İnciden Takı Seti Ve Hediye Çeki Kazananlar !

 


Çekiliç sonucu 5 numaralı yorumcu Gökçe resimde gördüğünüz takı setini, 73 numaralı Gizem Oral Kutman ve 28 numaralı Dilruba Kaan 250'şer TL 'lik İNCİDEN Hediye çekilişinin kazananları oldular.. Tebrikler :)



Şansını deneyen ama kazanamayan okuyucularım hiç merak etmesin haftaya bir hediye var. Aslında hediyeler desem daha doğru olur. Hemde yaz aylarında keyifle kullanacağınız çok cici şeyler olacak benden söylemesi :)

İNCİDEN Takı 'ya ve çekilişe katılan herkese teşekkürler !

Şimdi sırada bu 3 şanslı okuyucuma mail atmak var :)

* Şayet kazananlarla mail yoluyla irtibata geçemezsem en fazla 1 hafta bekleyeceğim. Bu süre içinde yine cevap alamazsam yerine 1 çekiliş daha yapacağım !



Share

Yorumlar

  1. Ben kazanamadım ama sevgili kuzenim diloş (dilruba kaan) kazanmış onun yerine sevinçten uçtum teşekkürler pelin ve inciden :)

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullanın hanımlar...kıskandık:))

    YanıtlaSil
  3. Kimler kazanmis anlamadim :-( biri bana anlatsin ltf.

    SElin

    YanıtlaSil
  4. Siren Ertan Çarmıklı19 Haziran, 2012

    Herkeze merhaba! İnci benim okul arkadasim. Basarilini yillardir gururla takip ediyorum. Bana yolladigi bilekliklerimi keyifle takiyorum. Gectigimiz Pazar gunu Alacati'daki standini bizzat ziyaret etme firsati da buldum. Hem yillardir gormedigim arkadasimi gordum hem de kendime harika 2 kolye ve 1 bileklik aldim :-). Kazananlari kutluyorum, gule gule kullansinlar diyorum! Gercekten uretmeyi secmis ve bu yolda cok calisan bir kadinin buyuk bir emegi var sahip olduklarinda. Ve bir baska iyi yurekli ve basarili kadin; sevgili Pelin, cocukluk arkadasimiza verdigin destek, buradaki takipci kocamaaan ailene sundugun bilgi ve bu guzellikler icin seni de kutluyorum. İyi ki varsin ve bu isi yapiyorsun. Hem de hakkiyla! Sevgilerimle..
    Siren Ertan Carmikli

    YanıtlaSil
  5. Tum moda ve sosyete ailesine merhabalar.Oncelikle Pelin hanima beni sizlerle tanistirdigi icin cok tesekkur ediyorum.Sevgili Siren'inde soyledigi gibi gercekten tasarladigim her bir urunde gercek bir emek soz konusu.Kendisine cok tesekkur ediyorum o kadar dogru bir cumleyle ifade etmiski"bu yolda cok calisan bir kadinin buyuk bir emegi var sahip olduklarinda".Benim buna ekliyecegim bu yol daha cooook uzun olsun saglikla biz guzellikleri uretelim ve sizler gibi emege deger verenlerle paylasalim.Kazanan sansli yeni incidencileri tebrik ediyorum.Ama kazanamiyanlar sakin uzulmesin bana piyangodan amorti bile cikmaz:-))Cok yakinda Pelin hanima hic yapilmamis yeni bir proje sunucagim.Eger kabul ederse hepberaber cok eglenicegizz.Sevgiler. İnci Denizel.

    YanıtlaSil
  6. cok güzel hediyeler...

    YanıtlaSil
  7. wallaha ne diyeyeyim kiskandim kazananlari :))Kutlarim.Inci Hanima da Basarilarinin devamini dilerim :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.