Daha Çok Deniz Akkaya !

 


Deniz Akkaya 'nın ortalığın tozunu attığı zamanlarını özledim dersem yalan olmaz. Podyumda devleşmesini, giydiği kıyafetlerin ruhunu yansıtmasını, verdiği cesur ama estetik pozları herşeyi özledim. Ben mankenin yan komşunun ya da ailemizin kızı imajlasını değil de tabuları yıkan ve isyankar olanını seviyorum. Şahsen Deniz Akkaya 'nın özel hayatında bana ters olan şeyler olsa da iş mesleğine gelince orda hayranlığımı gizleyemem. Bir başkaydı Deniz Akkaya. Bir de Güzide Duran 'ın yeri ayrıdır. İkisi de benim için memleketimin gerçek top modelleriydi. İkisi de biz top modeliz demedi ama bu işler zaten insanın kendi kendisine demesiyle olmuyor. Bunun güzelliği bu sıfatı sana başkalarının koyması ve layık görmesidir. Mesela hiç çıplak poz vermemiş bir model benim için top model statüsüne ulaşamaz. Çıplak poz derken 4.-5. sınıf ben modelim diye geçinenlerin verdiklerinden bahsetmiyorum. Podyumda yürürken gerekirse memesi de görünecek poposu da.

Deniz Akkaya da Güzide Duran da şimdi anne oldular mesleklerini arka plana attılar. Çok yazık ! Elin 40 yaşını geçmiş mankeni hala podyumdayken bizimkilerin evlenince evimin kadını ve anne oldum mode 'una bürünmesi çok acı.

Giriş kısmından geçiyorum ana konuya :) Deniz Akkaya geçtiğimiz günlerde katıldığı bir davete giydiği kıyafetiyle resmen içimi açtı. Bir Cengiz Abazoğlu ile görmemek sevindirici :) Mümkünse hiç giymesin lütfen. Böyle spor rahat rengarenk kıyafetler ona çok yakışıyor. Sarı zaten sezonun rengi. Bir pantolon bir t-shirt ama nasıl da güzel taşımış çok beğendim. Saçlarını doğal bırakmış, makyajı ise harika. Zümrüt yeşili küpeler yakışmış. Güzel kilo vermiş ve 10 numara fit görünüyor. Herşey iyi güzel derken gözlerim ayakkabılarla buluşunca yüzüm ekşiyor. Renk güzel bir fikirken parmakların görüntüsü çok rahatsız edici. Paça boyu ideal diyecekken bu görüntüden sonra keşke 2-3 parmak daha uzun olsaymış dedim. En iyisi ayaklara bakmamak :)

Zorlamadan kasmadan sırf bir jean ve t-shirtle de göz alıcı nasıl olurun dersi bugünlük sona ermiştir !


Share

Yorumlar

  1. inan bana yakından bu kadar iç açıcı değildi :)

    YanıtlaSil
  2. Begenemedim dogrusu hic sevmememinde etkisi olabilir tabi o mecli saclar, o botoxlu surat, o ayakkabilar(parmaklarlar hele iyyyk).Sadece evet cok canli bi renkteki bi takimi endamda olunca guzel tasimis ama nerde eski gunleri ne yapsa olmiycagi icin zorlamiyor bence.Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. ben çok severim deniz akkayayı farklıdır yeri çok hoş göküyor ama fazlamı sarı ne sanki bir jean ve bir tişörtlede çok şık olabilecek bir kadın o hani çuval giyse yakışır tabiri ayak parmakları gerçketen o kadar kötü olmaz bence yinede deniz akkaya farkı diyorum ben _______________

    YanıtlaSil
  4. Yani cok fazla olmus Saaapppsariiii. Ayakkabi kismi seninde dedigin gibi hic bakmamak daha iyi. Bende eski gunlerini ozluyorum. Ama O yaptigi isla alakaliymis demekki Olmuyor iste.

    YanıtlaSil
  5. Beğenmedim:( Çok temiz bir kadındır belki ama burada çok pasaklı ve salaş buldum ben...Sadece o tarz pantolonları sevdiğim için onu beğendim diyebilirim

    YanıtlaSil
  6. ben çok beğendim harika taşımış.deniz akkaya farkı olsa gerek.böyle sade kıyafetlerle kesinlikle çok daha iyi.

    YanıtlaSil
  7. Ben ayni tonlarda giyim cok seviyorum. Ama bu nedense gozume cok bagiriyormus gibi geldi. O ayakkabiyi neden giydi? Onuda anlamadim. Bunca sene modayla icice yasamis bir insan
    Ama kilo vermis ve kendisi cok guzellesmis.

    YanıtlaSil
  8. Pekii acaba Deniz Akkaya DSquared yaz sezonundan benim en begendiğim sarı kot pantolonu almış olabilir mi? Öyleyse beni zayıf noktamdan vuruyor, beğendim demekten başka çarem kalmıyor :))
    http://www.shopbop.com/boot-cut-jean-dsquared2/vp/v=1/845524441928177.htm?folderID=2534374302166571&fm=hearts-shopbysize-viewall&navFolderId=2534374302166539

    YanıtlaSil
  9. Ben sevmedim hiç bu görüntüyü :( Parmakların ayakkabılardan fırladığını gördüğüm an gözümden düşüyorlar. Saçlarını hiç beğenmedim. Sarı sarı giyinmişsin color block yapayım diye hadi o ayakkabıları giymişsin ama bari o klasik alakasız küpeleri takacağına yine dinamik tasarımlarla göz alan bir kolye bir küpe olsaydı ocakta yemeğim var bir arkadaşa bakıp çıkıcam der gibi özensiz geldi.

    YanıtlaSil
  10. bundan 15 yıl kadar önce deri sektöründe çalışırken yaptığımız defilelerde ürünlerimizi hep Deniz Akkaya giysin isterdik çünkü risksiz ne giyse çok güzel taşır ve giydiği ürüblerib albenisi olurdu. ama maalesef yıllar acımasızca ilerliyor...
    kombinine gelirsek çok sarı olmuş beyazda benbeyaz kaldırıyorda sapsarı olunca sevemedim.

    gülnihan

    YanıtlaSil
  11. Begenilmemesini anlayamiyorum.Bence de gayet hos gorunuyor.Cok yakismis sarilar harika ! O kadar yabanci bloglarda goruruz bu tarz renkleri aaa harika deriz ama bizden biri giydiginde iyyyk deriz.Nasil bir cifte standartliktir bu asil anlamadigim budur !

    YanıtlaSil
  12. Ben hiç beğenmedim. Deniz Akkaya'nın güzelliğine laf yok türkiye'in en güzel kadını baktıkça bakasım gelir. Müthiş bir kadın. Ama bu kıyafet olmamış. Beğenmedim. Paça boyu kötü ayakkabılar kötü. Ayaklar çok sırıtıyor. Küpeler anlamsız. Sarı evet sezonun rengi. Ama alt üst heryer sarı gözümü tırmaladı. Sadece saçları güzel. Çok doğal çok güzel bir boyda ve rengi şahane. Onun dışında üzgünüm ama hiç beğenemedim:(

    YanıtlaSil
  13. Deniz Akkaya'yı tapacak kadar severim. Özel yaşantısı beni hiç bir zaman rahatsız etmedi. Onu çok sevdiğimden olsa gerek. Manken gibi mankenlik yaptı. Her giydiğini kütür kütür taşıdı, podyumda devleşerek kıyafetlerin hakkını verdi. Estetiğin bu kadar yakıştığı ve güzel yapıldığı bir başkası daha da yoktur benim için.Ve senin gibi diğer çok beğendiğim manken de Güzide Duran'dı. Onun da o burnu ona inanılmaz yakışıyor. İyi ki estetik yaptırmadı. Çok farklı havası olan bir manken. Deniz hn ve Güzide hn. keşke meslekelerini bırakmasaydılar. Onlar bu işi bıraktı meydan mankenliği hakkıyla icra edemeyen bazı kişilere kaldı. Bir de benim aşağı yukarı aynı dönemlerde yine mankenliğini çok beğendiğim diğer isim ise Selin Toktay idi. O da iyice yok oldu. Hiç göremiyoruz artık:(( Bu 3 ismi ben hala görmeyi o kadar istiyorum ki.

    Gelelim kıyafete. Çok sapsarı olması bir başkası giyse ayy bu ne hiç güzel olmamış değil derdim ama Deniz Akkaya bunu da kendine yakıştırmış. Hiç rahatsız etmedi beni.

    YanıtlaSil
  14. Her ne kadar estetikli diye burun kıvırsalar da çocukluğumun mankeni olduğu için sempati duymuşumdur...Aynı olayı Sultanımız ile de yaşarım...Kime Türkan Şoray'ı beğendiğimi söylesem aynı şeyleri duyarım...yok efendim estetikli yok o kadar estetik ile ben daha güzel olurum :)) artık sokaklarda bile düzüne ile estetikli gördüğümüz halde kimsenin estetik ile kolay kolay bir Türkan Şoray,Filiz Akın yada Deniz Akkaya olamayacağının artık farkına varılmalıdır...Ayrıca bu saydığınız top modellerin arasına Tuğçe Kazaz'ı eklemek isterim...Kıyafete gelirsek beğenmedim...çok göz yorucu olmuş bir de ayakkabı seçimi yalnış...

    YanıtlaSil
  15. Deniz Akkaya'nın yüzüne yakından baktım, sanki Madame Tussaud müzesindeki balmumu heykelleri görmüş gibi oldum, hani İngilizcede "lifelike" diye bir sözcük vardır, o hesap, life-like, canlı gibi, yani canlı ama gibi... Bilmem anlatabildim mi?!?!

    YanıtlaSil
  16. Boyu posu kusursuz olabilr, ben onun kadar estetik Yapsam dünyanin bir numarasi olurdum. Ama tattisilmaz en iyi manken, cok professionell, giydigini cok gzl tasiyor ama kendi giyim tarzini sevmiyorum.. Sarilarida hic begenmedim. .keske mankenlugi birakmasaydida meydamo 4.5.sinifa cakma mankenlere kalmasaydi..

    YanıtlaSil
  17. ben onun kadar estetik yapsam dunyanin bir numarasi oluru diyen adsiz! yap arkadasim o zaman, seni tutan mi var? estetik yap dunyanin bir numarasi ol, blogda senin numarani konusalim biz de. boyle kose bucakta adsiz yorumcu olarak kalmamis olursun. Deniz Akkaya'nin kiyafetine gelince... ben begenmedim, baskasi giyse de begenmezdim cok sari olmus.

    Eda

    YanıtlaSil
  18. pantolonu bileğinin az yukarısında biten sarı bir skinny jean ya da cigarette kesim olsaydı herşey bambaşka olurdu. En azından bu kadar göz yorucu olmazdı.

    YanıtlaSil
  19. shoes off, but çok hoş olmuş.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.