PARİS COUTURE Haftasının Ünlüler Karnesi !

Paris Couture haftasının tüm davetlilerine bir arada yer vermektense bunları sınıflandırdım. İlk olarak front row 'dan hafta boyunca düzenlenen davetlere kadar hepsine baktığımda ortaya doyurucu bir şıklar listesi çıkıyor. E ne de olsa Paris Moda Haftaları şıklık ve zarafet anlamında her zaman benim için en iyisidir. Sonuçta stil olarak bana en hitap eden gösterişli Amerikan stili yerine Avrupalının naif ve doğal tarzını temsil eder.



Miroslava Duma 'nın Chanel davetindeki kombinasyonu çok orjinal. Özellikle saç aksesuarlarının kullanımı açısından çok başarılı bir şıklık.

Diane Kruger 'a daha ne diyebilirim ki ! Harika ! Özellikle son günlerde çığ gibi büyüyen Chanel elbiselerle babet giyme akımının öncülerinden.

Jessica Alba Versace elbisesi içinde bıçak sırtında bir seksapellik sunmuş. Hani bir gıdım bir fazlalık olsa beğenmeyeceğim.

Clémence Poésy kırmızı Valentino elbisesi ve çantasıyla her zamanki ciciliğinde. Nerdeyse sıfır makyajı var ve bu haliyle ben onu çok beğeniyorum.

Sharon Stone siyahlar içinde çok alımlı. Dior çantası gözümü aldı.

Natalia Vodianova çok asil görünüyor. Gündüz vakti o gerdanlıkta nedir dediğinizi duyar gibiyim. Şayet Paris 'te haute couture bir defile ve partiye gidiyorsanız bu gayet makul bir görüntüdür. Üstelik zarif taşımayı bildikten sonra günün hangi saati olduğu hiç önemli değil :)

Kirsten Dunst 'ın elbisesinin rengi ve kesimi çok yakışmış. Portföyüne koca bir ı-ıh desemde yine de beğendim.

Olivia Palermo 'nun peplum deri üst ve şortuyla yarattığı kombin çok yakışmış. Aynı şekilde ayakkabı ve çanta seçimi de gayet başarılı. Saçlar fazla dağınık görünse de genel havası ve şıklığı gayet doyurucu.

Yine Natalia ve yine çok şık. Bu sıfatlara birde asil havasını eklemek gerekiyor.

Zoe Saldana 'yı ne zaman şık görmedim ki ?! Her zaman vücut diline en uygun seçimler yapmasıyla özel bir yeteneğe sahip.

Beğenmediğim karelere gelirsek ;



Marion Cotillard 'ın Dior Resort 2013 koleksiyonundan elbisesi yakışmış yakışmasına ama o ayağına tuğla bağlamış gibi görünen Dior'larını hiç sevmedim.



Donatella Versace ve kızı ikisi bir arada Elm Sokağı kabus sahnesini çeker gibiler. Korkunç kötü görünüyorlar !



Avrupalı kadının estetik destekler konusunda ne kadar tutucu olduklarını bilirim. Ama bu kadar da olmamalı derim. Carine Roitfeld yakında her yere güneş gözlüğüyle gitmeye başlarsa hiç şaşırmam.



Galiba Anna Wintour Manolo'larını uyurken bile ayağından çıkarmıyor. Modanın en tepesinde olupta yıllardır her mevsim aynı ayakkabıyı giymesi şaşırtıcı. Büyük olasılıkla bu modelden en az 10-15 çift aldı. Bakalım daha kaç sene aynı ayakkabıyı göreceğiz ?!



Ve 2 böcek bir çiçek ! Benim güzeller güzelim asil Clemence 'imi gitmişler hiç olmadık 2 insanın yanına oturtmuşlar. Clemence 'in yüzündeki benim bunların yanında ne işim var ifadesi milyonlara bedel :))


Share

Yorumlar

  1. diane kruger'e ben de bayıldım çok hoş görünüyor.

    YanıtlaSil
  2. Ben Sharon Stone'un ayağındaki sandaletleri sevmedim, sanki Paris Couture değil de, Bebek'te piyasaya çıkmış gibi.

    YanıtlaSil
  3. Aman tanrim! Donatella Versace'nin ayaklarinin cirkinligine soz yok! Ayakkabinin mi hatasi , ayaginin mi dogal hali bu anlamadim!!!! Rezalet! Hic mi aynaya bakmamis evden cikmadan! E' da vergognarsi!
    GozdeCC

    YanıtlaSil
  4. ben miroslava duma hayranı olarak kendisini herzmanki gibi yine bayıldım sharon stone zaten süper sandaletli oluşuu birazcık kötü Olivia Palermo daharika bence versaceyi konuşmaya bile gerek yok ___________

    YanıtlaSil
  5. DONATELLA VE ANNA WİNTOUR UN AYAKLARINA BAKIN KORKUNÇ.:)EN BEĞENDİĞİM ZOE SALDANA BAYILDIM SANIRIM BEN ONUN DURUŞUNA BAYILIYORUM. DİANE NİN BABETLERİNİ SEVMEDİM SİVRİ BURUN BABETLERDEN OLDUM OLASI NEFRET EDERİM

    YanıtlaSil
  6. Hakikaten Donetella ve Anna Wintour disinda herkes mukemmel gorunuyor. Ruya gibiler.

    YanıtlaSil
  7. Clemence harika, Miroslava muhtesem,Diane Kruger ve ayaklarini saymazsak Sharon da cok bomba olmus! Ama en komigi Clemence Poesy'nin Kanye & Kim K ile olan fotografi!!! Priceless!! =)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.