Ben Bu Stella 'ları Sevemedim Gitti !

 


2012 Yaz sezonunun kuşkusuz en çarpıcı elbisesi Stella McCartney 'e ait. Hollywood 'da giymeyenin kalmadığı gibi değişik modeliyle de epey dikkat çekici. Acaba bende mi sorun var bilmiyorum ama bu elbiseleri beğenmediğim gibi giyen kimseye de yakıştıramıyorum. Evet kordon cut-out detaylar çok iyi. Değişik materyaller ve printiler kullanılarak orjinal bir model olduğu da aşikar. Ama benim zevkime uymuyor. Hayatta gidip alıpda giyeceğim bir elbise değil. Elbiseyi üstünde beğendiğim tek isim defileden Anja Rubik 'e ait.(Soldan 3.) Hafif Amazonvari ifadesi ve vücut diliyle bir tek Anja 'ya yakıştırdım o kadar.



Şimdiye kadar giyenlere bakarsak değil yakıştırmak güldüklerim bile var. Mesela Nicole Kidman. Hangi akla hizmet böyle bir seçim yapmış bilemiyorum ama çok kötü göründüğünü söyleyebilirim. Hele Helena Christensen bu görüntüsüyle gidip bir sirkte pekala palyaço olarak iş bulabilir. Elbiseyi ünlüler arasında en iyi taşıyan Brooklyn Decker.



Bizim sınırlarımıza gelirsek Elif Dürüst, Ebru Kohen, Melissa von Faber Castell ve Işıl Reçber 'de gördük. Bir de sevgili Begüm Şen 'in blogunda Gülşah Alkoçlar da gördüm. Yakışıp yakışmadığı hakkında birşey diyemiyorum çünkü resim çok net değildi. Bu listeye geçtiğimiz günlerde bir de Sitare Akdilek katıldı. Bu elbiseleri full yapılı saç, makyaj ve aksesuarlar yerine olabildiğince sportif bir şekilde giymeli diye düşünüyorum. Saçlar toplu, makyaj varla yok arası, çantasız ve renksiz ayakkabılarla giyilmeli. Sanırım elbiseyi en çok Anja Rubik 'de beğenmemin sebebi tüm bu dediklerimin uygulanmış olması.

Koleksiyonda benim için en giyilebilir model ise siyah olanı. Yani Kim Kardashian ve Sitare Akdilek 'in üstünde gördüğümüz. İşte bunu severek alır ve giyerim. En azından istediğiniz çanta ve ayakkabıyla giymeniz daha rahat. Üstelik yakışma oranı diğerlerine göre çok daha yüksek. Kim 'e bile yakıştığına göre :) Sitare Akdilek çok güzel bir esmer olmasına rağmen gereksiz yere makyaja ve saça abanıyor dolayısıyla frapan bir havaya bürünüyor. Ne neon ayakkabı seçimini ne de portföyünü beğendim. Sezonun en iddialı modelini giyiyorsak hakkettiği diva muammelesini göstermemiz gerekir öyle değil mi ? Fuzuli bir göz yorması yaratmış o kadar.



Daha yazın bitmesine çok var. Eminim bu Stella 'lardan daha birçok kişinin üstünde göreceğiz. Bakalım fiyatları 3000-5500 $ arasında değişen bu elbiselerden giyip de işte budur! dediğim olacak mı :)

Acaba siz de benim gibi mi düşünüyorsunuz merak ediyorum :)





Share

Yorumlar

  1. ben de desenini hic sevemedim ama kesimine bayiliyorum o yuzden dedigin gibi en guzel hali siyah hali bu elbiselerin:)

    http://ecemakar.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. siyahıda dahil hiçbirini sevemedim hem geçenlerde bir foto gördüm Kim Kardishan siyah olanını beyaz astar ile giymişti o kadar kötü görünüyorduki anlatamam.

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel yazmışsın sevgili Pelin. :)

    Elbisenin tasarımını ben de beğenmedim. Dikkat ederseniz elbise manken gibi fiziği olan incecik kadınları geniş basenli gibi göstermişti. Elif Dürüst'ün fotoğrafını Hafta Sonu dergisinde görünce şaşırmıştım bu yüzden. Bu kadar ince bir kadın nasıl böyle görünür diye.

    Yalnız siyah olan hakikaten fena değil. Kim Kardashian değil ama Sitare Akdilek güzel taşımış.

    derya

    YanıtlaSil
  4. Kim Kardashian çoook sexy!!!

    YanıtlaSil
  5. Merhaba pelin'im tatildeyken pek yazamadım ama döner dönmez hemen ilk iş bloga girdim. Tatildeyken çok boşladım ama affedersin:) Fena özledim blogu acısını çıkartayım biraz:) Ben bu elbiseyi tam tersi çok beğendim. İlk gördüğüm an aşık oldum vuruldum. Herkesin üstünde görmek pek hoşuma gitmedi ama sonuçta giyen ünlülerin hiç biriyle pişti olma ihtimalim olmadığı için sorun yok. Ama tanıdık bir sima olsaydım elbiseyi almazdım çünkü kızılay dağıtmış gibi herkesin giydiği elbiseleri güzel de olsa tercih etmem. Benim çevremden daha kimse de görülmedi şükür. Elbiseyi taşımak oldukça zor iddaalı bir fizik gerekiyor. Giyen tüm hanımların fiziği de güzel bakınca kimsede sırıtmadığını görüyorum. Elif hanım hariç tüm bayanlara yakıştırdım elif hanımda sevemedim elbiseyi ama daha beter taşıyan melissa hanım olmuş. Elbiseyi batırmış resmen. Sitare hanımı da çok beğendim. Bu kadar yorumum pelin'im özlemişiim blogumu çook özlemişim:))

    YanıtlaSil
  6. Bende senin gibi düşünüyorum sevmedim sevemedim. Aralarından seçmek zorunda kalsam düz siyah olanları bende giyerdim. Gerçi Kim daha iyi kombinlemiş olsa bile fiziksel açıdan hiç yakıştırmadım kendisine o ayrı :)

    YanıtlaSil
  7. ben bu elbisenin tek kol siyah beyaz olanını charlize theronda görmüştüm ve çok beğenmiştim..young adult filminin premierinde giyinmişti..burdada siyahını çok beğendim ...
    sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Kesinlikle ayni fikirdeyim. Hic begenmiyorum bu elbiseyi. Nasil bir tanitim ve reklam kampanyasiyla boyle populer hale getiriyorlar inananamadim. Genede siyahi digerlerinden daha iyi ama yani cok daha guzel siyah elbiseler var.

    YanıtlaSil
  9. Bu elbiseyi en güzel tasiyanlar Brooklyn Decker ve Rosie Huntington-Whiteley burda yok ama bir fotoda onun üzerinde görmüstüm ve cok da begenmistim. Elbisenin siyahi da fena degil, ama lütfen bu elbiseyi fizigi düzgün insanlar giysin, hele popo su ve kalcasi almis basini gidiyorsa bir zahmet hic giymesin. Bu sahsin ismini yazmiyorum cünkü anlayan anlamistir ama her elbiseyi sanki cok güzel bir fizigi varmis gibi giymesine feci sekilde tav oluyorum. Bu ne bicim özgüvendir anlamadim gitti.
    Adsiz arkadas sexy demis ama herhalde kendisinin gözlerinde bir sorun var.

    Sevgiler. Ayse

    YanıtlaSil
  10. Aa ben gene bayıldım bu elbiselere!♥
    Hatta bence bu yazın en güzel highlightlarından.
    Zaten Stella McCartney genel olarak favori markalarımdan bir tanesi.
    Ve senin de dediğin gibi gerçekten orjinaller!
    Evet defilede en iyi Anja taşımış ki favori modelim de o model :) Doğrusu kırmızılılar bir jungle book olmamış da değil :D
    Giyenlere gelirsek Brooklyn Decker Müthiş♥♥♥♥
    Gwyneth Paltrow'un ayakkabılarına hayır desem de güzel taşımış. Nicole Kidman evet çok güzel görünmeyebilir ama çok kötü de değil sanki.
    Bizden de Elif Dürüst sanki fena değil.
    Evet kesinlikle katılıyorum çanta olmamalı aksesuar olmamalı nude veya siyah bir ayakkabı ile giyilmeli daha doğal "Yapılı" olmayan saç ile kullanılmalı.
    Sitare Akdilek fena değil...
    Onun dışında dergiler genel olarak hoş bence, Vogue brit ve ispanya favorilerimden. :)
    Vallaha kitap okuyacaktım kitabım da çok hoş hani ama dayanamadım internet aldım bloga koştum :)

    @Tuğçe abam beğendin öyleyse? :)

    @Ayse dediklerine son noktasına kadar katılıyorum. Ana Rosie'nin deseni aynı olsa da cut-out değildi :)

    YanıtlaSil
  11. az önce magazin programında gördüm gülşen'de giymiş bu elbiseden. sezonun en beğendiği elbisesiymiş. ama allah affetsin korkunççç görünüyordu. tabi bunda gülşen'in sıfır beden zayıflığıda etkilidir muhakkak.

    YanıtlaSil
  12. sitare akdilek ne diktirmiş onun içine öyle

    YanıtlaSil
  13. Vogue Haziran kapaklarını incelediğim blog yazımda, bu Stella elbiseyle boy gösteren Toni Garn'ın yer aldığı Vogue İspanya kapağını değerlendirmeye bile almamışım!

    http://kurksever.blogspot.com/2012/06/vogue-haziran-2012-kapak-turu.html

    YanıtlaSil
  14. Sırf Stella diyor diye de giyilmez ki her şey ..

    YanıtlaSil
  15. Ben Sitare Akdilek te begendim vucuduna cok yakismis saciyla falan bi havali goruyorum zaten cok severim bayildiiimmm :))))

    YanıtlaSil
  16. Masa örtüsü . Bu elbise zaten stella tasarımı gibi duruyor,kendi çizgisine çok uzak. Birşeyler denemiş.Acaba İsviçre dağlarında mı geçirmiş tüm yazını. Şeker kız Heidi elbisesini parçalamış.
    Giyene de şaşıyorum.

    YanıtlaSil
  17. kim kardashian'ın elbisesini miranda kerr da giymişti.ve kuşkusuz çok daha zarif ve güzeldi.

    kim estetik yerine bir spor salonuna para yatırsa çok daha mantıklı bir iş yapmış olur!
    http://enacemiyazar.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  18. Kim'e bile yakıştığına göre mi? :D. Tabii sizin zevkinizdir de Kim Kardashian kadınların şahıdır ;). Fiziği, yüzü her erkeği baştan çıkarır. Bir erkek gözüyle söylüyorum bunu.

    YanıtlaSil
  19. Her erkeği? Beni sayma o zaman.

    YanıtlaSil
  20. Kim Kardashian teklif etti de reddettin sanki, nereden biliyorsun? Kadınlığın özü bu be, bu kadını reddedecek adamın hormonlarında sorun vardır.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.