95- Kim Daha ŞIK ?

 


Feryal Gülman 'ı uzun zamandır konu etmediğimin farkındasınız değil mi ? Ben ara ara konu edeyim desem de sizlerden gelen mailler o kadar ısrarcı ki o yüzden hemen bu postu yapayım dedim :) Çılgın gibi bu elbisenin markasını öğrenmek isteyen okuyucularımı memnun edeyim ve hemen konuya gireyim.

Elbisesi Prabal Gurung imzalı. Öncelikle o pembe bluza tüm kalpçiklerimi gönderiyorum. Nasıl bir güzelliktir o öyle ?! Nefis bir parça ! Sadece bu siyah etekle değil birçok parçayla rahatlıkla kullanılabilir. Mesela baştan aşağı beyaz bir pantolon ceketle, kırmızı ve yine kendi tonlarında pembe kalem eteklerle gibi bu liste uzar gider..

Feryal Gülman 'ın üstünde adeta mum gibi durmuş. Tek bir kırışıklık gözü rahatsız eden tek bir unsur yok. Sanki kendisi için özel dikilmiş. Defiledeki lazer kesimli yerine düz eteği seçmesi iyi olmuş. Aslında eteğin satışı bu şekilde. Saçı makyajı, Corto Moltedo clutchı ve mücevherleriyle karşımızda yine kusursuz bir Feryal Gülman var.



Aynı elbiseyi birde Sonam Kapoor giymiş. Hiiiç beğenmedim. Ama bunda Feryal Gülman 'ın suçu var. Ona baktıktan sonra Sonam 'a bakmak resmen Çin işkencesi gibi !

Yani uzun lafın kısası seçimim yüzde yüz Feryal Gülman 'dır. Hatta ileri gidiyorum mankenden bile daha güzel taşımış diyorum. Bayıldım !




Share

Yorumlar

  1. Bluz bomba, etek berbat

    YanıtlaSil
  2. Bluzu bende çok beğendim ama etek olarak Feryal hanıma yakıştıramadım bu sefer bütünü. Sonam Kapoor çok kötü zaten hiç şansı yok :) Her şeye rağmen Feryal hanıma gidiyor oyum.

    YanıtlaSil
  3. Bluza ne kadar bayıldıysam, etekten de o kadar nefret ettim açıkçası. Keşke başka şekilde kombinleseymiş Feryal Hanım. Çünkü bluzun rengi ve kesimi çok yakışmış kendisine. Kimseye oy veremiyorum bu defa.

    Evren

    YanıtlaSil
  4. Bu etekle bluzu dergide gordugumden beri kalpcikler yolluyorum. Etegin kesimini cok begendim. Neyseki defilenin etkisinde kalip diger etegi almamis. Bence etekde bluzde diger pekcok seyle kombin edilebilir. Kesinlikle cok klas durmus.

    YanıtlaSil
  5. Feryal diyorum ben :)

    madambfashion.blogspot.com
    Bloguma beklerim bende

    YanıtlaSil
  6. bulüze bayıldım ya süper bir parça buu rengi modeli harika ötesiben leopar beyaz ve fuşya manyagı oldugum için gözümü alamıyorum halenn____________

    YanıtlaSil
  7. Bluz gerçekten başlı başına bir olay eteklede gayet güzel kombinlemiş fakat açık bir renk ile kombinlese daha çok hoşuma giderdi.
    Bu arada Feryal Hanım'ın makyajı bana kalırsa abartıya kaçmadan dozunda olmuş bu sefer.

    gülnihan

    YanıtlaSil
  8. süper olmus, tek kelimeyle bayildim, mankenden on kat daha iyi tasimis. Seviyorum Feryal Gülmanin siradisi tercihlerini, hem kendine yakisanida cok iyi biliyor. Bluzun altina o etegi nerden buldun? bayildim resmen. Pelin hnm bende size bugün mail atip, uzun süredir neden Feryal hanimin postunu yapmiyorsunuz diye soracaktim. Kalp kalbe karsiymis diyeyim :-) sizede kalcikler gönderiyorum.

    Sevgiler. Ayse

    YanıtlaSil
  9. Valla kim ne deserse desin ben eteği de bluzu da çok beğendim. Gayet de güzel taşımış Feryal hanım. Saçı, makyajı süperrrr. Bu eteğe benzer bir etek yine bu yıl İpekyol'da da vardı. Ah İpekyol ahhh:)

    YanıtlaSil
  10. Bluza degil kalpcik tum yildizlari gonderiyorum ve etege hic bisey vermiyorum. Fazla goz yorucu ikili olmuslar, fiyonk buzgu olmamis ikisi bir arada. Lakinnnn Sonam,manken ve feryal gulman gercektende ucunde de ayni buluz mu var? F.gulman haric diger ikisi emanet gorunuyor. Fiyonklar bir garip asagi sarkmis biseyler olmus gibi. Etek ile uyumu begenmesemde helal feryalim gulmanima.

    YanıtlaSil
  11. kesinlikle Feryal

    ben de beklerim bloğuma

    www.gecekiyafeti.com

    YanıtlaSil
  12. FG ye bu stil çok yakışıyor. Valentino da çok yakışıyor. Başka şeyler denemeye kalkmasın..

    YanıtlaSil
  13. Bluzu çok sevdim gerçekten kalp çiçek böcek ne varsa gönderiyorum:) Ama etek yok olsun gözüme görülmesin çok kötü ama ya feryal hanım nasıl giymiş böyle bir eteği anlayamadım. Yakışmamışta tarzı değil feryal hanımın. Saçını çok beğendim genel duruşu çok başarılı ama etek değil eteği görmek istemiyorum. Diğer hanıma diyecek lafım bile yok olmamış sonam hanımcım bizimle değilsin:))

    YanıtlaSil
  14. baska bi blogcu senin soyadinin kaya oldugunu yazmis, aradim buldum ve cok sasirdim, resimlerde hic burdaki gibi degil, gayet tatli, normal bi tip gibi cikmissin halbuki ben seni hugo daki cadi gibi ustunden ser akiyo gibi fln dusunmustum burdaki yazilarindan

    YanıtlaSil
  15. Sanki Feryal Gulman postu olunca baska bir boyut oluyor. Secimleri. Durusu. Cok farkli. Yani etek ve bluze ayri ayri bayildim. Mankenide Sonam K.da silmis supurmus.. Ben daha cok FG postu isteyenlerdenim...
    Sevgile. Mina

    YanıtlaSil
  16. Pelin burdaki yazilarindada gayet tatli ve normal biri. Bu sekilde yorumlar yazmak nasil bir aklin isidir. Anlamak mumkun degil. Yazik ben gercekten bu tip insanlara aciyorum.
    Feryal Gulmanin bu kiyafetine ben bayildim. Herkesin full isleme elbiselerle gittigi bir dugune katilmis bu kiyafetle. Dergide bunu gordugumde ozelliklede cok hosuma gitti Cunki artik cok fazla islemeli abartili elbiseler gozumu yoruyor. Siz ne dersiniz bilmem? O yuzden Feryal hanimi tebrik ediyorum. Ayrica ben bu etegi ozellikle beyaz hos bir bluzle birlikte tekrar giymesinide tavsiye ediyorum.

    YanıtlaSil
  17. Normal sartlarda fiyongu baya genc yaslara yakistiririm fakat FG de hic gozume batmadigi gibi bide begendim cok seker Sindey bebekler vardiya onlar gibi olmus :) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sindey yerine Cindy olmadin o sakin

      Sil
  18. aa aaa neresi cadı yaa twitter'da 2 resmini gördüm ne kadar tatlı ve çok güzel. ayrıca yazılarına bayılıyorum okuması o kadar zevklikiiiiii ama illa cadı diyorsanız sevgili pelin olsa olsa tatlı cadı olur:)

    ülkü

    YanıtlaSil
  19. Blog iyi de...nedir bu "Feryal Gülmen" hayranlığı/övgüsü anlamadım. Kim bu kadın? Bu kadar hayranlığın nedeni nedir?.
    - Bunların şirketlerinde mi çalışıyorsunuz?
    - Blogunuzun sponsoru mudur? vs vs vs.
    Nedir?
    Benim görüşüme göre ise; fiziksel olarak güzel sayılmaz. Giysileri ise çok sıradan. Söz konusu yukarıdaki fotoğraftaki kılık, cırt bir renk altında siyah katlı katmerli bir etek. Tarafsız bir gözle bakamıyorsunuz sanırım.
    Olabilir.

    YanıtlaSil
  20. Su siradan kiyafetlere siradan olmayan bir ornek verirseniz cok seviniriz. Biz FG da hic siradan birsey goremedikde. Keske kisisel hirs ve kiskancliklarinizi bu bloglara yansitmasaniz. Sevgili Peline ve FG a yazan iki yorumcuyada iletiyorum.
    Bu arada benim oyumda FG a gidiyor. Cok begendim.

    YanıtlaSil
  21. Zeynep G,
    Benim için hiç bir kılığı sıradan olmayan mükemmel örnek Vogue editörü Anna Wintour tarzıdır.
    Siz de diyebilirsiniz ki; "Anna Wintour tarzı Benim için çok sıradan."
    Olabilir tabii ki, kişisel hırs ve kıskançlıkla ne alakası var anlamadım.
    Tekrar FG kılığına baktım da, o renk bluza o renk etek olmaz.
    Marka giymekle şık da olunmaz.

    YanıtlaSil
  22. Ninlil
    AW her ne kadar modaya yon veren bir kadin olsada giydiklerinede hicvbir zaman siradan diyemesemde benim hic tarzim degil. Ama hepside sizinde bildiginiz gibi onemli markalar. Neticede yuzlerce marka ve her markada onlarca kolleksiyon var ve eger o sevceneklerin icinden kisi kendine yakisani secerse bizde begenimizi dile getiriyoruz.Sizinde dediginiz gibi siz begenebilirsiniz ama ben begenmiyebilirim
    Ama begendigigimiz ve begenimizi dile getirdigimiz kisi icin. Bu insanin sirketindemi calisiyorsunuz diye basliyan bir yorumda bulunursaniz. Sizde kisisel hirs ve kiskanclik cvevabini alirsiniz.Bunda sasiracak hicbirsey yok.

    YanıtlaSil
  23. eskiden daha cadıydım artık daha uslu bir cadıyım :) ülkücüm öperim seni teşekkür ederim :)

    ninlil blogumu beğendiğin için teşekkür ederim :) feryal gülman konusuna gelince hayır sponsorum değil. kimse benim sponsorum değil. burası benim çöplüğüm. konu ettiğim bir çok kişiyle sohbetim vardır doğru ama hiçbiride çıkıp neden böyle yazdın dememiştir. hepsi bunu aşmış olgunlukta insanlar. işin eğlence kısmındalar hatta çoğunun objektif eleştirilerimiz hoşuna bile gidiyor. bu yüzden gülman şirketlerinde çalışmama gerek yok :) kendisi her daim bakımlı ve hoş bir hanım. tabiki de konu edeceğiz. beğenenler olacak beğenmeyenler de. üstelik kendisinin ciddi bir fan grubu var. marka giymeklede şık olunmaz diyip örnek olarak AW 'u vermende işin en ilginç tarafı :) sevgiler.

    YanıtlaSil
  24. Anna Wintour kim örnek verebilir anlamadim, Feryal hanim´a karsi Anna mi? Hep ayni sac ve makyaj, hep ayni somurtuk ifade, eminim benim gibi bir cok insan Anna yi begenmiyor.

    YanıtlaSil
  25. Pardon Anna wintour un Manola B. terlikten bozma ayakkabilarinida unutmayalim lutfen. Ayagina yapismis sanki onlar. Bence Feryal Gulman nerede yasarsa yasasin stiliyle mutlaka adindan soz ettirirdi.

    YanıtlaSil
  26. Çok merak ettim Feryal hanımın bu bluzunun altına bu renk etek ne alaka demiş ya yukarıda bir okuyucu. Siyah renk etek işte siyah olmamışsa ne renk olacaktı bi deyiversin çok merak ettim. Allah aşkına??? Ayrıca aban göre marka giymekle de şık olur, pazardan aldığın bir şeyi de öyle bir giyersin ki kimse onun senin üzerinde pazardan olduğunu anlamaz. İşte şıklık, tarz, stil budur.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.