EVREN KAYAR 'ın Göz Alıcı Kolyesi

 


Takı tasarımcısı Evren Kayar 'ın tarzını beğenirim. Her zaman abartıya kaçmadan fiziğine uygun seçimlerde bulunur. Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir davette yine çok hoş görünüyor. Mercan renkli elbisesi ve ten rengi stilettoları ile gayet şık. Elbise üstünde mükemmel durmuş. Saçlarını toplamış ve dozunda bir makyaj uygulamış. Sevdim. Ama dikkatimi en çok çeken unsur boynundaki güzellik. Elbisenin renginde mercan ve üstü turkuaz taşlarla tek başına konuşan bir tasarım. Mesleğini gözönüne alırsak büyük olasılıkla kolyenin markası kendisine ait EKAY Takı olmalı. EKAY Takı 'nın her parçasında ilhamını doğadan aldığını görebilirsiniz. Tasarımların orjinalliği ve güzelliğiyle mutlaka incelenmesi gereken bir marka.



Kolyesinin güzelliğinin hatırına seçtiği çantanın olmamışlığını bile kabul edebilirim !


Share

Yorumlar

  1. kolye şahane ama kendini gösteremiyor, bu elbisenin üstüne takarak harcamış bence..

    YanıtlaSil
  2. Ahsen'e katılıyorum. elbisenin yaka detayı olup silinmiş zıt renkle birleştirse vurucu olur dile gelirdi kolye bence..

    YanıtlaSil
  3. Ben de yukaridaki yorumlara katilip, kolyenin beyaz elbiseyle cok daha on plana cikacagini dusunuyorum.

    YanıtlaSil
  4. Chanelin bu sezon çıkardığı bir ayakkabısının topuğuna benzettim...

    YanıtlaSil
  5. açıkcası ben pek geğenmedim renk güzel ama bu elbise ile olmamış sanki

    gülnihan

    YanıtlaSil
  6. Guzelim kolye olmus. Elbisenin renginde kaybolmus. Daha farkli bir renkte nasilda hos olurdu

    YanıtlaSil
  7. Yaa Peliiinn, n ben bu kolyelere bayılıyorum. Geçenlerde birkaç yerde ve birilerinde daha gördüm. Nerde görmüştüm acabaa? Sanırım modatutkusu ayşegül de. demek evren kayar'ınmış. bunuda yine senden öğrenmiş oldum. harika kolye. ben sadece kolyede kaldım yalnız:)

    YanıtlaSil
  8. V yaka hafif dekolte bir bluz veya elbise ile bu kolye enfesss olurdu bunu da ekleyeyim bari:)

    YanıtlaSil
  9. elbisenin parcasi gibi durmus aslinda begendim.

    YanıtlaSil
  10. Siren Ertan Carmikli25 Haziran, 2012

    Bazen fotograflar görüntüyü negatif etkileyebiliyor. Ben o gün Hermes’te Evren’i gördüğüm zaman o kadar çok beğendim ki sizinle paylaşmak istedim! Zaten mercan ve turkuaz karışımı olan kendi markasından bu kolyesini çooook beğeniyordum. Ama boyut olarak bana uygun değildi, ona çok yakışmış. Neyse ki Evren bu malzemelerle yeni takılar yapmaya devam edecek, onlardan kendime uygun birini seçebilirim. Ve size de bir küçük bilgi vereyim; Evren Teşvikiye Camii’sinin yan sokağında kendine bir küçük dükkan da açtı.

    Bizi heyecanlandıran nice tasarımlarda buluşmak üzere sevgilerimle :)

    Siren Ertan Çarmıklı 

    YanıtlaSil
  11. Sevgili begüm hanımın ve siren hanımın yorumlarını okumaya bayılıyorum iyiki varlar:) Ben kolyeyi beğendim ama elbiseye yakıştırmadım. Elbise doğru elbise değil renk yanlış. Keşke siyah yada beyaz bir elbise olsaydı yakası açık olsaydı. Ben bu kolyeyi direk tenin üstünde görmek isterim. Bu kolye yeşille de güzel olur. Askeri yeşil dar diz üstü bir elbise giyerim. V yakalı geniş V yakalı ama hafif göğüs dekoltesi veririm ama çatal elbette asla görülmez. Bu kolyeyi takarım boynuma. Saçlarımı ya toplar yada dalgalı yaparım. Hafif bir yaz makyajı ayakkabılarımı da nar çiçeği seçebilirim yada çantamda kullanırım nar çiçeğini oldu bitti. Gündüz de bu kolyeyi beyaz atletle takarım yada beyaz dar yakası açık tişörtlerle kullanırım. Güzel olurmuyum bilmem ama en azından ben öyle mutlu olur kendimi şık hissederim. Ama böyle bir elbiseyle asla kullanmazdım hiç tarzıma uymadığı için beğenmedim. Ama kolye mükemmel. Mükeemmmell:))

    YanıtlaSil
  12. ben farklı düşünüyorum. aksine başka renklerde olsaydı kolye çok sırıtırdı. mesela bir beyazla giyinseydi çok manasız olurdu. aksine mercan tonlarında bir elbise üstünde elbisenin parçası gibi durmuş çok daha iyi görünmüş. turkuaz taşlarla zaten naif bir farklılık yaratılıyor. elbisenin aynı tonuyla kolyenin olabilecek çığırtkan havasını susturmuş derim.

    YanıtlaSil
  13. Ben kolyeyi cok begendim. Ama hic elbisenin parcasi gibi goremedim. Eger Pelin kolyeye dikkatimizi cekmese farketmiyebilirdimde. Rengi one cikaricak. Bej, beyaz tonlari. Yada siyah. Hatta cok iddali olsada trukuaz bile dogru bir elbise rengi olurdu.

    YanıtlaSil
  14. tek kelime ile mukemmel...

    YanıtlaSil
  15. Ben bayıldım bu kombine elbise ile çok hoş olmuş ama beyazla, turkuazla bejle de olurdu, çok güzel bir kolye, son zmaanlarda gördüğüm en güzel takı kesinlikle bu

    http://bir-alisveriskoligin-itiraflari.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  16. bu kadını Demi Moore'a benzetiyorum! kolyesine bittim öldüm. bu kolyeye sahip olsam - ki ben de Siren Hn. gibi kolyeyi boyutundan dolayı tercih edemeyeceğim aslında - kırık beyazla kullanır ezbere giderdim. bu renkle kullanmak hiç aklıma gelmezdi, hatta bilhassa kaçınırdım. meğer ne güzel bir görüntü çıkıyormuş ortaya:)

    YanıtlaSil
  17. elbise üzerinde değil çıplak ten de daha başarılı durabilirdi

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.