EVA HERZIGOVA 'nın Çok Merak Edilen Eteği !

 



Allahımm Eva Herzigova 'nın Bodrum 'da ki bir davette giydiği bu etek için az kalsın posta kutum çökecekti. Nasıl bir meraktır bu böyle :) Hiiiç tasalanmayın Pelin'ciğiniz hemen yardıma koşar :)

Etek Dolce&Gabbana 2012 İlkbahar Yaz koleksiyonundan. Aslında blogu iyi takip etmiş olsaydınız yaz sezonunda Dolce&Gabana 'nın kristal çalışmalarıyla konu ettiğim postumdan biraz olsun markayı çıkarabilirdiniz ! Tüm soranlar oturun hepinize sıfır veriyorum :)



Etek Eva Herzigova 'ya yakışmış güzel taşımış. Yakası işli saten bluzunu çok beğendim. Özellikle puff kesim kollar süper. Etekle birlikte çok yakışmış. Pembe satin clutchını beğenmedim. Sergio Rossi sandalları ise hiç sevmedim. Beymen 'de bunları denedim ve aynı bana da bileğimde kırışıklık yaptı almaktan vazgeçtim. Bu kombinle bu sandalet seçimi olacak iş değil. Bunun yerine ince bantlı gümüş tonlarında bir seçim yapsaymış çok daha iyi olurmuş.



Bu eteği farklı bir modelini Selena Gomez ve Megan Fox 'da giydi.

Etek iyi güzel ama üstündeki kristal taşlar sayesinde tam tamına 16 bin dolarcık. Şu aralar indirimde fiyatı neredeyse yarıya inmiş:)


Share

Yorumlar

  1. bianca brandolini dolce&gabbana reklamlarında vardı yorumlarınızla birlikte görseller hazırlar mısınız ?

    YanıtlaSil
  2. Yani bu kadarparayadegermi? Bence fiatini hic gostermeyen. Hatta siradan gorunen bir etek.

    YanıtlaSil
  3. Etek cok güzel ama Eva Herzigova da olmamis, begenmedim. Zaten bu kadin ne giyse begenemiyorum, sandaletlerde olmamis. Bu kadinda hersey zorlama gibi geliyor bana.
    Hele o yanindaki azgin keciye ne demeli? o bakislar falan. Tam maco havalari. Flavio Briatore ve Eva Herzigova en gicik oldugum 2 insan.

    Sevgiler. Ayse

    YanıtlaSil
  4. Şu eteği biri daha giysede bende yayınlasam diye bekliyordum ama Eva benim alanım dışı olduğundan beklemeye devam edicem :)) Eteği ben beğendim ama kimseden hakkını veren bir verim alamadım :) Bu kadar pahalı ve özen isteyen bir eteği sen gidip sandaletler ile giyiyorsan kusura bakmayacaksın Evacım ama o ilk önce hem onda emeği olan her şeye yazık hem verdiğin paraya! İsterse başına kuş kondursun benim için rüküştür, bitmiştir!

    YanıtlaSil
  5. Eteği kesinlikle beğenmedim hiç tarzım değil. Eva'yı da beğenmedim sandalet etek saç hepsi çok kötüydü.Çok rüküş görünüyor kazana atarım ben yukardaki eva'yı!!:) Ayrıca da çok pahalı değmez bu eteğe. Asla o parayı vermem veremem!!! Eteğe fena gıcık oldum hem pahalı hem rüküş!!

    YanıtlaSil
  6. etek müthiiiiişşşş

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.