47- GÜNÜN ŞIKLARI

Bu sefer ki tüm şıklarım geçtiğimiz haftasonu gerçekleşen The Residences at Mandarin Oriental Bodrum projesinin Bodrum tanıtım davetinden.

Davetlilerin fotolarına bakarken resmen içim açıldı. Birkaç isim dışında hemen herkes son derece renkli, püfür püfür, rahat ama aynı zamanda çok şık görünüyor.

Bakalım içlerinden "EN" beğendiklerimi sizlerde beğenecek misiniz :)




İlk olarak Milla Jovovich ile başlıyorum. Kendisi onur konuklarındandı. Milla 'yı ne kadar beğendiğimi bilirsiniz. Çok şükür birçok dünyaca ünlü ismin Türkiye 'ye geldimi büründüğü özensizlikte değil aksine her zaman ki alımlı ve şık havasında. Üstünde nefis bir Arzu Kaprol tasarımı elbise görüyorsunuz. Başkasında bu kadar güzel dururmu bilemem ama Milla için çok doğru bir seçim yapılmış. Saçları, çarpıcı makyajı ve her daim gülümsemesiyle farklılığını ortaya koymuş. Memleketime Milla gibi gerçek bir Hollywood starı gelmişken Bar Refaeli denen modele ne diye daha fazla ilgi gösterilir bunu da anlamak işten değil. Bar kim yahu ?! Leonardo diCaprio ile aşk yaşamasaydı hangimiz bilecektik ki adını ?! Gerçi Gisele 'i de böyle tanıdık ama Gisele 'deki malzeme bir super model olması için fazlasıyla yeterdi.



Sizi bilmem ama ben Semiramis Pekkan 'ın giyim tarzını Ajda Pekkan 'dan daha çok beğeniyorum. Fizikleri abla-kardeş tıpatıp aynı olsa da Semiramis Pekkan 'ın havasını ve giydiklerini yakıştırmasını çok daha klas buluyorum. Yine rengarenk, cesur ama bir o kadar havalı ve hoş görünmeyi başarmış. Özellikle renk uyumuna, aksesuarlarına bayıldım.



Ronit Gülcan nihayet yine kendisine çok yakıştırdığım stiliyle. Ona bu tarz hafif İspanyol kesim elbiseler çok yakışıyor. Zengin aksesuarlarla kullanımı çok hoş olmuş. Normalde küpe ve kolye kullanımını aynı anda sevmem ama elbisenin yaka avantajıyla Ronit Gülcan bu ikiliyi güzel kaldırmış.



Esra Oflaz Güvenkaya gözalıcı renklere sahip elbisesi, etekteki pillelerin güzelliği, altın rengi aksesuarları ve takılarıyla şahane görünmüyor mu ? Kıvır kıvır saçları ve ışıl ışıl havasıyla muhteşem !



Yasemin Taciroğlu 'nun elbisesi çok yakışmış. Kesimi ve rengi çok beğendim. Taşlı clutch ve stilettoları ile hem iddialı hem de çok zarif görünüyor. Doğal bıraktığı saçları ve kıyafetine uygun makyajıyla gözalıcı bir güzellik ve şıklıkta.


Share

Yorumlar

  1. Semiramis Pekkan'ın giydiği renkler yazlık casual bir okazyona, kullandığı parçalar da gündüze yakışmış, sadece göğüs kısmında görünen sütyenin büstiyer olmasını, ya da en azından daha düz saten bir model olmasını isterdim. Benim en beğendiğim Ronit Gülcan oldu.

    YanıtlaSil
  2. Milla Jovovich kuşkusuz çok güzel bir kadın ama elbise bana çok yorucu ve karışık geldi.
    Semiramis Pekkan'ın renk uyumu çok hoş görünüyor özellikle soft renklerdeki bileziklerin kıyafeti ile uyumuna bayıldım.
    Ronit Gülcan'ı çok beğeniyorum her daim şık ve kendine özen gösteriyor .

    Esra Oflaz her zamanki gibi doğal güzelliğinde.

    Yasemin Taciroğlu'nu hiç beğenmedim. elbisenin rengi güzel ama tarzını yakıştıramadım.

    gülnihan

    YanıtlaSil
  3. Heh hehh.. Bugün gıcık modumdayım galiba. Herkesi eleştirmek istiyorum :))
    Milla Jovovich çok güzel ama elbiseyi hiiiiçç beğenmedim. Göğüs kısmı aşağıya doğru inen minik pilicikler nedeniyle, sarkmış gibi görünüyor. Beldeki detaylar, bel kıvrımını yok etmiş, oradan buradan tutturulması da, elbisenin uçuş uçuş kumaşını yok etmiş.
    S.Pekkan'ın renkleri güzel ama artık büstiyer gösterecek yaşı geçmiş. Vücudun güzel olsa, 40 gibi dursan da, artık duracak yeri de bilmek lazım.
    I-ıhhh, pelincim, seninle aynı fikirde değilim, elbise güzel, Ronit Hanım da öyle ama o küpeleri kaldırıp atasım, satasım geldi. ne gerek var avizeyle davete gelmeye..
    Kendim de inanamıyorum ama bu kadar negatif günümde bile, Esra Hanım'ı pek beğendim.
    Nedret Taciroğlu'nun elbisesini de çok yakıştırdım ama ojelerinin renginin fotografta böyle çıktığını düşünmek istiyorum. Aslında kırmızı oje pembe elbise ikilisini beğenerek evden çıkmamıştır, değil mi?

    YanıtlaSil
  4. Ben de Ronit Gulcan'in aksesuarlarina takildim. Bos hicbiryeri kalmamis, avize kupe, kolye, iki kolda bilezik, yuzuk, saat. Bence cok kalabalik, halbuki o guzelim beyaz elbiseye tek bir taki yeter de artardi bile.

    YanıtlaSil
  5. Yasemin Taciroglu'nun kiyafetini pek begenmedim, robe de chambre gibi bir havasi var diyim, anladiniz siz ne demek istedigimi.

    Ronit Gulcan bu sallantili kupe kolye hatasini nasil yapti anlamiyorum, olmamis sayiyorum.

    YanıtlaSil
  6. Benim çok beğendiğim kimse yok burda desem. Bir tek Ronit Gülcan hoş olmuş ama onda da o kolye, küpe, bileklikler çok yorucu ve hepsi bir arada çok gereksiz.

    YanıtlaSil
  7. EvrimKuzey11 Temmuz, 2012

    Bakınca içimin acıldıgı tek ısım Ronıt Gulcan oldu. O kupe ve kolye halıne ragmen yıne de ıyı gorunuyor.. dıger yazdıklarına da can-ı gonulden katılıyorum.. ama ennnn kım dersen.. Ronıt derim.

    Semıramıs Hn ın dekolte kısmını ben de begenmedım.. Helin e katılıyorum.

    YanıtlaSil
  8. Esra Oflaz'in enerjisi gercekten icimi aciyor,her zaman neseli ve guler yuzlu, bu pozitif halleri tabiki giydiklerine de yansiyor. Gecenlerde gazetede yeni evinin dekorasyonunu gordum ve tekrar icim acildi, gercekten stil ve zevk sahibi insanlarin bunu hayatlarinin her alanina uygulamalari cok hosuma gidiyor:)

    YanıtlaSil
  9. Ne desem benimde pek icim acilmadi dogrusu. Ama MJ en iyisi elbette

    YanıtlaSil
  10. semiramis pekkan ın o örgü çantası etnik esintili kıyafeti takıları çok sıkıcı ve onlarla çok alakasız bustiyeri ya da çamaşırı adı herneyse son derece uyumsuz. hele de böylesine parlak kumaşlardan yapılmış kıyafetlerin altına giydiği o hasır topuklar beni şaşkınlıktan dumur etti :) semiramis hanımı normalde ajda dan daha çok beğenirim ama burada klaslık değil basitlik görüyorum.

    YanıtlaSil
  11. davetin resimlerini görünce kendimi senin yerine koymuştum acaba ben kimleri beğenirdim diye.inanırmısın 5'te 5 tutturdum:d Ronit Gülcan abartmış olsada ilk bakışta gayet güzel ve şık.çok beğendim.semiramis koınusunda aynı düşünüyoruz.bu kadında doğal bir klaslık var ajda'dan çok farklı.esra oflaz harika görünüyor.yasemin t.'yi de çok beğendim.herkes pek bir şık ve havalı çok beğendim.

    YanıtlaSil
  12. semiramısın elindeki dövme çok hoş anlamı ne caba ronitte beyazlar içinde çok tatlı olmuş___________

    YanıtlaSil
  13. Yasemin Taciroğlunu ilk defa beğendim. Kilosu da iyi görünüyor.
    Arzu Kaprol elbise başarılı.MJ de fena taşımamış yanii. Arzu K nin bu kolekisyonu gayet başarılıydı zaten.
    Ronit Gülcan a bir türlü birşey yakıştıramıyorum. Üstündekiler hep çok güzel parçalar , ama ne bileyim. Kafası çok mu büyük nedir, anlamadım, hep bir tuhaf geliyor bana. Bu yüzden gözüm giydiklerini göremiyor bile. Bir tuhaftlık var tipinde.

    YanıtlaSil
  14. Yasemin Taciroğlunun ojeleri neden eleştirilmiş ben anlayamadım. Pembeyle kırmızı oje olamaz mı? Bence bal gibi de olur.Bence zaten aynı renk sürseydi, korkunç olurdu

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.