık ve parlaklık çok hoştu. Ne yaptıysa yapmaya devam etsin :)



Meryem Uzerli 'yi sevmeyen ölsün !! O nasıl bir sevimlilik ve doğallıktır. Bayılıyorum bu kadına. Üstündeki elbiseyi kim yapmış bilmiyorum ama dekolte kesimi ve rengi Elie Saab 'ın parfüm reklamlarında gördüğüm elbiseyi hatırlattı:)



Nur Fettahoğlu gayet iyiydi. Elbisesi çok yakışmıştı ve saçlarını tamamen açık bırakmasını sevdim. Çok zarifti. Selma Ergeç hayalkırıklığı yaşattı. Elbisesi Dilek Hanif 'ti ve ben ona taşlı tuşlu elbiseleri yakıştırmıyorum.



Yok artık bu kadar olmaz olamaz. İşte bu görüntüler yüzünden bir daha bu ödül törenlerini konu etmek istemiyorum. Böyle giyim zevki olanlarla aynı havayı bile solumak istemezken ne diye sinirlerimi gereceğim. Yapmayın bana da yazık yahu !!



Ve gecenin en ama en şıkı tartışmasız Tuba Ünsal 'dır. Zeynep Tosun tasarımı elbisesiyle nasıl da güzel görünüyor. Kıyafeti çok yakışmış. Tek kelimeyle nefis !!

Benden bu kadar biraz da siz konuşun ben dinleyim cidden yoruldum :)


Share

Yorumlar

  1. ben tuba ünsal ve begüm kütük'ü de beğenmiştim.. tuba ünsal tek başına da çok güzel ama begüm kütük onun yanıdna olunca güzel durmuş sanki eheh :)) tülin şahini bu sefer beğenmedim malesef... gerçi onun en kötü hali bile bunlardan iyidir :) gökçe bahadır da fena değildi sanki yani kötünün iyisi :)

    YanıtlaSil
  2. haha ben de sabah yazdım ama rüküşlüğe dayanamadım ve yarıda kestim :) Şimdi düşen kan şekerimi düzeltip 2. postu yazmaya çalışacağım :) Bu arada Nilay dorsa yorumuna sesli güldüm :))

    http://trendsum.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Ben gazetelerdeki fotoğraflarda gördüğümde en çok Farah Zeynep Abdullah'ı beğenmiştim.
    İnanın diğerleri konusunda yorum yapmaya mecalim yok...
    Sadece, kendi kendime, eğer Pelin blog'a koyarsa, Berna Laçin'in kıyafeti için YOK ARTIIIIKKKK diyeceğim demiştim. Dikkat çekmek için giyinen var, para harcayıp, rezil olan var, modacı (!) geçinenlere gidip, taklit yaptıran var, var da var... Ama Berna Laçin'in "anneanne kabul günü" modeli kıyafeti sanırım saf zevksizlik...

    Pelincim, bu post için sana geçmiş olsun diyorum, acı çekmişsin belli :))

    YanıtlaSil
  4. sadece berna laçin için bir şey söyleyip çıkacağım; türkiye bu kadar kötü ve zevksiz giyinen bir kadın oyuncu daha zor bulur. 90 lı yıllarda koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler hesabı hala o yılların ekmeğini yiyor. ne bir adım gelişim ne bir adım değişim var kendisinde. geçen aylarda silikon taktırdı diye haberler okuduk bari onları gösterseymiş:) kankası esra hanım ve kendisi çokk sıkıcılar

    YanıtlaSil
  5. benim eşşekliğim tuba ünsal 'ı unutmuşum koyuverdim hemen. kesinlikle en şık olandı. hatırlattığın için teşekkürler bademlimon :)

    YanıtlaSil
  6. Eline diline ve zamanina saglik. Ben seyrederken fenaliklar gecirdim sen bu insanciklari yazarken kimbilir neler neler saydin. Pes diyorum insaf diyorum yazik diyorum hepsine ayri ayri. Bir de aynaya bakin diyorum. Bu kadar gozlerimize haksizlik edilmez yahu. Toptan allaha havale...

    YanıtlaSil
  7. Selma Ergec bence cok guzell gorunuo

    YanıtlaSil
  8. meryem uzerli yorumunda çok haklısın hakikaten onu sevmeyen ölsün.müthiş biri.kıyafeti yakışmıştı bence .onu sevdiğim için zaten ne giyse beğenirim.nur fettahoğlu'nu bende çok zarif buldum. saçları çok hoş.selma ergeç'e elbiseyi yakıştıramadım.bir garip duruyor üstünde.Farah zeynep abdullah'ın elbisesini bende merak ettim doğrusu.bence makyajı gerçekten hoş

    YanıtlaSil
  9. Merhaba umarim yorumumu yanlis anlamazsiniz: Siz nasil kim oldugunu bilmedigim biri yaziyorsaniz,biz de kim oldugunu bilmedigimiz insanlara ayni tepkiyi veriyoruz.Sonucta goruyorsunuz tanimadiginiz birini konusmanin hic anlami yok.Ama tabi sizin blogunuz,sizin karariniz.

    YanıtlaSil
  10. Bir de tuba unsali hic begenmedim,elinde bir kirbac eksik

    YanıtlaSil
  11. ajda pekkan selma ergeç begüm kütük tugba ünsal bu ödül törenine çok fazlalar bence onları ayrı bir yere koyular harikalar diyorum ____ rezil gibiydi tören çok güzel yazmışşsın pelincim oyunculuk ayrı sunuculuk ayrı sen acı çekmişşin belki ama biz zevkle okuduk ellerine sağlık:)________

    YanıtlaSil
  12. tüm yorumlarda seninle hem fikirim.
    Tuba Ünsal yine tarzını konusturmus. tek favorim!

    YanıtlaSil
  13. pelincigim, meryem uzerli'nin elbisesi taklit degil bence gercekten elie saab. baska yerlerde de resimlerini gordum, birebir ayni gibi geldi bana. kizi bos yere tohmet altinda birakmayalim :)

    YanıtlaSil
  14. Ben sabah gazetesi yazarı Öncel Öziçer'in bugun yazdıgı yazıdan bir alıntı yapmak istiyorum...
    Duygularıma tercüman olmus cünkü...

    "Ben daha kırmızı halıyı izlerken çok eğlendim mesela.
    Donsuz gelenler mi istersin, zerzevat arabası gibi gelenler mi, palyaçolara rahmet okutanlar mı?
    Yaratıcılık had safhadaydı."

    He he cok güldüm yaaa..
    Ha birde Esra Erol ile ilgili birseyler soylemek istiyorum sanki televizyonculuk adına cook onemli birseyler yapıyorlar dersin belki, Christian amanpour birde birtek onlar cocuk dogurmuslar sanki.. neyse devam etmek istemiyorum....
    Pelincim sana da gecmis olsun diyorum ve de evet ben bu kırmızı halı postlarını stil adına da birseyler ogreneyim modadaki son trendleri takip edeyim diye okuyorum.. Ama Türkiye deki sözde kırmıız halılardan birsey ogreneceğimiz yok gercekten kendini yorma birdaha ellerine saglık ama zamanına yazık kim ne derse desin gerek yok yani....

    YanıtlaSil
  15. Çok keyifle ve eğlenerek okudum emeğine sağlık Pelin :)

    Ebru Şamcı'nın durumu nedir öyle ağzım açık bakakaldım.
    Bazıları dikkat çekmeyi ancak meyve sepeti kılığında becerebiliyor sanırım.
    Bir gazeteci İpek Tanrıyar'a elbiseninin kaç kilo olduğunu sordu :) Banu zorlu şartlarını baya zorlamış.
    Meryem Uzerli çok doğal ve değişik dışavuran bir enerjiye sahip. Nur Fettahoğlu'nu çok beğeniyorum yine harikaydı.Selma Ergeç ile hep olumlu yorumlar duymamın yanında ben hiç beğenmemiştim seninle aynı fikirdeymişiz.
    Son olarakda Berna Laçin'i gördüğümde içime sıkıntılar geliyor nedeni nedir bilmem.

    gülnihan

    YanıtlaSil
  16. DENIZ BERDAN ILE KIMSE RUKUSLUKTE VE KIROLUKTA YARISAMAZ SANIYORDUM AMA HIRDAVAT ELBISEYI VE NILAY DORSAYI TEBRIK EDIYORUM.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koptummm gulmekten ,en azindan bunlar genc,Deniz berdan bir de yasli ve her tarafi yapili,o rukusluge bir de maksimumda sisirilmis yanaklar eklendiginde kimse eline su dokemez Deniz hanimin.Ama bunlar da tabi beni speechless birakmadi diil.

      Sil
  17. tuba ünsal konusunda ciddi misin dansöz kıyafetinden hallice haliyle neresini en şık buldun anlamadım..kişilikleri yada hoşlandığın tipler sana şık geliyor olmasın en berbatlar arasında bence

    YanıtlaSil
  18. yorumlarının bazılarını okurken gözümden yaş geldi,tebrik ediyorum tespitler süper! Bir de bu kıyafetlere pess demek istiyorum

    YanıtlaSil
  19. Bu en yukarıda Anja Rubiking yapan ablamız kim bilmiyorum ve zaten önemli de değil ama yemin ediyorum uzun süredir bu kadar iğrenç bir görüntü görmemiştim. Yanlardan görüntüsünü geçtim, o memelerin alttan bile görünmesi, kadının resmen biraz daha kassa cinsel organının görünecek olması, sonuna kadar açma cesareti gösterdiği bacaklarının hiç ama hiç güzel olmaması, poposunun kafamdan büyük olması. Ben erkek olsam şu an tüm kadınlardan soğumuştum mesela birkaç günlüğüne. Seksi olmakla ucuz ve iğrenç olmak arasındaki çizgi gerçekten çok ince. Eğer seksi olmaya kasacaksan böyle, biraz da olsa içinde asillik olacak ki ucuz görünmeyesin. Ama en önce iyi bir vücudun olacak tabii. Burda kimsenin vücuduna, orasına burasına laf etmek istemezdim sonuçta Allah yaratmış, yapabileceği bir şey olmayabilir, ama eğer böyle gözümüze gözümüze kendi rızasıyla sokuyorsa kendimde bu hakkı görüyorum ister istemez. NE OLURSUNUZ bunun gibi bir vücudunuz varsa oranızı buranızı açmayın. Bizi hayattan soğutmayın. Kapatalım kendimizi, risksiz mutlu bir hayatımız olsun. Görmez olaydım.

    YanıtlaSil
  20. 1. nolu rüküslük ödelleri , insanlar dikkat cekmek icin ne yapacagini sasirmis. Bu nedir yahu ciplak gelen mi arasin? meyve sepeti olarak gelen mi? pes diyorum ve yorumu burda kesiyorum.
    Pelin hanim elinize saglik tespitlerini süper, sizinle ayni fikirdeyim bu gibi zevksizilikleri blognuzda yer vermeyin.

    Sevgiler. Ayse

    YanıtlaSil
  21. Pelincim cok zor bir posttu gecmis olsun. Tuba Unsali begenmis olmak gerekiyor sanirim. Ama ben hiiiic begenmedim. Siyah iccamasiri ustu tul kaplama gibi geldi. Pardon. Zeynep Abdullah ve Muhtesem Yuzyil ekibini gecenin eniyileri olarak gordum Digerlerini konusmak bile bizi yoruyor. Hakikaten sana tebrikler.

    YanıtlaSil
  22. ebru şamcı çıplak gelseymiş? bir kadın olarak bunlardan utanıyorum.. bacak göstermek de bir yere kadar, bu kadının bacağından başka her yeri görünüyor zaten. of midem bulandı.

    YanıtlaSil
  23. o ebru adlı şahsın google da ki görselleri de zaten her şeyi anlatıyo bence,ona bakınca tiksindim,erkeklerin de böyle bir kadın için ne düşündüğünü tahmin edebiliyorum...nur fettahoğlu zaten güzel seçimler ve doğal saç-makyajıyla genelde hep başarılı ve tuba ünsal...favorim ikisi

    YanıtlaSil
  24. Ebru sanci yani ciplak ablamiz istedigini ulasti bence, böyle kötü bir fizikle böyle ucuz görünmekten baska birsey yapamazdi, istedigide kendisi hakkinda yorum bolca yapilsinki, herkes onun hakkinda konussunm medyaya malzeme versin meshur, ünlü herneyse o olsun.

    Bravo ablamiza, yüce tanrim sen nelere kadirsin.

    Selin

    YanıtlaSil
  25. tuba ünsal'la ilgili olumsuz yorumları yapanlar eğer sadece bu fotoğrafa bakarak konuşuyorlarsa bir nebze hakı olabilirler ama cidden saçı makyajı ve kıyafetiyle diğerlerinden 10 gömlek büyük olduğunu ispatladı bence.. hem şık hem de olduğundan çok daha güzel görünüyordu... dansöz kıyafeti diyenler olmuş, hiç böyle dansöz kıyafeti görmedim..

    YanıtlaSil
  26. insan nasıl böyle giyinir diye hayret edenler için söylüyorum, burada amaç giyinmek veya şık olmak değil zaten! tek amaç dikkat çekmek, magazin haberlerine çıkabilmek, işte böyle bizim yaptığımız gibi kendisi hakkında konuşulmasını sağlamak.. malesef güzelliği, yeteneği, herhangi bir stili, özelliği, asaleti, kendine has havası vs vs olmayan, kısaca hiç bir özelliği olmayan bu kadınlar, ancak böyle etlerini sergileyerek veya tuhaf giyinerek kendilerinden söz ettirebiliyorlar.. hiç kusura bakmasınlar ama hangi aklı başında insan üzerine tuhaf meyveler asarak, abajur giyerek, dekoltesini göstermek için apış arasını açıp bacağını havaya kaldırarak tuhaf pozlar verir.. bence biz bunlara istediklerini vermeyelim, konuşmayalım, yok sayalım onları.. blog pelinin, neyi isterse onu yazar, akıl verir tarzda konuşmayı saçma buluyorum.. ha ben şahsen çok eğleniyorum bu yazıları okurken seviyorum... kendisi nasıl isterse, öyle yazsın..

    YanıtlaSil
  27. keske bu 'tasarim'lara verdikleri parayi bir hayir kurumuna bagislayip bir kot bir tshirtle gitselermis! hepsinde ayri bir akil tutulmasi.
    yine de yazmaya devam edin gulup egleniyoruz ne guzel :)

    YanıtlaSil
  28. Tuba unsal kotu otesi modern dansoz gibiydi. Tuba hanin bazen marjinal olucam diye gariplikler yapiyor cok zevkli oldugunu dusunmuyorum acikcasi , ayrica bence kimse sik degildi.. Ne kadar zevksiz olduklarini bir kere daha gormus olduk :( geceden aklimda kalan tek kisi sirin yalcindi.. Tulin sahin plajda davete gidiyor gibi gelmis rengi bile kurtarmaya yetmedi kendisini! Abidik gubidikleri hic konusmiycagim halleri ortada...

    YanıtlaSil
  29. pelin abla cameron diaz fotosunun solundaki kız hande sarıoğlu---pasaport programında sunucuydu


    merve

    YanıtlaSil
  30. tülin şahinnnnn çok güzel olmuş

    YanıtlaSil
  31. Kötüler zaten ortada. Amma ben en çok Tülin Şahin e şaşırdım. Miami beach misali ucuz havuz güzellerinin seçildiği kızlarla aynı giyinmiş. Neden böyle yaptı acaba???

    YanıtlaSil
  32. altın kelebek kral tv bide magazin gaz. bu ödül törenleri lanetli normalde çok şık olanlar bile burda vasat bir havaya giriyor misal postun altındaki 38, altın kelebekte gül saygının saçları :)) yoksa onlardamı ortama ayak uydurmaya çalışıyo tam karar veremedim. neyse kınamamak lazım ama kesinlikle ödül törenlerinde ünlülerin varoş takımını çağarcaklarına sosyeteyi çağarsınlar

    YanıtlaSil
  33. ben de sizin yorumlarınız bekliyordum. bu kadar mı saçma giyinen olur ya, şoka girdim. tuba ünsal süper, ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  34. gecenin iki şıkı vardı o da tuba ünsal-elbette- ve bence bide tülin şahin vardı. ben bu insanları anlamıyorum yani hiç mi aynaya bakmıyorsunuz yada bazıları sansasyonel olcam diye bir yerini yırtmak zorundamı bide bazıları çok doğalım diye sokağa çıkar gibi gelmiş oda ayrı.. meryem uzerli kesinlikle televizyon dünyasındaki en tatlı şey elbisesi kessinlikle acayip benziyor..
    ve o bis un bout artık illallah ettirdi mide bulandırdı felan yani

    YanıtlaSil
  35. çok berbat görünüyorlar hepsine yorum yazmaya artık benim gücüm yetmez senin üstüne :)) Tek eklemek istediğim gecenin en şıkı benim için Gülse Birsel'di. Elbisesini çok beğendim onuuun :)

    YanıtlaSil
  36. Pelin hnm müthissiniz her yorumunuza hayranım 1 numaralı resimdeki hnm nasıl ucuz görünülür bunun en iyi örnegini vermis.Esra Erol nasıl kendini en sık ilan edebilmis saka gibi.Berna Lacin ve Esra Akkaya icin hakikaten söylenecek söz yok.Postlarınızın her birini keyifle okuyorum yeni postlarıda sabırsızlıkla bekliyorum

    YanıtlaSil
  37. hahhahaaaaa :)) Yahu Pelinim sen çok yaşa e mi :DD Ay cok guldum yorumlarına.. ama hakıkaten haklısın, senı cok uzun suredir takıp eden bırı olarak, hıc bu kadar görsel kirlilik görmememiştim bu sayfada.

    YanıtlaSil
  38. bu tür tören öncesi, davetler, galalarda hatta sezonluk gece kluplerinin açılışlarında isteyen hatunlar olur. onların amacı tamamen mesleklerine yöneliktir. bu yüzden bu kişilere, sokaktaki kazaya ya da kavgaya bakar gibi bakarız. yoksa ne tarz ne bir asalet aranmaz.
    gecenin en şık ismi sadece ve sadece tuba ünsal dır.
    müzik sektörü bu konuda hep sınıfta kalıyor. dizi sektörü çok daha özenli, dikkatli ve çok şükür ki orada bu işin uzmanları olduğu için bizim varoştan çıkma güllerini azda olsa iyi giyinme konusunda bilgilendiriyorlar.

    YanıtlaSil
  39. Eklemeden geçemeyeceğim; ben en çok Esra Akkaya yı begendım; o ne yasına uygunluk, o ne zerafet, o ne kabak çiçeği formu, o ne 13 yaş mezunıyet balosu kılıklıgı.. hepsı hepsı var.. masallahh.. renk renk desen desen bulundurmalı bu elbıseden.

    Çocuk cıkardın lan, ağlayın :DDD Hahahhaa.. sabah sabah kahkahalarım evde cınladı, kadın 3 senedır cocugunu yenı gordu herhal :D

    YanıtlaSil
  40. Bayılıyorum sana ve yorumlarına valla :)
    Her bir yorumuna gonulden katılıyorum fakat Meryem Uzerli'yi sevdigin icin torpil gectigini dusunuyorum zira gogus dekoltesinin potlugunu ve saclarının kadayif goruntusunu gozden kacırmıs olman imkansız! :)

    İlk bastaki İdo'nun sevgilisi olan kadın: Direkt et pazarı, ucuz goruntu ve basit silikonlu cerceveli dudaklar.

    Esra Sönmezer ne kullanıosa ben de ondan istiyorum yoksa bu cesaretin bi acıklaması olamaz!

    Geri kalanlar icin sen zaten icimden gecenleri yazmıssın tek tek, hakkaten diyecek laf yok, yazık!

    Sevgiler,
    Çiğdem

    http://chicthem.blogspot.com

    YanıtlaSil
  41. hepiniz harikasınız. sırf bu yorumlarınızı okumak için çektiğim onca acıya değmiştir teşekkürler :)

    tuğbade ajda pekkan 'ı beğenmişin ama bence o da felaketlerin içindeydi. üstündeki elbiseden rahat 2-3 perde çıkardı :) yani ajda bile şaşırmış. ne sahneye ne de star etiketine uygun bir elbiseydi.

    tuba ünsal 'ın kıyafeti zeynep tosun 'muş. bence çok klas görünüyor. saçı ve makyajı harika görünüyor.

    YanıtlaSil
  42. Bu postlari yapmani kim istiyor Pelin bilmiyorum ama sana eziyet Gercekten yapma birdaha.

    YanıtlaSil
  43. Ajda Pekkan'ın kıyafeti hakikaten felaketti, hatta bir ara kollar mikrofona takıldı, mikrofon kayboldu da sonra buluverdi. uzun zamandır bu kadar kötü görünmemişti. Tuba Ünsal'ı ben de begendim fakat gecenlerde -hangi davet bilemiyorum- Zeynep Tosun o elbisenin beyazını giymemis miydi? Tuba Unsal'ı genel olarak hep basamak atlamak isteyen bir insan gibi görsem de, kitap yazdıgını ogrendiğimde aglamak istesem de genel olarak stilini begeniyorum. Diğer ismini bildigimiz ve iyiki bilmedigimizler icinse soylenecek pek birsey yok, baka baka doyamadım. gercekten. blogunun kirlenmesi konusunda da evet haklısın ama eglenceli de olmuyor degil. sıla.

    YanıtlaSil
  44. Tuba unsal zevksiz bence ayrica kendi koton koleksiyonu dururken ve onu giymesi gerekirken neden zeynep tosun reklami yapiyor anliyamadim.. Kendi koleksiyonunu kendisi bile giymiyorsa biz niye alalimki??!!! Tulin sahin naapmis oyle plaj partisindemiyiz bodrumda filan anlamadim ve anlamsiz buldum.

    YanıtlaSil
  45. Al birini vur ötekine diyorum başka da birşey demiyorum.

    YanıtlaSil
  46. ben ebru gündeşi beğendim Alexander McQueen tercih etmiş çokta yakışmış gupse özayda fena sayılmaz özgür masur kıyafetiyle irem sak nur fettahoğlu gamze saraçoğlu giymişler çokta iyi etmişler ama bence deniz marşanın elif cığızoğlu elbisesi yıkılıyordu....

    YanıtlaSil
  47. Pelincim mukemmel bir tahmin yapmissin! ''Bu kim sanirim bir donsoz '' dedigin bayan gerceken bir dansoz. Benim dugunumdede dans etmisti. Adi Dora. Ben evlendigim zaman (5 sene once) o kadar guzeldi ki , bak bak bitmez bir kadindi. Yine guzel ama bir kot bir beyaz gomlek az makyajla gercekten cok hos bir kadin.

    Gozde CC

    YanıtlaSil
  48. gözde o zaman kendisi için en doğru giyinen diyorum hihihi :)

    YanıtlaSil
  49. tuba ünsalın kıyafetinde zeynep tosun zac posenin bi elbisesinden fena esinlenmiş :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.